LEGAL PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEGAL PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.638.197

Publication

22/05/2014
ÿþ htotl Word 11.1

Luik~~B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank va~phandel Antwerpen

1 3 MEI 2014

afdeli ntwer

Grt~-fie pen

111111

*191047 6*







0552.638,797

(voluit) : LEGAL PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Beekvelden 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE ANTWERPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1, op

30 april 2014, blijkt hetgeen volgt:

zijn verschenen:

1/ Mevrouw PMRAUX Brigitte Louisa E, geboren te Schoten op 20 januari 1969, wonende te 2840 Reet,

Beekvelden 32.

2/ De heer TRUYENS Xavier, geboren te Montignies-sur-Sambre op 14 maart 1964, wonende te 8420 De

Haan, Heidebloemlaan 12.

Pie verklaren te zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "LEGAL PROJECTS", welke statuten vermeiden wat volgt:

NAAM: LEGAL PROJECTS

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2840 Rumst, Beekvelden 32

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

1. - Het verstrekken aan ondernemingen, vennootschappen, overheid en personen van aile diensten, prestaties en adviezen,

onder meer op fiscaal, algemeen juridisch, financieel, technisch, commercieel, milieutechnisch vlak, en op het gebied van vastgoed, aanneming en overheidsopdrachten.

-het verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen en voordrachten over algemeen juridische, fiscale of gerechtelijke onderwerpen, het schrijven en (laten) publiceren van juridische, fiscale, financiële, technische en administratieve artikelen en boeken.

-Het verstrekken van bijstand in het beheer van ondernemingen.

-Het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van wetenschappelijk - en marktonderzoek; promotie; raadgeving; prospectie; marketing, technoconsult, assistentie op gebied van beheer, engineering en consulting; het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van aile technieken, dit ailes in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch, milieutechnisch en algemeen beheer van ondernemingen,

Dat alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

-alle operaties van immobilière aard, te weten kopen en verkopen en verhuren van onroerende goederen zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen, dit zonder in strijd te zijn met de reglementeringen van de vastgoedmakelaars,

2. De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :

Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

a.het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c.het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

e.het deelnemen in en het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen; het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

f.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrocien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

g.het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen;

h.het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen waarvan zij aandeelhouder, vennoot of lid is. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag onroerende goederen verhandelen, zelf bouwen, doen bouw of verbouwen, in leasing geven af nemen, beheren of zelf uitbaten zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap mag optreden als verkoopspromotor in onroerende goederen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap mag patenten, brevetten en merken verwerven uitbaten of verlenen. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of van welke aard zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken of als belegging aan te houden, De vennootschap mag ook alle roerende en onroerende goederen kopen als investering, zelfs als ze geen verband houden met het doel, rechtstreeks noch onrechtstreeks.

DUUR: de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL EN AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het is gestort voor een bedrag van 6.200 ¬ zoals blijkt uit het attest afgeleverd door KBC Bank.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is mevrouw PIRAUX Brigitte Louisa E, geboren te Schoten op 20 januari 1969, RR 69.01,20-392,76.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

w

; }

ui/oor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doet van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de

algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of

vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en bulten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de

perken van het hen verleende mandaat.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone algemene vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de

maand juni, om negentien uur.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet.

ONTBINDING -VEREFFENING:

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in

de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen,

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Wordt door de comparanten tot statutair zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de

vennootschap: mevrouw PIRAUX Brigitta, voornoemd, die aanvaardt.

Er wordt geen commissaris aangesteld.

VOLMACHT:

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de

btw eniof bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere

wijziging of aanpassing daarvan, wordt volmacht gegeven aan Accountantskantoor MVS Il, Salvialaan 7, 2840

Rumst, met recht van indeplaatsstelling,

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Olivia Wellekens, geassocieerde notaris







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 30 april 2014,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2014
ÿþes Mod Word 11.1

1j'3 j ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111R11111111111101

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 7 JÜN1 201 4

Griffie

Onderneniingsnr : 0552.638.197

Benaming

(voluit) : LEGAL PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Beekvelden 32

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING PUBLICATIE

Volledige rechtzetting van de publicatie van de akte de dat/ 30 april 2014, verleden voor geassocieerd

notaris Natacha STOOP, te Antwerpen, Bollandusstraat 1, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch

staatsblad de dato 22 mei 2014, onder nummer 14104726.

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop, te Antwerpen, de dato 30 april 2014, blijkt

hetgeen volgt:

zijn verschenen:

1/ Mevrouw PIRAUX Brigitte Louisa Elisabeth, wonende te 2840 Reet, Beekvelden 32.

2/ De heer TRUYENS Xavier, wonende te 8420 De Haan, Heidebloemlaan 12.

Die verklaren te zijn overgegaan tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "LEGAL PROJECTS", welke statuten vermelden wat volgt:

NAAM: LEGAL PROJECTS

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: 2840 Rumst, Beekvelden 32

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen reke-ning als voor rekening van derden en zowel in Belgie

als in het buitenland:

1. Het verstrekken van algemeen juridisch advies, ma-nagement-, consulting en andere diensten, in het bijzonder, doch niet uitsluitend, op het gebied van de vastgoedsector, bouw- en aannemingssector met inbegrip van de overheidsopdrachten, zonder daartoe evenwel beperkt te zijn. Deze diensten kunnen geleverd worden in de hoedanigheid van extern consultant en/of van orgaan van de vennootschap.

-het verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen en voordrachten over algemeen Juridische onderwerpen, het schrijven en (laten) publiceren van juridische, en administratieve artikelen en boeken in dit verband;

-Het verstrekken van bijstand in het beheer van ondememin-gen.

-De vennootschap mag ofwel alleen, ofwel in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, alle andere handelingen stellen, van welke aard ook en geen uitgezonderd, die op welke wijze dan ook de uitoefening van het beroep van advocaat in binnen- en buitenland en van de werkzaamheden die daarmee verband houden, kunnen bevorderen, of aan dergelijke werkzaamheden deelnemen.

-Alle operaties van onroerende aard, in het bijzonder: kopen en verkopen en verhuren van onroerende goederen zowel gronden als huizen, handelspanden en opbrengsthuizen, dit zonder in strijd te zijn met de reglementeringen van de vastgoedmakelaars.

2. De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenland-se, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg-plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge f d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuurs-opdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

e. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten; alsmede alle activi-testen die betrekking hebben op onroerende leasing ;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octroolen, knowhow en aanverwante immate-riële activa;

g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

h. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het ver-strekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toe-behorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden of aval verlenen voor die schulden, De vennootschap mag geenszins aart vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de fi-nanciële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het be-leggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

3. De vennootschap kan door middel van inbreng, in-schrijving, fusie of gelijk welke andere manier, belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaan-de of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

4. De vennootschap mag de functies van bestuurder, zaakvoerder of meer algemeen mandataris, waarnemen in om het even elke vennootschap. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciele, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappe-lijke doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR; de vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL EN AANDELEN:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00E) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het is gestort voor een bedrag van 6.200 E zoals blijkt uit het attest afgeleverd door KBC Bank,

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap is mevrouw PIRAUX Brigitta Louisa E, voornoemd. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

ALGEMENE VERGADERING: de gewone algemene vergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur,

BOEKJAAR; Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Elk jaar, op eenendertig december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld volgens de wet. ONTBINDING - VEREFFENING:

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering, in de vorm zoals voorzien voor wijziging aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen. OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Vdor- Wordt door de comparanten tot statutair zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid : benoemd en aangesteld voor de duur van de vennoot-'schap: mevrouw PIRAUX Brigitte, voornoemd,

behouden aan het Belgisch Er wordt geen commissaris aangesteld.

Staatsblad Voor ontledend uittreksel (Gel.)

Natacha STOOP, geassocieerde notaris

4





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 30 april 2014.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16533-0011-013

Coordonnées
LEGAL PROJECTS

Adresse
BEEKVELDEN 32 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande