LANDTRUST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LANDTRUST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.657.770

Publication

03/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel fe Antwerpen, op

Griffie

23 3». el'

i 11







*190329 2*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 54t. G 51- -

Benaming

(voluit) : LANDTRUST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2950 Kapellen, Nachtegaallei 17

(volledig adres)

Onderwerp akte t Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor meester Isabel Claessens, geassocieerd notaris te Hemiksem op 16 januari 2014, neergelegd voor registratie conform artikel 173, le bis van het Wetboek Registratierechten.

1. OPRICHTERS

- De naamloze vennootschap "PROGRESS" met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Italiëlei 54 bus 1, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 0447.900.666, BTW nummer BE 0447.900.666, - De heer DECRAIE Marc Joseph Alfons, geboren te Niel op 12 oktober 1965, rijksregisternummer 65.10.12 161 41, echtgenoot van mevrouw VAN LOOCK Lieve Françoise Juliaan, wonende te 2950 kapellen, Koningin Astridlaan 36.

2. RECHTSVORM - NAAM

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "LANDTRUST'

3. ZETEL

2950 Kapellen, Nachtegaallei 17

4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel

zowel in als buiten België, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen,

- alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoal de aan-

en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, de onroerende leasing

- aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief

maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- alle verrichtingen van syndicus van onroerende goederen.

- alle verrichtingen van roerende en onroerende aard in verband met de bouwpromotie door middel van het laten uitvoeren door derden en diverse onderaannemers van alle bouwwerken, zowel private als openbare, de cOi;rdinatie met onderaannemers, en alles wat in verband staat met het bouwvak. De bouwpromotie omvat eveneens de aankoop en verkoop van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, het verbeteren, het verhuren en het beheren ervan.

- de conceptie en de verwezenlijking van alle onroerende bouwprojecten, het opmaken van uitvoeringsplannen en bestekken, het afsluiten van alle contracten en de controle op de uitvoering ervan, en in het algemeen alle verrichtingen en opdrachten die ten laste vallen van studiebureau's met inbegrip van alle formaliteiten met betrekking tot het aanvragen van bouw- en verkavelingsvergunningen, alsook het beheer voor rekening van eigenaars van onroerende goederen.

- elke activiteit van analyse, raadgeving in onroerende zaken en het verrichten van aile diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, alsook de bijstand in het zoeken naar onroerend krediet

- de vennootschap mag eveneens de inrichting en de binnenhuisinrichting van enigerlei gebouwen ontwerpen, coördineren en laten uitvoeren, alsook alle handel en nijverheid betreffende meubels, mobilair en uitrusting die in verband staan met de inrichting en de binnenhuisinrichting van gebouwen. De vennootschap kan in dit verband eveneens, al dan niet tegen betaling, haar beschikbare ruimten aanwenden als; tentoonstellingsruimte van alle materialen, meubels, mobilair, uitrusting en kunstwerken.

- aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met bovenstaande bepalingen, welke' in hun breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder dat deze opsomming beperkend of exhaustief zou zijn.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag borgstellingen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais voor derden.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijkingen ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

5. DUUR

Onbepaald.

6. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zes en tachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Aile aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari. De honderd zes en tachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. Door de naamloze vennootschap "PROGRESS", voornoemd, werd ingeschreven op vijf en negentig (95) aandelen hetzij voor een bedrag van negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500). Door haar werd een bedrag volstort ten belope van drieduizend tweehonderd dertig euro (¬ 3.230,00). Door haar dient nog een bedrag te worden volstort van zesduizend tweehonderd zeventig euro (¬ 6.270,00). Aan de naamloze vennootschap "PROGRESS" werden vijf en negentig aandelen toegekend.

2. Door de heer DECRAIE Marc, voornoemd, werd ingeschreven op één en negentig aandelen hetzij voor een bedrag van negenduizend honderd euro (¬ 9.100,00). Door hem werd een bedrag volstort ten belope van drieduizend vier en negentig (¬ 3.094,00). Door hem dient nog een bedrag te worden volstort van zesduizend en zes euro (¬ 6.006,00)). Aan de heer DECRAIE Marc werden één en negentig aandelen toegekend.

Inbreng in geld

Op de honderd zes en tachtig aandelen wordt in speciën ingeschreven zoals voormeld. Een bankattest, gedateerd op 14 januari 2014 en afgeleverd door ING met rekeningnummer BE67 3631 2883 0487 werd als bewijs van de storting aan mij, instrumenterende notaris, overhandigd.

De notaris stelde vast dat het bedrag van het kapitaal, de plaatsing en volstorting van het kapitaal voldoen aan de wettelijke vereisten.

8. BESTUUR -- VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit cctlege kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheid, behoudens voor het stellen van hande-ilingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en behou-idens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Bijgevolg zullen alle akten en overeenkomsten die de vennootschap verbinden, geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de hypotheekbewaarder alleen zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen.

* Nochtans wordt er hier uitdrukkelijk bedongen, dat alle investeringen en overeenkomsten boven vijfduizend euro (¬ 5.000,00), alle ontleningen, bank-ikre-idieten, aankoop, verkoop of ruiling van onroe-irende goederen, elke overdracht van handelszaak, alsmede elke hypotheek- en borg-stelling, tegen de gezamenlijke handte-ke--ining der zaakvoer-ders zullen moeten gereali-seerd worden, op straffe van nietig-heid van alle verbintenissen die in strijd met deze bepaling zouden aangegaan zijn.

* Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, ais eiser of als verweerder.

* De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9. ZAAKVOERDERs

Werden tot niet statutaire zaakvoerders voor duur van de vennootschap benoemd:

" a`

Y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- de naamloze vennootschap 'PROGRESS", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer

HOMMERSON Nicolaas, Rienk Alexander, geboren te 's Gravenhage (Nederland) op 4 november 1966,

rijksregistemummer 66,11.04 403 67, wonende te 2950 Kapellen, Vijverslei 2A

- de heer DECRAIE Marc, voornoemd.

De opdracht van zaak oesders is onbezoldigd.

10. JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de laatste donderdag van de maand februari om twintig uur en voor de

eerste maal in het jaar tweeduizend vijftien.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

oproeping vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

11, BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van één oktober van elk kalenderjaar tot en met dertig september van het daaropvolgend

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verkregen

tot en met dertig september tweeduizend veertien.

11bis, De comparanten, tegenwoordig en vertegenwoordigd als gezegd verklaren dat de vennootschap met

toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor

rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden

van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

12. RESERVE - WINST - VEREFFEN1NGSPROVENU

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

De dividenden warden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit.

13. VOLMACHT

Volmacht met recht van indeplaatsstelling aan "accountantskantoor Werner Vereist", met kantoor te 2100

Antwerpen-0eurne, Altons Schneiderlaan 2,

vertegenwoordigd door Mevrouw Maria Van Olmen, om in naam en voor rekening van de vennootschap de

nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde alle akten en stukken te tekenen tot :

- inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze ven- nootschap in de Kruispuntbank van

Ondernemingen en bij het Ondernemings- loket;

- neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch

Staatsblad;

- inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap ais belastingplichtige bij

de administratie van de Belastingen over de toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe

Belastingen;

- aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale

Zekerheid.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend geassocieerd notaris Isabel Claessens)

Tevens neergelegd:

afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 26.02.2015, NGL 04.03.2015 15059-0139-011

Coordonnées
LANDTRUST

Adresse
NACHTEGAALLEI 17 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande