LEEFBAAR VLAANDEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : LEEFBAAR VLAANDEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 477.337.493

Publication

02/05/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.a NeArgetegd ter griffie vare Je RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

t 9 APR, 2012

TURNHOUT G4iffieriffier,

I lIlflI IIi IYI~IIIIVhh

" iaoe3isa"

be a B stt

Benaming : Leefbaar Vlaanderen

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel : Grotebeekstraat 15

2340 Beerse

Ondernemingsnr : 0477.337.493

Voorwerp akte : VZW: ontbinding

Op Dertig maart tweeduizend en twaalf

is de algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk LEEFBAAR VLAANDEREN, met zetel te 2340 Beerse, Grotebeekstraat 15, rechtspersonenregister Turnhout, ondernemings- nummer 0477.337.493,; bijeengekomen.

De algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT: ONTBINDING VAN DE VZW

Gezien het overlijden van de heer Yvan Mertens (R.R. 351129 139-94) en wegens het niet actief zijn van de vzw, wordt met eenparigheid van stemmen besloten om de vzw te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. De vzw zal dus enkel nog bestaan voor haar vereffening.

TWEEDE BESLUIT: BESTEMMING VAN HET NETTO-ACTIEF

Artikel 22 van de V.Z.W..-wet bepaalt dat in geval van ontbinding door de algemene vergadering de bestemming; van het actief bij ontstentenis van statutaire bepalingen, wordt vastgesteld door de algemene vergadering of; door de vereffenaar(s). De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat er thans geen netto-actief is voor. de vereniging. Indien bij de sluiting van de vereffening toch zou blijken dat er een netto-actief is, dan beslist de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen dat dit netto-actief zal uitgekeerd worden aan de feitelijke vereniging rond de persoon van de heer Godfried Duprez, de heer Eric Hebbelinck en de heer Luc Van Ginneken, die in de geest van de heer Yvan Mertens dezelfde actie voert.

DERDE BESLUIT: ONTSLAG BESTUURDERS

Ingevolge het overlijden van de heer Yvan Mertens, voornoemd, wordt zijn ontslag als bestuurder van de vzw: vastgesteld. Ingevolge de ontbinding van de vzw wordt het ontslag van mevrouw Rita De Bont en de heer Marc' Van der Sypt, beiden voornoemd, als bestuurder van de vzw vastgesteld. Er wordt aan alle bestuurders kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VEREFFENAAR EN VASTSTELLING VAN DIENS BEVOEGDHEDEN De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om mevrouw Rita De Bont, voornoemd te benoemen als vereffenaar vanaf heden. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien. De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn' oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vzw in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar. Haar, mandaat is onbezoldigd.

VIJFDE BESLUIT: SLUITING VEREFFENING

Voornoemde vereffenaar verklaart onmiddellijk dat zij op basis van de rekeningen en stukken die voortkomen uit de boekhouding en administratie van de vzw, het actief van de vzw reeds volledig te gelde heeft gemaakt, en, dat aile eventuele schulden tegenover derden reeds voldaan werden. Zij stelt vast dat derhalve de vereffening' feitelijk reeds volledig is geschied en dat de vereffening afgelopen is. De vergadering stelt vast dat met deze op voldoende wijze voldaan is aan de verplichting van de vereffenaar om na de vereffening aan de algemene vergadering verslag uit te brengen over het gebruik van de waarden van de vzw. De vereffening is gebeurd op basis van de rekeningen en stukken die voortkomen uit de boekhouding en de administratie van de vzw. De boeken en bescheiden van de vzw zullen worden neergelegd en worden gedurende ten minste vijf jaar bewaard ten huize van mevrouw Rita De Bont, voornoemd.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



(getekend)

Rita De Bondt

vereffenaar

Op de laatste blz., van Luik B vermeden " Recto : Naam e3 hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LEEFBAAR VLAANDEREN

Adresse
GROTEBEEKSTRAAT 15 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande