KUYPERS - COESSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KUYPERS - COESSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.112.839

Publication

02/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l9eargalegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel t¬ Antwerpen, op

Griffie 5 LEC. 2313

qqn

Ondernemingsnr: 0808.112.839

Benaming (voluit) : Kuypers - Coessens

(verkort) : #

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 33

2550 Kontich

Onderwerp akte :BVBA: statutenwijziging: kapitaalverhoging

i: Tekst : Uittreksel uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te Borgerhout op zeventien:

december tweeduizend dertien, ter registratie aangeboden, blijkt dat de algemene vergadering van,

aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Kuypers --Coessens », met; j; eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EER$TEBESLISSING.

De vergadering beslist een tussentijds dividend voor een bruto bedrag van vijfenzeventigduizend euro (¬ ; ;; 75.000,00), met afhouding van tien (10) procent roerende voorheffing, uit te keren. Alsook beslist de;

vergadering tot incorporatie van het netto dividendbedrag van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ ! jj 67.500,00) in het kapitaal met de uitgifte van driehonderd drieënzestig (363) nieuwe aandelen, zoals hieronder;

;; behoorlijk vermeld. ;

TWEgDE BESLISSING.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders verklaren tijdig een' i; exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

i; -het verslag opgesteld door het bedrijfsrevisorenkantoor A & F Bedrijfsrevisoren BVBA, gevestigd te 9100 Sint-; Niklaas, Plezantstraat 8, met mandaatdrager de heer Van Hemelryck Geert, bedrijfsrevisor, overeenkomstig;

artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld. .

;; De conclusies van het verslag van het bedrijfsrevisorenkantoor A. & F Bedrijfsrevisoren BVBA, gevestigd te;

9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8, met mandaatdrager de heer Van Hemelryck Geert, il bedrijfsrevisor,aangesteld door het bestuursorgaan, worden hierna letterlijk weergegeven:

"6. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der; Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F! Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat onder voorbehoud van enerzijds de, goedkeuring van het tussentijds dividend voor een bruto dividendbedrag van EUR 75.000,00 en anderzijds de

;: kapitaalverhoging voor het netto dividendbedrag van EUR 67.500,00 overeenkomstig de bepalingen van het; artikel 537 WIB. :

* de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA " Kuypers - Coessensrl

middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten uit de nog goed te keuren tussentijdse; ij dividenduitkering ten bedrage van EUR 75.000,00 onder de afhouding van 10% roerende voorheffing confomm I; hef artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividendbedrag zal EUR; 1; 67.500,00 bedragen;

, * het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte;

i; bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura; ;

;l * de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en;

duidelijkheid;

* de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de;

gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode; van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van EUR 67.500, 00 zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

* indien de vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering volledig in het kapitaal te;

incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng 363 nieuwe aandelen van de BVBA "Kuypers -; Coessens", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van EUR 67.500,00 worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen toegekend worden aan de vennoten pro

j; rata hun huidig aandelen bezit :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

272 aandelen zullen toegekend worden aan Mevr. Coessens Marleen;

e 91 aandelen zullen toegekend worden aan de dhr. Kuypers Filip.

" door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met EUR 67.500,00 teneinde het te brengen van EUR 18.600, 00 op EUR 86.100, 00.

Het huidig controleverslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering de vennoten niet wensen deel te nemen voor het volledige netto dividendbedrag aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag waarmee de vennoten wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

j willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting o1, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt op 30 november 2013,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor"

-het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

PERDE BESLISSING

s) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesentachtigduizend honderd euro (¬ 86.100,00) te brengen door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering, die voormelde aandeelhouders bezitten (ieder in verhouding tot de aandelen die zij aanhouden) lastens de vennootschap, en dit ten belope van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van driehonderd drieënzestig (363) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

Voomoemde aandeelhouders, zijnde:

- De heer Kuypers Filip Jacques Suzanne, voornoemd,

En:

- Mevrouw Coessens, Marleen Anna Andrea Elisabeth, voornoemd,

verklaren dat zij de schuldvordering ten belope van zevenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 67.500,00) (ieder in verhouding tot de aandelen die zij aanhouden) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Voornoemde aandeelhouders verklaren voor zoveel als nodig ten persoonlijke titel te verzaken, en dit op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze, aan hun voorkeurrecht en aan de uitoefeningstermijn zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt derhalve vast dat er thans driehonderd drieënzestig (363) aandelen bijkomend gecreëerd zijn en dat deze verdeeld worden over de aandeelhouders pro rata hun huidige aandelenbezit, als volgt: 1/De heer Kuypers Filip Jacques Suzanne, voornoemd, ontvangt eenennegentig (91) aandelen;

2/Mevrouw Coessens Mareen, Anna Andrea Elisabeth, voornoemd, ontvangt tweehonderd tweeënzeventig (272) aandelen.

o) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten de

Kapitaalsverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zesentachtigduizend honderd euro (¬

86.100,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door vierhonderd drieënzestig (463) aandelen identieke en

volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING.

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten ais volgt te wijzigen:

'Artikel 5

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt zesentachtigduizend honderd euro (¬ 86.100,00).

Het is verdeeld in vierhonderd drieënzestig (463) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde." VIJFDE BESLISSING.

De vergadering verleent alle volmachten aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van wat voorafgaat. ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat door de zorgen van ondergetekende notaris zal overgegaan worden tot coordinatie van de statuten en neerlegging hiervan in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

NotarisVeerle_Boere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Samen hiermee neergelegd :

-uitgifte van de akte ;

-verslag bedrijfsrevisor

-verslag zaakvoerder

-gecoördineerde statuten,

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.07.2013, NGL 25.07.2013 13350-0402-011
19/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 16.07.2012 12301-0024-012
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 04.07.2011 11253-0527-011
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 05.07.2010 10263-0283-012
12/05/2015
ÿþr~ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*15067695*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 99 APR. 2015

afdeTntir,~itwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0808.112.839

Benaming

(voluit) : Kuypers - Coessens

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 33, 2550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering dd. 1 april 2015 heeft besloten:

- tot het ontslag als zaakvoerder, met ingang vanaf heden, van mevrouw Marleen Coessens. Haar wordt

volledige kwijting verleend hoofdens haar mandaat,

- om te benoemen tot nieuwe zaakvoerder, met ingang vanaf heden: de heer Filip Kuypers, wonende te

2550 Kontich, Meylweg 15, voor onbepaalde duur.

De heer Filip Kuypers

Zaakvoerder

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 18.07.2016 16327-0314-011

Coordonnées
KUYPERS - COESSENS

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 33 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande