LAND ROVER BELUX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LAND ROVER BELUX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 444.831.508

Publication

16/10/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

15,05

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 07 OKT 2013

Ondernemingsnr:444.831.508

Benaming (voluit) : LAND ROVER BELUX `~ - " i\-i Ni "

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 47

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op één oktober tweeduizend dertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel ten; worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LAND ROVER BELUX", gevestigd te 2018 Antwerpen,,; Generaal Lemanstraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0444.831.508, onder meer :

1. beslist heeft tot goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en tot instemming met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie wordt overgenomen door haar enige aandeelhouder, de naamloze vennootschap "JAGUAR BELUX", gevestigd te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 47, ingeschreven in het rechtspersonenregister van;, Antwerpen met ondernemingsnummer 0456.612.553.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch;; voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en worden de aandelen van de over genomen vennootschap vernietigd.

' Vanaf één april tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

2. dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan mevrouw Micha VAN dENt

ABEELE en/of de heer Frédéric VERSPREEUWEN, welke woonplaats kiezen op het adres van de burgerlijke;'

vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTREA",

= met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchem), Roderveldlaan 3, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten tes,

vervullen bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde;;

= rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige;,

fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

i Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2013
ÿþw Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

1 6 AUG 2013

Griffie

*13132979*

Int

Ondernemingsnr : 0444.831.508

Benaming

(voluit) : LAND ROVER BELUX

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel van 17 juli 2013:

Voorafgaande uiteenzettingen

(a)JAGUAR BELUX NV en LAND ROVER BELUX NV hebben de bedoeling om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren per 1 oktober 2013, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van LAND ROVER BELUX NV door ontbinding zonder vereffening overgaat op haar enige aandeelhouder, zijnde JAGUAR BELUX NV, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen (hierna "W.Venn.").

(b)Bij toepassing van artikel 719 W.Venn., zijn de bestuursorganen van de vennootschappen JAGUAR BELUX NV en LAND ROVER BELUX NV samengekomen op 17 juli 2013 om in gemeenschappelijk overleg een fusievoorstel op te stellen.

(c)De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene, vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

(d)De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóór de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 in fine W.Venn.).

Deel 1; Identificatie van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen

1.Overnemende Vennootschap

-Naam: "JAGUAR BELUX"

-Rechtsvorm: naamloze vennootschap

-Maatschappelijke zetel: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

-Rechtspersonenregister (Antwerpen): 0456.612.553

-Doel (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel : de invoer en exclusieve distributie van Jaguar Producten in België en alle hiermee verwante activiteiten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven,''. huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van allee intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks. noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor de vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng van speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen".

2. Over te Nemen Vennootschap

-Naam: "LAND ROVER BELUX"

-Rechtsvorm: naamloze vennootschap

-Maatschappelijke zetel: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

-Rechtspersonenregister (Antwerpen): 0444.831.508

-Doel (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel: de in- en uitvoer, de aankoop, verkoop, verhuring, in het groot en het klein, van alle transportvoertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, tractoren, voertuigen om grondwerken of constructies uit te voeren, van aile motoren, losse onderdelen, alle toebehoren en alle producten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op voormelde voertuigen, of het gebruik ervan.

De vennootschap mag belangen nemen in alle ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, een verwant of gelijkaardig doel als het hare, door middel van inbreng, inschrijving op of aankoop van aandelen, deelbewijzen of bevoorrechte aandelen, van fusie, van verenigingen in deelneming, van groepering, vereniging of commandiet. AI het voorgaande is uit te leggen in de breedste betekenis van de hierboven gebruikte termen.

Zij mag, voor dezelfde doeleinden, alle financiële verrichtingen, met inbegrip van deze met betrekking op kredieten en leningen, uitvoeren, namelijk ontlenen mits pandgeving of hypotheekstelling, waarborgen of garanties geven voor alle leningen en kredieten, met of zonder voorrechten en andere zakelijke waarborgen.

In het algemeen, mag de vennootschap, in alle plaatsen, bij alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt blijken, te verrichten, alle operaties van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die met haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking hiervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen, binnen de perken van de wet.

Het maatschappelijk doel kan, onder de voorwaarden gesteld door artikel 70bis van de gecoordineerde wetten op de handelsvennootschappen, uitgebreid of beperkt worden bij wijze van verandering van de statuten".

Deel 2: Datum vanaf dewelke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 April 2013 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Deel 3: Aandeelhouders met bijzondere rechten en houders van andere effecten dan aandelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders met bijzondere rechten of houders van andere effecten dan aandelen.

Deel 4: Bijzondere voordelen van de leden van de bestuursorganen

Aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Deel 5: Aandelenruil en formaliteiten na fusie

Er worden geen aandelen van de Over te Nemen Vennootschap omgewisseld tegen aandelen van de Overnemende Vennootschap (artikel 703, §2, 1° W.Venn.).

De aandelenregisters van de betrokken vennootschappen zullen worden aangepast teneinde de fusieoperatie weer te geven.

Deel 6: Wijziging maatschappelijk doel

Met de fusie zal ook het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap door de volgende tekst vervangen worden:

ab

?

,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

"De vennootschap heeft tot doel: de in- en uitvoer, de aankoop, verkoop, verhuring, in het groot en het klein, van aile transportvoertuigen, zoals auto's, vrachtwagens, tractoren, voertuigen om grondwerken of constructies uit te voeren, van alle motoren, losse onderdelen, aile toebehoren en alle producten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op voormelde voertuigen, of het gebruik ervan,

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruiten en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor de vennootschappen.

Zij mag bij wijze van inbreng van speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen".

Fiscale verklaring

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek inkomstenbelasting.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders aile nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het W,Venn.

De tussen de betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 september 2013, indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zal ten laatste op 16 augustus 2013 in het vennootschapsdossier van de betrokken vennootschappen bij de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel (vennootschapsakten) worden neergelegd ter naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 719 in fine W.Venn.

Opgemaakt te Antwerpen in vier exemplaren op 17 juli 2013. De bestuursorganen van de betrokken " vennootschappen erkennen elk twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap.

Getekend

Micha Van den Abeele

Volmachthouder

Neerlegging: fusievoorstel

Notulèn: van de Raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 05.06.2013, NGL 17.06.2013 13190-0347-036
21/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUSSE._

Griffie a S MAI 7.0fi

Ondernemingsnr : 0444.831.508

Benaming

(voluit) : Land Rover Belux

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hunderenveldlaan 10, 1082 Sint-Agatha-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 6 augustus 2012: Eerste besluit: voorstel tot wijziging van de maatschappelijke zetel

De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Hunderenveldlaan 10, 1082 Sint-Agatha-Berchem naar Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen, en dit met ingang van 25 maart 2013,

Tweede besluit toekenning bijzondere volmacht aan Astrea

De bestuurders beslissen verder om een bijzondere volmacht te verlenen aan ASTREA BV CVBA, meer in, het bijzonder aan de heer Frédéric Verspreeuwen en mevrouw Micha Van den Abeele, advocaten, woonplaats; kiezende te 2600 Berchem, Roderveldlaan 3, teneinde ieder alleen handelend en met de mogelijheid tot in de plaatstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen die nuttig zijn voor de neerlegging. van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijsagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documenten).

Voor eensluidend,

Frédéric Verspreeuwen

Gevolmachtigd lasthebber

L ~e1l,~ ~ I

~-~



R





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 06.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0216-036
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.06.2011, NGL 12.07.2011 11295-0593-038
23/03/2011
ÿþ Mai 2.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~:x +(~ ;

~+*

.':`. ~,p_,;"



BRUSee

eiscn 26e

Griffie

r

II1 Ii 01 U IIll I II IMI liii II

*11044529*

v

beh ea Be Sta;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Ondernemingsnr : 0444.831.508

Benaming

(voluit) : LAND ROVER BELUX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hunderenveldlaan-10, 1082 Sint-Agatha-Bercher i

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDERS - ONTSLAG EN BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER "

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders d.d. 17 januari 2011:

De aandeelhouders nemen akte van en aanvaarden, voor zover nodig, het ontslag van mevrouw Sara!

Cummings als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 17 januari 2011.

De aandeelhouders nemen akte van en aanvaarden, voor zover nodig, het ontslag van de heer Richard'

Shore als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 17 januari 2011.

De aandeelhouders nemen akte van en aanvaarden, voor zover nodig, het ontslag van de heer Patrick

Jacques als bestuurder van de vennootschap en dit niet ingang van 17 januari 2011.

De aandeelhouders bevestigen voorts dat de volgende bestuurders worden benoemd met ingang van 17

januari 2011:

-De heer Marcus Bienemann, wonende te Lingedijk 15, 4002 XH Tiel, Nederland;

-De heer Barry Carsley, wonende te 11 Pine Close, Shottery, Stratford-Upon-Avon, Warwickshire, CV37

9FB, Verenigd Koninkrijk;

-De heer Bernhard Kuhnt, wonende te Angermainweg 7, 82335 Berg, Duitsland.

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd en voor een periode van 6 jaar uit, eindigend per 17

januari 2017.

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 17 januari 2011 blijkt dat de bestuurders het ontslag bevestigen van mevrouw Sara Cummings als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit vanaf 17 januari 2011.

De raad van bestuur beslist voorts de heer Marcus Bienemann als gedelegeerd bestuurder te benoemen en dit met ingang van 17 januari 2011. Het mandaat van gedelegeerd bestuurder wordt voor onbepaalde duur en; op onbezoldigde wijze uitgeoefend. De gedelegeerd bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap zowel intern als naar derden toe conform artikel 18 van de statuten.

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Niels Van den Heuvel

Gevolmachtigdè

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/03/2011- Annexes du Moniteur belge

02/02/2011
ÿþMod 2.0

In' de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L,d Le~~

2 1 JAN. 2011

Griffie

*11017663*

Ondernemingsnr : 0444.831.508

Benaming

(voluit) : "LAND ROVER BELUX"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1082 Brussel, Hunderenveldlaan 10

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR-WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerde notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS,DE GRAEVE, SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broe derminstraat 9, op dertig december tweeduizend en tien, dragende de melding "Geregistreerd één blad vier;; renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 12 januari 2011 boek 223 blad 13 vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25). De eerstaanwezend inspecteur C. VAN ELSEN(getekend), blijkt dat de buiten-1 gewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "LAND ROVER BELUX" met zetel te 10821 Brussel, Hunderenveldlaan 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel met ondernemings-, nummer 0444.831.508, beslist heeft dat het lopende boekjaàr, dat normaal afsluit op eenendertig december;', tweeduizend en tien, ten uitzonderlijken titel te verlengen tot eenendertig maart tweeduizend elf. De volgende;` boekjaren zullen lopen van één april tot eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

De eerste zin van artikel 27 van de statuten wordt gewijzigd als volgt: "Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende kalenderjaar".

Volmacht:

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Frederic Verspreeuwen en/of;; de heer Niels Van den Heuvel, die beiden keuze van woonst doen op het adres van "ASTREA" burgerlijke;; vennootschap met de vorm van een cvba te Berchem, Roderveldláan 3, beiden afzonderlijk bevoegd, teneinde;;

`: bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en

"

alle andere overheidsinstanties, zowel voor heden als in de toekomst, alle formaliteiten te vervullen en alle;.

documenten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

-afschrift van

de akte

-volmacht

-gecoördineerde

statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

edieltetteeketn . vetriffel »ti:: Ifileft " " MMO e« 'keten gttpg ,bftri (ge net ritRtót46S, Mep mdko 'serres) ~erresegiefflesmelffiegw,verdlmetztetteeeteuess#mil

11mee: rigutnei tenemnirtit

26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 16.07.2010 10322-0258-039
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.09.2009, NGL 10.09.2009 09756-0334-039
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 31.07.2008 08517-0180-039
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.07.2007 07515-0128-040
29/05/2007 : BL646130
29/05/2007 : BL646130
15/05/2007 : BL646130
07/08/2006 : BL646130
10/10/2005 : BL646130
27/06/2005 : BL646130
04/02/2005 : BL646130
07/07/2003 : BL646130
02/07/2003 : BL646130
22/04/2003 : BL646130
05/07/2002 : BL646130
12/04/2002 : BL646130
31/05/2001 : BL646130
30/12/2000 : BLA110093
25/10/2000 : ME086898
29/09/2000 : ME086898
05/06/1999 : TU074781
06/07/1995 : TU74781
21/06/1994 : TU74781

Coordonnées
LAND ROVER BELUX

Adresse
GENERAAL LEMANSTRAAT 47 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande