LA FACON DE ....

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LA FACON DE ....
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.157.824

Publication

16/07/2013
ÿþA1ad Word 11,1

r il l I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ileergefegd fer griffie van de Rerheank van Koophandel te Antwerpen, op

0 5 JULI 2013

Griffie

i

Vi behr aai Bel Staa

*13109870*

DI

Ondernemingsnr : 0404.157.824

Benaming

(voluit) : LA FACON DE...

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: De Roest d'Alkemadelaan 11 bus 36, 2600 Antwerpen (Berchem) (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 30 mei 2013 op de maatschappelijke zetel blijkt het volgende besluit;

- De algemene vergadering beslist met ingang vanaf heden om het ontslag van de heer Kristoffel Clerckx te aanvaarden;

- De algemene vergadering beslist met ingang vanaf heden @comm bvba met als vaste vertegenwoordiger de heer Kristoffel Clerckx te benoemen tot zaakvoerder;

- De algemene vergadering belsist met ingang van 1 september 2013 mevrouw Nadja Mylemans te benoemen tot zaakvoerder.

(get.) @comm bvba

met als vaste vertegenwoordiger

de heer Kristoffel Clerckx

handelend als zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2013
ÿþ Lü-ik B mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





C'eerffnlegál'tnrgliffie-vrxn de reielanfi van táacphandeJ to eintgferpe,;', np

Griffie 17 iAei 2M3

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VII aui

13 18132*

Ondernemingsnr: 0404.157.824 Benaming (voluit) : HUIS VAERTEN

(verkort)

Annexes du M

31/01/2013

e

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Roest d'Alkemadelaan 11 bus 36

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN  NAAMWIJZIGING  SCHRAPPING ZETELVERMELDING -- OMZETTING KAPITAAL IN EURO  WIJZIGING DATUM JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING -- DOELWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op zesentwintig december tweeduizend en twaalf, "geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op drie januari tweeduizend dertien, boek 235 blad 11 vak 10, ontvangen: vijfentwintig euro, getekend de eerstaanwezend inspecteur a.i. C. Van Elsen."

BLIJKT dat:

- de naam van de vennootschap gewijzigd werd in : "La Façon de...". Zij heeft tevens besloten als handelsbenaming de benaming "The House Dresser" te gebruiken.

- het maatschappelijk kapitaal omgezet werd in euro zodat het thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedraagt.

- de datum van de algemene vergadering verplaatst werd naar de eerste maandag van de maand maart om twintig uur.

- de vergadering verwezen heeft naar het besluit genomen op de algemene vergadering van één oktober negentienhonderd drieënnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig december daarna, nummer 1993-12-29/479, waarbij mevrouw MEYLEMANS, Nadja Joanna Simone, wonende te 2530 8oeohout, Binnensteenweg 172, ontslagen werd als statutair zaakvoerder met ingang van één oktober negentienhonderd drieënnegentig. De vergadering heeft dan ook besloten de statuten aan te passen om deze

£; in overeenstemming te brengen met het genomen besluit.

- het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

"De vennootschap heeft tot doel :

- de handel in uurwerken, juwelen, goud, zilver, staal- en fantasieartikelen, de goud- en zilversmederij (orfèvrerie), optiek en alle aanverwante artikelen, waaronder electro-medische apparaten (zoals

,; gehoorapparaten), de inkop en verkoop, alsook het herstellen van al deze voorwerpen, import van de opgesomde artikelen.

Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking rriet derden om het even welke industriële , commerciële, roerende en/of onroerende handelingen stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het ontwerpen, maken en verkopen van audiovisuele producties en evenementen voor het bedrijfsleven, televisie, video en filmwereld en alle aanverwante bedrijvigheden alsmede het ontwikkelen van alle andere activiteiten die nuttig of nodig zijn om deze tot stand te laten komen en op de markt te brengen.

- Het ontwerpen, maken, verkopen van alle hard- en software alsmede het ontwikkelen van websites en alle afgeleide activiteiten zoals e-commerce, e-business, e-marketing enzovoort.

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, in de meest ruime zin genomen, aan derden of aan aanverwante bedrijven.

- Tussenpersoon in de handel, zoals makelaar in goederen, zelfstandige handelsvertegenwoordiger en commissionair, agentuur, alsmede de kredietbemiddeling.

- Het verzorgen van artistieke prestaties, zowel de organisatie als de uitvoering .

- De vennootschap heeft tevens tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, distributie, tussenhandelaar, de verhuring, stockverkoop, outlet, het ontwerpen, de fabricatie, het vervaardigen, het verstelwerk van:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Bëïgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

* van' huis-en tuindecoratie en meubelen in alle metalen. , hout,glás,porselein, terracotta, gadgets en elektronisch toebehoren  deze opsomming geldt slechts als wijze van voorbeeld.

* Van textiel, ceremonie-, beroeps-, sport,- en andere kleding, bontwerk, lederwaren, schoeisel, kousen, hoeden, fantasiejuwelen, en alle mogelijke kledingaccessoires en modeartikelen, voor zowel dames, heren als voor kinderen,

* Het kopen en verkopen van planten, bloemen en flora in de meest ruime zin.

* van voedingswaren, fruit, vlees, vis, kruiden, chocolade, koffie, snoepgoed en toebehoren- deze opsomming geldt slechts bij wijze van voorbeeld

* van dranken: alcoholisch en niet alcoholisch

* van textielwaren in alle stoffen, wol, cashmere, katoen, viscose en toebehoren  deze opsomming geldt slechts bij wijze van voorbeeld.

* wellness producten zoals parfum, crèmes, zeep, scrubs...deze opsomming geldt slechts bij wijze van voorbeeld.

- HomestagingNastgoedstyling: het voorbereiden, ensceneren en presenteren van een huis voor verhuur of verkoop.

- Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden.

De vennootschap mag alle commeroiële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijvigheid te bevorderen. Zij kan ook functies van bestuur van vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen; onder eender welke vorm of duur voorschotten, leningen en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, alsook aan alle vennoten,

zaakvoerders, verbonden ondernemingen en ondernemingen waarin ze een participatie bezit of waarmee ze een samenwerkingsverband heeft, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde personen en ondernemingen.

- Het verwerven voor eigen rekening van eender welke titel of recht door middel van participatie, inbreng, ' onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop en aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze."

- de vergadering verwezen heeft naar en hernam voor zoveel ais nodig de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap, gehouden te 2900 Schoten, Constant Neutjensstraat 43 om tien uur, waarbij het ontslag als zaakvoerder werd aanvaard van:

* de heer MEYLEMANS, François, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, de Roest d'Alkemadelaan 11/36; * mevrouw GEUDENS, Gerda, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, de Roest d'Alkemadelaan 11/36. ingegaan op één oktober tweeduizend en twaalf.

En waarbij met ingang van één oktober tweeduizend en twaalf als nieuwe zaakvoerder werd benoemd: de heer CLERCKX, Kristoffel Joris Cecilia Ignatius Coleta, wonende te 2530 Boechout, Binnensteenweg 172.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en heeft een aanvang genomen op één oktober tweeduizend en twaalf.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, aangesteld werd: de heer DE SMEDT, Yannick Peter Mario, accountant, wonende te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 75, met macht van indeplaatsstelling, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziginglverbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie ais BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met de tekst van de statuten erin vervat

- iijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.11.2012, NGL 04.12.2012 12653-0392-013
06/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 01.02.2012, NGL 02.03.2012 12052-0078-013
10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.01.2011, NGL 08.02.2011 11026-0169-012
03/12/2009 : AN308570
12/03/2009 : AN308570
13/02/2008 : AN308570
03/04/2007 : AN308570
20/12/2005 : AN308570
04/04/2005 : AN308570
03/03/2004 : AN308570
01/04/2003 : AN308570
15/03/2002 : AN308570
15/03/2002 : AN308570
17/05/2001 : AN308570
28/04/1999 : AN308570
01/01/1995 : AN308570
29/12/1993 : TU24110
18/11/1992 : TU24110
01/01/1992 : TU24110
01/01/1989 : TU24110
01/01/1988 : TU24110
01/01/1986 : TU24110
27/06/1985 : TU24110

Coordonnées
LA FACON DE ....

Adresse
DE ROEST D'ALKEMADELAAN 11, BUS 36 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande