KV OFFICE ASSIST - VERHAEGEN K.

Société en commandite simple


Dénomination : KV OFFICE ASSIST - VERHAEGEN K.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.799.751

Publication

27/12/2011
ÿþ+ A r

r

Mad 2.1

n;\ ,c `? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

1 4 -12- 2011

GRIFFIE RE01 ;TEree? van

K003'FM L te PviEC,i-iEELEN_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

1111V 111V 11111 11h1111ffl VIIIIIII) 11111 11V 111

*11194251*

Ondernemingsnr : 44 q 15_À

Benaming

(voluit) : KV OFFICE ASSIST - VERHAEGEN K.

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOGSTRAAT 257 B, 2570 DUFFEL

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte van 5 juni 2011 geregistreerd te Mechelen op 08 december 2011 Mechelen lee

kantoor, vijf bladen, geen verzendingen, boek 6/153 blad 63 vak 25 voor een bedrag van 25 euro blijkt:

Tussen:

- De Heer Kurt Van de Kerkhof , geboren op 06/02/1972 te Duffel,

wonende Hoogstraat 257B te 2570 Duffel,

stille vennoot,

- Mevrouw Kristel Verhaegen, geboren op 24/06/1977 te Mortsel

Wonende Hoogstraat 257B te 2570 Duffel,

werkende en onbeperkt aansprakelijke vennoot;

dat bij deze akte vanaf heden een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht;

De vennootschap wordt aangegaan als Gewone Commanditaire Vennootschap.

De vennootschap zal ingeschreven worden in het register van handelsvennootschappen gehouden op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden welke als statuten der

vennootschap gelden:

Artikel 1: doel

De vennootschap heeft tot doel :

-administratieve dienstverlening voor de KMO

Dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in binnen-en buitenland.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop , de "

bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken en dit in binnen- en buitenland.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel.

Bovendien mag de vennootschap zich borg stellen of waarborgen geven tot zekerheid van verbintenissen, zelfs door derden aangegaan of in

het voordeel van derden."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 2: naam

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt:

" KV Office Assist ".

Bij de benaming en op alle stukken die van de vennootschap uitgaan zal de naam en de juiste titel van de

vennootschap voorkomen.

Artikel 3: zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Hoogstraat 257B, 2570 Duffel. De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders naar een ander adres. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4: duur

-------------

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf heden.

Artikel 5: vennoten

Enkel fysieke personen van wie het beroep verenigbaar is met dat van het maatschappelijk doel en niet strijdig met de deontologische normen , kunnen als vennoot worden aanvaard.

Nieuwe vennoten dienen aanvaard door de andere vennoten met unanieme toestemming.

Iedere vennoot kan ten allen tijde een einde stellen aan zijn vennootschapsverbintenis mits inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 maanden.

De opzegging dient per aangetekende brief meegedeeld te worden aan de andere vennoten. De termijn van 6 maanden gaat in drie dagen na de verzendingsdatum van deze aangetekende brief. Bij éénparig goedgekeurde overeenkomst kan de opzeggingstermijn zo nodig ingekort worden.

In geval van opzegging door één der vennoten blijft de vennootschap tussen de andere vennoten bestaan, tenzij zij éénparig tot de ontbinding van de vennootschap besluiten.

Binnen de twee maanden na het verstrijken van de opzeggingstermijn delen de overige vennoten aan de ontslagnemende vennoot de waarde mee van zijn deel in de vennootschap. Is de andere vennoot het niet eens met de waardebepaling van de overblijvende vennoten, dan meldt hij dit aan de overige vennoten binnen de twee maanden na de melding van hun waardebepaling, met opgave van zijn schatting. Komt er tussen de vennoten geen akkoord over deze waardebepaling, dan stellen zij gezamelijk een deskundige aan. Bij niet akkoord over de persoon van de deskundige, wordt deze aangeduid door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel op verzoek van één van de partijen. De deskundige bepaalt de waarde van het deel van de ontslagnemende vennoot op basis van de jongste drie jaarrekeningen, rekening houdend met de eventuele

over- en onderwaarderingen van het actief en het passief en met de geboekte en te voorziene resultaten. De kosten en het ereloon van de deskundige worden gedragen door de partij wiens schatting het verste van die van de deskundige verwijderd is.

Het deel van de opzeggende vennoot mag door andere vennoten gespreid betaald worden in drie gelijke schrijven: de eerste binnen het jaar na het ontslag, de tweede binnen de twee jaar, de derde binnen de drie jaar. Op deze bepalingen is een intrest verschuldigd te rekenen vanaf het ontslag tegen de helft van de wettelijke intrestvoet.

Artikel 6: overlijden

In geval van overlijden van één der vennoten zal de vennootschap voortduren tussen de overige vennoten, tenzij zij éénparig tot ontbinding der vennootschap besluiten.

De erfgenamen van de overleden vennoot zullen enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overledene toekomt, in verhouding met hun deel in de nalatenschap.

Binnen de 5 maanden na het overlijden delen de overige vennoten aan de erfgenamen de waarde mee van het deel van de overledene in de vennootschap, tezamen met de tekst van dit artikel. Binnen de 6 maand na het overlijden wordt ten minste 1/5 van deze waarde aan de erfgenamen betaald.

Indien gewenst door een erfgenaam, bezorgen de zaakvoerder(s) van de vennootschap hem zonder uitstel de laatste drie jaarrekeningen. Is de erfgenaam het niet eens met de waarde bepaling van de overblijvende vennoten, dan meldt hij binnen het jaar na het overlijden aan (één van) de zaakvoerder(s), met opgave van de waarde van het deel van de overledene zoals door de erfgenaam geschat. Komt er tussen de vennoten en de erfgenaam geen akkoord over de waardebepaling, dan stellen zij gezamelijk een deskundige aan. Bij niet-akkoord over de deskundige wordt deze aangeduid door de Voorzitter van de rechtbank van Koophandel op verzoek van één van de partijen. De deskundige bepaalt de waarde van het deel van de overledene op basis van de jongste jaarrekeningen, rekening houdend met de eventuele over- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

onderwaarde- ringen van het actief en het passief en met de geboekte en te voorziene resultaten. De kosten en ereloon van de deskundige worden gedragen door de partij wiens schatting het verst van die van de deskundige verwijderd is.

Het saldo van het deel van de erfgenaam, na aftrek van het reeds betaalde binnen de 6 maand na het overlijden, mag door de overige vennoten gespreid worden betaald in vier gelijke schijven over een periode van 4 jaar: de eerste binnen de twee jaar na het overlijden, de twee binnen de drie jaar enz.

Op deze bepaling is een intrest verschuldigd, te rekenen vanaf de zesde maand na het overlijden, tegen de helft van de wettelijke intrestvoet.

De erfgenaam mag met de vennoot een andere afbetalingsmodalitiet afspreken.

Artikel 7: inventarisatie

Op geen enkel tijdstip en om geen reden zullen een vennoot, zijn weduwe of erfgenaam noch diegene die met een vennoot in een gemeenschap gerechtmatigd zijn, de zegels mogen laten leggen op goederen van de

vennootschap, beslag leggen op goederen van de vennootschap, een inventaris laten maken, tenzij mits éénpang akkoord van de vennoten, of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welkdanige wijze. Ingeval er tussen de erfgenamen, rechtsopvolgers of schuldeisers van een vennoot betwisting bestaat omtrent de verdeling van hun rechten worden alle rechten in de vennootschap opgeschort tot wanneer hun betwistingen definitief geregeld zijn of tot wanneer zij een gevolmachtigde hebben aangesteld die hun gezamelijke rechten zal uitoefenen.

Artikel 8: maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DUIZEND euro, de inbreng van de vennoten is als volgt:

©Vennoot Kastel Verhaegen : 900,00 euro in speciën, waarvoor haar negen aandelen worden toegekend,

Q'Vennoot Kurt Van de Kerkhof : 100,00 euro in speciën waarvoor hem één aandeel wordt toegekend.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door

tien aandelen van honderd euro elk.

Het maatschappelijk kapitaal is derhalve volstort en aan alle vennoten wordt door de vennootschap kwijting

gegeven voor hun inbreng.

Artikel 9: aandelen

De aandelen mogen niet vrij overgedragen worden of verkocht. Deze dienen steeds eerst aangeboden te worden aan de overige aandeelhouders. Voor het overige verwijzen we hier naar hoger artikel 5.

Artikel 10: wijziging van de statuten

Wijziging van de statuten mag slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de gewone meerderheid van de vennoten worden goedgekeurd.

Artikel 11: algemene vergadering

De algemene vergadering der vennoten komt minstens één maal per jaar bijeen op de maatschappelijke zetel. Ze wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s). De oudste der aanwezige vennoten neemt het voorzitterschap waar.

De bijeenroeping geschiedt bij gewone brief, verstuurd ten minste 8 dagen voor de vergadering. Bij de oproeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld.

De bijeenroeping bij aangetekende brief moet niet gebeuren mits akkoord van alle vennoten of als blijkt dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Iedere vennoot heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid der vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal er binnen de drie weken een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die rechtsmatig mag beraadslagen welke ook het aantal der aanwezige vennoten is.

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering, gewone, buitengewone en bijzondere vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen die zelf stemgerechtigde vennoot is.

Niemand mag evenwel drager zijn van meer dan één volmacht.

Artikel 12: bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door minstens één zaakvoerder die vennoot moet zijn. Indien er slechts één zaakvoerder is treedt deze alleen op in naam van de vennootschap om deze rechtsgeldig te verbinden. De zaakvoerder kan volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te

verbinden inzake welomschreven opdrachten.

De vennoten beslissen tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen:

-Mevrouw Kristel Verhaegen

Zij alleen kan optreden om de vennootschap rechtsgeldig te verbinden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 13: vergoeding van de bestuurder(s)

Het ambt van zaakvoerder is ten allen tijde en onvoorwaardelijk onbezoldigd.

Artikel 14:jaa Treken ing

De zaakvoerder(s) zullen jaarlijks aan de algemene vergadering de jaarrekening (balans en resultatenrekening) van de vennootschap ter goedkeuring voorleggen. Het batig saldo van de jaarlijkse resultatenrekening, na aftrek van alle gemene kosten en de lasten der vennootschap, de nodige afschrijvingen en provisies, vormt de nettowinst.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst.

Artikel 15: ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten worden verdeeld in

verhouding tot het door hen ingebrachte aandeel.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Artikel 16: overname verbintenissen

De vennootschap neemt de verbintenissen over welke in naam van de vennootschap aangegaan werden met ingang van 1 januari 2011.

Artikel 17: boekjaar:

Het boekjaar loopt van 1 JANUARI tot 31 DECEMBER van het kalenderjaar.

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar loopt van 01 januari 2011 tot en met 31 december 2011.

Alle verrichtingen voor rekening van de vennootschap vanaf 01/01/2011 wordt door deze vennootschap

overgenomen.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben binnen de zes maanden na het afsluiten van de balans per

31/12/2011.

Volmacht

De aangestelde zaakvoerders duiden als gevolmachtigde aan Verreth Karin, accountant, kantoorhoudende Leemstraat 77, 2861 O.-L.-VR.-Waver, teneinde alle formaliteiten bij de Kruispuntbank Ondernemingen te vervullen en voor het vervullen van registratie en neerlegging , alsook voor alle aanverwante formaliteiten dienaangaande.

Aldus opgemaakt te O.-L-Vr.-Waver op 05/06/2011 in vijf exemplaren, waarvan elk der partijen verklaart één te hebben ontvangen en waarvan één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen.

Kristel Verhaegen

Zaakvoerder

Werkende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841.799.751 Benaming

(voluit) : KV OFFICE ASSIST - VERHAEGEN K.

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOGSTRAAT 257 B, 2570 DUFFEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN - NIEUWE COORDINATIE STATUTEN

WIJZIGING VAN DE STATUTEN VAN DE GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

KV OFFICE ASSIST-VERHAEGEN K. NAAR GCV ZUTTERMAN-VERSTRICHT - uithangbord "BEGOT'

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten gehouden op 28/06/2015 op de nieuwe zetel van de vennootschap te Molenstraat 49, 2861 O: L: Vr:Waver blijkt:

De zitting wordt geopend om 20:00 uur onder voorzitterschap van de heer ZUTTERMAN FILIP, met de heer

ZUTTERMAN FILIP als secretaris en mevrouw VERSTRICHT LEA als stemopnemer.

De voorzitter stelt vast dat alle vennoten vertegenwoordigd zijn in overeenstemming met de volgende

aanwezigheidslijst:

-Zutterman Filip, wonende Molenstr. 49, 2861 O: L: Vr.-Waver, optredende als werkende

en beherende vennoot- geboren te Brugge op 24/02/1963: met 5 aandelen

-Verstricht Lea, wonende Leemstr.49,2861 0: L: Vr. Waver, optredende als werkende en

beherende vennoot, geboren te Vlimmeren op 19/03/1964: met 4 aandelen

-Zutterman Linde, wonende Molenstr. 49, 2861 O.-L.-Vr: Waver,

optredende als stille vennoot; geboren te Mechelen op 0410811992, met 1 aandeel.

Daardoor kan de vergadering rechtsgeldig beraadslagen en beslissingen nemen.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de vennoten van wie de naam en de voornaam vernield zijn in voormelde aanwezigheidslijst, alsook het aantal aandelen waarmee ze aan de vergadering deelnemen en in voorkomend geval de naam en de voornaam van hun eventuele lasthebbers.

Uiteenzetting door de voorzitter

1. ne huidige vergadering werd samengeroepen met de volgende agenda:

'Bevestiging van de nieuwe aandeelhouders

Wijziging van de maatschappelijke benaming

" Wijziging van de maatschappelijke en exploitatiezetel

" Wijziging van het maatschappelijk doel

" Zeakvoerder(s): benoeming en ontslag

" Overname verbintenissen

*Nieuwe coördinatie van de statuten.

Il. Vermits aile aandelen aanwezig zijn of vertegenwoordigd zijn, is de rechtvaardiging van de oproepingsmodaliteiten overbodig.

Voor Mt11110 IV

behouc

aan hr

Belgis

Staatsb



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

III. leder aandeel geeft recht op 1 stem

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering juist bevonden. Ze stelt vast dat ze geldig is samengesteld en bevoegd is over de bovenvermelde agenda te beraadslagen en te besluiten.

Afhandeling van de agenda

De vergadering neemt volgende besluiten:

Deze vergadering bevestigt dat de tien aandelen (100% van de aandelen) toebehoren sinds 27/0612015

aan volgende nieuwe aandeelhouders:

-Zutterman Filip , optredende als beherende en werkende vennoot, wonende Molenstr. 49,2861 O: L.-Vr.-

Waver-geboren te Brugge op 2410211963: bezit 5 aandelen

-Verstricht Lea, optredend als beherende en werkende vennoot,wonende Molenstraat 49, 2861 O: L.-Vr:

Waver, - geboren te Viimmeren op 19/03/1964: bezit 4 aandelen

-Zutterman, Linde, stille vennoot, wonende Molenstraat 49, 2861 O.-L.-Vr: Waver - geboren te Mechelen op

04/0811992:bezit 1 aandeel

le besluit

Deze vergadering besluit de maatschappelijke benaming te wijzigen naar:

'Zutterman  Verstricht' met uithangbord 'BEGOT

Deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

2e besluit:

Deze vergadering besluit de maatschappelijke en exploitatiezetel te verplaatsen naar:

Molenstraat 49, 2861 0: L: VR.-WAVER

Deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

3e besluit:

Deze vergadering beslist het oude maatschappelijke doel volledig te vervangen door:

-De uitoefening van alle palleatieve zorgen en begeleiding

-Begeleiding van volwassenen en kinderen op schamiermomenten in het leven

-Projectontwikkeling rond betekenisgeving aan het leven

-Inzake algemene levensvorming: vorming en procesbegeleiding

-Aue maatschappelijk werk in de meest brede zin

-Alle roerende en onroerende, alsook financiële verrichtingen welke bijdragen tot de realisatie van het doel

-Deelname in andere ondernemingen met een verwant of gelijkaardig doel of die de verwezenlijking van het

doel vergemakkelijken

-Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; zowel de aankoop

als verkoop en huur en verhuur ervan; m.a.w. alle verrichtingen welke rechtstreeks en onrechtstreeks

betrekking hebben op het beheer en/of op het productief maken ven onroerende goederen en zakelijke

rechten

-Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, inhoudende alle

verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en/of het productief

maken van een roerend vermogen en/of roerende rechten

-De vennootschap mag zich borg stellen of waarborgen geven tot zekerheid van verbintenissen, zelfs door

derden aangegaan of in het voordeel van derden

-Alle facilitaire diensten inzake voorgaande activiteiten.

Dit alles zowel in binnen- als in buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

4e besluit:

De vergadering gaat over tot het ontslag van KRISTEL VERHAEGEN als zaakvoerder,

welke haar ontslag aanvaardt.

Het ontslag van zaakvoerder KRISTEL VERHAEGEN wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd

en dit vanaf 28/06/2015.

5e besluit:

De vergadering benoemt tot nieuwe zaakvoerders met ingang van 28/06/2015:

Zutterman Filip en Verstricht Lea, beiden voornoemd, welke beiden aanvaarden.

Deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

6e besluit:

Deze vergadering beslist dat alle verbintenissen van de éénmanszaak van Zutterman Filip met ondememingsnummer 0895.635.147 worden overgenomen door deze vennootschap en dit vanaf 1/1/2015, Deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

7e besluit:

Naar aanleiding van alle voorgaande wijzigingen dienen de statuten volledig

herwerkt. Deze vergadering beslist dan ook tot volledig nieuwe coördinatie van de statuten.

Deze beslissing wordt met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

NIEUWE COORDINATIE STATUTEN

Het jaar 2015 Op 28/06/2015

Huidige aandeelhouders-werkende vennoten en stille vennoot zijn:

-Zutterman Filip , beherende en werkende vennoot, wonende Molenstr. 49,2861 O.-L.-Vr: Waver- : bezit 5

aandelen, geboren te Brugge op 24/02/1963,

Verstricht Lea, beherende en werkende vennoot,wonende Molenstraat 49, 2861 O.-L: Vr. Waver, : bezit 4

aandelen, geboren te Vlimmeren op 19/0311964;

-Zutterman, Linde, stille vennoot, wonende Molenstraat 49, 2861 O,-L.-Vr. Waver ;

bezit 1 aandeel,geboren te Mechelen op 04/08/1992.

Allen nieuwe aandeelhouders bevestigen volgende nieuwe statuten:

Titel I Statuten van de vennootschap

Artikel 4 - Rechtsvorm - naam - identificatie

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt; « ZUTTERMAN-VERSTRICHT ». Het uithangbord draagt de

benaming:1BEGOT

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Molenstraat 49, 2861 O.-L.-VR.-WAVER.

De zetel kan slechts overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder of het college van zaakvoerders.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-De uitoefening van alle palleatieve zorgen en begeleiding

-Begeleiding van volwassenen en kinderen op scharniermomenten in het leven

-Projectontwikkeling rond betekenisgeving aan het leven

-Inzake algemene levensvorming: vorming en procesbegeleiding

-Aile maatschappelijk werk in de meest brede zin

-Alle roerende en onroerende, alsook financiële verrichtingen welke bijdragen tot de realisatie van het doel

-Deelname in andere ondernemingen met een verwant of gelijkaardig doel of die de verwezenlijking van het

doel vergemakkelijken

-Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; zowel de aankoop

ais verkoop en huur en verhuur ervan; m.a.w. alle verrichtingen welke rechtstreeks en onrechtstreeks

betrekking hebben op het beheer en/of op het productief maken ven onroerende goederen en zakelijke

rechten

-Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, inhoudende aile

verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer en/of het productief

maken van een roerend vermogen en/of roerende rechten

-De vennootschap mag zich borg stellen of waarborgen geven tot zekerheid van verbintenissen, zelfs door

derden aangegaan of in het voordeel van derden

-Alle facilitaire diensten inzake voorgaande activiteiten.

Dit alles zowel in binnen- ais in buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering

genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1000,00 (duizend) EUR en is verdeeld

in 10 (tien) aandelen, met een fractiewaarde van één/ (1/10de) van het kapitaal.

Artikel 6 - Aandelen

§ 1. Overgang van aandelen onder levenden

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap overdragen onder levenden aan een medevennoot of

aan een derde, onder voorbehoud van hetgeen onder § 5 staat vermeld.

§ 2. Vorm van de overdracht

Elke overdracht of overgang van aandelen geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek.

§ 3. Publiciteit van overdracht

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de gecommanditeerde vennoot zullen het voorwerp

uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

§ 4. Overgang van aandelen in geval van overlijden

Het aandeel of de aandelen van een overleden vennoot gaan over op zijn erfgenamen of

rechtverkrijgenden, onder voorbehoud van hetgeen onder § 5 staat vermeld.

§ 5. Voorkeurrecht van de vennoten

De aandelen kunnen slechts worden overgedragen nadat zij bij voorkeur voor overname zijn aangeboden aan alle vennoten.

Daartoe moeten volgende regels worden nageleefd:

De vennoot die één of meer aandelen wil overlaten aan een andere vennoot of een derde, moet de zaakvoerder of het college van zaakvoerders hierover schriftelijk inlichten.

ln deze kennisgeving vermeldt hij het aantal, de voorgesteld ovemameprijs, alsook de naam, de voornamen, beroep en woonplaats of de benaming, rechtsvorm en zetel van de voorgestelde overnemende vennoot of " aanvaarde kandidaat-vennoot.

Binnen de vijftien dagen na de datum van verzending van deze kennisgeving, maakt de zaakvoerder of het college van zaakvoerders de inhoud van dit schrijven aan de andere vennoten bekend.

In geval van overlijden van een vennoot maakt de zaakvoerder op eigen initiatief, vijftien dagen na ontvangst van het overlijdensbericht of een officieel stuk waaruit het overlijden blijkt, aan de vennoten bekend hoeveel aandelen de overledene bezat.

Na deze bekendmakingen wordt aan de bestaande vennoten de kans gegeven bij voorkeur, de aandelen waar het over gaat over te nemen naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij In eigendom bezitten. Indien één of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

Het overblijvende aandeel of aantal aandelen wordt, indien geen evenredige verdeling mogelijk is tussen de gegadigde vennoten, gesplitst in aandelenfracties tot de evenredigheid is bereikt, waarna alle aandelen wordt gelijkgeschakeld door uitgifte van nieuwe effecten gelijk aan het kleinste onderaandeel en

omwisseling van de bestaande aandelen of fracties van aandelen tegen even zoveel nieuwe aandelen als er onderaandelen nodig zijn om een volledig aandeel te vormen.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken, moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen, volgend op de dag van verzending van de voormelde bekendmaking gedaan door de zaakvoerder.

Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde overnemer(s)/kandidaat-veno(o)t(en) of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid door deze statuten opgelegd deze ovememer(s) of rechtverkrijgende(n) afwijst als vennoten.

Daartoe moet de zaakvoerder of de gecommanditeerde vennootivennoten het voorstel van overdracht op de agenda plaatsen van een bijzondere algemene vergadering, die in elk geval moet worden gehouden binnen de drie weken na ontvangst van de kennisgeving door de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of van de kennisgeving door de zaakvoerder van het overlijden.

Indien de vergadering de voorgestelde ovememers of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot of de rechthebbenden van de overleden vennoot definitief is en moet zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals dit hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot of diens vertegenwoordiger(s) of rechtverkrijgende(n) recht op de waarde van de aandelen. De waarde van deze aandelen wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld door twee deskundigen, van wie er één wordt aangewezen door de vennootschap en één door de uittredende vennoot of de rechtverkrijgende(n) van de overleden vennoot. Komen de twee deskundigen niet tot een akkoord, dan duiden zij een scheidsrechter aan die de prijs definitief zal vaststellen en tegen wiens besluit geen beroep openstaat.

Raken zij het niet eens over de aanstelling van een scheidsrechter, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel in wiens ambtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

De waardebepaling en het akkoord tussen beide partijen moet ten laatste zes maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

Artikel 7 - Vennoten

De rechten en verplichtingen van vennoten en erfgenamen.

a) Gecommanditeerde vennoten

De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

b) Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van aile registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 8 - Bestuur

§ 1. Aantal - Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaalvoerders, al dan niet vennoten,

§ 2. Duur van de opdracht- Ontslag

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene

vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging der statuten.

§ 3. Bevoegdheid

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in

en buiten rechte.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan hebben zij ieder de volledige externe

vertegenwoordigingsbevoegdheid voor de vennootschap inzake alle handelingen in en buiten rechte .

Zij kunnen ieder apart de vennootschap verbinden.

§ 5. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder van de vennootschap kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of

aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie de

verantwoording verschuldigd is, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten.

§ ó, Bijzondere volmachten

De zaakvoerders en/of directeuren kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

Artikel 9 - Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven,

de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap, Iedere vennoot kan zich laten

bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het

instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Artikel 10 - Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering - Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni om 18.00 uur, of indien die

dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en uur aangewezen

in de uitnodigingen.

§ 2. Bijeenroeping

a) De bevoegdheid en verplichting tot bijeenroeping

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder, het college van zaakvoerders of van de gecommanditeerde vennoten.

De jaarvergadering moet worden bijeengeroepen op de daartoe bepaalde plaats, dag en uur, en dit binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten die minstens de helft van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

b) Formaliteiten

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief ten minste acht dagen voor de vergadering aangetekend verzonden naar hun adres, zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

§ 3. Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

§ 4. Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden in de regel genomen bij gewone meerderheid,

onverminderd de bijzondere regels vervat in de statuten met betrekking tot specifieke beslissingen zoals

hierna bepaald.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

§ 5. Wijziging statuten

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits de eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en de gewone meerderheid van de stille vennoten.

Artikel 11 - Boekjaar - inventaris - jaarrekening - winstverdeling - reservering - verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

§ 2. Inventaris - Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, wordt de jaarrekening opgemaakt over het voorbije boekjaar en wordt de boekhouding afgesloten.

§ 3. Winstverdeling - Reservering - Verliezen

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 12 - Ontbinding - vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden, Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Titel III Slot- en overgangsbepalingen

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de aandeelhouders beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, dit

w

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

ZUTTERMAN FILIP EN VERSTRICHT LEA , voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.





SLOTBEPALINGEN

- De comparanten erkennen dat aile verbintenissen aangegaan door de éénmanszaak van Zuttemian Filip

met ondememingsnummer 0895.635.147 door deze vennootschap worden overgenomen vanaf 11112015.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Boekhoudkantoor De Smedt & Partners, kantoorhoudende Leemstraat 77, 2861 0: L: Vr: Waver, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Waarvan akte

Verleden op plaats en datum als hoger vermeld.

Na integrale voorlezing en toelichting, hebben de partijen, vertegenwoordigd zoals voormeld, ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Zutterman Filip Verstricht Lea

Werkende en beherende Werkende en beherende

Vennoot venoot



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KV OFFICE ASSIST - VERHAEGEN K.

Adresse
HOOGSTRAAT 257 B 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande