LEDERWAREN JAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEDERWAREN JAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.730.415

Publication

07/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 4 APR,

afdeling Antwerpen

rt~..

I1111111u~~mPonmu~n~~u~

1 09g636*

Ondernemingsnr : 0437.730.415

Benaming (voluit) : Lederwaren Ja ma (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Mussenhoevelaan 46 - 2530 Boechout

Onderwerp(en) akte : STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces verbaal opgesteld door notaris Steven MORRENS te Bomheiden op 28 januari 2014, geregistreerd te Mechelen eerste kantoor op 3 februari 2014, 6 bladen geen verzending, boek 994 blad 77 vak 18 ontvangen 50,00 euro de ontvanger getekend Koen Decoster, dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LEDERWAREN JAMA waarop volgende beslissingen werden genomen :

Eerste beslissing

De algemene vergadering bevestigt hierbij met eenparigheid van stemmen de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 28 september 2000 betreffende de omzetting van het kapitaal van de vennootschap van Belgisch frank naar euro en de kleine kapitaalverhoging die werd doorgevoerd door incorporatie van reserves ten belope van 21.244,00 euro teneinde het kapitaal te brengen op een mooi rond bedrag in euro zijnde 62.500,00 euro.

De algemene vergadering bevestigt hierbij expliciet deze destijds genomen beslissingen gezien deze destijds niet werden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad en dit teneinde deze thans bekend te maken in voormelde bijlagen tot het Belgisch staatsblad. Tweede beslissing

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en over te gaan naar een breukwaarde per aandeel. De algemene vergadering besluit de statuten van de vennootschap overeenkomstig deze genomen beslissing aan te passen.

Derde beslissing

De vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van het ontslag van de statutaire: zaakvoerder mevrouw Vets Anita, ingediend op 30 september 2009, gepubliceerd in de: bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vergadering besluit met de statuten van de' vennootschap overeenkomstig dit ingediende ontslag aan te passen.

Vierde beslissing

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00 euro) om het kapitaal te brengen van 62.500,00 euro op 165.100,00 euro.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zonder de uitgifte van nieuwe kapitaalsaandelen en aldus met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande kapitaalsaandelen aangezien alle huidige aandeelhouders zullen inschrijven op de volledige kapitaalverhoging pro rata hun huidige aandelenbezit. Vijfde beslissing

Op de laatste blz, van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders/vennoten,elk individueel verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Zesde beslissing:inschrijving op de kapitaalverhoging

1.Vervolgens hebben mevrouw Vets Anita, de heer Simons Marcel, mevrouw Simons Annick en de heer Simons Jan, elk aandeelhouder/vennoot, elk voor zich, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap LEDERWAREN JAMA en in te schrijven elk pro rata hun huidige aandelenbezit op de volledige kapitaalverhoging ten belope van honderd en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00 euro) te weten:

-mevrouw Vets Anita voormeld ten belope van 80.028,00 euro

-de heer Simons Marcel voormeld ten belope van 18.468,00 euro

-mevrouw Simons Annick voormeld ten belope van 2.052,00 euro

-de heer Simons Jan voormeld ten belope van 2.052,00 euro

Zij verklaren elk voor zich in te stemmen met het feit dat hiervoor geen nieuwe aandelen worden gecreëerd doch dat de fractiewaarde van alle bestaande kapitaalsaandelen zal verho gen.

2.De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van honderd en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00 euro).

3.De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE38 6451 0041 8172 op naam van de vennootschap bij de BANK J.VAN BREDA & C° zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 24 januari 2014 dat werd overhandigd aan ondergetekende notaris.

Zevende beslissing Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en tweeduizend zeshonderd euro (102.600,00 euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vijfenzestigduizend honderd euro (165.100,00 euro), vertegenwoordigd door 2.500 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde

Achtste beslissing-Wijziging van artikel 5 der statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst: "Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd vijfenzestigduizend honderd euro (165.100,00 euro), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde".

Negende beslissing: verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering en de zaakvoerder beslissen de zetel te verplaatsen naar 2531 Vremde (Boechout), Weverstraat 14.

Tierde beslissing: wijziging van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met het (nieuwe) wetboek van vennootschappen, mits integrale vervangen van de statuten door volgende tekst

Artikel 1 - BENAMING

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming

LEDERWAREN JAMA

Artikel 2 - DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft tot doel:

De kleinhandel in lederwaren en zadelmakerswerk.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere

vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3 - ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2531 Vremde (Boechout), Weverstraat 14, maar mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland, bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten. Artikel 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. Zij begint te werken vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging.

Artikel 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd vijfenzestigduizend honderd euro (165.100,00 euro), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 6 - AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register der vennoten, met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten en de gedane stortingen. Artikel 6 bis

De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze Iaatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Artikel 7 - OVERDRACHT VAN AANDELEN

Geen aandeel mag, op straffe van nietigheid, onder de levenden, onder bezwarende titel of om niet, worden overgedragen aan een persoon die geen medevennoot is, dan met toestemming van alle medevennoten.

Artikel S

De vennoot die al zijn aandelen of een deel ervan wenst over te dragen moet van zijn voornemen aan de zaakvoerder(s) kennis geven bij aangetekende of voor ontvangst ondertekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

De zaakvoerders zullen een algemene vergadering samenroepen binnen de drie maand na de postdatum van het voormeld aangetekend of voor ontvangst getekend schrijven. De beslissing wordt ter kennis gebracht van de vennoot die aandelen wil overdragen binnen de drie weken na de vergadering.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen voormelde termijn te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

Nochtans indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maand, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit.

In dit laatste geval zal de verkoopprijs van de aandelen uitsluitend bepaald worden op basis van de laatste drie goedgekeurde jaarrekeningen, waarbij het eigen vermogen wordt berekend als het rekenkundig gemiddelde van de drie voornoemde goedgekeurde jaarrekeningen. De boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel wordt bepaald door het hiervoren berekend eigen vermogen gedeeld door het aantal aandelen.

In dit laatste geval zal de verkoopprijs van de aandelen uitsluitend bepaald worden op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening, waarbij het eigen vermogen weerhouden wordt als waarde. De boekhoudkundige intrinsieke waarde per aandeel wordt bepaald door het hiervoren bepaald eigen vermogen gedeeld door het aantal aandelen.

De afkoop van de aandelen 721 in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maand na de dag van het verzoek tot overdracht van de aandelen, of tenminste een begin van uitvoering moeten kennen door betaling van een eerste schijf van de overnamesom.

De betaling van de overnamesom geschiedt, behoudens andersluidend onderling akkoord, door middel van zes halfjaarlijkse schijven van tenminste een/zesde van de totale overnamesom. Het nog verschuldigde blijvend kapitaal zal interest opbrengen aan de wettelijke rentevoet vermeerderd met drie ten honderd per jaar. Deze rente is op dezelfde tijdstippen eisbaar.

Vervroegde aflossingen, geheel of gedeeltelijk zijn steeds toegelaten, zonder enige vergoeding.

De in dit geval verkregen aandelen kunnen niet opnieuw worden overgedragen alvorens de overeenkomstig dit artikel bepaalde prijs volledig is betaald.

Bij overlijden van een vennoot, natuurlijke persoon, kan geen enkele van zijn aandelen overgaan op zijn erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, dan met toestemming van alle medevennoten. Daartoe dienen de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden dezelfde procedure te volgen als voormeld. Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen overgaan aan medevennoten.

Erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de vermogenswaarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals voormeld.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De vennootschap kan haar eigen aandelen kopen. Deze beslissing moet evenwel genomen worden, met naleving van de formaliteiten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 9 -

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register der vennoten. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde. De overdracht van aandelen geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

Artikel 10 -

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het faillissement, het kennelijk onvermogen, de ontzetting of de ontbinding van een der vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen der vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

Artikel 11 - BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger  natuurlijk persoon- aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/Zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerder(s) steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Aan de zaakvoerder wordt geen vaste wedde toegekend; zijn bezoldiging wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Artikel 12 -

Elk der zaakvoerders heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Artikel 13 - TOEZICHT

Zolang de vennootschap voldoet aan de ter zake bij de wet gestelde criteria, wordt géén commissaris benoemd. Ieder vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering, uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet.

Artikel 14 - ALGEMENE VERGADERINGEN

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om twintig uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald. Deze vergadering zal onder meer tot agenda hebben: de bespreking van de jaarrekening en eventuele verslagen, de kwijting te geven aan zaakvoerder(s) (en commissarissen) en eventuele herkiezing van zaakvoerder(s) (en commissarissen)

Na de goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening, wordt deze neergelegd overeenkomstig de wet.

Artikel 15 -

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s), telkens zij van oordeel zijn dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

Artikel 16 - INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, worden de boeken der vennootschap afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening op, bestaande uit de balans, de resultatenrekening, de toelichting en de sociale balans. Voor zover dit door de wet wordt vereist wordt tevens een jaarverslag opgesteld.

Artikel 17 -

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar.

Van het positief resultaat van het boekjaar, wordt jaarlijks tenminste vijf procent afgehouden voor het aanleggen van een wettelijke reserve. Deze afhouding is echter niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

Het overschot staat in beginsel ter beschikking van de algemene vergadering. Zij zal het onder de vennoten kunnen verdelen, of het geheel of gedeeltelijk aanwenden voor het aanleggen van een reservefonds, het gebruiken om speciale diensten te vergoeden of om op het nieuwe boekjaar over te dragen.

Geen uitkering zal evenwel mogen geschieden, indien op datum van de afsluiting van het boekjaar, het netto actief is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 18 - ONTBINDING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, doch onder opschortende voorwaarde van homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen.

Bij gebrek aan dergelijke aanstelling en zolang de aanstelling niet gehomologeerd werd door de bevoegde rechtbank van koophandel, wordt de vereffening ten aanzien van derden uitgevoerd door de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s), welke alsdan enkel beschikken over een passieve bevoegdheid.

Artikel 19 -

Na vereffening van gans het passief zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

Artikel 20 -

Wanneer tengevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden om, volgens de regels die door het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Indien het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het kapitaal, kan tot de ontbinding worden beslist door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de wet samengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Artikel 21 -

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren partijen zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zo zullen,

Luik B -

indien de vennootschap slechts één vennoot telt, van rechtswege de bepalingen met betrekking tot de eenhoofdige vennootschap van toepassing zijn.

Tiende bes1issinR: volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Saerens Geert Bvba met zetel te 1860 Meise, Oude Vilvoordsebaan 25 bus 1, RPR 0.878.313.422 en/of haar aangestelden teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

6

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van het proces verbaal

-uittreksel uit het proces verbaal

Steven Morren

Notaris

-\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

22/07/2014 : AN271340
28/10/2014
ÿþ MW Mai 11.1

d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111111111RNEMIIII



Rechtbank van koophandel -

Antwerpen

17 OKT. 2014

afddi-Mtwerpen

Ondernemingsnr : 0437730415

Benaming

(voluit) : Lederwaren Jama

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Weverstraat 14 - 2531 Vremde

(volledig adres)

" Onderwerp akte: Ontslag & benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de algemene vergadering van 30 september 2014

1.Het ontslag van zaakvoerder mevrouw Simons Annick, op datum van 30/09/2014 wordt aanvaard.

2.Wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder, voor onbepaalde duur met ingang vanaf 01/10/2014:

BVBA Archimedes (BE0466.790.526) Sanderusstraat 11  2018 Antwerpen 1.

Archimedes BVBA heeft als vaste vertegenwoordiger aangesteld haar zaakvoerder Simons Annick,

get.

Simons Annick

Zaakvoerder van Archimedes BVBA

Zaakvoerder van Lederwaren Jama BVBA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

18/06/2013 : AN271340
18/06/2012 : AN271340
22/07/2011 : AN271340
26/07/2010 : AN271340
13/08/2009 : AN271340
30/09/2008 : AN271340
13/08/2008 : AN271340
01/10/2007 : AN271340
11/07/2006 : AN271340
20/07/2005 : AN271340
29/07/2004 : AN271340
23/09/2003 : AN271340
24/07/2001 : AN271340
27/10/2000 : AN271340
30/05/1996 : AN271340
12/07/1989 : AN271340
02/09/2016 : AN271340

Coordonnées
LEDERWAREN JAMA

Adresse
WEVERSTRAAT 14 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande