KWADRANT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KWADRANT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 567.514.237

Publication

04/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen, dit alles omgerekend per aandeel en voor zover de algemene vergadering niet besluit de winst te reserveren.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

In zoverre het aantal aandelen zonder stemrecht niet meer dan één/derde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt, geven deze aandelen een preferent recht op de verdeling van het saldo dat overblijft na vereffening, waarvan het bedrag niet lager mag zijn dan dat toegewezen aan de houders van aandelen met stemrecht.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

9. - Als bestuurders van de vennootschap zijn aangesteld:

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERKOOP & PROJECT BEGELEIDING", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer VAN HIMME, Diederik Gaston Monique, wonende te 2930 Brasschaat, Henrilei 85 A;

* de heer ROSSIE, Thomas Salvatore, wonende te 2930 Brasschaat, Garçondreef 21 .

* de naamloze vennootschap "ALD INVEST", voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer ALEN, Eugène Fernand Roland, wonende te 3500 Hasselt, Tulpinstraat 89.

Aan hen is volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De opdracht geldt voor de duur van 6 jaar, gaat in op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, en eindigt bij de jaarvergadering van het jaar 2020.

- als individueel bevoegde bestuurder, die de titel zal voeren van 'gedelegeerd bestuurder' en aan wie, met toepassing van artikel 14 van de statuten de macht is gegeven om alleen handelend de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen: de heer VAN HIMME, Diederik Gaston Monique, voornoemd.

- als voorzitter van de raad gekozen werd: de heer VAN HIMME, Diederik Gaston Monique, voornoemd. Deze beslissing heeft slechts rechtskracht vanaf de dag dat de bestuurders in functie treden.

10. - De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

11. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- De aan- en verkoop en de plaatsing van ramen en deuren in kunststof en aluminium, garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk enzovoort.

- De aan- en verkoop in het groot en in het klein van alle bouwmaterialen en alle aanverwante artikelen en prestaties daarop betrekking hebbend.

- Het verlenen van bijstand en advies in verband met bovenvermelde activiteiten

En al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten en alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of van dien aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag onroerende goederen aankopen, verkopen, bouwen en verbouwen of doen bouwen en verbouwen, verwerven en vervreemden.

Zij mag door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn. Zij mag het mandaat van zaakvoerder of bestuurder in andere ondernemingen of vennootschappen opnemen.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, waarborgen verstrekken, zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen en/of vennootschappen aangegaan, hen hypothecaire of andere waarborgen verstrekken . Zij mag te dien einde al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

12. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de twintigste van de maand juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Zeven dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de houders van de aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda.

Elk aandeel geeft recht op één stem onverminderd de wettelijke beperkingen van het stemrecht verbonden aan aandelen.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
KWADRANT

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 100 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande