LA PALMERIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LA PALMERIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.693.222

Publication

19/06/2014
ÿþ =d Ill

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: CD'E'

Benaming (voiuit): La Palmerie

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Nationalestraat 90

2000 Antwerpen

i: Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen de dato 2 juni 2014, dat door 1. 1) De heer MEDER Joev Karl Adrianus, van Nederlandse nationaliteit, ongehuwd, geboren te Turnhout op 24 mil 1981, wonende te 1040 Etterbeek, Gérardstraat 88 en 2) De heer HOSSAlN MD ZAKIR, van Bengalese i; nationaliteit, geboren te Chuadanga (Bangladesh) op 24 juni 1985, wonende te Forli (FC), Quartaroli Mario 59 Italië, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met volgende standregelen:

a) Naam

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: La Palmerie.

b) Zetel

De zetel is gevestigd te 2000 Antwerpen, Nationalestraat 90.

C) Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doek

De inrichting en uitbating van aile soorten horecabedrijven zoals taverne, snack, restaurant, bar, traiteur, aannemer van feesten, dancing, zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn, alsmede de import en export.; aan- en verkoop, groot- en kleinhandel van aile voedingswaren en dranken. Dit alles in de breedste mogelijke: zin en omvattende tevens de bijkomende verkoop van tabak..

Import en export, groothandel, kleinhandel, transithandel, tussenhandel, agentuur, van voorwerpen voor, binnenhuisinrichting of dienstig voor het verfraaien van woningen en tuinen, zoals daar onder meer zijn:: meubelen, tapijten, textiel, wandtextiel, gordijnen, overgordijnen, kunstvoorwerpen en -objecten, evenals het; commercialiseren ervan door ontwerpen, realisatie, ontvangen van royalty's of commissies.

;i Kleinhandel in meubels, verlichting en woninginrichting, antiquiteiten, oude en nieuwe boeken, drukwerken.!

tapijten, zilverwerken, siervoorwerpen, kunstvoorwerpen en kunstwerken in de ruimste betekenis evenals in, `i tweedehands goederen; kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders en lijsten.

Dit alles in de meest ruime zin.

;i Zij mag eveneens belangen nemen bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doen nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen«

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan,, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag deze activiteiten uitoefenen voor haar eigen rekening of samen met derden of voor, rekening van derden. De vennootschap mag haar doel waar ook verwezenlijken en dit op aile wijzen en volgens' alle methodes die haar geschikt lijken.

De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven, uitbaten of verlenen.

De vennootschap mag het mandaat van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

Zij mag onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden in zoverre zij er belang bij heeft.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. : De vennootschap mag aile roerende en onroerende handelingen doen, zowel in volle eigendom als in: vruchtgebruik of blote eigendom.

;. d) Kapitaal

--

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: EL o: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor,

behouden aan hot Belgiseh

staatsblac

11111114I1M11.11j41Vi11111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

10 JUNI 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOP

behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd (100) aandelen,'

zonder vermelding van nominale waarde.

Voornoemde comparanten hebben als volgt ingetekend op het maatschappelijk kapitaal:

1) De heer MEDER Joey, voornoemd, voor tachtig (80) aandelen.

2) De heer HOSSAIN MD ZAKIR, voornoemd, voor twintig (20) aandelen,

De comparanten hebben op elk ingetekend aandeel de som gestort van tweeënzestig euro (E 62,00).

Het totaal bedrag van de stortingen in speciën, hetzij zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) bedraagt

minimum een derde van het kapitaal en staat geboekt op een speciale rekening ten name van de vennootschap

in oprichting, bij de KBC Bank.

e) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor de duur van tien jaar. De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd: De heer MEDER Joey, voornoemd.

Voormelde mandaat is onbezoldigd.

Voormelde benoeming maakt deel uit van het vennootschapscontract en treedt in voege bij de inwerkingtreding van de vennootschap, zoals hierboven bepaald.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen. Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken ais eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd, zelfs indien er meerdere zijn, tenzij de algemene vergadering hen dienaangaande beperkingen heeft opgelegd.

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn,

f) Commissaris

In de gevallen waarin de wet dit voorschrijft zullen één of meerdere commissarissen worden benoemd. Zolang dit niet noodzakelijk is, wordt het toezicht van de vennootschap toevertrouwd aan de vennoten. Indien er één of meerdere commissarissen worden aangesteld zullen zij worden benoemd voor ten hoogste drie jaar. De uittredende commissarissen zullen herkiesbaar zijn.

g) Aloemene Vergaderinci

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de vennootschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand juni van elk jaar te elf uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerder(s) voorgeschreven vorm. Zij moet op de vennootschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

h) Boekiaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december, Elk jaar, op 31 december worden de inventaris en

de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar locpt vanaf de neerleg ging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2016.

1) Reserve

Op de nettowinst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze

voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het vennootschappelijk kapitaal

bereikt heeft. Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering,

op voorstel van de zaakvoerder(s) en in de mate dat de wet het toelaat,

j) Vereffening

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid

en hun vergoeding vaststellen. Na gelijkstelling van de aflossingen op deelbewijzen wordt het batig saldo van

de vereffening onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun bezit aan aandelen.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Op de laatste blz. van La 8 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþOndememingsnr : 0553.693.222

Benaming (voluit) : LA PALMER1E

(vc kort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : NAT1ONALESTRAAT 90, 2000 Antwerpen, België

(volledig adres)

Onderwern(enj akte .Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

Tijdens de Bijzondere Algemene vergadering van 24/02/2015 wordt Che-Wit Kandu Bambi, NN 95.07.30-221-50 en wonende Waalse Kaai 25 te 2000 Antwerpen, benoemd tot zaakvoerder vanaf 24/02/2015.

Ondergetekende aanvaardt zijn mandaat.

Kandu Bambi Che -Wit

Zaakvoerder

Mod PDF 11.1

(wr1if- F In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

26 FEB. 2015

a teIira Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/201.5 - Anne s du Nlnnitrur_belge_

Op de laatste blz, van Luik a vermelden : rtecto : Neâm en hoedanigheid van dé instrumenterende notaris, hetzij vara de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden to vertegenwoordigen Versa " Naam en handtekening,

02/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LA PALMERIE

Adresse
ROLWAGENSTRAAT 10 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande