LDC-ARCHITECT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LDC-ARCHITECT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.394.538

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0259-010
29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13343-0270-010
31/10/2011
ÿþ~ " ~ ~ ~ ~ ~ ~- Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo beha

aan

Belg Staat

~

1111111111I11611111111.111111

Ondernemingsnr : 0 8 4 0 ° g 4 ° 5 3 8

ifeergekgd ter griffie van de Rechtbank risa;r kaphandel ie Antwerpen, op

1 9 OKT, 2011

Griffie

--,

Benaming :

(voluit): LDC-Architect

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap ovv Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : B-2390 Malle, Ambachtstraat 23

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst :

Het blijkt uit een akte verleden voor Philippe VERLINDEN, geassocieerd notaris, te Rijkevorsel op 11 oktober 2011, dat er door Mevrouw DE CUYPER Leen, geboren te Herentals op zevenentwintig maart negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.03.27 024-54, identiteitskaart nummer 590-9137742-77, thans ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2250 Olen, Lichtaartseweg 52

De Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd I opgericht onder de benaming "LDC-Architect",

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) vertegenwoordigd door I I

honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twaalfduizend I vierhonderd euro (E 12.400,00). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (£ 12.400,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 143-0817630-21 geopend namens de vennootschap in oprichting bij Fintro. Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Zetel

3.1 De zetel is gevestigd te 2390 Malle, Ambachtstraat 23.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

3.2 De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres. Deze wijziging wordt kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de provinciale Raad waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Ze i wordt gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

3.3 De oprichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied ze gevestigd wordt evenals aan de provinciale Raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

1 Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1 Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.



" ,Vocer-bioudrrn Luik B - vervolg

" aan het - het verlenen van bouwkundige adviezen aan de bouwheer;

--sérgisc{ - het tekenen en ontwerpen van gebouwen;

Staatsblad - het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.)

- het uitvoeren van studies en het verlenen van advies i.v.m. stedebouwkundige planning en landschapsarchitectuur; - het ontwerpen van tuinen en parken; - het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen;

- optreden als deskundige bij bouwproblemen.

} Lesgever tekenen op computer.

De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van I uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap mag aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen deelnemen die en gelijkaardig of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar j maatschappelijk doel, wel te verstaan dat zij geen deehtemingen mag bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze l goed vindt. De vennoten, zaakvoerders, vereffenaars en eventuele lasthebbers van de vennootschap, alsook de vennootschap zelf, zullen steeds in alle opzichten de beroepsplichten van het beroep van architect eerbiedigen en naleven, en de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en het beroep van architect, de Wet van zesentwintig juni negentienhonderd drieënzestig tot instelling van een Orde van Architecten en het Reglement van Beroepsplichten en deontologie van het beroep van architect naleven.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan vroegtijdig ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering genomen zoals vereist is bij wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan voor bepaalde of onbepaalde duur en in voorkomend geval voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Algemene vergadering.

Elk jaar, de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder een inventaris en een jaarrekening op.

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.

Reserve - Winstverdeling.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de netto-winst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boeklaar: } Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, Len eindig het op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

































































Luik B - vervolg

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

I De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect I sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. SLOTBEPALINGEN

- De comparanten hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: Mevrouw DE CUYPER Leen, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

i l

le. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan Tuymans BVBA, kantoorhoudende te 2310 Rijkevorsel, Oostmalsesteenweg 8, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten bij de BTW, de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijke en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Philippe Verlinden, geassocieerd notaris.

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie inhoudende de statuten.

.. Yoçr-t_shoudan aan het "~~ëigiscTi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsti

Coordonnées
LDC-ARCHITECT

Adresse
AMBACHTSTRAAT 23 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande