L & S ZAKENKANTOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L & S ZAKENKANTOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.880.088

Publication

21/10/2013
ÿþmod 99.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1315 326*

il'

Vo beho aan Berg Staat

n ..~~~+~t

~~zs~alzgd ter one vu, r û~7 ~.~.,: _.

i I,1 :~,ri~r~^i1, op

van j(oo~iidF)d~-'

Griffie

Ondernemingsnr : 0877.880.088

Benaming (voluit) : L & S Zakenkantoor

nnexes du Moniteur belge

21/10/2013

et Belgisch Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Amelbergstraat 29

2240 Zandhoven

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING: PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Antwerpsesteenweg 93, op 25 september 2013, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 01.10.2013, boek 128, blad 93, vak 12. Ontvangen: 50,00 ¬ . Getekend: E.a. inspecteur a.i. J. GEERTS; blijkt dat, de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L&S Zakenkantoor", met éénparigheid de volgende beslissing heeft genomen: Eerste beslissing

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de heer Stefan Verlinden,' geboren te Turnhout op 16 juli 1981 echtgenoot van mevrouw VAN HAESEBROECK Vanessa Magda ' Willy, wonend te 2275 Lille, Houtvesterstraat 4, te ontslaan als statutair zaakvoerder en dit met;. terugwerkende kracht vanaf 4 december 2012. Er wordt hem kwijting gegeven voor zijn uitgeoefend mandaat. De heer Stefan Verlinden, vertegenwoordigd door de heer Steven Thiré,, verklaart dit te aanvaarden.

Tweede-derde-vierde beslissing

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en verslagen bedoeld onder punten 1 tot 3 op de agenda.

i De vergadering verklaart met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten,

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een kopie van het splitsingvoorstel met:, stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel en een afschrift van de verslagen van de bedrijfsrevisor en van de oprichters (opgesteld overeenkomstig art. 219 W, Venn.) toe te'. vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

De conclusie van het verslag opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap "BERCKMOES,, LANGENDRIES & PARTNERS" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, gevestigd te 2040 Antwerpen - Berendrecht, Dorpstraat 40 - vertegenwoordigd door de Heer Johan LANGENDRIES, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek Vennootschappen luidt letterlijk als volgt:

"Conform de wettelijke opdracht en op basis van de uitgevoerde werkzaamheden, verricht volgens de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng, zoals goedgekeurd door de Raad van het Instituut op zijn zitting van 7 december 2001, kunnen . volgende besluiten geformuleerd worden:

1. De beschrijving van de inbreng in natura, in casu aandelen, beantwoordt aan de normale

vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

2. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord en de waardebepalingen waartoe deze waarderingsmethoden leiden, komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

3. De netto - inbreng bedraagt EUR 419.677,90 en zal vergoed worden door 250 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend 1/250ste van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap. Deze vergoeding komt toe aan de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L & S ZAKENKANTOOR", waarbij aan elk aandeel "L & S ZAKENKANTOOR" één aandeel van de op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde" zal worden toegekend. Wij wensen er tenslotte aan te herinneren dat de oprichter van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde" verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van het voorstel tot partiële splitsing in het kader van de oprichting door inbreng in natura van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde", en het huidige verslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Gedaan te goeder trouw,

Antwerpen, 23 september 2013.

BERCKMOES, LANGENDRIES

& PARTNERS BVBA,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Johan LANGENDRIES,

Bedrijfsrevisor."

Vijfde beslissing

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van haar vierhonderdachtennegentig (498) aandelen in de naamloze vennootschap Marbra, voormeld, van de vennootschap in een nieuw op de richten vennootschap.

De hiervoor genoemde aandelen zullen overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel.

De overige twee (2) aandelen van de naamloze vennootschap Marbro, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 206, ondernemingsnummer 0412.725.496, opgericht onder naam "Verzekeringskantoor L. Mariën" krachtens akte verleden voor Floris Hendrickx notaris te Wilrijk op 27 oktober 1972, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 14 november daarna, onder nummer 19721114/307603, zijn in het bezit van de heer Stefan Verlinden, alhier vertegenwoordigd door de heer Steven Thiré, die uitdrukkelijk verklaart in te stemmen met de inbreng in natura en overdracht van vierhonderdachtennegentig (498) aandelen van de naamloze vennootschap in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Assur-Invest-Schilde en dit overeenkomstig de statuten.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe

vennootschap wordt verwezen naar voorgeschreven verslag van de bedrijfsrevisor.

Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

Kosten

De vergadering beslist met eenparigheid dat alle kosten betreffende de met splitsing gelijkgestelde verrichting ten laste zijn van de vennootschap.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap

~ "

Voor-

bèhouderi

aan het

Belgisch

Staatsblad



dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De vergadering beslist met eenparigheid dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak vanaf 25 maart 2013 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 25 maart 2013 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Zesde beslissing

De zaakvoerders van de gesplitste vennootschap hebben zich er van vergewist dat sinds de datum van de opstelling van het partieel splitsingsvoorstel en de datum van de huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van het vermogen van de bij de splitsing betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

Zevende beslissing

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht van de partiële splitsing. (...)

B. Incorporatie van beschikbare reserves

(...)

C. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde", met maatschappelijk zetel te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 206, op te richten, met een kapitaal van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste algemene vergadering.

Achtste beslissing

(..)

Negende beslissing

De algemene vergadering beslist met eenparigheid dat, ingevolge de overdracht van vierhonderdachtennegentig (498) aandelen van de naamloze vennootschap Marbro, het kapitaal van de vennootschap verminderd is met dertienduizend driehonderdenvier euro achtentachtig cent (¬ 13.304,88) en dat het thans elfduizend zeshonderdvijfennegentig euro twaalf cent (¬ 11.695,12) bedraagt. Vermits het huidige kapitaal van de vennootschap minder bedraagt dan het door de wet vooropgestelde wettelijk minimum, beslist de vennootschap onmiddellijk over te gaan tot een kapitaalverhoging ten belope van dertienduizend driehonderdenvier euro achtentachtig cent (¬ 13.304,88), door incorporatie van beschikbare reserves, en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, zodat het kapitaal gebracht wordt naar vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Tiende beslissing

De vergadering verleent aan notaris Nouwkens alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Elfde beslissing

Volmacht wordt verleend aan:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

betiouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



mod 11.1

Boekhoudkantoor Van Rooy, Dorp 65, 2275 Poederfee, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beho idell

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.09.2013, NGL 27.09.2013 13603-0290-015
16/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ I lI11l 11111 ff11 111fl I1IIIIIJII1JI1IJIIII 11111111 Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Voor-behoudei ID fi 21113

aan het Griffie

Belgisch

Staatsbla



Ondernemingsar : 0877.880.088

Benaming

(voluit) : L&S ZAKENKANTOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Amelbergastraat 29, 2240 Zandhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING NIEUWE VENNOOTSCHAP

Het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L & S ZAKENKANTOOR" heeft beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig de artikelen 743 en 744 van het Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan haar Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 742 tot en met 757 van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L & S ZAKENKANTOOR" heeft het initiatief genomen een partiële splitsing tot stand te brengen van de partieel te splitsen vennootschap (L & S ZAKENKANTOOR BVBA) die de overdracht van een deel van het vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de op te richten vennootschap (Assur-Invest-Schilde BVBA) tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van de artikelen 677 en 682 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat de te splitsen vennootschap ophoudt te bestaan.

De inbreng in de nieuw op te richten vennootschap (Assur-Invest-Schilde BVBA) wordt uitsluitend vergoed door uitreiking aan de Vennoten van de partieel gesplitste vennootschap (L & S ZAKENKANTOOR BVBA) van aandelen in de nieuwe vennootschap (Assur-Invest-Schilde BVBA), zonder opleg van geld.

De bestaande aandelen van de partieel te splitsen vennootschap (L & S ZAKENKANTOOR BVBA) krijgen ingevolge de partiële splitsing elk een kleinere vermogenswaarde dan de bestaande vermogenswaarde. De oude aandelen zullen aldus omgeruild worden tegen nieuwe aandelen.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L & S ZAKENKANTOOR" is eigenaar van 498 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van éénlvijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal van de Naamloze Vennootschap "MARBRO".

Bedoeling is de betrokken aandelen, bij wijze van partiële splitsing, overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen, met terugwerkende kracht per 25 maart 2013, in te brengen in de op te richten vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde".

De inbreng wordt volledig vergoed in aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde" zullen vertegenwoordigen,

De partiële splitsing gebeurt overeenkomstig het fiscaal vrijstellingsregime, opgenomen in artikel 211, §1, tweede lid Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992, en met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit, overeenkomstig artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 juni 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Het bestuursorgaan van de te splitsen vennootschap (L & S ZAKENKANTOOR BVBA) verbindt zich om alles te doen wat in haar macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en legt bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dal zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.INLICHTINGEN IN VERBAND MET DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

De partieel te splitsen vennootschap heeft als maatschappelijke benaming "L & S ZAKENKANTOOR" en is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Belgisch recht,

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L & S ZAKENKANTOOR" werd opgericht op 9 december 2005 bij akte verleden voor meester Paul van den Hove d'Ertsenryck, notaris met standplaats te Zandhoven, en waarvan het uittreksel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 december 2005 onder nummer 20051223 - 05186034.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2240 Zandhoven, Amelbergastraat 29.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting vastgesteld op EUR 25.000,00 (vijfentwintigduizend euro), vertegenwoordigd door 250 (tweehonderd vijftig) aandelen zonder aanduiding van waarde met elk een fractie van 1/250ste (één/tweehonderdvijftigste) van het kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "L & S ZAKENKANTOOR" volledig volstort,

Naar verluid is de aandelenverdeling momenteel als volgt :

De Heer Lucas August Elsa VAN dER WEE, wonende te 2243 Zandhoven, Vroegeinde 34 : 125 aandelen De Heer Stefan Louisa Frans VERLINDEN, wonende te 2275 Wechelderzande, Houtvesterstraat 4 : 125 aandelen

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

Artikel 3 van de statuten omschrijft het doel van de vennootschap als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

*Het optreden als gevolmachtigd agent voor rekening van een financiële instelling en het optreden als

verzekeringstussenpersoon;

*Studie, organisatie- en adviesbureau inzake financiële aangelegenheden, uitgezonderd patrimoniumbeheer

en beleggingsadvies voor eigen rekening;

*Studie-, organisatie- en adviesbureau in handels-fiscale of sociale aangelegenheden:

'Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden: bemiddeling bij aankoop,

verkoop en verhuur van onroerend goed.

*Handel in onroerend goed voor eigen rekening: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde

gebouwen, grond;

*Verhuur van onroerende en roerend goed, zowel eigen als van derden:

-de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

-de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden,

tentoonstellingsruimten, enzovoort; verhuur van terreinen; verhuur van roerende goederen;

*Tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen (uitgezonderd financiële

ondernemingen) of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel

hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan

verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen. "

Bij de oprichting van de vennootschap werden de Heer Lucas August Elsa VAN dER WEE en de Heer Stefan Louisa Frans VERLINDEN tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd.

Uit de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 april 2013 onder nummer 20130411 13056816 blijkt dat, bij schrijven de dato 4 december 2012, de Heer Stefan Louisa Frans VERLINDEN, ontslag heeft genomen als zaakvoerder en dit met ingang vanaf 4 december 2012.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Antwerpen onder het ondernemingsnummer 0877.880.088 en staat geregistreerd bij de administratie onder het nummer 0877,880.088.

2.INLICHTINGEN IN VERBAND MET DE VERKRIJGENDE OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De op te richten verkrijgende vennootschap zal worden opgericht ais een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "Assur-Invest-Schilde". De vennootschap zal worden opgericht bij akte te verlijden voor meester Wouter Nouwkens, notaris te Malle.

De vennootschap zal worden gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 206,

Artikel 2 van de ontwerp-statuten bepaalt het doel als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

I, VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Il. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

Het verlenen van diensten en adviezen in de sector van de financiële en vermogensplanning aan derden. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden in het algemeen.

De begeleiding van overnames van ondernemingen.

Het verlenen van diensten en adviezen in de sector van verzekeringen, kredieten en financieringen.

Het optreden als verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar in directe of herverzekeringen.

Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het optreden als gevolmachtigd agent voor rekening van een financiële instelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijke welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen (behalve financiële ondernemingen) die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-Zij kan zich borg stellen of een hypothecaire zekerheid verstrekken ten voordele van verbonden vennootschappen. "

De vennootschap zal opgericht worden voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal zal bij de oprichting vastgesteld op EUR 25.000,00 (vijfentwintigduizend euro), vertegenwoordigd door 250 (tweehonderd vijftig) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend 11250ste (één/tweehonderdvijftigste) van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

3.GEDETAILLEERDE BESCHRIJVING VAN DE AF TE SPLITSEN VERMOGENSBESTANDDELEN

De hierna opgesomde vermogensbestanddelen zullen worden toebedeeld aan de nieuw op te richten Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Assur-Invest-Schilde".

Met name 498 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/vijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal van de Naamloze Vennootschap "MARBRO".

De nettoboekwaarde van het af te splitsen vermogensbestanddeel wordt vastgesteld op EUR 419.677,90.

De nettoboekwaarde van het af te splitsen vermogensbestanddeel, dient overeenkomstig de wettelijke bepalingen, proportioneel te worden toegekend aan het eigen vermogen van de op te richten vennootschap, met name ais volgt :

`Geplaatst kapitaal EUR 13.304,88

*Wettelijke reserve EUR 1.330,49

*Beschikbare reserves EUR 405.042,53

De Naamloze Vennootschap "MARBRO" werd opgericht, onder de benaming "Verzekeringskantoor L. Mariën", op 27 oktober 1972 bij akte verleden voor meester Floris Hendrickx, destijds notaris ter standplaats Wilrijk, en waarvan het uittreksel werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 november 1972 onder nummer N. 3076 - 3,

De statuten van de vennootschap werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst op 27 november 2009 bij akte verleden voor meester Paul van den Hove d'Ertsenryck, notaris met standplaats te Zandhoven, en waarvan het uittreksel werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 december 2009 onder nummer 20091211 - 09174980.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt momenteel EUR 62.000,00 (tweeënzestig duizend euro), vertegenwoordigd in 500 (vijfhonderd) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 11500ste (één/vijfhonderdste).

Artikel 3 van de statuten omschrijft het doel van de vennootschap als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het optreden als gevolmachtigd agent voor rekening van een financiële instelling en het optreden als verzekeringsmakelaar.

-Alle activiteiten met betrekking tot marketing, publiciteit, management, audit, domotica en beheer van franchisenetwerken.

Zij kan elke onderneming verwerven of oprichten die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met haar doel staat.

-Zij zal in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, industriële en commerciële handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen (behalve financiële ondernemingen) die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

-Zij kan zich persoonlijk borg stellen of een hypothecaire zekerheid stellen ten voordele van verbonden vennootschappen, "

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is momenteel gevestigd te 2970 Schilde, Turnhoutse baan 206.

Uit de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2013 onder nummer 20130514 -

13073186 blijkt dat de Raad van Bestuur van de vennootschap momenteel als volgt is samengesteld :

*Assur-Invest BVBA, vast vertegenwoordigd door de Heer Stefan Louisa Frans VERLINDEN.

*De Meer Stefan Louisa Frans VERUNDEN.

*De Heer Koen VAN ELSEN.

Er worden geen onroerende goederen overgedragen naar de op te richten vennootschap.

Bij toepassing van artikel 744 van het Wetboek van vennootschappen blijven de vermogensbestanddelen die in onderhavig voorstel niet uitdrukkelijk worden toegewezen aan de nieuw op te richten vennootschap (Assur-Invest-Schilde BVBA) deel uitmaken van de partieel te splitsen vennootschap (L & S ZAKENKANTOOR BVBA).

4.UIT TE GEVEN AANDELEN - WIJZE VAN UITREIKING - DATUM VAN DEELNAME IN DE WINST - BOEKHOUDKUNDIGE DATUM - BIJZONDERE RECHTEN - BIJZONDERE BEZOLDIGING - BIJZONDERE VOORDELEN - VEREISTEN OM VENNOOT TE KUNNEN WORDEN

Aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap worden in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de op te richten vennootschap aandelen van deze vennootschap uitgekeerd in dezelfde verhouding als de aandeelhoudersstructuur van de partieel te splitsen vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap zal vertegenwoordigd worden door 250 aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend 11250ste van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap stelt voor om voor elk aandeel "L & S ZAKENKANTOOR BVBA" één aandeel "Assur-Invest-Schilde BVBA" toe te kennen. Er is geen opleg in geld.

Deze nieuwe aandelen van de op te richten vennootschap worden uitgereikt aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap.

Deze nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen door het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap aan de vennoten van de partieel te splitsen vennootschap worden toegekend als volgt :

*aan de Heer Lucas August Elsa VAN dER WEE, 125 aandelen van de verkrijgende vennootschap, *aan de Heer Stefan Louisa Frans VERLINDEN, 125 aandelen van de verkrijgende vennootschap.

De uitreiking van de aandelen van de op te richten vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap door inschrijving in het register van aandelen.

Het bestuursorgaan zal de inschrijving van de verkregen aandelen van de op te richten vennootschap inschrijven in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap op de dag van de realisatie van de splitsing.

De uit te geven aandelen in de op te richten vennootschap nemen deel in de resultaten vanaf haar oprichting, inclusief deze welke voorvloeien uit de handelingen welke de partieel te splitsen vennootschap sinds 25 maart 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de op te richten vennootschap. Er wordt geen enkel bijzondere regeling voorzien betreffende dit recht.

Vanaf 25 maart 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen vennootschap, voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgen de vennootschap.

Alle aandelen die het kapitaal van de te splitsen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de verkrijgende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de te splitsen vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Er werd aan de Burgerlijke Vennootschap "BERCKMOES, LANGENDRIES & PARTNERS" - bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, gevestigd te 2040 Antwerpen - Berendrecht, Dorpstraat 40 - vertegenwoordigd door de Heer Johan LANGENDRIES, bedrijfsrevisor, gevraagd het verslag op te stellen waarvan sprake in artikel 219 van het

Wetboek van vennootschappen. Het verslag bedoeld in artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen is niet vereist gelet op het feit dat alle vennoten en houders van de effecten waaraan stemrechten zijn verbonden van de partieel te splitsen vennootschap hiermee hebben ingestemd.

Geen enkele bijzonder voordeel wordt toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap, noch aan de leden van het bestuursorgaan van de op te richten vennootschap.

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om vennoot te kunnen worden van de op te richten vennootschap.

5.VERDELING VAN DE AANDELEN

Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de partieel te splitsen vennootschap, dat ais volgt is samengesteld

*de Heer Lucas August Elsa VAN dER WEE, wonende te 2243 Zandhoven, Vroegeinde 34, bezit 50 % van het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, zijnde 125 aandelen.

*de Heer Stefan Louisa Frans VERLINDEN, wonende te 2275 Wechelderzande, Houtvesterstraat 4, bezit 50 % van het kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap, zijnde 125 aandelen.

worden de nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap, als volgt verdeeld en dit op basis van het criterium volgens het aandelenbezit:

*de Heer Lucas August Elsa VAN dER WEE, wonende te 2243 Zandhoven, Vroegeinde 34, ontvangt 125 aandelen van de verkrijgende vennootschap.

*de Heer Stefan Louisa Frans VERLINDEN, wonende te 2275 Wechelderzande, Houtvesterstraat 4, ontvangt 125 aandelen van de verkrijgende vennootschap.

6.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

In het geval van verwezenlijking van de voorgestelde partiële splitsing, dienen aan de statuten van de partieel te splitsen vennootschap de volgende uit te splitsing vloeiende wijziging aangebrachte te worden ; kapitaalverhoging.

~ 4 Voor .behouden

aan het

Seigisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





Het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap verbindt zich om alles te doen wat in haar macht ligt om de splitsing te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan zal onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze. De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. Alle betrokken partijen verbinden zich ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering van de Vennoten van de partieel te splitsen vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voorzien bij artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring voor 30 september 2013 zou kunnen zijn.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 28 juni 2013, te Zandhoven.

De Heer Lucas August Elsa VAN DER WEE,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2013
ÿþ81od Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-._

,,A1~~

Ondernemingsar : 0877.880.088 Benaming

(voluit) : L&S Zakenkantoor

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2240 Zandhoven, Amelbergstraat 29 (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij schrijven dd. 4 december 2012 heeft de heer Stefan Vertinden ontslag genomen als zaakvoerder

Lucas Van der Wee Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

met ingang vanaf 4 december 2012

f,%l .t0.1

la AniY~Ginns er_ù 2 APR rb~lit~

Griffie

Ul

I!

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbla

*130 6816*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.07.2012, NGL 09.08.2012 12398-0579-015
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 12.08.2011 11403-0354-015
18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.07.2010, NGL 13.08.2010 10412-0092-015
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.07.2009, NGL 23.07.2009 09474-0137-015
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.07.2008, NGL 13.08.2008 08568-0370-015
20/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.07.2007, NGL 10.08.2007 07557-0330-014
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 12.08.2015 15421-0396-015

Coordonnées
L & S ZAKENKANTOOR

Adresse
AMELBERGSTRAAT 29 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande