LEIJSMED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEIJSMED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.978.823

Publication

09/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

tentoonstellingsruimtes, garageboxen, staanplaatsen, terreinen.

k) De activiteiten van hoofdkantoren: verlenen van advies aan bedrijven en overheden op het vlak van public relations, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, verschaffen van informatie aan bedrijfsleiding, berekenen van kosten en baten van voorgestelde maatregelen op gebied van planning, organisatie, efficiëntie,

l) Alle gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten en zakelijke dienstverlening.

m) Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

n) De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of van die aard zijn, dit te begunstigen. Zo kan zij onder meer, bijhuizen en filialen oprichten, zowel in België als in het buitenland, een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. De bestuurders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het voorwerp van de vennootschap te interpreteren. Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

4. Duur: onbepaald

5. Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd (12.400) euro. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van twee derde.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE46 1030 3676 9536

geopend bij CRELAN op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 28 november 2014.

7. Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

8. Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst, zal rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, naar goeddunken van de algemene vergadering aangewend worden.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser

of verweerder.

Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten, de heer LEIJS Johannes.

10. Commissaris: geen

11. Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de heer Paul Van Gool, accountant, te 2160 Wommelgem, Kapelaan Staslaan 26, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerde notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte.

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 04.10.2016 16644-0066-011

Coordonnées
LEIJSMED

Adresse
PARKLAAN 11 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande