KOUTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KOUTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 820.702.152

Publication

17/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

111



Ondememingsnr 0820.702.152

; Benaming (vole) : KOUTER

NEERGELEGD

0 8 JULI 2014

RECHTeMIAN

I4ANDEL TE e'ENT

K-e-Of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Langerbrugsestraat 72

9940 Evergem

Onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering - Verplaatsing maatschappelijke zetel - Wijziging boekjaar en jaarvergadering - Statutenwijziging

Uit het proces-verbaal verleden voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke " vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op vijfentwintig juni tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen

VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9000 Gent, Universiteitstraat 13. WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR

De vergadering beslist het boekjaar voortaan te laten beginnen op 1 juli van elk jaar om te eindigen op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

OVERGANGSBEPALING MET BETREKKING TOT HET LOPEND BOEKJAAR

De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat normaal zou eindigen op 30 september 2014 te laten eindigen op 30 juni 2014.

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

Ingevolge de wijziging van het boekjaar beslist de vergadering dat de jaarvergadering voortaan zal plaatsvinden op de laatste donderdag van de maand december om 17 uur. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering plaatsvinden op de voorafgaande werkdag.

' WIJZIGING VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering beslist om de vereffeningsprocedure te wijzigen en tevens de mogelijkheid in te voegen om dej vennootschap in één akte te ontbinden, dit alles in overeenstemming met de huidige bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, als volgt:

"De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen, opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars,

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

STATUTENWIJZIGING

De vergadering beslist de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten en het wetboek van Vennootschappen:

De tekst van het eerste lid van artikel 2 te schrappen en te vervangen als volgt;

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Universiteitstraat 13."

De tekst van het eerste en tweede lid van artikel 26 te schrappen en te vervangen als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1

"De jaarvergadering wordt gehouderVo p-cte kalété dOnCleklag van de maand december om 17 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de voorafgaande werkdag,"

De tekst van het eerste lid van artikel 39 te schrappen en te vervangen als volgt:

"Het boekjaar begint op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar."

' De tekst van artikel 45 integraal te schrappen en te vervangen als volgt:

' "De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening,. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter , bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen."

MACHTIGING ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de CVBA "A.A & T Group", met maatschappelijke zetel te ; 9000 Gent, Apostelhuizen 26 H-I-J, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk van hen , bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de r vennootschap, met mcgelijkheid tot indeplaatsstelling, om aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen ; en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij aile private en publiekrechtelijke , instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Samen hiermee neergelegd:

- De expeditie van het proces-verbaal;

- De gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

17/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.02.2014, NGL 06.03.2014 14062-0359-011
28/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.02.2013, NGL 27.02.2013 13047-0554-010
08/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 03.02.2012, NGL 06.02.2012 12025-0292-011
23/08/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEEF-GELEGD

1111111 *uiasoa0

1 0 AUG. 2011

RECHTBRtVFCaJAN

Orl G~NDCL TE GE

~

Ondernemingsnr : 0820;702;152

Benaming

(voluit) : KOUTER

Rechtsvorm : NV,~~

Zetel : o ```rr~U~2,

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER-GEDELEGEERD BESTUURDER 1 BENOEMING BESTUURDER

Er blijkt uit de notulen van de Algemene Vergadering dd. 28 november 2009 dat er met algemeenheid van: stemmen werd beslist het ontslag te aanvaarden als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van:

- de BVBA The Linen House, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Velodroomstraat 18 met als: vaste vertegenwoordiger mevrouw Griet Stuckens.

Er werd algehele en volledige kwijting verleend voor de duur van het uitgeoefend mandaat. Vervolgens werd er beslist te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar: - de NV Livius, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 8 bus 13. Goedgekeurd in de notulen van de Algemene Vergadering dd. 28 november 2009.

Vervolgens komt de Raad van Bestuur tesamen en beslist te benoemen als gedelegeerd bestuurder voor` een periode van zes jaar:

- de NV Livius, voornoemd, die aanvaardt.

Goedgekeurd in de notulen van de zitting van de Raad van Bestuur dd. 28 november 2009.

Er blijkt uit het Verslag van de Raad van Bestuur van de NV Livius, met ondernemingsnummer; 0441.215.089 en met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Oude Leeuwenrui 8 bus 13, dat er werd: besloten om voor de uitoefening van haar hoedanigheid van bestuurder in de NV Kouter aan te stellen als vaste: vertegenwoordiger van de vennootschap :

- De heer Maurice De Velder, wonende te 8300 Knokke-Heist, Prins Filiplaan 49, die als vaste' vertegenwoordiger belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de: voornoemde rechtspersoon-bestuurder.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger is voor onbepaalde duur en onbezoldigd. Goedgekeurd in het Verslag van de Raad van Bestuur dd. 14 april 200j.

NV Livius

met als vaste vertegenwoordiger Maurice De Velder

Gedelegeerd Bestuurder

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2011- Annexes du Moniteur belge

NV The Bottorn Line

met als vaste vertegenwoordiger

Tom De Wilde

Gedelegeerd Bestuurder

16/07/2015
ÿþ~ Mad Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 7 R1L! 2015

RECHTBANK VAN

KOOF!-1,~`ABZelet-i; GENT

Voor- t3eilt5udc

aan hee t3elgisc 5teassbi~

Ondernemingsnr, . 0820.702.152

Benaming

(veepit) ; KOUTER

(verkortl

Rechtsvorm : NV

Zetel : UNI VERSITEITSTRAAT 13

9000 GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge (volledig adres)

Onder arp akte ; ONTSLAG, BENOEMING, WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de notulen van de Bijzondere Aigmene Vergadering gehouden op 27 juni 2015 dat er met

algemeenheid van stemmen werd beslist ontslag te geven als bestuurder en gedelegeerd bestuurder aan:

- de NV The Bottom Line, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Langerbrugsestraat 72, met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Tom De Wilde.

Er werd haar algehele en volledige kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat als bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Vervolgens werd er beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Vleminckstraat 10 te 2000 Antwerpen.

Daaropvolgend werd er beslist te benoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar:

- de heer Maurice De Velder, wonende te 8300 Knokke-Heist, Prins Filiplaan 49.

Goedgekeurd in de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 27 juni 2015.

NV Livius

vaste vertegenwoordiger

Maurice De Velder

Gedelegeerd Bestuurder

Op de taaiste bis Stan Luik 133 vermelden . Recto . Naarm en hoedan ghe¬ d van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd cis: rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en t,undte;:erang.

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.07.2015, NGL 17.07.2015 15312-0596-010

Coordonnées
KOUTER

Adresse
VLEMINCKSTRAAT 10 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande