KRIM'S & KRIM'S

Divers


Dénomination : KRIM'S & KRIM'S
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 455.203.875

Publication

10/06/2014 : TU077190
01/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0455.203.875

Benaming

(voluit) : Krim's & Krim's

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Graaf de Broquevillestraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontbinding en sluiting vereffening

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 17 september 2014 dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Krim's & Krim's", met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Graaf de Broquevillestraat 31, gekend met ondernemingsnummer 0455.203.875, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Turnhout, gekend met BTW-nummer BE 455,203.875 waarbij het volgende werd beslist:

1,Kennisneming van verslagen,

a)De vergadering neemt lezing van het verslag van de zaakvoerders en aanvaardt de inhoud ervan. Een origineel van het verslag blijft bewaard in het dossier bij de notaris

b)Zij neemt tevens kennis van de inhoud van de staat van actief en passief, en aanvaardt de inhoud ervan Een origineel van het verslag blijft bewaard in het dossier bij de notaris.

c)Tenslotte wordt het verslag van de bedrijfsrevisor in lezing genomen.

De besluiten van dit verslag luiden ais volgt:

"7, CONCLUSIES

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien in artikel 181§1 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van Krims en Krims BVBA een staat van activa en passive afgesloten op 22 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 64,82 en een netto-actief van EUR 64,82.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft

Op grond van de informatie die mij door de zaakvoerders werd overgemaakt en als gevolg van de controles, die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Perk, 12 september 2014, (getekend), Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor."

Ook dit verslag wordt goedgekeurd.

Op de vraag van de vergadering of er sinds het afsluiten van deze staat van actief en passief tot op heden nog boekhoudkundige of economische verrichtingen van noemenswaardige betekenis zijn geweest, bevestigen de zaakvoerders dat dit niet het geval is zodat de vergadering aanneemt dat dit verslag zijn volledige geldigheid behoudt voor de toestand op heden.

De betaling van de heer Boeckx-Van Houcke is nog niet toegekomen.

2.De zaakvoerders delen deelt mee dat de vennootschap geen andere schulden heeft dan diegene die blijken uit de voormelde staat van activa en passive.

Zij verklaren tevens dat de schulden die uit de staat blijken, ofwel sindsdien werden vereffend, ofwel zullen worden voldaan aan de hand van som geld die werd gedeponeerd in de Deposito-en Consignatiekas.

In concreto blijkt dat de vennootschap geen schulden meer heeft aan derden en dat er evenmin nog enig actief is.

Het volgestort het kapitaal is niet meer voorhanden.

Alle kosten die verband houden met de vereffening werden op voorhand betaald met eigen gelden van de vennoten.

De vennootschap sluit met een passief aan de vennoten zelf..

Zij hebben eigen middelen besteed aan de betaling van passiva van de vennootschap. Deze zijn in de staat van actief en passief de dato 22 augustus 2014 boekhoudkundig verwerkt als "Nog te verwerken resultaat".

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Noqrge31eztit g-eh-1'k vim de FizMu.z:u1/4f7:.: Yt.

22 SEP. 2014 ANTINERpÈrâ

ren-70419r._

Voor-behoude Hill

aan het

Belgisci

Staatsble

1111 il tR1,11-J110



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingevolge de ontbinding en de afsluiting van de vereffening van de vennootschap zal het niet meer mogelijk zijn de middelen die de individuele vennoten ter beschikking hebben gesteld aan de vennootschap te recupereren«

De vergadering neemt kennis van het bovenstaande en stemt er mee in.

Zij bevestigt bovendien, ten behoeve van de individuele vennoten, dat deze laatsten niet tot meer gehouden zijn dan wat zij tot op heden ter beschikking hebben gesteld.

Indien er nog passiva zouden opduiken blijven deze in principe ten laste van de vennootschap, en niet ten leste van de individuele vennoten, behoudens fraude, bedrog of andere dergelijke redenen.

Het tegoed op de rekening Crelan wordt, na ontvangt van de betaling door de heer Boeckx-Van Houcke, verdeeld bij heiften. De kosten van afsluiting worden verdeeld bij helften.

30e zaakvoerders verklaren dat er geen vereffenaars werden benoemd en dat zij ten aanzien van derden als vereffenaars dienen te worden beschouwd in toepassing van artikel 185 van het Wetboek.

4.De zaakvoerders stellen vast dat de voorwaarden van artikel 184 §5 van het Wetboek vervuld zijn om te kunnen overgaan tot ontbinding en vereffening in een akte, met name:

a)Alle vennoten zijn aanwezig;

bEr wordt geen vereffenaar aangeduid;

c)1/66r de vergadering werden de volgende kosten reeds betaald aan de instrumenterende notaris:

-de kosten van de akte dip de ontbinding vaststelt;

-de kosten van publicatie van de beslissing tot ontbinding.

De overige kosten, met name:

-de vennootschapsbelasting op het vereffeningssaldo;

-de sluiting in debet of credit van de BIW-rekening;

werden berekend. Deze berekeningen werden door de externe accountant onderzocht en goed bevonden. In de praktijk blijken er geen dergelijke schulden te zijn,

5.De vergadering keurt het verdelingsplan van de activa goed, in het bijzonder:

-a)Indien het tegoed van "Klanten" wordt geïnd wordt het bedrag, na aanrekening van de eventuele kosten van inning, verdeeld bij helften tussen de beide vennoten;

b)De vergadering geeft opdracht aan Crelan om over te gaan tot vereffening van de rekening 853-845916925 Het batig saldo komt toe aan de beide vennoten, ieder voor de helft onder last om ieder bij te dragen voor de helft in de kosten van vereffening. Het wordt vereffend op verzoek van elke vennoot die er om vraagt, en in het bljzonder de berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto aandeel van iedere vennoot in de vereffening;

6.De vergadering verleent opdracht aan de beide vennoten, samen handelend, om onmiddellijk na de vergadering, over te gaan tot de uitvoering te geven aan de beslissing sub 5. hiervoor.

7,0e vergadering stelt vast dat geen onbetaalde schulden aan derden zijn, zodat er geen sommen, nodig tot delging van nog te betalen schulden, werden gedeponeerd in de Deposito- en Consignatiekas.

&De individuele vennoten bevestigen en aanvaarden dat het actief dat na betaling van de hiervoor bedoelde schulden nog zal resteren, door henzelf wordt teruggenomen naar verhouding tot hun respectieve rechten, in toepassing van artikel 184§5, derde lid van het Wetboek, en zoals reeds vermeld in punt 5 hiervoor,

9.De individuele vennoten verklaren en bevestigen dat ze alle toekomstige activa en passiva en alle rechten en verplichtingen van de vennootschap die er uit voortvloeien, overnemen, zonder echter gehouden te zijn tot meer dan het actief dat zij uit de vereffening van de vennootschap verwerven,

10.De vergadering stelt vast dat door de bovenstaande beslissingen is overgegaan tot vereffening en verdeling van actief en passief van de vennootschap en dat de vereffening daardoor de facto uitgevoerd is.

11.De vergadering keurt de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar tot op de datum van vandaag goed;

12.0e vergadering stelt een einde aan het mandaat van de zaakvoerders.

13.Zij verleent tevens decharge voor de uitoefening van hun mandaat tot op heden. De zaakvoerders zijn aanwezig en aanvaarden het ontslag. Zij nemen akte van hun decharge.

14.0e vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap worden neergelegd en bewaard gedurende tenminste vijf jaar met ingang van heden op het adres van mevrouw Ria Geerinckx, te Antwerpen, Graaf van Egmontstraat 48,

15.Zij verleent volmacht om de formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en om de genomen besluiten uit te voeren, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vervoort & Renders  SCA Geel", te 2440 Geel, Kollegestraat 66, gekend onder btw-nummer 0832.454.790, en in het bijzonder om aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais BTW-belastingplichtige. Zij verleent tevens het recht op in de plaatsstelling voor één of meer van de hiervoor bedoelde rechtshandelingen, naar keuze in inzicht van de volmachthouder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. Geassocieerde notaris Paul Van Roosbroeck,

Worden hiermede neergelegd:

- het afschrift van de akte;

- verslag bedrijfsrevisor, inhoudende eveneens staat van actief en passief dd. 22 augustus 2014; verslag van de zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/09/2013 : TU077190
31/07/2012 : TU077190
05/08/2011 : TU077190
07/09/2010 : TU077190
11/09/2009 : TU077190
27/08/2008 : TU077190
04/10/2007 : TU077190
21/08/2006 : TU077190
01/08/2005 : TU077190
05/10/2004 : TU077190
18/02/2004 : TU077190
19/11/2003 : TU077190
20/11/2002 : TU077190
19/05/2001 : TU077190
26/05/2000 : TU077190
02/06/1995 : TU77190

Coordonnées
KRIM'S & KRIM'S

Adresse
Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 17 september 2014 dat er een buitengewo

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande