LAMOOT INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMOOT INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.537.043

Publication

15/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad hekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ire





111,1111,11j1à11111111

1 bet

Se Sta

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag en benoeming zaakvoerder Tekst:

Ondernerningsnr Benaming (voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm:

0541.537,043

LAMOOT INTERNATIONAL

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Maantjessteenweg 167, 2170 Merksem (Antwerpen), België

De algemene vergadering van 30 juni 2014 beslist met ingang van heden, een einde te stellen aan het mandaat van mevrouw PAUWELS Gwenny, wonende Roggestraat 25 te 2170 MERKSEM,

De vergadering verleent volledige décharge aan mevrouw PAUWELs Gwenny voor haar mandaat als zaakvoerder.,

Dit besluit wordt aangenomen met een meerderheid van 186 stemmen voor en 0 stemmen tegen.

De algemene vergadering beslist tevens met ingang van 1 juli 2014, de heer LAMOOT Gregory, wonende Roggestraat 25 te 2170 MERKSEM, aan te duiden als zaakvoerder.

Dit besluit wordt aangenomen met een meerderheid van 186 stemmen voor en 0 stemmen tegen.

LAMOOT Gregory,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lnik 8 vermelden: -.Recto Naam en hoeidânigheidvan'd-dinstrumenterende notaris, hetztj van de perso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/11/2013
ÿþii mad 11.1



~ ~~

~ ~~~z~

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



il

17023

Neergelegd tír ,,rir'le Vnf? de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

'3 0 OU. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : * ri

Benaming (voluit) :LAMOOT INTERNATIONAL

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maantjessteenweg 167

2170 Antwerpen (Merksem)

Onderwerp akte : BVBA; oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier DE BOUNGNE te Kalmthout op 1,e oktober 2013, Geregistreerd vijf bladen nul verzendingen te Brasschaat; Registratie II de 17 oktober 2013; Boek 202, blad 21vak 15; Ontvangen vijftig euro (59,90 EUR); De wn eerstaanwezend; inspecteur, J. Rombouts dat

1/25. De heer LAMOOT Gregory Louisa Alfons, ongehuwd, wonend te 2170 Merksem, Roggestraat,

2! Mevrouw PAUWELS Gwennv, ongehuwd, wonend te 2170 Merksem, Roggestraat 25 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming LAMOOT INTERNATIONAL.

;1! De comparant sub 1! heeft ingetekend op honderd vijfentachtig (185) aandelen, verbond zich tot achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00-), en betaalde hierop achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00-).

2/ De comparant sub 2/ heeft ingetekend op één (1) aandeel, verbond zich tot honderd euro (¬ 100,00-), en betaalde hierop honderd euro (¬ 100,00-).

ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2170 Merksem, Maantjessteenweg 167. DOEL : De vennootschap heeft tot doei voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België.. of in het buitenland

- De organisatie en de verkoop van individuele en/of groepsreizen en  uitstappen

De verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van reizen en uitstappen georganiseerd'.

door derden,

De verkoop, in hoedanigheid van tussenpersoon, van biljetten voor alle transportmiddelen,

De verstrekking van diensten in het buitenland met betrekking tot de voornoemde,.,

activiteiten,

De handel in alle reisartikelen en toeristische producten,

De vertegenwoordiging van alle lucht- en zeevaartmaatschappijen,hotels, en transportfirma's

te land,

- Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een reisagentschap Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van, verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te;, geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar; in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te; vergemakkelijken.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de; verwezenlijking_ervan te bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf 1 januari 2014. Alle daden gesteld voor rekening van de vennootschap voor deze datum worden geacht te zijn gedaan voor de vennootschap in oprichting.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 18.600,00-. Het is volledig geplaatst en betaald en verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om 16 uur

AANWEZIGHEIDSLIJST: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten

BESTUURSBEVOEGDHEID- VERTEGENWOORDIGHEIDSBEVOEGDHEID : leder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. BOEKJAAR Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar

WINSTVERDELING: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven

ONBINDING EN VEREFFENING "De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voorzien in de Vennootschapswet. Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbonden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezitten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan '/a van het kapitaal. Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

BENOEMING NIET  STATUTAIR ZAAKVOERDERS : Met eenparigheid van stemmen werd , voornoemde mevrouw Gwenny Pauwels als zaakvoerder benoemd, die deze aanstelling aanvaarde De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. ; Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

EERSTE BOEKJAAR  EERSTE JAARVERGADERING : De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2015. Alle verrichtingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap sinds haar oprichting worden overgenomen en bekrachtigd. De vennootschap begint te werken vanaf 1 januari 2014.

VOLMACHT : De comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan de medewerkers van het kantoor EMENDO, Accounting & Consultancy, gevestigd te 2950 Kapellen, Antwerpsesteenweg 69, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze ais vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voor eeliikvormia analytisch uittreksel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Geassocieerd notaris Xavier De Boungne te Kalmthout.

Uittreksel van de akte en volmacht.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 17.08.2016 16434-0304-012

Coordonnées
LAMOOT INTERNATIONAL

Adresse
MAANTJESSTEENWEG 167 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande