LEISURE ASSET INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : L.A.I.C.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEISURE ASSET INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : L.A.I.C.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.615.170

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 17.02.2014 14040-0236-012
15/10/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~INIINMII911~II~IIW~111~~

" iaisssia*

bel a. B( Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0462.615.170 Benaming

(voluit) : LEISURE ASSET INVENSTMENT COMPANY

(verkort) : L.A.I.C.

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400-Oostende, Henegouwenstraat 1 appartement 31A bus 18 (volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING : Bekrachtiging zetelverplaatsing  omzetting kapitaal in euro  wijziging boekjaar  verlenging lopend boekjaar -- wijziging jaarvergadering STATUTENWIJZIGINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Jean Van Cauwenbergh te Lier op 27 september 2012, geregistreerd te LIER op 28 SEP. 2012, boek 206 blad 42 vak 3, zeven bladen één verzending. Ontvangen: 25 ¬ Vijfentwintig euro. De ontvanger a.i. (get.) V. Verschoren, houdende proces-verbaal van de voltallige buitengewone algemene vergadering, blijkt dat volgende besluiten genomen werden:

BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING: De algemene vergadering bekrachtigde voor zoveel als nodig, de beslissing genomen op 16 maart 2000, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 april 2000, onder nummer 20000420-472, waarbij de zetel van de vennootschap vanaf 16 maart 2000 verplaatst werd naar Oostende, Henegouwenstraat 1 appartement 31A bus 18.

UITDRUKKING IN EURO: De algemene vergadering besliste het maatschappelijk kapitaal eveneens uit te drukken in euro (¬ 18.592,01).

WIJZIGING DATUM AFSLUITING BOEKJAAR: De algemene vergadering besliste de datum van afsluiting van boekjaren (welke thans afgesloten worden per 30 september van elk jaar) te wijzigen in 30 juni van elk jaar, en dit voor de eerste maal in het jaar 2013.

VERLENGING LOPEND BOEKJAAR: Gezien de beslissing die voorgaat, besliste de algemene vergadering het lopend boekjaar, dat ingegaan is op 01 oktober 2011, te verlengen tot en af te sluiten per 30 juni 2013.

WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING: Rekening houdend met de voorgaande besluiten niet betrekking tot het boekjaar, besliste de algemene vergadering de datum van de jaarvergadering (welke thans statutair bepaald is op de derde maandag van de maand maart te achttien uur) te wijzigen in en vast te stellen op de eerste maandag van de maand december te 18.00 uur, en dit voor de eerste maal in het jaar 2013.

STATUTENWIJZIGINGEN

De algemene vergadering besliste de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en aan de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, door de integrale nieuwe tekst van de statuten vast te stellen.

STATUTEN

TITEL I: RECHTSVORM  BENAMING  ZETEL  DOEL -- DUUR

ARTIKEL 1 -- RECHTSVORM en BENAMING

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met benaming "LEISURE ASSET INVESTMENT COMPANY", in het kort "L.A.I.C.".

Beide benamingen mogen gebruikt worden.

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Oostende, Henegouwenstraat 1 appartement 31 A bus 18.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad, worden overgebracht.

De vennootschap kan bij gewone beslissing van de zaakvoerder(s) kantoren, bijhuizen, agentschappen en opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland.

:venergelegd ter griffie van Cle rechtbank van koophandel

Brug op

Griffie De arme,

~Je - eling ta Oós

4 OKT. 2011

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden:

a, het oprichten, verbeteren, uitrusten, verwerven, beheren, exploiteren, valoriseren en cederen van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop in België of in het buitenland; aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

b. onroerende goederen en zakelijke rechten daarop vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst;

c. het verhuren of huren van onroerende goederen al of niet onder het B.T.W.-stelsel;

d. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg medeverbinden en aval verlenen voor die schulden;

e, het verwerven, door financiering, inschrijving of aankoop en het beheren van participaties, aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen;

f. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

g. het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekening, het deelnemen van emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

h. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

i. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

j. de studie, de realisatie, de toepassing, de research, de bijstand en het verlenen van diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, inzake management, administratie, commercieel beleid, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, administratieve of bedrijfseconomische aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de' vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoelding boek IV van de Wet van 04 december 1990 op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 05 augustus 1991.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan vanaf haar oprichting.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het kennelijk onvermogen of de faling van een vennoot,

TITEL Il; KAPITAAL AANDELEN

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01). ARTIKEL 6  AANTAL AANDELEN

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 750 stemgerechtigde aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

ARTIKEL 7  VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal werd bij de oprichting in geld volgestort tot beloop van zesduizend honderd zevenennegentig euro vierendertig cent (¬ 6.197,34).

TITEL V: BESTUUR en CONTROLE

ARTIKEL 21  ZAAKVOERDER(S)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die aangesteld worden hetzij in de statuten, hetzij later door de algemene vergadering.

Op de laatste biz van Luik6 vermelden , Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaits. hetzij van de perse(opiten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het $e%giscp 5taatsbiadi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisctr

StaatsblL.

De zaakvoerders worden benoemd voor de tijdsduur vast te stellen bij de benoeming in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien onderhavige vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van onderhavige vennootschap.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen niet inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Een niet-statutaire zaakvoerder kan op ieder ogenblik ontslagen worden met gewone meerderheid van stemmen.

Voor iedere zaakvoerder kan een plaatsvervangende zaakvoerder worden aangeduid wiens mandaat in voege treedt zoals hierna wordt bepaald.

De vergoeding aan de zaakvoerders) wordt bepaald door de algemene vergadering.

ARTIKEL 22  BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER(S)

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid am alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de (rechts)handelingen die door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs Indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 23  Er werd geen statutaire zaakvoerder, noch statutair plaatsvervangend zaakvoerder benoemd, ARTIKEL 24 PLAATSVERVANGING

Bij wettelijk belet wegens onverenigbaarheid van belangen, ontslag, overlijden, onbekwaamverklaring, ontzetting of faillissement van een zaakvoerder, komt diens plaatsvervangende zaakvoerder van rechtswege in de uitoefening van zijn mandaat met alle bevoegdheden aan de effectieve zaakvoerder(s) toegekend door de wet, De vervanging wordt geldig tegenover derden na eenvoudige vaststelling regelmatig gepubliceerd en/of geacteerd. Bij bewezen blijvende fysische of geestelijke onbekwaamheid van een natuurlijk persoon zaakvoerder kan de gewone algemene vergadering in zijn vervanging voorzien.

Elke vennoot heeft hiertoe het recht een gewone algemene vergadering bijeen te roepen en nog, in geval van betwisting, de vervanging in rechte te doen uitspreken.

ARTIKEL 25  TEGENSTRIJDIGHEID VAN BELANGEN

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen na te komen.

is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verlag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben,

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in het vorig lid.

ARTIKEL 26  CONTROLE

In de gevallen door de wet vereist, benoemt de algemene vergadering één of meer commissarissen, lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

De algemene vergadering stelt de bezoldiging van de commissaris vast overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

In de vennootschappen waar geen ondernemingsraad is opgericht en er geen commissaris moet worden benoemd in overeenstemming met de wettelijke bepalingen, is de zaakvoerder niettemin verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van een commissaris, belast met de controle, voor te leggen aan de algemene vergadering.

Wordt er dan geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor- behouden TITEL VI: ALGEMENE VERGADERINGEN  JAARREKENINGEN 

aan net BeWiscti Staatsbla~ WINSTVERDELINGEN

ARTIKEL 27 -- ALGEMENE VERGADERINGEN

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken van de vennootschap die door de wet aan de algemene vergadering worden voorbehouden, dit telkens ais de belangen van de vennootschap het eisen, na oproeping zoals de wet bepaalt. Deze vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangeduid in de oproeping.

Bijeenroepingen

De zaakvoerder(s) mag/mogen de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerder(s) moet(en) die bijeenroepen wanneer vennoten, dien minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

De oproepingen worden gedaan minstens vijftien voile dagen vóér de vergadering aan de vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

De oproeping geschiedt door middel van ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Verloop en stemrecht

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de oudste zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering hieromtrent anders beslist. Het verslag en de nodige afschriften worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s) of door één van hen.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Ieder vennoot stemt persoonlijk of bij lasthebber. Niemand echter mag als lasthebber optreden zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is. De minderjarige rechtsonbekwame vennoten worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. De regelmatig genomen beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de onbekwamen en de afwezigen.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de jaarrekening.

In het bijzonder antwoorden de zaakvoerders op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld betreffende hun jaarverslag of de punten op de agenda.

De commissarissen antwoorden eveneens op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld betreffende hun verslag.

ARTIKEL 28  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Het is de vennoten toegestaan, tenzij voor beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, te besluiten via schriftelijke procedure.

Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, obligatie- of certificaathouders, met de vraag de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 29  MEERDERHEID

Onverminderd de wettelijke bepalingen die gelden voor statutenwijzigingen worden alle andere besluiten genomen bij gewone meerderheid, tenzij de beslissing genomen wordt bij schriftelijke besluitvorming in welk geval de éénparigheid van alle vennoten zal vereist zijn.

ARTIKEL 30 -- JAARREKENING

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, evenals de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één geheel.

Voor zover het jaarverslag overeenkomstig artikel 94 en volgende van het Wetboek van vennootschappen moet opgesteld worden, geeft/geven de zaakvoerder(s) in het jaarverslag rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Tenslotte wordt in het jaarverslag de informatie opgenomen die verplicht moet worden ter kennis gebracht blijkens artikel 96 Wetboek van vennootschappen, in verband met ondermeer de belangrijke gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden na het einde van het boekjaar, de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

De jaarrekening, en in voorkomend geval het jaarverslag, word(t)(en) ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarvergadering der vennoten.

ARTIKEL 31  WINSTBESTEMMING

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Op deze winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds tien ten honderd (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt, maar ontstaat opnieuw indien het wettelijk reservefonds daarna verminderd wordt.



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oin(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertege wourdtgen

Verso Naam en handtekening

Het saldo van de winst zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering eraan geeft bij meerderheid

van stemmen en op voorstel van de zaakvoerder, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

TITEL Vii: BOEKJAAR - JAARVERGADERING

ARTIKEL 32  BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 01 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

ARTIKEL 33  JAARVERGADERING

De jaarvergadering (jaarlijkse algemene vergadering) van de vennoten wordt gehouden de eerste maandag

van de maand december te 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het

bericht van bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, komt de jaarvergadering bijeen de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

TITEL IX: EENHOOFDIGE VENNOOTSCHAP  BIJZONDERE BEPALINGEN

Indien en voor zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, zullen volgende bepalingen van kracht zijn:

ARTIKEL 36

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, komen de aandelen hen

voorlopig In onverdeeldheid toe, maar worden de hieraan verbonden rechten uitgeoefend zoals bepaald in

artikels 11 en 15 van de statuten.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ARTIKEL 37

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

wordt ontbonden,

Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van

de vennootschap, Een natuurlijk persoon kan als enige vennoot beperkt aansprakelijk zijn in slechts één enkele

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behoudens wanneer de aandelen in zulke

vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is, en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de

vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdzakelijk borg te

staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand,

tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of deze in vereffening is gesteld.

ARTIKEL 38

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap.

Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

ARTIKEL 39

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

ARTIKEL 40

Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping niet

te worden nageleefd.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan is de enige vennoot verplicht deze met aangetekende brief op

te roepen met opgaaf van de agenda,

ARTIKEL 41

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering of de

bevoegdheden van de algemene vergadering overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, in welk geval

in afwijking van artikel 27 hiervoor de enige vennoot volmacht kan verlenen aan een niet stemgerechtigde

persoon.

ARTIKEL 42

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van

de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan

deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde

erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap,

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, oefent de eraan verbonden

stemrechten uit overeenkomstig artikel 11 hiervoor.

ARTIKEL 43

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld

in een register dat in de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

TITEL X: DIVERSE BEPALINGEN  VERKLARINGEN

ARTIKEL 45  VERWIJZING

Voor al wat in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorzien is, wordt verwezen naar de bepalingen van

het Wetboek van vennootschappen.

MACHTIGINGEN: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountancy Vierendeels J., kantoorhoudende te Halle,

Meiboom 22 bus 2, aan alle zaakvoerders en aangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, met

recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap al het nodige te doen voor:

- de inschrijvingen in het Rechtspersonenregister (RPR), Kruispuntenbank van Ondernemingen (KBO) of

latere wijzigingen of schrappingen van de genomen inschrijving;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch"

5taatsblae

Op de laatste btz van Lusk e vermeiden Recto Naam en hoedansghesd vain de in sti"urnente'elde mitans, hetzij vars de peret>O}S1t n) bevoegd cie rechtspersoon tel aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam es handtekening

- het vervullen van de formaliteiten bij de Besturen der Directe Belastingen, B.T.W., Sociale Zekerheid en

andere administraties;

- daarvoor alle documenten, stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Jean Van Cauwenbergh, Notaris te Lier.

Nedergelegd tegelijk met uitgifte akte van 27.09.2012; ontledend uittreksel ervan; verklaring om te voldoen aan

art. 75, 2° Wb. Venn..

Voor-

behouden aan het,, Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/08/2012
ÿþdi

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V bah aa Bel Stat lil!i1111.111111111J1111 Neergr.degd ter grffrie van e

rectilbartk koaOartdel Brugge - afdeling te OOIaTCNDE

10GA J~e 2WgrrYier,





Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

0462 615170

Leisure Asset Investment Company

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henegouwenstraat 1 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerpien) akte : Onbezoldigd mandaat Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 1 juli 2012

De vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, het mandaat van Christiaan Van Houtven, wonende te Molenveld 4 2590 Gestel, is onbezoldigd en dit vanaf heden.

Pascale Parasses

Zaakvoerder

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 19.03.2012, NGL 24.04.2012 12093-0489-012
14/09/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neaergeiegd teg grfil''fie ven ~

rechtbank van Icoo

Brugge - af ~ - Etng te Oosten

Op ü . EP. Z011

°relie Ce crreler

1111M111 II 8

*11139056*

Vo haha aan elelg Staat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende not ris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Varan : Naam en hendteiteiiing.

Ondernemingsnr :0462.615.170

Benafang Leisure Asset Investment Company (voluit= :

ReChtsvcrrn : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ;Henegouwenstraat i 8400 Oostende

dier ral e :Ontslag zaakvoerder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 1 april 2011

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen d e benoeming van Reprinco BV NV, Boomlaarstraat 10 bus 7 te 2500 Lier, al s zaakvoerder met als vaste vertegenwoordiger Pascale Parasies, wonende Molenveld 4 te 2590 Gestel, met onmiddellijke ingang.

Parasies Pascale

;zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

06/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0267-010
11/05/2010 : OOT000442
08/05/2009 : OOT000442
13/05/2008 : OOT000442
02/04/2007 : OOT000442
02/05/2006 : OOT000442
14/07/2015
ÿþ ModPOF 11.t

f..frftrY ', In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i MI.11,11J1111.1

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

3 JUL 2015

Griffie

Gent Hrdeling_ Oostende

Ondememingsnr : 0462.615.170 De griffier Benaming (voluit) : Leisure Asset lnvestment Company (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henegouwenstraat 1 - 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Het College van Zaakvoerders beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 05/06/2015 naar Boomlaarstraat 1017 te 2500 Lier.

Parasies Pascale

Zaakvoerder

Bilagen bij het BeleschStaatsblad_-_14J117/21115_ -_AnnenPq du. Moniteur belge

Op de laatste blz: vân luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrûrnenterende notaris, hetzif ven de pers6(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2005 : MET000442
06/04/2004 : MET000442
29/08/2003 : MET000442
20/04/2000 : MET000442
19/02/1998 : MET442
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 07.12.2015, NGL 26.01.2016 16027-0510-012
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 05.12.2016, NGL 31.01.2017 17032-0204-012

Coordonnées
LEISURE ASSET INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT :…

Adresse
BOOMLAARSTRAAT 10/7 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande