L J INTERIEUR

Société en commandite simple


Dénomination : L J INTERIEUR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.529.503

Publication

03/01/2014
ÿþVoor- behoud

aan he

Belgisi Staatsb

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van i(oo,..s` hein. t te Antwerpen, op

Griffie 2 3 Da, Me

V

U

+19009 84*

a

Ondernemingsnr : Benaming 0543 . ~29 .503

(voluit) : ~ J interieur

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Brechtsebaan 78, 2930 Brasschaat (volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Oprichting:

In het jaar tweeduizend en dertien , op 14 november, zijn bijeengekomen ; Verstrepen Wendy wonende te België, Brechtsebaan 78, 2930 Brasschaat, geboren op 18 augustus 1974 te Turnhout (belgië), identiteitskaart nummer 590-8663555-261 rijksregistemummer 74.08.18-092.08, beherende vennoot.

Bart Dina Gustaaf Joris wonende te België, Brechtsebaan 78, 2930 Brasschaat, geboren op op 18 maart 1974 te Merksem (België), identiteitskaart nummer 591-6817745-08 / rijksregistemummer 74.03.18-335-21, stille vennoot geldschieter.

Dewelke overeenkomen een onderhandse akte op te maken van de gewone commanditaire vennootschap, die zij oprichten onder de naam "L J Interieur".

Gecommanditeerde venn000t:

Mevrouw Wendy Verstrepen , comparant onder punt 1, zal alleen gelast zijn met het beheer van de- vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Zij zal nochtans van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen en onder de beperkingen ais hierna gezegd.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

De interieurarchitectuur, de interieurdecoratie, het design en ontwerp van interieurs en dit voor zowel woonhuizen, appartementen, commerciële panden, restaurants, kantoren, als industriële gebouwen. Het tekenen , ontwerpen en maken van maquettes van interieurs in de ruimste zin.De aan- en verkoop, de import en " export van meubels en decoratie-artikelen, stoffen, waaronder keramiek, sier en glasvoorwerpen, fantasieartikelen, ijzerwerk, blikwaren en huishoudartikelen, verlichtingsapparaten in alle mogelijke uitvoeringen .Het verlenen van adviezen en het begeleiden van particulieren en bedrijven inzake interieurdecoratie en  design, de keuze en de aankoop van meubelen, vloer- en muurbekleding, verlichting, gordijnen en decoratieartikelen. Het organiseren van evenementen.

Het investeren in roerende en onroerende goederen. Het uitoefenen van mandaten in: vennootschappen.Tussenpersoon in de handel: omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige; handelsvertegenwoordigers en de commtssionairs.De vennootschap mag in België en in het buitenland alle; commerciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng inschrijving of anders, in alle; ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doei , waarvan', doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag tevens in België of in het buitenland bijhuizen en of kantoren openen en aldaar haar activiteiten uitoefenen. Zij mag zich voor deze vennootschappen of, bijhuizen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen, verstrekken

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2930 Brasschaat, Brechtsebaan 78. Zij kan door een eenvoudige

beslissing van de gecommanditeerde vennoot verplaatst worden naar eiders in België.

Duur: vennootschap is onbepaald, ingaande op 14 november, onder voorbehoud van het

De duur van de ersoonlijkheid. - -: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

bekomen van rechtsp Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt honderd Euro (100 ¬ ) en is verdeeld over tien (10) deelbewijzen met een nominale waarde van 10 Euro (10 E). Het Kapitaal wordt als volgt onderschreven en volstort:

door mevrouw Wendy Verstrepen : 9 aandelen van 10 ¬ elk;

door de heer Bart Joris :1 aandeel van 10 ¬ ;

Beheer van de vennootschap:

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden, of gecommanditeerde vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, ten allen tijde zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder en ingeval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen

Boekjaar- algemene vergadering:

Het boekjaar gaat in op 1 oktober van ieder jaar en wordt afgesloten op 30 september. Alle verrichtingen

vanaf 1 januari 2013 gedaan worden geacht voor rekening van de vennootschap te zijn gedaan.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van december van ieder jaar, om 19 uur, ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op maandag 1 december 201.4.

Vereffening:

Bij toepassing van artikel 184 van het wetboek van vennootschappen wordt over de wijze van vereffening alsook de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo en haar verloop besloten door de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid, zijnde de helft van de vennoten moet aanwezig zijn en in het bezit van tenminste 3/ van het vennootschapsvermogen.

Winstverdeling:

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénpang akkoord van de commanditaire vennoten wordt vereist,

Benoeming tot zaakvoerders:

Wordt tot bezoldigd zaakvoerder benoemd, vanaf heden, voor onbepaalde tijd, mevrouw Wendy Verstrepen

, comparant onder punt 1, die aanvaardt Er wordt geen commissaris benoemd.

Bijzonder gevolmachtigde :

Als bijzondere mandataris,met recht van subsitutie, wordt aangesteld: de commanditaire vennootschap 'Jane Canada' met maatschappelijke zetel te 2970 s Gravenwezel, Molenakker 25, ondememingsnummer 0822.149.135 alsook haar aangestelden, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige.

Wendy Verstrepen

Zaakvoerder

re `Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
L J INTERIEUR

Adresse
BRECHTSEBAN 78 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande