KRE VISION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRE VISION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.714.894

Publication

13/03/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 111,1111.01

lVeergeleai ter griffie van de Rechtbank van KuQphande1 le Antwerpen, op

0 4 MbAR12Q13

Griffie

Ondernemingsnr : C/SDA. , t" -\

Benaming

Benaming

(voluit) : KRE VISION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter

Zetel : Artsen Zonder Grenzenstraat 4/421, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 14 februari 2013, geregistreerd te Mol

op 19 februari 2013, register 5, deel 231, blad 80, vak 4, wat volgt: "

1. VENNOTEN: Door 1) De heer GÜMÜS, Kerem, geboren te Sinop (Turkije) op 11 maart 1981, echtgenoot.

van mevrouw Güney Ozlem, wonende te 2400 Mol, Middenstraat 13; 2) De heer BAYKAL, Erol Adnan Eerdi, geboren te Mol op 24 juli 1982, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Egelsvennen 163 en 3) De heer HAYWOOD, Richard Alexander, geboren te St.Helier, Jersey op 9 november 1984, van Engelse nationaliteit, ongehuwd, wonende te 2018 Antwerpen, Artsen Zonder Grenzenstraat 4/421, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter opgericht,

2. NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "KRE VISION"x

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Artsen Zonder Grenzenstraat 4/421.

4. DOEL: De vennootschap heeft als doel:

* Digitale informatie displays, "Digital Signage":

- Verkoop van hardware en diensten

- Uitwerking van digital signage projecten voor bedrijven

- Abonnementen op eigen ontwikkeld digital signage software verkopen

* Maatwerk projecten:

- Ontwikkelen van software op maat

- Ontwikkelen van computersystemen en netwerksystemen op maat

- Ontwikkelen van audio/visuele en andere multimediatoepassingen met stilstaande beelden, animaties en

video

* Adviesverlening, consultanoy en opleiding:

- Het verlenen van advies aan individuen en bedrijven in verband niet software en hardware

- Opleiding in software en hardware

* Reclame & Marketing:

- Grafische vormgeving

- Het plaatsen van digitale en traditionele reclameborden, tegen vergoeding of gratis

- Verkoop en verhuur van digitale en traditionele reclameruimte

- Het aanbieden van gesponsorde hardware en software, waarbij de klant van korting kan genieten in ruil

voor het vertonen van reclame

- Markt analyse ter bevordering van segmentatie voor doelgerichtere marketing

- Online Marketing, gebruik makende van alle vormen van online toepassingen

- Het aanbieden van SMS diensten waarbij tegen betaling services of producten kunnen worden geleverd

De vennootschap koopt, verkoopt, verhuurt, repareert, onderhoudt en vernieuwt computersystemen, inclusief multimedia, hardware, software en netwerken. Het levert ook ondersteunende diensten en geeft opleidingen of advies ("consultancy") aan bedrijven of individuen in verband met multimedia, hardware, software, netwerken en marketing.

De vennootschap koopt, verkoopt en verhuurt traditionele en digitale reclameruimte, zowel online als offline. Tevens wendt het reclame aan om gesponsorde oplossingen aan te bieden aan derden, die van een karting kunnen genieten in ruil voor het vertonen van reclame dat door de vennootschap bepaald mag worden.

De vennootschap doet marktanalyses en consumentenanalyses om, onder andere, doelgericht marketing mogelijk te maken. Hiertoe wendt het alle mogelijke middelen aan, inclusief online enquetes, GSM-diensten, en gewone enquetes.

* Aankoop en verkoop van goederen groot en kleinhandel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijkingen ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten uenseootsohap. Meer in het bijzonder ken de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

5. DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEDUIZEND EURO (¬ 3.000,00), en is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/dertigste van het maatenschappeljike kapitaal.

Het werd volledig geplaatst en volstort op een bijzondere rekening bij Belfius de dato 28 januari 2013.

7. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerders benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvcerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting dccr de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Door de oprichters worden Gümüs Kerem, Baykal Erol en Heywood Richard benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders die hun opdracht aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd,

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de oprichters op dit moment geen commissaris te benoemen.

8. BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar,

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van

het uittreksel van de oprichtingsakte om te eindigen op 31 december 2013.

9. JAARVERGADERING:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde zaterdag van de maand mei, om zestien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moeten de zaakvoerders een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste gevat, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering,

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen,

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door aile middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve ais alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

10. WINSTVERDELING:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Overneming van verbintenissen.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

VOLMACHTEN

De heer Cosemans Fons, kantoor houdende te 2400 Mol, Peerdskerkhof 1, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/05/2015
ÿþVoel' behoui aan h Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i I !11.11J1603114,

60* Ai





Ondernemingsnr : 0521.714.894

Benaming

(voluit) : KRE VISION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Artsen zonder Grenzenstraat 4/421 te 2018 Antwerpenl (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere vergadering der aandeelhouders gehouden op 31 december 2014:

Met éénparigheid van stemmen wordt het volgend besluit genomen:

- het ontslag van dhr. Baykal Erol, wonende te 2600 Berchem, Neptunusstraat 7/2 als zaakvoerder

met ingang van 1 januari 2015.

Er wordt kwijting verleend voor zijn mandaat over het boekjaar van 1 januari 2014 tot en met 31 december

2014.

Getekend,

Richard Haywood

kecntflunKvan KuupIiartJat

Antwetpen

2 2 APR. 2015

afdeling Antwerpen

flciffie

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KRE VISION

Adresse
ARTSEN ZONDER GRENZENSTRAAT 4/421 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande