LAUREN GRACE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAUREN GRACE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.716.739

Publication

09/12/2014
ÿþ4

r

Mod Won.' 11.1

i--,

~;~ Hs

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0525.716.739

Benaming

(voluit) : Lauren Grace

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetai : Louis Mariënlaan 2 A bus 3 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de enige vennoot dd 18 september 2014:

De enige vennoot vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissing:

De vergadering benoemt met ingang van heden, 18 september 2014, tot zaakvoerder de BVBA Elco (NN 0429.236.381), met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3 met als vaste vertegenwoordiger de BVBA Y&M, met maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3 vast vertegenwoordigd door mevrouw Van Aken Mirèse wonende te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3.

Tevens bedankt de vergadering de huidige zaakvoerder, de BVBA DMV (NN 0445.532.579) voor bewezen diensten. Haar mandaat als zaakvoerder wordt dan ook heden beëindigd, De vergadering maakt zich sterk dat zij op de eerstkomende algemene vergadering kwijting zal verlenen aan de BVBA DMV voor het uitoefenen haar mandaat tot op heden.

Artikel 11 van de statuten bepaalt dat : de vennootschap bij aile rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of ais verweerder, wordt verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd als er maar een is,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap, afgezien van bijzondere delegaties geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder zowel voor de categorie A als B voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden tot en met een bedrag van vijfduizend euro.

Voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag vanaf vijfduizend euro kan de vennootschap enkel geldig worden vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders van de categorie A.

Gezien er op heden maar één zaakvoerder is wordt voor de goede orde bevestigd dat deze nieuwaangestelde zaakvoerder de enige zaakvoerder is in de zin van artikel 11 en aldus rechtsgeldig alleenhandelend kan optreden jegens derden en in rechtszaken, dit in afwachting van een aanstelling van een tweede zaakvoerder van de categorie A.

Het mandaat van de zopas benoemde zaakvoerders is bezoldigd.

De BVBA Elco met als vaste vertegenwoordiger de BVBA Y&M met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Van Aken Mirèse verklaart haar mandaat te aanvaarden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liée BélgiscïïStaatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

z 8 NOV. 2014

Griffie

Voor eensluidend verklaart afschrift

BVBA Elco

vertegenwoordigd door Y&M BVBA

vertegenwoordigd door Mirèse Van Aken

II

19 19633

II

1

Vo beho aan Belg Staat

06/08/2013
ÿþe Mod Word 11.1

Î~r i: ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oi

131 903

eergelegr1 Jra griffie van de .Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

r6 lai '2013

Griffie

Onclernemingsnr : 0525 716 739

Benaming

(voluit) : Lauren Grace

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Louis Mariënlaan 2 A bus 3 - 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd 29/3/2013 te 20.00 uur

In tegenstelling tot wat vermeld staat in de oprichtingsakte wenst de heer Peter René Lieven Vanhecke geboren te Leuven op twee december negentienhonderd achtenzestig, wonende te Bogdana Khmelnitskogo 80 apt 14 Kiev Oekraine (rijksregisternummer 68120227909) zijn mandaat als zaakvoerder niet te aanvaarden.

Voor zo ver ais nodig neemt dhr Peter René Lieven Vanhecke dan ook ontslag als zaakvoerder.

OMV BVBA

met als vaste vertegenwoordiger

Mirèse Van Aken

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/04/2013
ÿþ mod 11.1

s-~~f^~-

~ 'b[1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111e1111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbopk von Koop6ande1 te Antwerpen, op

0 4 APR. 2013

Griffie

Ondememingsnr : or)(3.S'

Benaming (voluit) : Lauren Grace

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Mariëntaan 2A, bus 3

2970 SCHILDE

Onderwerp akte :BVBA: Oprichting

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op negenentwintig maart tweeduizend dertien.

Oprichters:

de heer Peter René Lieven Vanhecke, geboren te Leuven op twee december negentienhonderd achtenzestig, wonende te Bogdana Khmelnitskogo 80, apt 14 Kiev Oekraine (rijksregisternummer 68120227909).

Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: Lauren Grace

Zetel van de vennootschap: 2970 SCHILDE, Louis Mariënlaan 2A, bus 3

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden;

Het vermogen in binnen- en buitenland; alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer vruchtgebruik, erfpacht en opstal, en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, bouwen en doen bouwen,verbouwen en doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende: goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en, uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks; met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende; goederen te bevorderen.

De exploitatie van hotels, restaurants en alle andere horeca in de ruimste zin van het woord, en dit in binnen- en buitenland; het verzorgen en organiseren van seminaries, tentoonstellingen en andere: happenings; de uitbating van een cateringbedrijf, alsmede van alle etablissementen, of handelszaken die gebruikt worden voor cafés, hotels, tavernes, restaurants, brasserieën, tearooms, en dergelijke meer.

Alle diensten van huisvesting voor korte verblijven in binnen- en buitenland, al dan niet gepaard* gaand met de uitbating van een restaurant, in hotels, motels, en herbergen (met horeca-diensten), alsmede de uitbating van vakantiecentra en -dorpen (daaronder begrepen residentiële bungalow- en chaletparken) met of zonder restaurant en sportinfrastructuur ter beschikking van de toeristen. De diensten aangaande weltness en het uiterlijk comfort, zoals deze verleend iri instituten voor thalassotherapie, badplaatsen, Turkse baden, sauna's, stoombaden, zonnebanken; en de kleinhandel in parfums en schoonheidsproducten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle _verrichtingen met- betrekking. -tot ro_erende __g o ed eren- -ert_.feckeeri,_.yan welke-aard-_Aok,-_zoals--heU

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Y Fr t ys mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar; studie , organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels , bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen; het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn,

Het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland. puur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdvijftigduizend euro (¬ 650.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde.

Elk aandeel werd volstort.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

î .~ I }f ~ mod 11.1

C-



'Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Het bedrag van de storting, hetzij zeshonderdvijftigduizend euro (¬ 650.000,00) wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij Lombard Odier Darier Hentsch & Cie SA, met maatschappelijke zetel gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 81, bus 12, F PR Brussel 860.698.618.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd.

De uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

Zij worden enkel voor wat hun bevoegdheid betreft onderverdeeld in twee categorieën genoemd zaakvoerder(s)-A en zaakvoerder(s)-B.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en in afwijking van artikel 257 van het wetboek van vennootschappen onder voorbehoud van de hierna opgelegde financiële beperking.

De zaakvoerder mag een of meer directeurs aanstellen.

Hij mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen die individueel, gezamenlijk, dan wel ais college moeten optreden. De zaakvoerder kan nog bijzondere machten toekennen aan lasthebbers. Hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

De vennootschap wordt bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door één enkele zaakvoerder alleenhandelend bevoegd als er maar een is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap, afgezien van bijzondere delegaties geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder zowel voor de categorie A als B voor alle rechtshandelingen die de vennootschap verbinden tot en met een bedrag van vijfduizend euro. Voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag vanaf vijfduizend euro kan de vennootschap enkel geldig worden vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders van de categorie A.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden , zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

De Algemene Vergadering stelt aan als niet statutaire zaakvoerders:

- Als zaakvoerder categorie A: de heer Peter Vanhecke, voormeld, zijn mandaat aanvaardend vertegenwoordigd als hoger gemeld en

- Ais zaakvoerder categorie B: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMV, met

maatschappelijke zetel te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3, RPR Antwerpen 0445.532.579, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Mirèse Van Aken, geboren te Brasschaat op zeventien november negentienhonderdvijfenzestig, wonende te 2990 Wuustwezel, Polderstraat 3 (rijksregisternummer 65.11.17-404.43).

Hun mandaat wordt niet bezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarv_ergaderina:

Deze jaarvergadering heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

Boekiaar_

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

en met eenendertig december tweeduizend en veertien,

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister

bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of

stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien

einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één

of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor alle andere administraties

als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te

treden aan De Bock & C°Accountants en Belastingconsulenten, met maatschappelijke zetel gevestigd

te Louis Mariënlaan 2 A, bus 2, RPR Antwerpen 0894.977.527 of één van haar aangestelden met recht

van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. vart Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/06/2015
ÿþ1%'1

~

 %

`t

t'Il;\

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'150766

Rechtbank van koophandel

Antweroen

20 MEI 2015

afdeling Antwerpen

Grima

Ondernemingsnr : 6E0525.716.739

Benaming (voluit) : Lauren Grace

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Mariënlaan 2A bus 3

2970 Schilde

Onderwerp akte : BVBA: Kapitaalvermindering - Wijziging statuten

Uit éen akte opgemaakt door notaris Patrick Knevels te Mortsel op achttien mei tweeduizend vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lauren Grace", gevestigd te Schilde, Louis Mariënlaan 2 a bus 3, opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Patrick Knevels te Mol isel op negenentwintig maart tweeduizend en dertien, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien april daarna onder nummer 13058547, waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen en hebbende als BTW- en ondernemingsnummer (0)525.716.739, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

L* Goedkeuring van de jaarrekening.

2. * Kapitaalvermindering met zeshonderd dertigduizend euro om het te herleiden van zeshonderd vijftigduizend euro tot twintigduizend euro door terugbetaling in geld van destijds ingebrachte gelden aan de aandeelhouder naar evenredigheid van deelneming in het kapitaal.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met de evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

* Aanpassing van artikel vijf van de statuten aan de voorgaande beslissing.

: 3.,. Wijziging van artikel zeventien van de statuten door vervanging van de laatste zin van het artikel door volgende tekst:

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

el. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. 52. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van

het laatste bepalend voor dedatum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de

algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rood 11.1

meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum Van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring " dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in

deze verklaring gemelde datum en alle vereiste " handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blaken . of bedoeld . is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd. §4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

ELECTRONISCH STEMMEN

§ 1, De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden«

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap."

4, Verlenen van volmachten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift - coördinatie met lijst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LAUREN GRACE

Adresse
LOUIS MARIENLAAN 2A, BUS 3 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande