KOOMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOOMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.297.915

Publication

06/10/2014
ÿþmod 11.1

2143545 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

í'I]ch.bü~'fv s koop.ie, del

Antwerpen

2 5 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Ci urne

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ui~~Niuu~i~uimi

191 1 76*

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,

notaris te Antwerpen, op 17 september 2014, blijkt het volgende:

1. Na voorafgaandelijke kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en,

passiva per 30 juni 20104, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten wordt

gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

Wet leveren van advies, training en managementtaken op het domein van Algemeen management en Human Resources Management.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend: het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het! verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van ondermeer planning,: organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Communicatie- en taaltraining en  advies.

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Wet begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Computeradviesbureau, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

- verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van

bijho rende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden

van de beste oplossing;

- de activiteiten van systeemintegrators.

Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen waaronder onder meer dient te worden

begrepen:

- analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische data identificatie;

- ontwikkeling, productie, levering/samenstelling van documentatie over standaard- of speciale

programmatuur;

het-verlenen van advies met betrekking tot-informaticaprogramma's:

Op de laatste blz van Luis B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0896.297.915

Benaming (voluit) : KOOMA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredabaan 844

(volledig adres) 2930 Brasschaat

Onderwerofen) akte : UITBREIDING DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Veor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

S

mod 11.1

- het verlenen van bijstand bij de toepassing van programma's;

- de toepassing van elektronische computertechnieken in de industriële bedrijvigheid;

- de ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducten en de commercialisering ervan.

Gegevensverwerking.

Alle activiteiten in verband met internet, alle intemettoepassingen, waaronder in het bijzonder het

ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

Het ontwerpen, het fabriceren, het plaatsen en de handel inzake communicatiesystemen, waaronder tevens begrepen;

- het ontwerpen en realiseren van alle multimedia- en communicatie- en telecommunicatietoepassingen;

- het bouwen en het onderhouden van netwerken voor gegevens-, spraak- en multimediatransport;

- het samenstellen en commercialiseren van een internationaal en commercieel

datacommunicatienetwerk via computer.

Overige activiteiten in verband met computers.

Het geven van cursussen en opleidingen en het organiseren van seminaries in verband met hoger gezegde activiteiten.

De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen en spraaktechnologie, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, know how, licenties, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

3, Het inrichten en uitbaten van een hondenschool voor het opvoeden en socialiseren van honden. Het inrichten en organiseren van wedstrijden en tentoonstellingen voor honden.

Het uitbaten van kapsalons voor honden omvattende onder meer maar niet uitsluitend het wassen, knippen, scheren en trimmen van honden.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van evenals de huur en verhuur van alle benodigdheden, materialen, toestellen, producten die verband houden met hoger vermelde activiteiten, waaronder onder meer maar niet uitsluitend alle kapgerief en accessoires (onder meer kammen, borstels, scharen, shampoos, scheertoestellen, scheermesjes, scheerschuim), hondenvoer, hokken, kooien, manden, kennels, africhtmateriaal, dierenspeelgoed, dierenkledingstukken, riemen, aanhorigheden en accessoires van alle voorgaande zaken, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

4. Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer:

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. De bedrijvigheid in de sport- en recreatiesector, coaching, sport- en dieetvoeding en in het algemeen het verlenen van gezondheidsadvies, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

- de import en export van, de groot- en kleinhandel in en cie handelsbemiddeling in sport- en dieetvoeding, sportkleding, sportkledingaccessoires, sportschoeisel met inbegrip van alle toebehoren en aanverwante artikelen, kortom alle sportartikelen in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van spellen en speelgoed en evenals boeken, tijdschriften en losse publicaties over sport

- het verstrekken van voedings- en trainingsadvies aan individuele personen of groepen;

- het begeleiden van personen bij hun fysieke training, met het oog op figuurcorrectie, de verbetering van de algemene lichaamsfitheid en sportprestaties;

- de begeleiding van personen ter verbetering van hun voedingsgewoonten;

- sport- en recreatieonderwijs;

- het organiseren van sportstages in binnen- en buitenland;

- adviesverlening rond gezondheid, bewegen en sporten;

- ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening, revalidatiebegeleiding van sportletsels, het

geven van cursussen van bovenstaande opsommingen inclusief personal coaching en aile mogelijke diensten met betrekking tot het lichamelijk en geestelijk welzijn alsook de exploitatie van sportaccommodatie en fitnesscentra;

- het organiseren van sportevenementen;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- sportmanagement en sportcoaching in het algemeen en in de ruimste zin van het woord en het verrichten van alle activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp inzake alle activiteiten in de sportsector en onder meer op het gebied van administratie, management, juridische, financiële, economische of sociale aangelegenheden;

- de uitbating van een sportconsultancybureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer studie en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van onder meer maar niet uitsluitend professioneel sportmanagement, opleiding, training, coaching, educatieve uitgaven, leiderschapsstijlen, teamcohesie, emotie- en communicatiemanagement, sportpsychologie en voedingsleer, waarbij voorgaande opsomming exemplatief en niet limitatief bedoeld is;

- de promotie en de vertegenwoordiging van sportlieden, omvattende onder meer het stimuleren, begeleiden en ondersteunen van sportlieden, zowel jonge sportlieden in de opstartfase van hun carrière als gevestigde waarden bij de uitbouw van hun sportcarrière, het organiseren van diverse acties, campagnes en wedstrijden met het oog op de promoting en de lancering van sportlieden en hun naambekendheid, het vertegenwoordigen van sportlieden bij het afsluiten van arbeids- of andere overeenkomsten, het identificeren en wederzijds introduceren van sportlieden en sportclubs met het oog op het afsluiten van overeenkomsten;

- het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten, teambuildingactiviteiten en publicaties op het vlak van de meest uiteenlopende activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

2. De regeling aangaan het liquidatiesaldo werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

3. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR VAN Ol1YTSEL", rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen 0870.281.723, met zetel te Aartselaar, Vluchtenburgstraat " 5, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Van Ouytsel Tom en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva, verslag zaakvoerder.

Op de Laatste blz. van Luit. B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behçudon aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 06.08.2013 13404-0382-011
04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 29.08.2012 12490-0392-010
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 29.07.2011 11352-0362-011
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 30.08.2010 10530-0560-011
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 31.07.2009 09533-0298-010
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.06.2015, NGL 24.08.2015 15490-0475-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 30.08.2016 16563-0516-012

Coordonnées
KOOMA

Adresse
SEVENHANSLEI 77 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande