L.B.-SOFT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : L.B.-SOFT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.795.206

Publication

10/07/2014
ÿþ ModWard 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



f II

*14133835*

! Ondememingei. 0463.795.206 Bereareh4

" L.B.-Soft

velkaire :

rkehtsvcnn Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Ze.:"VA : 2500 Lier, Groeningelaan 11

&ires')

STATUTENWIJZ1GING-KAPITAALVERHOGING

Buitengewone algemene vergadering.

Uit een akte verleden voor Meester Dirk Luyten, Notaris ter standplaats Mechelen, Il december 2013. Geregistreerd acht bladen en geen verzendingen, op 13 december 2013, te Mechelen 1' kantoor, boek 994, blad 28, vak 01. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger (get.) K. Decoster. Blijkt wat volgt:

a) De enige vennoot is hier vertegenwoordigd, houder van alle aandelen,

b) De buitengewone algemene vergadering trof met éénparigheid van stemmen, onder meer, de volgende beslissingen:

Eerste agendapunt

Ingevolge een beslissing van de algemene vergadering van één april tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato zesentwintig mei tweeduizend en drie, onder nummer 03058692 werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap verplaatst van 2500 Lier, Hagenbroeksesteenweg 14 naar 2500 Lier, Groeningelaan 11.

Derhalve verzoekt de algemene vergadering ons, notaris, deze wijziging authentiek te doen vaststellen om he artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de werkeiijkheid. Bijgevolg zal de eerste zin van he artikel 2 van de statuten voortaan luiden als volgt

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Groeningelaan Il.".

De regularisatie van de eerste zin van het artikel 2 van de statuten wordt hierbij uitdrukkelijk bekrachtigd en goedgekeurd.

Tweede a_gendapunt :

De buitengewone algemene vergadering beslist de nominale waarde van do aandelen af te schaffen en he maatschappelijk kapitaal om te zetten naar Euro. Bijgevolg zal het artikel 5 van de statuten volledig geschrapt worden en vervangen worden door de volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.". Derde a eiununt :

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen.. Aangezien een groot aantal artikelen dienen gewijzigd te worden, beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten integraal te vervangen door de tekst die op het einde van deze akte wordt weergegeven.

De vennoten verklaren vooraf in het bezit gesteld te zijn van deze tekst en keuren deze hierbij uitdrukkelijk goed. De bepalingen van deze tekst zullen voortaan gelden als tekst van de statuten.

Vierde gendapunt :

Nadat een eerste algemene vergadering de dato vijftien november tweeduizend dertien heeft vastgesteld dat de jaarrekening per 31 december 2011, zoals goedgekeurd door de jaarvergadering van negenentwintig juni tweeduizend en twaalf (v6i)r 01/04/2013), onder de balanspost "beschikbare reserves" melding maakt van volgende bedrag:

"beschikbare reserves negenhonderdentweeduizend zeshonderdzevenendertig euro éénentachtig cent (¬ 902.637,81)

werd in voormelde algemene vergadering éénparig beslist tot uitkering van een bruto tussentijds dividend van negenhonderdduizend zeshonderd vijfenzeventig euro vierenvijftig cent.

Gezegd diyikndzal afgenomen worden ten belope van:

op ek; vuoa. Ven uteter...-e:entt.wicndz" yen da Keeate:ie.,n)

beer:: E.*:d nrIhthpi$*" :an ,.mnue" ei3en  ronc>1:Peo::::.enie[:

ye2

NEgRGELEGD

3 0 -OF 2014

TinegANK ue,K, et.

ANTWOilnekeMEdiqiIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- negenhonderdduizend zeshonderd vijfenzeventig euro vierenvijftig cent (E 900.675,54) van de "beschikbare reserves".

Vijfde agendapunt

De algemene vergadering beslist dat gezegde dividenden onmiddellijk, ten belope van 90 % van het betaalbaar gestelde bruto-bedrag, hetzij van achthonderd en tienduizend zeshonderd en zeven euro negenennegentig cent (E 810.607,99), zullen geboekt worden als een vordering van de vennoot op de vennootschap.

Zesde agendapunt:

Na kennisname van wat voorafgaat, beslist de voormelde vennoot, dat hij de aldus verkregen vordering, te Weten: het uitgekeerde dividend verminderd met de ingehouden roerende voorheffing van 10 % (zijnde 90 % van het uitgekeerde bruto dividend), volledig aanwendt voor de volstorting van een kapitaalinbreng in het kader van artikel 537 van het W.I.B.'92.

Zevende agendapunt

De vergadering neemt ook kennis van het bijzonder rapport van de zaakvoerder, opgelegd door artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng in natura als de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

Achtste agendapunt:

Door de zaakvoerder werd "VGD Bedrijfsrevisoren Burg.CVBA", kantoor houdende te 9050 Gent, Brusselsteenweg 562, vertegenwoordigd door Tony Moreels, bedrijfsrevisor, aangesteld met het oog op het opmaken van het door de wet opgelegde verslag dat handelt over de hierna gemelde inbreng in natura en de toegepaste methoden van waardering cri welk verslag opgemaakt werd onder de opschortende voorwaarde van betaalbaarstelling door de vennootschap van een dividend en beslissing van de vennoot tot aanwending van zelfde dividend voor een kapitaalverhoging.

Deze bedrijfsrevisor sloot zijn verslag af op 6 december 2013.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "L.B.-Soft" bestaat uit een inbreng van schuldvordering aangehouden door de heer Luc Bogaerts voor een totaal bedrag van achthonderdtienduizend zeshonderd en zeven euro negenennegentig cent (810.607,99 EUR). Deze schuldvordering is ontstaan naar aanleiding van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7.1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter -vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffmg van 10%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

7.3. Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de als tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de fractiewaarde van de bestaande aandelen weerhouden vermits er slechts één vennoot is, die zijn schuldvordering uiteraard in dezelfde verhouding als het bestaand aandelenbezit inbrengt;

7.4. Rekening houdend met de weerhouden methode van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen vennoten, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 31-12-2012 en de tussentijdse cijfers van de inbrenggenietende vennootschap;

7.5. In deze omstandigheden is de weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, komt overeen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

7.6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 32.700 aandelen van BVBA L.B.-Soft, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is,

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 §1, eerste en tweede lid W. Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van BVBA "L.B.-Soft" in het kader van de toepassing van artikel 537 W1B92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Gent op 6 december 2013; VGD Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA vertegenwoordigd door Tony Moreels, Bedrijfsrevisor."..

Negende en tiende agendapunt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met achthonderd en tienduizend zeshonderd en zeven euro negenennegentig cent (e 810.607,99) en gebracht van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01) tot op achthonderd negenentwintigdduizend tweehonderd euro (£ 829.200,00);

bij gelegenheid van deze kapitaalverhoging worden tweeëndertigduizend zevenhonderd nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen en rechtgevende op deelname in de winst vanaf heden, uitgegeven.

Op deze aandelen zal ingeschreven worden door de heer Bogaerts Lue, voornoemd, en gestort worden door inbreng van de schuldvordering die hij heeft ten laste van de vennootschap..

b) Onder voorbehoud van de effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging, wijziging van de het artikel 5 van

de statuten teneinde dit in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand inzake het beloop en de vorming

van het kapitaal;

de nieuwe tekst van deze alinea zal voortaan luiden als volgt

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd negenentwintigduizend tweehonderd

euro (£ 829.200,00). Het is verdeeld in drieëndertigduizend vierhonderd vijftig aandelen op naam zonder

vermelding van waarde."..

Effectieve doorvoering van de kapitaalverhoging:

Is hier tussengekomen.:.

- de heer Bogaerts Lue, voornoemd.

Deze comparant heeft het volgende verklaard

- hij heeft kennis van de statuten en van alles wat voorafgaat en van de financiële toestand van de vennootschap;

evenals van de intrinsieke waarde van de aandelen voor de geplande kapitaalverhoging

Deze kapitaalverhoging gebeurt op basis van een formeel akkoord van de aanwezige vennoot die met kennis van

zaken de hogergemeIde beslissing tot kapitaalverhoging goedkeurt.

Vergoeding van de inbreng in natura:

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden:

- tweeëndertigduizend zevenhonderd (32300) nieuwe, volledig afbetaalde aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde verstrekt aan de heer Bogaerts Luc, voornoemd.

Elfde agendapunt:

Aan de zaakvoerder wordt alle macht en opdracht verleend ter uitvoering van de bovenstaande beslissingen en meer in het bijzonder tot het verlenen van de wettelijke bekendheid aan deze beslissingen en tot het neerleggen van de coördinatie van de statuten op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De statuten voorzien, ondermeer, wat volgt:

Artikel 1 : NAAM :

De vennootschap draagt de naam: "L.B.-Soft" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2 : ZETEL :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Groeningelaan 11.

Deze zetel kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) naar gelijk welke andere plaats overgebracht

worden in het Nederlandstalig taalgebied van België of in de agglomeratie Brussel.

De zaakvoerder(s) zorgt (zorgen) voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch

Sta atsbl ad.

Artikel 3: DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Aile mogelijke dienstverleningen, verrichtingen en werken die verband houden met de aanwending voor aile

doeleinden van software en hardware en alle aanverwante, elektronische en mechanografische middelen, zoals

het opmaken en de analyse van softwareprogramma's;

de aankoop en verkoop, de vertegenwoordiging, het huren en verhuren, het onderhoud en de herstelling van

alle computers, onderdelen, toebehoren en aanverwante toestellen, apparaten en bureefinstallaties; met inbegrip

van hardwarernateriaal en softwareprogramma's;

dit alles in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export.

Dit alles eveneens binnen het kader van de gelden de wettelijke en bestuurlijke voorschriften.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in der

ruimste zin.

Dit alles als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer; als hoofdhandelaar, makelaar, bemiddelaar, agent,

commissionaris, concessionaris of depositaris.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in

verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking

ervan kunnen bevorderen, en deelnemen op alle mogelijke wijzen in andere vennootschappen of

ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Artikel 4: DUUR:

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De artikelen 39 en 43 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van

een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone, algemene

vergadering, met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Artikel 5 : BELOOP VAN HET KAPITAAL:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achthonderd negenentwintigduizend

tweehonderd euro (¬ 829.200,00) Euro en wordt vertegenwoordigd door drieëndertigduizend vierhonderd

vijftig aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

Artikel 6: INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL:

Op het kapitaal wordt ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de akten van oprichting en kapitaalverhoging.

Artikel 13: BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door Un of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt (warden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te

stellen.

Indien de zaakvoerder(s) voor onbepaalde duur wordt (worden) aangesteld, zal (zullen) hij (zij) niet geacht

worden voor de duur van de vennootschap aangesteld te zijn geweest, zodat de algemene vergadering hem (haar)

(hen) ten allen tijde kan ontslaan.

Artikel 14: MACHT VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van, taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn (hun) bevoegdheid ten titel

van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

zaakvoerders zijn die gezamenlijk handelend de vennootschap verbinden dan dient deze volmacht gezamenlijk

gegeven te worden.

Artikel 15 ; VERTEGENWOORDIGING:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal het volgende gelden iedere zaakvoerder kan alsdan de vennootschap

afzonderlijk vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde

vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer handelend.

Artikel 20: JAARVERGADERING:

De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op negenentwintig juni van ieder jaar om

twintig uur.

Indien de hierboven bepaalde dag een wettelijke feestdag zou zijn, heeft de vergadering plaats op de

daaropvolgende werkdag.

Artikel 22: BIJEENKOMSTEN:

De algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats in de uitnodiging aangeduid.

De oproepingen tot een algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot,

zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen vt5ór de vergadering, met opgave van de agenda,

dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden

samen met de oprocpingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan

de andere personen die erom verzoeken.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 24: BOEKJAAR - REKENINGEN:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Artikel 25: WINSTVERDELING:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken, elk verlies,

de algemene kosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt minimum vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve, tot

wanneer deze reserve tien ten honderd van het geplaatst kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het vrijblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit op voorstel van de

zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals

dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of

de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 26: ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad- 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bee>u<3.01

eep%ot "

1;ete" ch etzie..sb¬ a,..1

Artikel 27: ONTBINDING:

Bij ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars en bepaalt zijn (hun) bevoegdheid, bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Ingeval de aandelen niet volstort werden, brengen de verefrenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de nog niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaande uitkering op de volstorte aandelen. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get.) Notaris Dirk Luyten.

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte buitengewone algemene vergadering de dato 11

december 2013, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de tekst van de gecoördineerde

statuten,

.....

1.;13n " Par: IRIE.:1.:111,ent" ear:de var: de pee.ïoe'in:2" 311)

r: aari %far: ricre#ers yeilaienv.eo;:ediijen

26/07/2014 : ME084324
09/07/2013 : ME084324
12/07/2012 : ME084324
07/07/2011 : ME084324
15/07/2010 : ME084324
10/07/2009 : ME084324
01/08/2008 : ME084324
25/07/2007 : ME084324
12/07/2006 : ME084324
22/07/2005 : ME084324
14/07/2015 : ME084324
05/07/2004 : ME084324
05/08/2003 : ME084324
26/05/2003 : ME084324
11/09/2002 : ME084324
01/08/2001 : ME084324
15/07/2000 : ME084324

Coordonnées
L.B.-SOFT

Adresse
GROENINGELAAN 11 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande