KRISTOF BOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISTOF BOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 446.605.222

Publication

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 23.07.2014 14335-0562-011
24/02/2014
ÿþ~

Mod Word i i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A



ber ae Be Sta D nl





w

~ege.;4r,~~d firr ~°°;~~ ir~n ~'~ t'~~~~t~

.

Koop;rt; ~c~:

1 3 20"i¢~

Griffie

Ondernemingsnr : 0446.605.222

Benaming

(voluit) : DE BUCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen district Berchem, Deken De Winterstraat 64 (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM -- ZETEL  DOEL  STATUTENWIJZIGINGEN - ONTSLAG BENOEMING

Uit het verslagschrift van buitengewone algemene vergadering, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BUCK", met zetel te 2600 Antwerpen district Berchem, Deken De Winterstraat 64, BTW BE 0446.605.222 RPR Antwerpen, afgesloten voor het ambt van geassocieerd notaris Sebastiaan-Willem VERBERT te Antwerpen op 11 februari 2014, blijkt dat volgende beslissingen genomen werden:

1.De vergadering beslist met ingang van heden de naam van de vennootschap te wijzigen in : "KRISTOF BOON".

2.De vergadering beslist met ingang van heden de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar : 2980 Zoersel, Paardenmarkt 5 bus B.

3.Kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva afgesloten volgens boekhoudkundige toestand van de vennootschap van 31 januari 2014.

4,Vervanging van het doel waarvan de nieuwe tekst zal luiden zoals hierna volgt:

a)De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijk rekening met derden

-het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

-alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten alsook aile onroerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde en onbebouwde onroerende eigendommen;

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

-het stimuleren, de planning en coárdinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

b)De vennootschap heeft tot doel de verhuur en handel in onroerende goederen, te weten projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening; de verhuur van eigen onroerend goed; bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend, Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uitte breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend dcel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

5.Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering. De vergadering beslist met ingang van heden de gewone algemene vergadering voortaan te houden op de eerste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

6.Ontslag aan de statutaire zaakvoerder. De vergadering beslist het ontslag van de statutaire zaakvoerder te aanvaarden en bekrachtigen, met ingang van 3 februari 2014, te weten : de heer DE BUCK Walter Jan Victor,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

/oorL behouden

aan het Belgisch Staatsblad

" wonende te 2600 Antwerpen district Berchem, Deken De Winterstraat 64, Dit houdt tevens zijn ontslag als gewone zaakvoerder in, voor zover nodig.

7.Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen, door aanvaarding van een volledig nieuwe tekst van de statuten. (Uittreksel)

Artikel 1. De handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, heeft de naam: KRISTOF BOON.

Artikel 2. Voormelde tekst van het doel.

Artikel 3, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2980 Zaersel, Paardenmarkt 5 bus B, (...)

Artikel 4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. (...)

Artikel 5, Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,-) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 12. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering.

Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitge-'breide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerders verricht worden, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders hebben het vermogen, onder hun verant-iwoordelijkheid, hun machten over te dragen aan één of meer personen, vennoten of niet, doch enkel voor bepaalde za-'ken,

Artikel 13. (...) De controle op de vennootschap wordt beheerst door de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 14. Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. (...)

Artikel 15. De gewone algemene vergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van Juni om veertien uur op de zetel, of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen, Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerst daaropvolgende werkdag, op hetzelfde uur plaats hebben. Op de gewone algemene vergadering brengen de zaakvoerders verslag uit over hun bestuur en leggen zij de jaarrekening voor. De oproeping tot de algemene vergadering wordt bij aangetekende brief toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De algemene vergadering beraadslaagt zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De vergaderingen worden voorgezeten door de enige zaakvoerder of door de oudste van hen indien er meer dan één zaakvoerder is, De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde. De volmachten, waarvan de vorm door het bestuursorgaan wordt vastgesteld, moeten min-'stens vijf dagen voor de vergadering op de maatschappelijke zetel neergelegd worden. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten verleden worden, De houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en de obligatiehouders mogen van die besluiten kennis nemen. De verslagen van de gewone of buitengewone algemene vergaderingen worden getekend door de zaakvoerders en door de aanwezige vennoten die erom verzoeken. De uittreksels van de verslagen worden getekend door één zaakvoerder,

Artikel 16. Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds, Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering.

Artikel 17. Ingeval van ontbinding der vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepa-'len, behoudens in geval van toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande de ontbinding en vereffening van de vennoctschap in één akte.

8.De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerder, met ingang van 3 februari 2014, met een mandaat van onbepaalde duur: De heer BOON Kristof, geboren te Antwerpen op 14 oktober 1977, met rijksregisternummer 771014 091 12, wonende te 2980 Zoersel, Paardenmarkt 5 bus B.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT Bijzondere volmacht met macht van in de plaatsstelling wordt verleend aan de heer DE CEUSTER Marc, accountant, kantoorhoudend te 2170 Antwerpen-Merksem, Erwtebloemstraat 20,

en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de wijziging en/of doorhaling van de inschrijving in de ondememingsioketten of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel wijziging en/of doorhaling van de inschrijving ais B.T.W.-belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

0e geassocieerd notaris, S-W VERBERT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift van verslagschrift, verslag zaakvoerder met staat activa en passiva.



op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013
ÿþMal Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0446.605.222

Benaming

(voluit) : DE BUCK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Deken De Winterstraat 64 - 2600 Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bezoldiging zaakvoerder

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 25 juni 2013 wordt niet algeheelheid van

stemmen beslist dat het mandaat van de heer Walter De Buck, Deken De Winterstraat 64 - 2600 Berchem,

vanaf 1 juli 2013 onbezoldigd is.

De Buck Walter

Zaakvoerder

riJ~aiTplehexf VA) 4fi

"r7 f~P,i~l~i(lL~í:~ ~?7 ~,Í~.f ' ~

v~..r~ s~~J . ~izoY~f;~i! te)

Griffie 2. 5 ,11I1.1 au'U

1111111 j1.1tI111j111111.111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 26.07.2013 13357-0317-012
31/07/2012 : AN288488
29/07/2011 : AN288488
30/07/2010 : AN288488
04/08/2008 : AN288488
01/08/2007 : AN288488
01/08/2006 : AN288488
01/08/2005 : AN288488
05/08/2004 : AN288488
06/04/2004 : AN288488
15/07/2003 : AN288488
03/08/2002 : AN288488
03/03/1992 : AN288488
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 15.07.2016 16323-0144-009

Coordonnées
KRISTOF BOON

Adresse
PAARDENMARKT 5, BUS B 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande