LASHERAS

Comm.VA


Dénomination : LASHERAS
Forme juridique : Comm.VA
N° entreprise : 455.129.146

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 05.06.2014 14154-0074-011
14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 12.06.2013 13169-0355-011
11/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR

f4~ei;~ul~~~t1 tvr ;+üri c,i ; i~irlfû~fr~~

6- 2613 van Koophandel te. P rePrpen, o~

2 4 M E ' 1.013

MONITE Oit -0 ELGISCH

STAATSB` Griy`fie

Ondcrrtzminnsnr : 0455.129.146

Benaming (voluit) Lasheras

(verkorf)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Ahomenlaan 26

(volledig adres) 2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderweria(eri) akte : WIJZIGING STATUTAIRE AARD AANDELEN - WIJZIGING STATUTAIRE ZAAKVOERDERS-OPVOLGER - AANPASSING STATUTEN AAN

VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, ' geassocieerd notaris, te Antwerpen op 21 mei 2013, blijkt onder meer het volgende:

t De vergadering stelde vast dat alle bestaande aandelen op naam zijn ingeschreven in een register van aandelen en dat er geen aandelen aan toonder uitgegeven door de vennootschap meer bestaan sedert 20 december 2011, zijnde de datum waarop alle toen nog bestaande titels aan toonder werden vernietigd onmiddellijk na de omzetting van de desbetreffende aandelen aan toonder in aandelen op naam en hun ,

'' inschrijving In het register van aandelen van de vennootschap op naam van de respectievelijke vennoten die daarom hadden verzocht overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering besliste dat de effecten voortaan enkel nog op naam of gedematerialiseerd kunnen zijn. De statuten werden dienovereenkomstig aangepast als volgt:

a) De laatste alinea in artikel 5 werd geschrapt.

b) Artikel 7 werd integraal gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 7

De niet volgestorte aandelen zijn steeds op naam, De volgestorte aandelen en ook de eventuele andere

door de vennootschap uitgegeven effecten zijn, naar keuze van de aandeelhouder of effectenhouder, op naam of gedematerialiseerd, Zij zijn voorzien van een volgnummer.

Elke houder van aandelen en/of andere effecten kan, te allen tijde en op zijn kosten, de omzetting van zijn aandelen en/of andere effecten op naam in gedematerialiseerde aandelen of gedematerialiseerde effecten vorderen, of omgekeerd.

De eigendom van de effecten op naam wordt bewezen door de inschrijving In het desbetreffende register van effecten op naam dat volgens artikel 657 juncto 463 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden.

Het gedematerialiseerde effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de titularis van het effect, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde effecten, wordt, per categorie van effecten ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of in voorkomend geval van de erkende rekeninghouder, in het desbetreffende register van effecten op naam gehouden overeenkomstig artikel 657 juncto 463 van het Wetboek van Vennootschappen."

c) De eerste twee alinea's in artikel 22 werden gewijzigd en vervangen door volgende tekst:

"Om de algemene vergaderingen bij te wonen en om hun eventuele stemrecht uit te oefenen, dienen de houders van effecten op naam, indien dat in de oproeping wordt vereist, vijf dagen vôôr de vergadering hun wil om deel te nemen aan de vergadering schriftelijk te kennen te geven aan het bestuur op de zetel of op iedere andere daartoe in de bijeenroeping aangeduide plaats. De houders van gedematerialiseerde effecten worden, indien dat in de oproeping wordt vereist, slechts tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van het bewijsschrift van neerlegging van een attest opgesteld door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling die de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde effecten tot op de datum van de algemene vergadering vaststelt. De neerlegging van dat attest dient te gebeuren vijf dagen vóór de vergadering, ' op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats daartoe aangeduid in de oproeping.

De zaakvoerders en de commissaris mogen steeds de algemene vergaderingen bijwonen."

___ ...,-...._.._ 2. De-statutaire zaakvoerder-opvolg ers,-te.wetem-. --- ______-- _ __- _ ... __

Op de. laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de. instrumenterende notaris. hekij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aa uien van derden te virieoerv oord+ger, ,..didd

%tertio " l aarn en handic~t>e-nrng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

4 " 11 mevrouw BAECK Joanna Maria Louisa, geboren te Geel op 21 november 1933, wonende te 2490

Balen, Langvennen 106;

2/ de heer JANSEN Frank Emma Hendrik, geboren te Geel op 11 januari 1960, wonende te 2490 Balen, St. Jansstraat 24;

3/ mevrouw JANSEN Godelieve Hortense Henrica, geboren te Geel op 7 maart 1962, wonende te 3583 Beringen, Wolfstraat 25;

werden eervol ontslagen.

Tot bijkomende statutair zaakvoerder-opvolger voor de verdere duur van de vennootschap werd aangesteld met ingang vanaf het einde van het mandaat van de statutaire zaakvoerder: mevrouw BAECK Cira Lieve Cristian, geboren te Mol op 31 januari 1984, wonende te Amel, Montenau, Klosterstral e 58.

Artikel 9 van de statuten werd conform het voorgaande besluit gewijzigd en luidt voortaan als volgt; "Artikel 9

Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerd vennoot moeten zijn en wiens benoeming moet blijken uit de statuten. Een aanstelling buiten de statuten is onmogelijk.

I. Bij de oprichting is aangesteld als zaakvoerder: de heer BAECK Arthur Gerardus Maria, geboren te Geel op 18 september 1937; wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Ahomenlaan 26.

Il, ln geval van overlijden, ontslag, afzetting, onbekwaamverklaring, faillissement, staat van kennelijk onvermogen of afwezigheid van de enige zaakvoerder wordt deze van rechtswege opgevolgd door:

1.-mevrouw WINTERMANS Ellen Tecla Ursula, geboren te Eindhoven (Nederland) op 20 februari 1956, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk) Ahomenlaan 26, EN

2. juffrouw BAECK Susy Marleen Maria, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 31 oktober 1977, wonende te 4950 Waimes, rue du Barrage, Robertville, 8.

3. juffrouw BAECK Cira Lieve Cristian, geboren te Mol op 31 januari 1984, wonende te Amel, Montenau,

Klosterstraale 58,

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan nemen zij steeds gezamenlijk aile besluiten.

Zijn er drie of meer zaakvoerders dan vormen zij een college in een raad van bestuur, die beraadslaagt

en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen en zijn de '

hiernavolgende artikels 10 en 11 van toepassing."

3. Artikel 17 van de statuten aangaande regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en

luidt voortaan als volgt:

"Artikel 17

Het bestuur vertegenwoordigt de vennootschap.

De vennootschap zal tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder geldig vertegenwoordigd

en verbonden zijn:

- ingeval er slechts één zaakvoerder werd benoemd: door de enige zaakvoerder;

- ingeval er twee zaakvoerders werden benoemd: door de twee zaakvoerders samen handelend;

- ingeval er drie of meer zaakvoerders werden benoemd: door het college van zaakvoerders handelend

bij meerderheid van zijn leden,

Het orgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan

gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen

zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende

volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht."

4. Artikel 28 van de statuten aangaande regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd integraal gewijzigd en de laatste twee alinea's van het gewijzigde artikel 28 luiden voortaan als volgt:

"Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

5. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cuinen & Co, Accountants en Belastingconsulenten", rechtspersonenregister Turnhout 0860.926.369, met zetel te 2440 Geel, Waterstraat 16, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer', erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te Leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Beicgi_ch

Staatsblad

L

.

"

i ~~ le

Il

+f,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto " Naern sri hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien cran derden te verteoen: .rcordigen

Verso blaam en handte,:enuig

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 13.06.2012 12173-0288-011
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 29.06.2011 11230-0382-011
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 23.06.2010 10208-0451-011
09/04/2010 : AN310432
22/06/2009 : AN310432
10/07/2008 : AN310432
21/06/2007 : AN310432
28/06/2006 : AN310432
29/09/2005 : AN310432
28/07/2004 : AN310432
24/11/2003 : AN310432
21/06/2002 : AN310432
12/08/1999 : AN310432
13/10/1995 : AN310432

Coordonnées
LASHERAS

Adresse
AHORNENLAAN 26 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande