KROON VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KROON VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.059.635

Publication

23/05/2013
ÿþ rAoawad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rem

van Koophandel te Antwerpen, op

3 M E i 2013

Griffie

uh1I

*13077 56*

beht aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0846.059.635

Benaming

(voluit) : KROON Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Middelmolenlaan,175, 2100 Deurne (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 1 mei 2013 overgebracht naar:

HEIDESTRAAT, 1, 2950 KAPELLEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mike STAS

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/06/2012
ÿþ1 be} a¢ Be Sta

1I1 1I hifi i1Hfiii llUiHhi

*12098949*

~~i < ~`

~-,

.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lftergefegd ter criffie van da t+dk6ed van Koophandd r$ Advtrjorr, op

2 2MEI 2012

Griffie

Mod Word 11.1

Ondernemingsnr : ogw, 03-9- 95

Benaming

(voluit) : KROON VASTGOED

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen-Deurne, Middelmolenlaan 175.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Domien De Lelie te Antwerpen-Borgerhout, op 16 mei 2012 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

de heer STAS Mike Patrick, geboren te Deurne op 25 januari 1969 (NN 690125-457.55), wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Bosuil 77/83, onder de naam "KROON VASTGOED", met zetel te 2100 Antwerpen-Deume, Middelmolenlaan 175 .De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats in het Vlaamse of Brusselse gewest bij besluit van de zaakvoerder. Het is de vennootschap toegelaten bijhuizen of filialen te openen.

De vennootschap heeft tot doel zowel in het binnenland als in het buitenland:

a)Onderneming in onroerende goederen, omvattende het optreden als tussenpersoon in aankoop, verkoop en verhuring van gebouwen, promotie van en makelen in on-roerende goederen, het optreden als expert-raadgever in onsoesende goederen en het optreden als bouwpromotor.

b)Studie en ontwerp van bouwkundige projecten, alsook het laten verwezenlijken van deze projecten door daartoe bevoegde personen.

c)De bemiddeling bij de aan- en verkoop van bedrijven, aan- en verkoop van han-delsfondsen.

d)Het bemiddelen als tussenpersoon in de handel op commissie of onder een han-delsagentuur in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking.

e)Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor an-dere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke perso-nen, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organi-satorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken,

f)Het uitoefenen van een publiciteitsonderneming in zijn meest brede omschrijving zoals:

a.Alle activiteiten op het vlak van reclame, sponsoring, promotie en public-relations en dit in alle mogelijke sectoren.

b.De organisatie en uitvoering van reclame- en promotiecampagnes, publici-teit, sponsoring, mailings en enquêtes.

c.De aan- en verkoop, het huren en verhuren, de creatie en het tot stand brengen van alle producten en materialen op het vlak van reclame, publici-teit en promotie,

d.De studie en het onderzoek naar de ontwikkeling van nieuwe producten, middelen en materialen van publicitaire en promotionele aard.

e.De begeleiding en advisering van en de bijstand aan afnemers, reclameba-reaus en vennootschappen en organisaties met een gelijkaardig doel.

f.Alle activiteiten op het vlak van concurrentie- en marktonderzoek.

g.De in- en uitvoer van allerhande koopwaar en het ontplooien van activitei-ten inzake trading.

h.Begeleiding van alle reizen in de meest ruime zin van het woord.

i.Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormei-de producten, materialen en materieel.

j.De uitbating van een agentschap of makelaardij in verzekeringen.

k.Kredieten en leningen bemiddelen en toestaan.

1.De activiteiten van een holdingvennootschap, het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

m.Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuursopdrachten en man-daten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

n.Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit on-roerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titel. Het be-houd, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, het doen en zelf bouwen of verbouwen, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aanleggen en onderhouden van aile terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken,

o.Zijn mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en mag aval verleden voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel vocr haarzelf als voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen. Zo kan zij on der meer bijhuizen en filialen oprichten zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere on-derneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. Deze opsomming is enkel verklarend en niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verko-epen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard Is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt twintigduizend Euro (20.000,-EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichter door inbreng in geld, en wel als volgt: INBRENG IN GELD: De comparant heeft ingetekend op al de uitgegeven aandelen en betaalde hierop veertien-duizend (14.000 EUR). Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaak-'voerders, al dan niet venno-ten. Wordt een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd, dan zal deze rechtspersoon een permanente vertegenwoordiger moeten aanduiden zoals voorzien in artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend, Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn ais gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijks op laatste werkdag van juni om 14.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Elke algemene vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten wanneer alle aandeel-houders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij akkoord gaan met de agenda,

Elke jaarvergadering of bijzondere Algemene Vergadering kan na oproeping geldig beraadslagen wanneer er minstens één (1) aandeel aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voor elke buitengewone Algemene Vergadering dient na oproeping minstens de helft ('/) van het kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. Bij gebreke zal een tweede bij-zondere Algemene Vergadering kunnen besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, dit alles onverminderd strengere aanwezigheidsvereisten voorzien door de wet en de statuten.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toe-behoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, onverminderd de strengere meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

De enige vennoot oefent alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel. in het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, geven de zaakvoerd ers rekenschap over het gevoerde beleid.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

l.e ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

_Ai

Voor,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van het uittreksel uit deze akte op de'

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar zat eindigen op 31 december 2012. Alle verrichtingen gesteld door de vennootschap

voor het bekomen van de rechtspersoonlijkheid zullen later worden overgenomen en bekrachtigd.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voornoemde heer Stas Mike die, hier

aanwezig, deze aanstelling aanvaardt.

De opdraoht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens

artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de

vennootschap op te treden in en buiten rechte.

-VOOR BEKNOPT UITTREKSEL-,

Opgemaakt v66r registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte.

-De Notaris-

-DOMIEN DE LELIE-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
KROON VASTGOED

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 175 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande