KRISVICTOR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KRISVICTOR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.974.380

Publication

07/05/2014
ÿþmod 11.1

lL-1l111:,~ ;i s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : KrisVictor

Voor behouc aan ht Belgis Staatsb

Ondernemingsar : 0536.974.380

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 ti APR. 2014

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ijzerenwaag 12A

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING BOEKJAAR -- OMVORMING IN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  WIJZIGING EN AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN -- BENOEMINGEN

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 31 maart; 2014, met als registratierelaas "Geregistreerd te Oostende 1 op 8 april 2014, zeven bladen, geen; verzending, boek 766, blad 54, vak 2, ontvangen ; vijftig euro (¬ 50), de adviseur (getekend) Heidi; GRYSON.", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "KrisVictor" met unanimiteit besliste:

EERSTE BESLUIT BOEKJAAR

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in een boekjaar dat begint op 1 april;

van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende jaar.

De vergadering beslist dat het lopende boekjaar zal worden afgesloten op 31 maart 2015.

TWEEDE BESLUIT  JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering besluit de jaarlijkse algemene vergadering te houden op de derde zaterdag van dei

maand september om 10 uur,

De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar 2015.

DERDE BESLUIT -- VERSLAGGEVING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt door "De Neef & Partners" BV BVBA te 9100 Sint-Niklaas, August de Boekstraat 1 bus 5,. vertegenwoordigd door Willy De Neef, bedrijfsrevisor, over de staat waarop het actief en passief van; de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2013.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide verslagen hebben kunnen kennis nemen, op de wijze: als bepaald in de tweede alinea van artikel 779 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

8. Besl reit

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef &: Partners, bedrijfsrevisoren, August De Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig; art. 777 W. Venn. bij omzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "i KRISVICTOR " in een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " KRISVICTOR ", verklaart:

- het nazicht te hebben uitgevoerd conform de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, bij omzetting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " KRISVICTOR " in een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;

- dat de in onderhavig verslag opgenomen staat van activa en passiva per 31 december 2013, met: een balanstotaal van driehonderd en vijftienduizend honderd vierennegentig euro en drieënzestig cent (315.194,63f), de toestand van de vennootschap op volledige wijze weergeeft;

flat-uitQl~z~-co trolew-ernzaamheden-geen: ovelwaarderingkljjkt.uan.het-ne#o-actie--- --- ------ - ---

Op de laatste blz. van S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- dat het netto-actief van de vennootschap per 31 december 2013 zesentwintigduizend driehonderd vierenveertig euro en vierentachtig cent (26.344,84E) bedraagt en derhalve niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000,00E).

Sint-Niklaas, 28 maart 2014

W. DE NEEF"

Het originele exemplaar van dit verslag met de integrale tekst zal samen niet het bijzonder verslag van de zaakvoerder en een uitgifte van dit proces-verbaal, op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

VIERDE BESLUIT OMVORMING IN EEN COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het maatschappelijk doel blijven ongewijzigd. Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het ondernemingsnummer van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te weten het nummer 0536.974.380. De omzetting gebeurt op basis van de voormelde actieve en de passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2013.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voornamelijk voor wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

Vanaf heden is de vennootschap een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en blijft conform artikel 775 van het Wetboek van vennootschappen de rechtspersoonlijkheid onveranderd voortbestaan in haar nieuwe rechtsvorm.

VIJFDE BESLUIT VASTELLING VAN DE STATUTEN

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd stelt de algemene vergadering de STATUTEN van de uit de omvorming gesproten coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"STATUTEN

A. NAAM  ZETEL -- DOEL  DUUR

Artikel EEN: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "Kris Victor".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel TWEE: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, ljzerenwaag 12A.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de bestuurder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

Artikel DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het aankopen en verkopen van meubelen, accessoires, decoratieve en functionele objecten, verlichting, binnen en buiten producten voor tuin en interieur, al dan niet design gelinkt, kunst en alle andere producten die verband houden met het 'interieur en tuin", zowel in groot- ais in klein bende,.ic? bion9J7- etikurilerllafld_JevarcIz_Y_et?.411 JJ fet7Oa LJ1ecire n_e11 par_tiarilieref)._i11. ie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

ruimste zin van het woord, en van alle materialen en artikelen die, hetzij rechtsreeks, hetzij onrechtstreeks, met deze handel verband houden. Daarnaast kan deze vennootschap diverse filialen openen van gelijkaardige zaken of andere commerciële winkel verkooppunten zowel voor groot- als kleinhandel, in binnen- en buitenland.

- Import, export, klein- en groothandel, aan- en verkoop van alle soorten roerende goederen, of in deze handel optredend als tussenpersoon, agent, promotor, enzoverder.

- Verstrekken van advies en coordinatie in verband met het inrichten van woningen, kantoor- en andere gebouwen.

- Het openstellen en in stand houden van een galerie/expositieruimte. Het organiseren en doen organiseren van exposities, lezingen en andere activiteiten op het gebied van kunst. De gelegenheid geven aan het publiek tot aankoop van kunst. Alle activiteiten en diensten in verband met kunst.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van aile mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in concessie nemen en in concessie geven,

- Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uifvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bednjfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroerend patrimonium zoals:

- Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- Landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbede jven uitbaten.

- Ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, leasing, financieringen, leningen en alle kredietverstrekkingen; borgstellingen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen,

- De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

- De coordinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers

- De studie en de realisatie van alle handels-, financiële, technische-, industriële, roerende en onroerende goederen.

- Alle aankoop, verkoop, trading in de ruimste zin van het woord, fabricatie, invoer, uitvoer, agentuur, commissiehandel, verhuring, herstelling, plaatsing, vertegenwoordiging en ruiling van alle handelsgoederen in de meest uitgebreide zin.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.T

Voor-

- behouden aan het Belgisch Staatsblad



uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, aval verlenen, kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur enlof administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Artikel VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel VIJF: AANDELEN

Geplaatst kapitaal

Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte,

5.2. Het veranderlijk gedeelte

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake.

Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist.

5.3. Het vast gedeelte

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tweehonderd vijftigste (l/250sre) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging,

Artikel ZES: SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de bestuurders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect ln geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

Artikel ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN

a) De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch wegens overlijden, dan met instemming van al de vennoten in het bezit van het gehele kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld,

b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende partijen verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing,

ln dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgelegd door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgelegd, ijlfa het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

d) De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde zal worden vastgelegd en uitbetaald zoals hierboven bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten,

Artikel ACHT: RECHTEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen of legatarissen, evenals de schuldeisers van een vennoot, zullen geen zegels mogen doen leggen op de goederen en waarden der vennootschap, noch inventaris doen opmaken. Zij moeten zich voor de uitvoering van hun rechten houden aan de rekeningen, balansen en geschriften der vennootschap.

De vennoten verbinden zich ertoe hun aandelen niet te verpanden ten voordele van derden.

Artikel NEGEN: VENNOTEN

9,1. Verbintenis

Vennoten zijn, de natuurlijke en rechtspersonen die als dusdanig zijn opgetreden in de oprichtingsakte of die na de oprichting als vennoten door de bestuurder zijn aanvaard - of door alle bestuurders tezamen indien er meerdere zijn  en die tegen de voorwaarden bepaald door de bestuurder(s) op tenminste één aandeel van de vennootschap inschrijven.

Door zijn toetreding verbindt de vennoot zich de statuten van de vennootschap en de eventueel op voorstel van de bestuurder door de algemene vergadering goedgekeurde interne reglementen na te leven.

ln geen geval mag een werkend vennoot andere beroepsbezigheden uitoefenen die zijn werkzaamheden in de vennootschap kunnen schaden.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt. De verplichtingen waartoe een vennoot zich door het nemen van één of meer aandelen verbindt op het ogenblik van de intekening, kunnen zonder zijn uitdrukkelijke instemming niet worden uitgebreid of verzwaard, zelfs niet door een statutenwijziging of door een naderhand door de algemene vergadering ingevoerd intern reglement.

De gedateerde aantekening in het aandelenregister ondertekend door de vennoot of zijn gevolmachtigde geldt als bewijs van inschrijving.

9.2. Aanvaarding als vennoot

Om als vennoot te worden aanvaard moet de voorgestelde kandidaat aanvaard worden door de bestuurder of door alle bestuurders tezamen indien er meerdere zijn.

De afwijzing van een kandidaat moet niet worden verantwoord en de betrokkene kan tegen dit besluit niet opkomen,

9.3. Verlies van rechten als vennoot

Elke vennoot kan vrijwillig uittreden binnen de perken opgelegd door de wet en de statuten. De uittreding kan hem niet worden verboden indien hem nieuwe verplichtingen worden opgelegd en hij zich daartoe niet wenst te verbinden.

De algemene vergadering kan een vennoot uitsluiten en aan de lidmaatschapsrechten van een vennoot komt van rechtswege een einde door overlijden, faillissement of kennelijk onvermogen. 8.3.1. Vrijwillige uittreding

Een vennoot mag slechts uittreden gedurende de zes eerste maanden van het boekjaar. Een verzoek tot uittreding tijdens de zes laatste maanden van het boekjaar heeft pas uitwerking, in het volgende boekjaar.

Het verzoek wordt bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de vennootschap. Het kan slechts worden ingewilligd als het vast gedeelte van het kapitaal daardoor niet wordt aangetast en mits er steeds drie of meer vennoten overblijven.

Elke bestuurder mag de uittreding weigeren zolang de vennoot bijzondere verplichtingen heeft jegens de vennootschap.

Aan de uittredende vennoot wordt het scheidingsaandeel uitbetaald overeenkomstig hetgeen hierna is bepaald.

De gedateerde ondertekening door de uittredend vennoot in het aandelenregister geldt als bewijs van de uittreding en kwijting van het scheidingsaandeel.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Wordt de uittreding niet op de hiervoor bepaaldewijze vastgesteld ingevolge gemis aan'

medewerking van de vennootschap dan kan de uittredende vennoot zijn opzegging neerleggen ter

griffie van het vredegerecht van het ambtsgebied waar de vennootschap gevestigd is.

De griffier maakt hiervan proces-verbaal op en zendt bij aangetekende brief een afschrift toe aan

de vennootschap.

9.3.2. Uitsluiting

De uitsluiting wordt uitgesproken door de bestuurder die het besluit moet verantwoorden door

opgave van de oorzaak of de redenen ervan.

De volgende redenen wettigen de uitsluiting: (opsomming bij wijze van voorbeeld)

1. ingeval het gaat om werkende vennoten.

- dronkenschap op het werk;

- plichtsverzuim;

- herhaalde weigering de opgedragen taken uit te voeren;

- grove nalatigheid of grote fout bij de uitvoering van de opgedragen taken;

- herhaalde onwettige afwezigheid;

- activiteiten die de vennootschap schaden,

2. in algemene zin:

- weigering de besluiten van de algemene vergadering of van de bestuurder na te leven;

- niet naleving van de verbintenissen aangegaan jegens de vennootschap krachtens de wet, de statuten of bijzondere overeenkomsten.

De vennoot wiens uitsluiting voorgesteld wordt moet worden verzocht zijn opmerkingen schriftelijk mee te delen aan de bestuurder, binnen de maand nadat het uitsluitingsvoorstel hem bij aangetekende brief is toegezonden en waarin opgave wordt gedaan van de oorzaak of de redenen van de uitsluiting.

Indien hij daarom verzoekt moet de vennoot worden gehoord. Het besluit, dat met redenen moet omkleed zijn en de feiten vermeldt waarop de uitsluiting is gegrond, wordt vastgesteld in een proces-verbaal getekend door de bestuurder.

De uitsluiting wordt aangetekend in het vennotenregister en een eensluidend afschrift van het besluit wordt binnen vijftien dagen bij aangetekende brief toegezonden aan de uitgesloten vennoot. De uitgesloten vennoot heeft recht op een scheidingsaandeel, onder voorbehoud van het retentierecht van de vennootschap indien de vennoot nog bijzondere verplichtingen heeft ten opzichte van de vennootschap.

9.4. Scheidingsaandeel

De voor één of meerdere aandelen uittredende vennoot, de uitgesloten vennoot, de erfgenamen of rechtverkrijgenden van een overleden vennoot, de vertegenwoordiger(s) van een van rechtswege uittredende vennoot, hebben recht op de waarde van de gerechtigheid in de vennootschap (scheidingsaandeel) overeenstemmend met het aantal aandelen van de betrokken vennoot.

Het bedrag van dit scheidingsaandeel wordt jaarlijks bepaald door de algemene vergadering na goedkeuring van de jaarrekening en wordt uitgedrukt per aandeel.

Het geldt voor alle uitkeringen die plaatsvinden in de loop van het daarop volgende jaar en wordt respectievelijk verhoogd of verminderd met het pro rata aandeel in het resultaat van het lopende boekjaar van zodra dit zal zijn vastgesteld.

De waarde van het scheidingsaandeel blijkt uit de balans van het boekjaar waar de uittreding of uitsluiting plaatsvond met mederekening van de al dan niet geboekte reserves en voorzieningen voor eventuele verliezen, sociaal passief, belastingen.

sik gebrek aan akkoord daaromtrent wordt de waarde vastgesteld door twee deskundigen, waarvan er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uitgetreden of uitgesloten vennoot of rechtverkrijgende van de overleden vennoot,

Komen de twee deskundigen tot geen akkoord dan duiden zij een scheidsrechter aan die het scheidingsaandeel definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meeste gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, in wiens ambtsgebed de vennootschap haar maatschappelijke zetel heeft

De waardebepaling en het akkoord tussen beide parten moet ten laatste drie maanden na de uitsluiting of uittreding vastgesteld zijn.

De betrokkenen kunnen geen enkel ander recht tegenover de vennootschap doen gelden.

9.5. Aansprakelijkheid

Uittredende of uitgesloten vennoten, evenals de rechtsopvolgers van een overleden vennoot blijven, overeenkomstig de wet, gedurende vijf jaar persoonlijk aansprakelijk voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan tot op het einde van het boekjaar tijdens hetwelk het overlijden/de uittreding of de uitsluiting plaatsvindt.

Deze aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de betrokkene als vennoot had

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ingeschreven.

Artikel TIEN: REGISTER VAN AANDELEN

In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat:

1) de naam, voornamen en de woonplaats van elke vennoot

2) het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen en de terugbetalingen, met opgave van de datum;

3) de overgangen en overdrachten van aandelen, met hun datum;

4) de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

5) de gedane stortingen;

6) de opgave van de bedragen die voor de uittreding, voor de gedeeltelijke terugneming van

aandelen en voor de terugneming van stortingen worden aangewend,

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum

van hun inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd,

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

C. BESTUUR  CONTROLE

Artikel ELF: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één bestuurder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist

Een bestuurder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal bestuurders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair bestuurder wordt aangesteld.

Artikel TWAALF: BEVOEGDHEDEN BESTUURDER(S)

De bestuurders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Elke bestuurder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder voor wat daden van dagelijks bestuur betreffen.

De vennootschap wordt zowel in dagelijks bestuur als in zake bovendagelijks bestuur vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend,

Artikel DERTIEN: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel VEERTIEN: ALGEMENE VERGADERING  JAARVERGADERING

De vennoten worden uitgenodigd tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurders, verstuurd minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, bij gewone meerderheid van stemmen.

Voor een statutenwijziging gelden volgende aanwezigherids- en meerderheidsvereisten: op de vergadering dient ten minste de helft van het aantal aandelen aanwezig te zijn of vertegenwoordigd, zoniet moet een tweede vergadering worden samengeroepen met zelfde agenda die dan kan besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; het voorstel is slechts goedgekeurd indien het de instemming bekomt van ten minste drievierden der stemmen.

Alle vennoten zijn stemgerechtigd, en ieder aandeel geeft recht op één stem. Alle stemgerechtigde vennoten kunnen in persoon of bij volmacht stemmen.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand september om 10 uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

--lodien.clez_e.dag_een_f?oef i gJs,.zet.de.jae !ergarterfag. Ngrçleli_gehoude t op de eerstvolgende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

werkdag op hetzelfde uur, De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Artikel VIJFTIEN: JAAR. EN CONTROLEVERSLAG

in het vooruitzicht van de jaarvergadering stellen de commissarissen, in voorkomend geval, een controleverslag en de bestuurders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun beleid,

Artikel ZESTIEN: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op I april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel ZEVENTIEN: BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de bestuurders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit cie jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het vast gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vast gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het verlies.

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel ACHTTIEN: ONTBINDING - VEREFFENING

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging voorgelegd worden.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhonden.

Mits voldaan is aan de voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek van Vennootschappen kan de vennootschap ontbonden worden en haar vereffening gesloten worden in één akte. ln dit geval zijn ...artikel.189bis-en-artikel-190-Wetboek van-Vennootschappen-niet van-toepassing.-._-

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

a VERKLARINGEN

Artikel NEGENTIEN: ALGEMENE BEPALINGEN

Wat de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten betreft, verklaren de partijen zich te houden aan de terzake geldende wetgeving.

Artikel TWINTIG: WOONSTKEUZE

De vennoten, bestuurders en commissarissen doen woonstkeuze op de zetel van de vennootschap vooral wat de uitvoering van deze statuten betreft."

ZESDE BESLUIT-- ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING

De vergadering beslist het ontslag van de in functie zijnde statutaire zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met name de heer PIETERS Kris, voornoemd, te aanvaarden, en verleent hem onvoorwaardelijk kwijting voor het uitgevoerde zaakvoerdersmandaat.

ZEVENDE BESLUIT BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist tevens, nu de nieuwe statuten zijn vastgesteld en de omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is verwezenlijkt, aan te stellen tot bestuurders van de vennootschap:

- de heer PIETERS Kris Victor, wonende te 9230 Wetteren, Spoorweglaan 19 B011

- de heer KLINCKAERT Jeroen Frans Jeanine, wonende te 9220 Hamme (Moerzeke),

Vrijboomstraat 9;

beiden hier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

ACHTSTE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonende te 9200 Dendermonde, Bookmolenstraat 1, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het handelsregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondernemingsloketten.

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk hierop aansluitend verenigt de raad van bestuur zich, te weten:

- de heer PIETERS Kris Victor, wonende te 9230 Wetteren, Spoorweglaan 19 B011;

- de heer KLINCKAERT Jeroen Frans Jeanine, wonende te 9220 Hamme (Moerzeke), Vrijboomstraat 9, allen voornoemd.

- De voornoemde aangestelden, als raad van bestuur, beslissen aan te stellen tot voorzitter van de raad van bestuur. de heer PIETERS Kris, voornoemd. Het mandaat van voorzitter is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Deze voornoemde aangestelden beslissen, ais gedelegeerd bestuurder; de heer PIETERS Kris alhier tegenwoordig en verklarende dit mandaat te aanvaarden.

De mandaten van de gedelegeerd bestuurders zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 31 maart 2014

Verslag van de zaakvoerder

Staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nearfend ter griffie (!e

Rechtbank van KGl3jIWei! Ie Antwerpen

_

D~ Grifirlw

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0536.974.380

Benaming (voluit) : Hay Antwerpen

V 1

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ijzerenwaag 12A

2000 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn VERHAMME, te Tielt, op 2 september

2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Hay Antwerpen, met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT  NAAMSVERANDERING.

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming te wijzigen in "KrisVictor".

Aanpassing van de eerste alinea van artikel één van de statuten als volgt:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen,

onder de benaming "KrisVictor".

TWEEDE BESLUIT

" De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan Accountantskantoor Dirk Peck (Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid), met kantoor te Tielt, Appelstraat 4, vertegenwoordigd door de heer Dirk Peck, zaakvoerder, en Mevrouw Veronique Lagae, zaakvoerder, eveneens aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen, zo onder andere inzake inschrijving, wijziging, en schrapping van het rechtspersonenregister, aanvragen van nodige vestigingsattesten en vergunningen, aanvraag en wijziging van BTW-nummer, aile formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondememingsiokettens

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal/akte van 2 september 2013

Gecoördineerde tekst der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304303*

Neergelegd

26-07-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536974380

Benaming (voluit): HAY ANTWERPEN

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, IJzerenwaag 12 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  BENOEMING  VOLMACHT

Bij akte verleden voor geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 26 juli 2013, neergelegd vóór registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

1.De heer PIETERS Kris Victor, ongehuwd, geboren te Gent op 1 juni 1967, wonende te 9230 Wetteren, Spoorweglaan 19 B011.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VICTORS", met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Spoorweglaan 19 bus 11, BTW BE0894.212.910, rechtspersonenregister Dendermonde BE0894.212.910.

RECHTSVORM:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BENAMING:

Hay Antwerpen

ZETEL:

2000 Antwerpen, Ijzerenwaag 12A

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het aankopen en verkopen van meubelen, accessoires, decoratieve en functionele objecten, verlichting, binnen en buiten producten voor tuin en interieur, al dan niet design gelinkt, kunst en alle andere producten die verband houden met het  interieur en tuin , zowel in groot- als in kleinhandel, in binnen- en buitenland, leveren van diensten naar bedrijven en particulieren, in de ruimste zin van het woord, en van alle materialen en artikelen die, hetzij rechtsreeks, hetzij onrechtstreeks, met deze handel verband houden. Daarnaast kan deze vennootschap diverse filialen openen van gelijkaardige zaken of andere commerciële winkel verkooppunten zowel voor groot- als kleinhandel, in binnen- en buitenland.

- Import, export, klein- en groothandel, aan- en verkoop van alle soorten roerende goederen, of in deze handel optredend als tussenpersoon, agent, promotor, enzoverder.

- Verstrekken van advies en coördinatie in verband met het inrichten van woningen, kantoor- en andere gebouwen.

- Het openstellen en in stand houden van een galerie/expositieruimte. Het organiseren en doen organiseren van exposities, lezingen en andere activiteiten op het gebied van kunst. De gelegenheid geven aan het publiek tot aankoop van kunst. Alle activiteiten en diensten in verband met kunst.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

- Alle installaties, handelsfondsen, vergunningen, octrooien, licenties, fabrieksmerken en overige immateriële activa, aankopen, verkopen en ruilen, in huur nemen en verhuren; commercialiseren en exploiteren; in concessie nemen en in concessie geven.

- Advies, bijstand en know-how verlenen, en het uitvoeren van alle onderzoeken en studies in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, administratieve organisatie, inrichting, planning en bestuur van ondernemingen, en al wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een onroerend patrimonium zoals:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, in huur geven of nemen, verkavelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- Landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

- Ondernemingen in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard, verzekeringen, leasing, financieringen, leningen en alle kredietverstrekkingen; borgstellingen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en van de activiteiten als vastgoedmakelaar gereglementeerd overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

- De vertegenwoordiging van Belgische en buitenlandse ondernemingen die recht-streeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de hierboven vermelde activiteiten.

- De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onder-aannemers .

- De studie en de realisatie van alle handels-, financiële, technische-, industriële, roe-rende en onroerende goederen.

- Alle aankoop, verkoop, trading in de ruimste zin van het woord, fabricatie, invoer, uitvoer, agentuur, commissiehandel, verhuring, herstelling, plaatsing, vertegenwoordiging en ruiling van alle handelsgoederen in de meest uitgebreide zin.

Deze aanwijzing en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, aval verlenen, kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn

KAPITAAL  AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tweehonderd vijftigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd.

SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebe-hoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe in volle eigendom.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer PIETERS Kris, wonende te 9230 Wetteren, Spoorweglaan 19 B011, die aanvaard heeft. Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigin-gen en enkel in geval van wettige redenen.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of geza-menlijk mogen handelen.

Een zaakvoerder kan ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle daden van bestuur en beschikking die met het doel van de ven-nootschap niet in strijd zijn en niet door de wet of door de statuten verboden zijn.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand december om tien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar zal beginnen op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2014.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

- Volmacht wordt gegeven aan Accountantskantoor Dirk Peck (Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid), met kantoor te Tielt, Appelstraat 4, vertegenwoordigd door de heer Dirk Peck, zaakvoerder, en Mevrouw Veronique Lagae, zaakvoerder, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het Rechtspersonenregister en de Kruispuntbank der Ondernemingen, en alle andere formaliteiten.

Luik B - Vervolg

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn Verhamme, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 26 juli 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 19.09.2015, NGL 07.10.2015 15640-0092-016

Coordonnées
KRISVICTOR

Adresse
IJZERENWAAG 12, BUS A 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande