LENSONLINE GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LENSONLINE GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.393.865

Publication

20/06/2014
ÿþ &lori Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1111111.IMMI1811111111

1

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 1 JLINI 2014

afdelin_fio_Antwerpen

G ite

Ondernerningsnr 0536.393.865

Benaming

(voluit) : Lensonline Group

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; Lange Lobroekstraat 41-45, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk vennotenbesluit van 3 juni 2014:

1,AKTE GENOMEN van het ontslag van de heren Bert Boon en Jacob Cuperus als zaakvoerders met ingang van 3 juni 2014. Over de kwijting zal worden beslist op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van de vennootschap.

2.BESLOTEN om, met ingang van 3 junl 2014 de volgende partijen te benoemen als zaakvoerders van de vennootschap:

a, Consilio Investments BVBA, ingeschreven in de KBO met ondememingsnummer 056.963.796 en met maatschappelijke zetel te 2140 Antwerpen, Luitenant Lippenslaan 60, Consilio Investments BVBA heeft mevrouw Majda Azrfrrak, wonende te 8300 Knokke,-Heist, Zeedijk-Het Zoute 769 als vaste vertegenwoordiger aangeduid;

b. NW-Logistics BVBA, ingeschreven in de KBO met ondernemingsnummer 0884.764.912 en met maatschappelijke zetel te 2260 Westerlo, Nijverheidsstraat 10. NW-Logistics BVBA heeft de heer Dirk Thys, wonende te 2460 Kasterlee (Lichtaart), Vinkendreef 10 als vaste vertegenwoordiger aangeduid;

c. K. Anné BVBA, ingeschreven in de KBO met ondernemingsnummer 0453.636.336 en met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Van Eyckpark 12, K. Anné BVBA heeft de heer Koen Anné, wonende te 9250 Waasmunster, Van Eyckpark 12 als vaste vertegenwoordiger aangeduid; d, B.C. SERVICES BVBA, ingeschreven in de KBO met ondememingsnummer 0814.808,809 en met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Van Gammerenlei 6. BC SERVICES BVBA heeft de heer Bert. Boon, wonende te 2000 Antwerpen, R9destraat 29D als vaste vertegenwoordiger aangeduid;

LC SERVICES BVBA, ingeschreven in de KBO met ondememingsnummer 0551.983.844 en met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15, LC SERVICES BVBA heeft de heer Jacob Cuperus, wonende te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15 als vaste vertegenwoordiger aangeduid.

Het mandaat van de zaakvoerders is niet bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3.BESLOTEN om voor zoveel als nodig een bijzondere volmacht te verlenen aan Meester Pieter Van den Broeck en Meester Frederik Van Overtveldt van het advocatenkantoor IVIonard-D'Hulst met kantoor te 2600 Antwerpen-Berchem, Roclerveldlaan 5 bus 3, om alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voormeld besluit te publiceren in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, met inbegrip van de ondertekening van de aanvraagformulieren 1 en 11 en de neerlegging hiervan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen (afdeling Antwerpen), alsook om in dit verband de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te passen en hiertoe alle handelingen te stellen t.a.v. een ondernemingsloket.

Pieter Van den Broeck

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel Antwerpen

25 JUN1 2011,

afclelin9 Arilwedpan Ch-if-Fit=

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsblz

1111111!!!!imltlqipll

Ondernemingsnr 0636.393.866

Benaming (voluit) : Lensonline Group

(verkort):

;l Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lange Lobroekstraat 41/45

2060 Antwerpen

i!

onderwerp akte :Verbeterende akte - wijziging mandaat zaakvoerders

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 3 juni 2014, gehouden voor notaris; Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Tot rechtzetting van de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering van 31 januari! i; 2014, waarvan door ondergetekende notaris proces-verbaal werd opgemaakt, bekendgemaakt in de bijlagen bij! het Belgisch Staatsblad van 4 maart daarna onder nummer 055066:

(i) vaststelling dat, het bedrag waarmee het kapitaal diende verhoogd te worden ingevolge de partiële splitsing! 1! van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Wreckords', tweeënnegentigduizend!

driehonderd en drie euro vierenveertig cent (E 92,303,94) bedroeg, en niet achtenzestigduizend negenhonderd! i; zesentwintig euro vierennegentig cent (¬ 68.926,94) dat het kapitaal derhalve na de kapitaalverhoging diende!

gebracht te worden van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) op honderd en tienduizend negenhonderd! en drie euro vierenveertig cent (¬ 110.903,44) in plaats van op zevenentachtigduizend vijfhonderd zesentwintigi; euro vierennegentig cent (¬ 87,526,94), zoals ook blijkt uit het hier voorgelegde verbeterde verslag opgemaakt! door de BVBA 'Guy Parmentier', vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoor.;

:! houdend te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, overeenkomstig artikel 313, eerste lid van het Wetboek van , .; vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in nature, waarvan de verbeterde conclusies luiden: "BE.,LUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELUKHElD LENSONLINE GROUP door middel van! inbreng van een geheel van activa en passive die voortkomen uit de partiële splitsing van de vennootschap Wieckords BVBA, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte! claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat:

1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der. Bednerevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature:

2,0e beschnjving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3.Dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waarderingi bednffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

4.Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum var

dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor;

De vergoeding van de inbreng in nature t.b.v. 169.789,41 EUR bestaat in 25.018 A-aandelen van de. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LENSONUNE GROUP, zonder vemielding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting!';

goedkeuring van deze correctie goed en beslissing om artikel vijf, eerste lid der statuten hiermee in overeenstemming te brengen, zodat dit eerste lid luidt, en dit met terugwerkende kracht tot eenendertig januari tweeduizend en veertien:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

"Artikel 5 : Kaoltaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tienduizend negenhonderd en

drie euro vierenveertig cent (¬ 110.903,44).

(ii) beslissing om de vijfentwintigduizend achttien (25.018) aandelen die ais vergoeding voor voormelde inbreng werden uitgegeven  en die ingevolge voormelde correctie van het bedrag van de kapitaalverhoging boven de fractiewaarde van de bestaande aandelen zijn uitgegeven, gelijk te schakelen met de bestaande aandelen, en dit vanaf de datum van hun uitgifte, te weten 31 januari 2014, zodat elle eenendertigduizend zevenhonderd achtenzestig (31.768) aandelen vanaf gemelde datum een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen,

2/ Na voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerders opgemaakt in uitvoering van artikel 288, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, beslissing om de categorieën van A-aandelen met stemrecht en B-aandelen zonder stemrecht, af te schaffen, zodat nog slechts één categorie van aandelen bestaat, aile met stemrecht; beslissing om aile verwijzingen in de statuten naar de categorieën van aandelen te schrappen, zodat artikel vijf, tweede lid, artikel 30 en artikel 35 voortaan luiden als volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het is verdeeld in eenendertigduizend zevenhonderd achtenzestig (31.768) aandelen zonder

vermelding van nominale waarde, die elk 1/31,768ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

"Artikel 30: Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Vervolgens beslist de algemene vergadering over het saldo bij gewone meerderheid van stemmen op

voorstel van de raad van bestuur,"

"Artikel 35: Wijze van vereffening

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige

gelden om die te voldoen, wordt het oven511jvend saldo van het netto-actief door de vereffenaar(s)

onder aile vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.»

3eWijziging van het mandaat van de statutaire zaakvoerders-:

- de heer CUPERUS Jacob, wonende te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15,

- de heer BOON Bert, wonende te 2930 Brasschaat, Van Gamerenlei 6,

in een mandaat als niet statutaire zaakvoerder, met ingang van 3-6-2014, en schrapping van de aanduiding

hiervan in de statuten, zodat artikel vijftien voortaan luidt als volgt:

"Artikel 15: Benoeming Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zen aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn."

41 Machtiging van ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

Als bijzondere mandataris werd aangesteld: DNF Belgium BVBA, te 2000 Antwerpen, Indiéstraat 28, vertegenwoordigd door mevrouw Godelieve Janssens, Buntgrasstraat 15, 1981 Hofstade, met recht van substitutie, aan wie de macht wordt gegeven om aile formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenreglster en bij de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte + coördinatie statuten controleverslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

04/03/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9055066*

I i

I I I

Ne rgefegd ter tgrlffle von de Rechtbank van Koophandel fie Antwerpen, op

2 ï FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsnr :.536.393.865

Benaming (voluit) : LENSONL1NE GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel ; Lange Lobroekstraat 4145

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :Inbreng ingevolge partiële splitsing

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 31 januari 2014, gehouden voor notaris,;

Peter Timmermans te Antwerpen, in zijn kantoor, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11 Na kennisneming

- met betrekking tot de partiële splitsing door overneming: van het voorstel tot partiële splitsing de dato;; 21 november 2013, opgesteld door de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken: vennootschappen, overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, neergelegd ter,; griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 17 december daarna, en gepubliceerd in de, bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 december daarna onder nummer 2013-12-31113197102,

- met betrekking tot de inbreng in natura; van het verstag van de zaakvoerders opgesteld;; overeenkomstig artikel 313, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, en van het versaag;, opgemaakt op 30 januari laatst door de BVBA 'Guy Parmentier', vertegenwoordig door de heer Guy;z Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, overeenkomstig artikel;;

313, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan het besluit luidt; s

" Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot:

toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de BESLOTEN;: VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID LENSONLINE GROUP door middel van inbreng;; van een geheel van activa en passiva die voortkomen uit de partiële splitsing van de vennootschap Wreckords?; BVBA, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en ; onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat :

;, 1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der;

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura;

i; 2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid:j

il en duidelijkheid

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering;

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waanlering;; leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde rs, niet de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de, inbreng niet overgewaardeerd is.

!i 4. Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum van;,

dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor;

De vergoeding van de inbreng in natura t.b.v. 126.789,09 EUR bestaat in 25.018 A-aandelen van de Besloten: Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LENSONLINE GROUP, zonder vermelding van een nominale;: ? waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de, rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.",

goedkeuring van het voormelde voorstel tot partiële splitsing, en besluit tot partiële splitsing door overdracht van;, een gedeelte van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,; "WRBCKORDS", met zetel te 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 41145, RPR Antwerpen 0462.925.273, op,i basis van haar vermogenstoestand afgesloten op 30 juni 2013, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden;; opgenomen in het voorstel tot partiële splitsing vermeld hierboven, waarbij alle handelingen door deze partieel;; gesplitste vennootschap verricht met betrekking tot het afgesplitste vermogen sedert 1 juli 2013, vanuit,; boekhoudkundig en fiscaal standpunt worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de verkrijgende:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

maa 11.1

vennootschap; omschrijving van de in te brengen bestanddelen van activa en passiva, en vaststelling van de' voorwaarden van inbreng; vaststelling van de kapitaalverhoging Ingevolge de beslissing tot partiële splitsing en de inbreng in natura, met achtenzestigduizend negenhonderd zesentwintig euro vierennegentig cent (¬ 68.926,94), zodat het kapitaal gebracht wordt van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenentachtigduizend vijfhonderd zesentwintig euro vierennegentig cent (¬ 87.526,94), mits uitgifte van vijfentwintigduizend achttien (25.018) A-aandelen, toekomend aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap in verhouding tot hun aandelenbezit, welke nieuwe aandelen dezelfde rechten hebben als de bestaande A-aandelen, delen in het bedrijfsresultaat en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 juli 2013; vaststelling van de ten gevolge van voormeld besluit tot partiële splitsing gewijzigde statuten van de verkrijgende vennootschap, overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen, houdende aanpassing van artikel 5 der statuten ingevolge voormelde kapitaalverhoging, welk artikel voortaan luidt:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend vijfhonderd dertig eum tien cent (¬ 20.530,10).

Het is verdeeld in eenendertigduizend zevenhonderd achtenzestig (31.768) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/31.768st° van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan

- eenendertigduizend tweehonderd tachtig (31.280) A-aandelen, genummerd van 1 tot en met 6.262, en van 6.751 tot en met 31.768.

- vierhonderd achtentachfig (488) B-aandelen, genummerd van 6.263 tot en met 6.750.";

vaststelling van de verwezenlijking van de partiële splitsing

2! Machtiging van:

- het bestuursorgaan om voormelde besluiten uit te voeren

- ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst der statuten op te maken en de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen.

- "DNF Belgium" BVBA, te 2000 Antwerpen, Indiëstraat 28, vertegenwoordigd door mevrouw Godelieve Janssens, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van ondernemingen, ter griffie en bij de btw-administratie en overige fiscale administraties,

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd;

uitgifte akte + coordinatie statuten + bijzonder verslag bestuursorgaan + controleverslag.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/12/2013
ÿþ*13197102*

Mal Wald t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RechtbanIc van Koophandel te Antwerpen, op

" r,4 26?2

Griffie

...........

Ondememingsnr : " S

Benaming

(voluit): LENSONLINE GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lange Lobroekstraat 41-45, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING

1.ALGEMENE BEPALINGEN INZAKE DE PARTIËLE SPLITSING

Ter gelegenheid van de opstelling van het nieuw Wetboek van Vennootschappen dat met ingang vanaf 6 februari 2001 in werking is getreden, is de partiële splitsing opgenomen onder de hoofding "met fusie of splitsing , gelijkgestelde verrichtingen". De bepalingen betreffende de klassieke splitsingen, opgenomen onder de, artikelen 681 tot 692 W.Venn. zijn mutatis mutandis van toepassing op de partiële splitsing.

Dit houdt onder meer in dat de partiële splitsing van rechtswege en gelijktijdig de volgende gevolgen heeft -Het afgesplitste vermogen, activa en passiva, rechten en verplichtingen, gaat over op de Verkrijgende' Vennootschap

' -De aandeelhouder van de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt aandeelhouder van de Verkrijgende Vennootschap.

De beslissing om tot een partiële splitsing over te gaan, moet worden genomen door een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de betrokken venncotschap WRECKORDS.

De belangrijkste wetgevende bepalingen zijn de volgende:

Artikel 674 W.Venn. :

"Splitsing door oprichting van nieuwe vennootschappen is de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van een vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening op verscheidene nieuwe door haar opgerichte vennootschappen overgaat tegen uitreiking aan de vennoten van de ontbonden vennootschappen van aandelen in de nieuwe vennootschappen eventueel met een opleg in geld die niet meer mag bedragen dan een tiende van de nominale waarde of, bij gebreke van een nominale waarde, van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen."

Artikel 677 W.Venn.

"Worden met fusie of splitsing gelijkgesteld, de verrichtingen omschreven in de artikelen 671 tot 675, zonder

dat alle overdragende vennootschappen ophouden te bestaan."

Art, 743 W.Venn.

"De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of bij

' onderhandse akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te splitsen vennootschap en van de nieuwe

vennootschappen;

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de nieuwe vennootschappen worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere

regeling betreffende dit recht;

50 de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van een van de nieuwe vennootschappen;

Op de laatste blz. van L_Mliçt3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het4 van de perso(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

6° de rechten die de nieuwe vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 746 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

90 de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke nieuwe vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen;

10° de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de nieuwe vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

Het splitsingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd. "

De procedure die van toepassing is bij de traditionele splitsing dient eveneens bij de partiële splitsing te worden gevolgd

bestuursorgaan van de Partieel te Splitsen Vennootschap stelt bij authentieke of onderhandse akte een splitsingsvoorstel op. Dit splitsingsvoorstel wordt uiterlijk zes weken voor de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd.

2.De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap beslissen over de partiële splitsing.

3.De oprichtingsakte en de statuten van de nieuw opgerichte Verkrijgende Vennootschap dienen onmiddellijk na de partiële splitsing te worden goedgekeurd,

4.De akte tot vaststelling van de partiële splitsing door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap wordt neergelegd en bij uittreksel bekend gemaakt

5,Vanaf de datum van de bekendmaking is de partiële splitsing tegenstelbaar aan derden. De bekendmaking vervangt de verplichtingen die normaal voor overdracht van activa en passiva moeten worden vervuld. Er wordt slechts uitzondering gemaakt in bepaalde gevallen zoals bij de overdracht van onroerende zakelijke rechten en van rechten van intellectuele en industriële eigendom zoals weergegeven in art 683 W.Venn.

De procedure met betrekking tot de partiële splitsing kan weergegeven worden in de volgende tijdstabel, waarbij het belangrijk is dat:

-Het splitsingsvoorstel wordt neergelegd binnen zes maand na het einde van het boekjaar van de vennootschap WRECKORDS, zijnde einde boekjaar 30 juni 2013, waarbij derhalve geen tussentijdse staat diende te worden opgemaakt (overeenkomstig art. 748 W.Venn.)

-Het partieel splitsingsvoorstel wordt neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, minstens zes weken voor de datum van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders die over de partiële splitsing moet beslissen.

Dat dit afsplitsingsvoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen, op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen uiterlijk 6 weken vÉlár de algemene vergadering die over de partiële splitsing moet besluiten en binnen de 15 dagen na neerlegging moet bekendgemaakt worden per mededeling in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 735, §1 van het Wetboek van vennootschappen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een andere vennootschap alleen dan kan overnemen, wanneer de vennoten van de te splitsen vennootschap voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap. Dat gezien vôôr de afsplitsing de aandelen van de af te splitsen vennootschap en de aandelen van de overnemende vennootschap in handen zijn van dezelfde vennoten voormelde bepaling geen problemen kan opleveren.

2.BESCHRIJVING VAN DE MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING EN IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

a.Beoogde verrichting

De door de deelnemende vennootschappen beoogde verrichting is een overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek Vennootschappen met splitsing gelijkgestelde verrichting, waarbij de Partieel te Splitsen Vennootschap een onderscheiden deel van haar vermogen overdraagt aan de Verkrijgende Vennootschap, zonder ontbinding en zonder op te houden te bestaan.

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van Boek XI, Titel II, Hoofdstuk III, afdeling I van het Wetboek Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

b.Identificatie van de Partieel te Splitsen Vennootschap

De vennootschap die de inbreng zal doorvoeren, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WRECKORDS, werd bij notariële akte voor notaris André Michielsens ie Wijnegem op datum van 17 maart 1998 opgericht, dewelke gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsblad van 1 april 1998.

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE0462.925.273. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen aan de Lange Lobroekstraat 41/45,

De statuten van de vennootschap WRECKORDS werden gewijzigd, en voor de laatste maal in september 2009.

De vennootschap WRECKORDS wordt hier vertegenwoordigd door de Zaakvoerders

" Dhr. Bert Boon

" Dhr. Jacob Cuperus

Het maatschappelijk doel van de vennootschap WRECKORDS, zoals bepaald in artikel 4 van de statuten,

wordt hierna letterlijk weergegeven

"De vennootschap heeft tot doel

groot- en kleinhandel in fonoplaten, compact dises, data discs, audio- en videocassetten,

muziekapparatuur en -4

instrumenten,

- het componeren, mixen en promoten van eigen muziek in aile stijlen,

" Uitbating van opnamestudio en aanverwante diensten;

- commercialisering in discotheken en aanverwante aangelegenheden van eigen en andere

muziekcomposities;

- het organiseren en uitbaten van merchandising in de ruimste betekenis van het woord;

- organisatie van concerten, promotietouren en feesten In de ruimste betekenis van het woord,

- de groot- en kleinhandel in luxe-artikelen, precisie-artikelen, kunstvoorwerpen en fantasie-artikelen;

- het inrichten van workshops;

- het ter beschikking stellen van werkruimten,

het uitbaten van een drankgelegenheid,

- Internetverkoop, groot- en kleinhandel in contactlenzen, contactiensproducten, brillen, zonnebrillen en

optisch materiaal,

- uitgeven van bladen;

- computerverkoop;

- grafische werkzaamheden;

- Intemetmarketing;

- database-ontwikkeling en -ontwikkeling;

- computeranimatie,

- copywriting,

- drukwerkbegeleiding;

- adverteneverkoop,

vertalingen,

muziekproducer,

- In- en verkoop van kledij,

- horeca;

marktkramer,

- Import en export,

- het organiseren van evenementen;

" kopen en verkopen, verbouwen en verhuren van onroerende goederen voor eigen rekening: - binnenhuisinrichting,

" restauratiewerkzaamheden,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of andersins, in aile ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken

De vennootschap mag aile mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen"

Op het ogenblik van het opstellen van dit inbrengvoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van WRECKORDS 190.894,94 EUR (zie onderstaand stappenplan), vertegenwoordigd door 6.750 aandelen op naam, volledig en zonder aanduiding van nominale waarde, waarvan 6.262 aandelen met stemrecht (A-aandelen) en 488 aandelen zonder stemrecht (B-aandelen),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het kader van de geplande herstructurering worden volgen de stappen doorgevoerd:

Kapitaal Aantal aandelen

Bestaande situatie 225.000,00 6750 aandelen

Stap 1 :

Inbreng bedrijfstak in Lensonline Belgium -34.105,06

Nieuw kapitaal 190.894,94 6.750 aandelen

Stap 2 (onderhavig verslag)

Partiële splitsing naar Lensonline Group -68.926,94

Nieuw kapitaal 121.968,00 6.750 aandelen

cidentificatie van de Verkrijgende Vennootschap

De Verkrijgende Vennootschap, de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid LENSONLINE GROUP werd bij notariële akte voor notaris Vlaminck te Antwerpen op datum van 1 juli 2013 opgericht, dewelke gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsblad van 4 juli 2013.

De onderneming is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer BE0536.393.865 Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen aan de Lange Lobroekstraat 41/45,

De statuten van de vennootschap LENSONLINE GROUP werden sinds de oprichting niet gewijzigd,

De vennootschap LENSONL1NE GROUP wordt hier vertegenwoordigd door de Zaakvoerders :

" Dhr. Bert Boon

" Dhr. Jacob Cuperus

Het maatschappelijk doei van de vennootschap LENSONLINE GROUP wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Intemetverkoop, groot- en kleinhandel in contactlenzen, contactlensproducten, brillen, zonnebrillen en

optisch materiaal;

-Het inrichtingen van optiekzaken

-Het organiseren, begeleiden en uitvoeren van verbouwingswerkzaarnheden van (optiek)winkels;

Dit ailes in de meest ruime zin.

De vennootschap mag:

-Alle hoegenaamde handels-, nilverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

-Om op het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten

en te gelde maken;

-Bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of

deelneming verwerven in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden

of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of

deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

-Deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen,

ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

-Zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan

niet een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger,

voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken"

ci.Zakelijke overwegingen van de voorgestelde verrichting

Onder de handelsbenaming en het handelsmerk LENSONLINE baat de vennootschap WRECKORDS een geheel van activiteiten uit in het kader van de verkoop van oogcontactlenzen en alle toebehoren.

Deze activiteiten zijn europees georganiseerd, in die zin dat in alle landen een aparte vennootschap bestaat voor de lokale verdeling, behalve in België,

Met het oog op het creëren van een uniforme en transparante organisatiestructuur, stellen de Zaakvoerders voor om de Belgische activiteit van Lensonline in te brengen in een nieuwe daartoe opgerichte vennootschap LENSONLINE BELGIUM,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De in te brengen Lensonline activiteit maakt uit technisch oogpunt een onafhankelijk bedrijf uit, dat in staat is om met eigen middelen te werken, en omvat het geheel van de in deze afdeling belegde bestanddelen. De Lensonline activiteit kwalificeert derhalve als een bedrijfstak.

Het geheel van de in deze afdeling belegde bestanddelen omvat integraal het cliënteel en alle activa en passiva, klanten- en leverancierscontracten, vergunningen en alle andere contracten en administratieve regelingen welke in het kader van de uitbating van de bedrijfstak gebruikt worden of vereist zijn, met uitzondering van de onroerende goederen en hierbij horende gevestigde zakelijke rechter-4

De inbreng omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, persoonlijke en zakelijke waarborgen, waarvan Wreckords titularis of bevoordeelde is om welke reden ook binnen het kader van de ingebrachte bedrijfstak, dit ten opzichten van alle derden.

De inbreng omvat tevens de huidige handelsnaam "Lensonline"..

Het personeel exclusief werkzaam voor de Lensonline activiteit wordt mee overgedragen met de bedrijfstak.

Bestanddelen welke niet uitsluitend worden aangewend voor de bedrijfstak, maar welke gemeenschappelijk gebruikt worden voor deze bedrijfstak en de andere bedrijfstakken welke behouden worden door Wreckords, worden niet mee ingebracht. Voor zover het gebruik van deze bestanddelen voor de uitbating van de bedrijfstak Lensonline nodig of wenselijk is, worden hiertoe tussen Wreckords en LENSONLINE BELGIUM afzonderlijke contracten gesloten.

De keuze voor een inbreng van een bedrijfstak, in plaats van bijvoorbeeld een gewone splitsing, is bovendien ingegeven door het feit dat door inbreng van een bedrijfstak, de vennootschap WRECKORDS niet ontbonden wordt, zodat alle bestaande inschrijvingen, vergunningen, leveranciersovereenkomsten, distributieovereenkomsten, franchisecontracten, , enz, ... en andere al dan niet geboekte activa (materiële en immateriële) behouden blijven en bijgevolg zonder problemen verder aangewend kunnen worden. Bovendien wensen wij er op te wijzen dat er geen fiscale voordelen worden beoogd.

Als rechtshendeling ligt de inbreng van een bedrijfstak dan ook voor de hand,

3. RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN - GEEN OPLEG IN GELD

De aandelen door LENSONLINE GROUP uitgegeven naar aanleiding van de partiële splitsing:

Gezien op het ogenblik van de afsplitsing de aandelen van de af te splitsen vennootschap WRECKORDS en de vennootschap LENSONLINE GROUP rechtstreeks in handen zullen zijn van dezelfde vennoten, heeft de waardering van de betrokken vennootschappen, die aan de basis van de ruilverhouding ligt, enkel belang voor het vaststellen van het aantal nieuw uit geven aandelen naar aanleiding van de afsplitsing naar de overnemende vennootschap.

De ruilverhouding heeft verder evenmin gevolgen op boekhoudkundig of fiscaal vlak. Gelet op wat voorafgaat werd beslist geen gedetailleerde waardering van de betrokken vennootschappen te maken en de waarde van de betrokken vennootschappen als volgt vast te leggen.

De overeengekomen nettowaarde van de ingebrachte activa hierna beschreven wordt door partijen bepaald op 1.998.341,37EUR.

De overeengekomen nettowaarde van de ingebrachte passiva hierna beschreven wordt door partijen bepaald op 1.871.552,28 EUR.

Het bestaande kapitaal van de vennootschap Lensonline Group bedraagt 18.600,00 EUR, verdeeld over

6.750 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

De fractiewearde per aandeel bedraagt bijgevolg 18.600 / 6.750 = 2,755 EUR per aandeel.

Het ingebrachte vermogen bedraagt 126.789,09 EUR, verdeeld als volgt

"Geplaatst Kapitaal 68.926,94 EUR

"Wettelijke reserves 6.892,69 EUR

-Investeringsreserve 1.072,20 EUR

"Belastingvrije reserve fiets 45,45 EUR

-Beschikbare reserves (afschrijvingen herwaardering) 49,157,13 EUR

"Herwaarderingsmeerwaarde 694,68 EUR

Het kapitaal wordt bijgevolg verhoogd met een bedrag van 68.926,94 EUR.. Op basis van een fractiewaarde van 2,755 EUR per aandeel, leidt dit tot de creatie van 68.926,94/ 2,755 = 25.018,85 aandelen, afgerond naar 25.018 aandelen.

De inbreng van de hierna beschreven activa en passiva zal, in het kader van deze partiële splitsing vergoed worden door de toekenning aan de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap van 25.018 nieuw uit te geven aandelen in de Verkrijgende Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN UITGEREIKT

De houders van de aandelen op naam WRECKORDS zullen naar aanleiding van de partiële splitsing en in verhouding met hun participatie in WRECKORDS automatisch aandelen van de Naamloze Vennootschap LENSONLINE GROUP ontvangen, in overeenstemming met de ruilverhoudingen beschreven in artikel 3.

5.DATUM VANAF DEWELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST EN EVENTUELE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuwe uitgegeven aandelen LENSONLINE GROUP hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen

De nieuwe uitgegeven aandelen LENSONLINE GROUP hebben dezelfde rechten als de bestaande aandelen WRECKORDS Zij delen in het resultaat vanaf de oprichting van de Verkrijgende Vennootschap.

6.DATUM VANAF DEWELKE DE MN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN OVERGEDRAGEN ACTIEFBESTANDDELEN VANUIT BOEKHOUDKUNDIG STANDPUNT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN WORDEN GEACHT TE ZIJN

De partiële splitsing zal zowel voor fiscale als boekhoudkundige doeleinden effect hebben vanaf de beslissing door de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap tot het splitsen van de Partieel te splitsen vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van dit splitsingsvoorstel.

Deze datum wordt vastgesteld op 1 juli 2013.

7.BESCHRIJVING VAN DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT MN DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN MN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De Partieel te Splitsen Vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend uitgegeven. Er zijn evenmin andere effecten dan aandelen uitgegeven door de Partieel te Splitsen Vennootschap.

Vermits aldus geen van de aandeelhouders van de Partieel te Splitsen Vennootschap bijzondere rechten heeft, worden in het kader van de partiële splitsing geen bijzondere rechten toegekend.

8.BEZOLDIGING AAN DE COMMISSARIS, BEDRUFSREVISOR OF EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ART. 746 BEDOELDE VERSLAG

Zie punt 11. Bijzondere Verslagen.

Zoals hierna vermeld wordt door het bestuursorgaan vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in art. 746 W.Venn, en zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in nature overeenkomst de bepalingen van art, 444 W.Venn.

9.BIJZONDERE VOORDELEN VOOR DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn..

10.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN ELKE NIEUWE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

ACTIVA

Immateriële vaste activa

Website Myoptic 15.000,00 EUR

,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Afschrijving website Myoptic -9.000,00 EUR

Boekhoudsoftware Bob 50 3.065,00 EUR Afschrijving boekhoudsoftware bob50 -3.065,00 EUR

Merken 4.304,00 EUR

Afschrijving merken 20% -2.582,40 EUR

Domeinnaam lensonline.n1 5.000,00 EUR Afschrijving Domeinnaam lensonline.n1 -3.000,00 EUR

Website lensBestel.nt 0,00 EUR

Boekhousdoftware SAP 29,574,05 EUR

Afschrijving boekhoudsoftware SAP -17,744,43 EUR

Merken 2011-2012 836,00 EUR

afschrijving merken 2011-2012 20% -334,40 EUR

Boekhouding SAP 2011-2012 10.953,92 EUR

Boekhoudsoftware SAP 2011-2012 -4.381,56 EUR

S.A.P, Server 19.336,76 EUR

afschrijving S.A.P. Server -3.867,35 EUR Webshop SAP 172.705,52 EUR

Afschrijving webshop SAP -34.541,10 EUR

Merkdepot 1.895,00 EUR

Afschrijvingen merkdepot -379,00 EUR

Clienteel 15.539,99 EUR

afschrijving clienteel 20% -15.539,96 EUR

Materiële vaste activa

Installaties, machines en uitrusting '.

Kantoor Meubilair Stoelen 8.655,00 EUR Afschrijving Kantoor Meubilair Stoelen -5.193,00 EUR

Refter 27,365,35 EUR

Afschrijving Refter 10% -21.876,72 EUR

Kantoor meubilair 7,851,10 EUR

Afschrijving kantoormeubilair 20% -7.851,10 EUR

Apple New [phone 3GS 16GB 475,21 EUR

Afschrijving Apple Pro 33% 475,21 EUR

Apple Macbook AIR 1.86GHZ 1.197,52 EUR

Afschrijving apple Mcbook AIR 33% -1.197,52 EUR

Apple Macbook Pro 1.362,81 EUR

Afschrijving Apple Mcbook pro 33% -1.362,81 EUR

Apple Macbook Pro 15 1.362,81 EUR

afschrijving apple McBook Pro 15 -1.362,81 EUR

Computers Oostende 1.125,00 EUR

Afschrijving computers oostende -1.125,00 EUR

APPLE IPAD 64 GB WiFiG 660,33 EUR

Afschrijving Apple IPAD 64 GB 33% -660,33 EUR

Printer BROTHER MFC-732D 202,48 EUR

Afschrijving Printer Brother MFC -202,48 EUR PC "iMac 21.5" 1.075,00 EUR

Afschrijving PC "IMAC 21.5" 33% -1.075,00 EUR

HP ProBook 4520s 698,00 EUR

Afschrijving HP ProBook 4520s 33% -698,00 EUR

Samsung C3222 81,82 EUR

Afschrijving Samsurig C3222 33% -81,82 EUR

Processor "Core i7" 825,00 EUR

Afschrijving Processor "core 17" -550,00 EUR

Sarnsung NP-NC 110 1.000,00 EUR

Afschrijving Samsung NP-NC 110 -666,66 EUR

Philips 21.5 LCD 250,00 EUR

Afschrijving Philips 21.5 LCD -166,66 EUR

HP ProBook 4530s 625,00 EUR

£Afschrijving HP ProBOOK 4530s -416,66 EUR

Printer HP CM 2320 nf 576,00 EUR

Afschrijving Printer HP CM 2320 nf -383,32 EUR

PC "2-nd Genereation" (rnieke) 875,00 EUR

Afschrijving PC "2-nd Generation" -583,32 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

HP Pavilion dv7 - 6c25eb 742,15 EUR

Afschrijving HP Pavilion dv7-6c25eb -494,76 EUR

HP Laserjet Pro M401a 648,00 EUR

Afschrijvin HP Laserjet Pro M401a -432,00 EUR

HP Color Laserjet Enterprise 500 861,00 EUR

Afschrijving HP Color Laserjet Enterprise -574,00 EUR

Workstation 2-nd Generation log 775,00 EUR Afschrijving Workstation 2-nd generation -516,66 EUR

Philips 221 V2SB-21" Logistiek 250,00 EUR

Afschrijving Philips 221 V2SB -21 -166,66 EUR

LG 2351-23" LED Dirk 310,00 EUR

Afschrijving LG 2351-23 LED Dirk -206,66 EUR

PC 2nd Generation Bert 775,00 EUR

Afschrijving PC 2nd Generation -258,33 EUR

HP Laserjet p 1606 dn 875,00 EUR

Afschrijving HP Laserjet p 1606dn -291,67 EUR

Philips 221V2SB-21' monitor 250,00 EUR

Afschrijving Philips 221V2SB-21 -83,33 EUR

Stroomgenerator 500,00 EUR

Afschrijving Stroomgenerator -166,67 EUR

Snelblusser 61, 1.474,00 EUR

Afschrijving Snelblusser 61 -491,33 EUR

Workstation 2-ng generation mar 1.750,00 EUR

Afschrijving Workstation 2-nd generation mar -583,33 EUR

Philips 221V2SB-21" 375,00 EUR

Afschrijving Philips 221V2SB-21 mon -125,00 EUR

Workstation "2nd Generation" 875,00 EUR

Afschrijving Workstation 2-nd generation-291,67 EUR

Liyama Pro Lite E2274HDS-21 250,00 EUR

Afschrijving Liyama Pro Lite E2274HDS-21 -83,33 EUR

Samsung UE50ES5500W 950,00 EUR

Afschrijving Samsung UE50ES5500W -316,67 EUR

HP Envy dv7 1.015,00 EUR

Afschrijving HP Envy dv7 -338,33 EUR

Printer OKI MC352dn 500,00 EUR

Afschrijving Printer OKI MC352dn -166,67 EUR

Workstation "2nd Generation" Ine 875,00 EUR

Afschrijving "workstation 2-nd generation" ine -291,67 EUR Iphone 5 32 gb 660,33 EUR

Afschrijving Iphone 5 32gb -220,11 EUR

HP Envy dv7 (Guillaume) 875,00 EUR

Afschrijving HP Envy dv7 Guillaume -291,67 EUR

HP Envy dv7 (Robbie) 875,00 EUR

Afschrijving HP Envy dv7 (Robbie) -291,67 EUR

AppleCPU Macbook AIR 13 1.181,24 EUR

Afschrijving AppleCPU MAcbook AIR -393,75 EUR

HP Envy dv7 875,00 EUR

Afschrijving HP Envy dv7 -291,67 EUR

Workstation 3rd Generation (Dirk) 1.095,00 EUR

Afschrijving Workstation 3rd generation -365,00 EUR

Acer Aspite S3 820,00 EUR

Afschrijving Acer Aspire S3 -273,33 EUR

Apple IPAD 64 GB 660,12 EUR

Afschrijving Apple IPAD 64 gb -220,04 EUR

Meubilair en rollend materieel

Meubilair 2007-2008 1.644,00 EUR

Afschrijving Meubilair 2007-2008 -1,644,00 EUR Tafels 2st 2009 1.500,00 EUR

Afschrijving Tafels 2009 -1.500,00 EUR Kantoormeubilair Lange Lobroekstraat 18.734,04 EUR

Afschrijving Kantoormeubilair Lange lobroekstraat -7.493,60 EUR

Kantoormeubilair IKEA Lange Lobroekstraat 7,704,43 EUR

Afschrijving kantoormeubilair IKEA lange lobroekstraat -1.540,89 EUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bureelstoel 6.000,00 EUR

Afschrijving Bureelstoel -1.200,00 EUR

Mercedes 513 CDI 26.250,00 EUR

Afschrijving Mercedes 513 CDI -5.250,00 EUR

Financiële vaste activa

Deelneming Louis Belgium 12.400,00 EUR

Deelneming LBP 25,000,00 EUR

Deelneming Lensonline 12.400,00 EUR

Aandelen Oogstende BVBA 59.200,00 EUR

Aandelen Oogstende nog te storten -11.866,67 EUR

Aandelen BBLC 18,000,00 EUR

Aandele Lentillas Online Spain 3.000,00 EUR

Deelneming 1000 Lenti Italië 2.500,00 EUR

Gent huurwaarborg 1.500,00 EUR

Hasselt huurwaarborg 1.500,00 EUR

Waarborg krediet 04817041.21 3.375,00 EUR

Voorraden

Voorraad handelsgoederen 795.488,37 EUR

Vorderingen op korte termijn

Klanten 583.060,39 EUR

RSZ voorschot -1.693,56 EUR

Franse BTW Refund 407,98 EUR

BTW via italiaanse vertegenwoordiger -3.779,77 EUR

BTW R/C 28.176,39 EUR

R/C oogstende 108.725,22 EUR

R/C Louis BVBA -0,50 EUR

R/C Bril & CO bvba 12.000,00 EUR

R/C I000Lenti bvba 4.483,55 EUR

PayPal 447,12 EUR

Liquide middelen

KBC 403-4165511-16 EURO 3.043,32 EUR

KBC 403-4165511-16 Valuta 33,32 EUR

CAM 008-00188-11 0,00 EUR

BNL 0100512002000000014 3.465,57 EUR

KBC 735-0136714-29 55,14 EUR

ING 320-0081347-34 2.159,04 EUR

ING Opticash 0,00 EUR

KBC 745-0150819-53 1,87 EUR

KBC 747-0224970-54 1.566,91 EUR

Fortis 001-6114872-68 68,24 EUR

Delta LLoyd 132-5235992-70 22,23 EUR

Fortis 001-4827119-87 0,00 EUR

Fortis USD 001-4827119-87 727,48 EUR

Delta Lloyd 132-5235936-14 2,198,58 EUR

Delta Lloyd 132-5235937-15 753,11 EUR

Delta Lloyd 132-5214812-36 4,08 EUR

Delta Lloyd 132-5353048-47 0,00 EUR

Delta Lloyd 132-5339566-48 2.165,13 EUR

Delta Lloyd 132-5307873-74 0,00 EUR

Delta Lloyd 1325307874-75 0,00 EUR

Delta Lloyd 132-5348140-86 359,80 EUR

Delta Lloyd 132-5348141-87 1.556,63 EUR

Kas 335,26 EUR

kas PARTNERS 49.566, 89 EUR

Interne boeking fortis 23.800,00 EUR

Overlopende rekeningen

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Over te dragen kosten 1,016,76 EUR

Totaal activa 1.998.341,37 EUR

PASSIVA

Schulden op lange termijn Autolening 646969014553 ING 04-817041-21 (IT) Krediet ING 320-0081347-34 19.064,07 EUR 117,127,11 EUR

83.241,62 EUR

Schulden op korte termijn

Krediet ING 04-221727-93 (IT) 24.352,75 EUR

Schulden <1 jaar 245-5236722-7 3.803,25 EUR

ING contract 04-817074-54 18.551,53 EUR

ING 04817095-75 (Belastingen) 11.666,67 EUR

Termijnvoorschot 125.000,00 EUR

Termijnvoorschot Delta Lloyd 100.000,00 EUR

Fortis 001-4827119-87 2.706,95 EUR

Kloosterpand BVBA 48.333,33 EUR

Leveranciers 1.082.883,09 EUR

Diverse leverancier 5.259,01 EUR

Te ontvangen facturen 38.045,46 EUR

Geraamd bedrag van de belastingsschuld 60.000,00 EUR

Duitse BTW 568,59 EUR

Ingehouden bedrijfsvoorheffing 2.982,20 EUR

R.S.Z. 8.260,42 EUR

Loon lnessa Ovchar 2,37 EUR

Noa Vanhaeren -484,76 EUR

Voorziening vakantiegeld 34,179,03 EUR

provisie eindejaarspremie 31.552,17 EUR

Andere soc. schulden 231,08 EUR

Luc Cuperus 661,12 EUR

R/C Bert boon 25.347,08 EUR

Overlopende rekeningen

Nog te ontvangen italiaanse facturen 4.860,05 EUR

Totaal passiva 1.871.552,28 EUR

In het kader van de inbreng zal:

-Een bedrag aan activa overgedragen wcrden voor een totaal bedrag van 1.998.341,37 EUR

-Een bedrag van passive overgedragen worden voor een totaal bedrag van 1.871.552,28 EUR

De netto boekhoudkundige waarde in het kader van de inbreng die toebedeeld worden aan de vennootschap LENSONLINE GROUP, bedraagt derhalve 126.789,09 EUR.

11 DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE NIEUWE VENNOOTSCHAPPEN, ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

De 25.018 nieuwe aandelen van de vennootschap LENSONLINE GROUP, worden verdeeld aan de bestaande aandeelhouders van WRECKORDS, in verhouding tot hun aandelenbezit voor de partiële splitsing Bestaande aandeelhouders WRECKORDS:

-Aandeelhouder Dhr, Bert Boon: 3,131 aandelen (46,39%)

-Aandeelhouder Dhr, Jacob Cuperus 3.131 aandelen (46,39%)

-Aandeelhouder Dhr, Meeusen 488 aandelen (7,22%)

Totaal 6.750 aandelen

Ingevolge de partiële splitsing worden 25.018 nieuwe aandelen gecreëerd, die worden toegekend als volgt

" " -Aandeelhouder Dhr. Bert Boon: -Aandeelhouder Dhr. Jacob Cuperus -Aandeelhouder Dhr. Meeusen Totaal 11.605 aandelen

11.605 aandelen

1.808 aandelen

25.018 aandelen

Na de verrichting is de aandeelhoudersstructuur bijgevolg

-Aandeelhouder Dhr, Bert Boon 3.131 + 11.605 = 14.736 aandelen (46,39%)

-Aandeelhouder Dhr. Jacob Cuperus 3.131 + 11.605 = 14.736 aandelen (46,39%)

-Aandeelhouder Dhr. Meeusen 488 + 1.808 2.296 aandelen (7,22%)

Totaal 31,768 aandelen

123IJZONDERE VERSLAGEN

Het bestuursorgaan van de vennootschap WRECKORDS kan bevestigen dat de aandeelhouders, overeenkomstig artikel 749 Wetboek vennootschappen, aan het bestuursorgaan van de vennootschap LENSONLINE GROUP hun voornemen te kennen hebben gegeven om afstand te doen van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 W.Venn., voor wat betreft de verslagen, van het Wetboek Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge De huidige en toekomstige aandeelhouders hebben het bestuursorgaan van de vennootschap WRECKORDS ervan geïnformeerd dat zij zich er toe engageren om op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die over de partiële splitsing moet beslissen, de agendapunten met betrekking tot de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van het bestuursorgaan (artikel 745 Wetboek Vennootschappen) en de afstand van het verslag van de bedrijfsrevisor (artikel 746 Wetboek Vennootschappen) unaniem goed te keuren.

Bij gebrek aan kennisgeving in de zin van artikel 749 Wetboek Vennootschappen door de aandeelhouders van de Verkrijgende Vennootschappen aangaande het afzien van de bijzondere verslagen vereist in het kader van de partiëie splitsing, zullen de bestuursorganen en de bedrijfsrevisor gehouden zijn tot de opmaak van respectievelijk een omstandig verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 745 Wetboek Vennootschappen aangaande deze partiële splitsing en een verslag van de bedrijfsrevisor over onderhavig splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 746 Wetboek Vennootschappen.

Bij toepassing van artikel 444 W.Venn. wordt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Guy Parmentier, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te Valkenlaan 31, 2900 Schoten, belast met de opmaak van het verslag zoals bedoeld bij artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen betreffende de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing.

13.EIJZONDERE BEZOLDIGINGEN

Niet van toepassing.

14. ALGEMENE VERGADERING

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van WRECKORDS en de vennootschap LENSONLINE GROUP, is 27 januari 2014 of indien het vereiste quorum niet bereikt zou zijn, een tweede AV bijeen te roepen, in ieder geval ten vroegste op datum van 31 januari 2014 of de datum van enige andere buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders met dezelfde agenda.

De exacte timing van de goedkeuring zal in gemeenschappelijk overleg vastgesteld worden in functie van de voorafgaande administratieve verplichtingen, welke gebruikelijk verbonden zijn aan de overdracht van vastgoed. De splitsing zal voltrokken zijn zodra de twee betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

15.NEERLEGGING

f '

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 Voor-behoudens aan het Belgisch Staatsblad

Het bovenstaande voorstel tot partiële splitsing wordt door de Zaakvoerders van WRECKORDS neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen na bovenvermelde goedkeuring door de buitengewone algemene vergadering.

16. KOSTEN

Elk van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen draagt zelf alle kosten van zijn raadgevers, en in het algemeen van alle kosten verbonden met deze partiële splitsing, waaronder doch niet beperkt tot de kosten verbonden aan het opstellen van de notariële akten.

De kosten van de doorhalingen vallen volledig ten laste van de Partieel te Splitsen Vennootschap.

17.SLOTVERKLARINGEN

Het bestuursorgaan duidt nogmaals op het voorstel tot vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag op te stellen overeenkomst het artikel 745 W,Venn. en om de vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig art. 746 W,Venn.

Tevens wordt gemeld dat, overeenkomstig de bepaling van artikel 748 W.Venn., het partieel splitsingsvoorstel alsmede de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsmede de verslagen van het bestuursorgaan, de verslagen van de algemene vergaderingen en de staat opgesteld op datum van 30 juni 2013 van de Partieel te Splitsen Vennootschap WRECKORDS ter inzage liggen van de aandeelhouders.

Aldus opgesteld te Antwerpen op datum van 21 november2013

(get.) Bert BOON

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

15/07/2013
ÿþ Mod Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe van de l?ecfº%iéew

van Koophandel te Antwerpen, op

0 4 JUL 2013

Griffie

T

Ondernemingsnr : 6 3 3 g6

Benaming 9

(voluit) : "Lensonline Group"

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 41-45

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op één juili tweeduizend dertien.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

1De heer BOON Bert Bernard, geboren te Wilrijk op 13 december 1974, wonend te 2000 Antwerpen,

Rodestraat 29 D, met rijksregistemummer 74.12.13-163.18;

2.De heer CUPERUS Jacob Lucas Anthonie, geboren te Zuidhoorn (Nederland) op 24 maart 1965, wonend

te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15, met rijksregistemummer 65.03.24-567.02;

3.De heer MEEUSEN Dirk Jozef Frans, geboren te Ekeren op 18 oktober 1965, wonend te 2140 Borgerhout

(Antwerpen), Ossenblokstraat 31, rijksregister nummer 65.10.18-439.68.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "Lensonline Group"

3. De zetel van de vennootschap: 2060 Antwerpen, Lange Lobroekstraat 41-45

4, Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

-intemetverkoop, groot- en kleinhandel in contactlenzen, contactlensproducten, brillen, zonnebrillen en optisch materiaal;

-het inrichten van optiekzaken;

-het organiseren, begeleiden en uitvoeren van verbouwingswerkzaamheden van (optiek)winkels;

- alle welkdanige verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op de zogenaamde "consultancy" in de meest ruime betekenis, omvattend ondermeer - doch zonder dat dit beperkt is tot - uitvoeren van studies, het verstrekken van professionele en onafhankelijke adviezen en het verrichten van diensten aangaande om het even welk aspect van het bestuur, het beheer (omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief, financieel en het personeelsbeheer), het beleid, de marktstudie, de reclame, de sponsoring, de public relations of de bedrijfsvoering van een vennootschap, onderneming, bedrijvigheid, openbaar bestuur, beroepsvereniging, organisatie, vereniging of enig onderdeel daarvan, alsook ten behoeve van zelfstandigen of beoefenaars van vrije beroepen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag :

*aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

*op om het even welke wijze aile intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

*bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, in België of in het buitenland; de vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken;

*deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffe-aning van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft;

*zich ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

) r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge 5.De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00), verdeeld in

zesduizend zevenhonderdvijftig (6.750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrag:

Het kapitaal werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro

(¬ ,6.200,00).

c) Gestorte bedrag

Elk van de voornoemde vennoten heeft elk aandeel in geld gedeeltelijk volgestort tot beloop van afgerond negenduizend honderd vijfentachtig tienduizendste van één euro (¬ .0,9185) en is op elk aandeel nog een bedrag van afgerond één euro achthonderd zevenendertig cent (¬ .1,837) verschuldigd, zijnde een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ .12.400,00),

d) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Enkel handelingsbekwame personen kunnen tot zaakvoerder worden aangesteld.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd :

1)de heer CUPERUS Jacob Lucas Anthonie, geboren te Zuidhoorn (Nederland) op 24 maart 1965, wonend

te 2000 Antwerpen, Arenbergstraat 15.

2)de heer BOON Bert Bernard, geboren te Wilrijk op 13 december 1974, wonend te 2000 Antwerpen,

Rodestraat 29 D.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een vaste

vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening

van de rechtspersoon, Deze vaste vertegenwoordiger dient een natuurlijk persoon te zijn.

De opdracht van elk van de zaakvoerders is onbezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte.

Commissaris : De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

b) Intern bestuur:

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte,

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

8. Het begin en het einde van het boekjaar

één januari - éénendertig december, en voor de eerste maal tot éénendertig december tweeduizend

veertien (2014.12.31).

9. a) Gewone algemene vergadering:

de eerste vrijdag van de maand juni, om zestien (16:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend

vijftien (2015).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht:

Elk aandeel van de reeks "A" geeft recht op één stem,

De aandelen van de reeks "B" zijn niet niet stemgerechtigd; Zij geven wel stemrecht in de gevallen bedoeld

in artikel 240, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het stemrecht verbonden aan de in pand gegeven aandelen wordt uitgeoefend door de eigenaar-

pandgever,

10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Vt or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Daarna wordt aan de houders van de aandelen zonder stemrecht reeks "B" een preferent en niet overdraagbaar dividend van één euro (¬ .1,00) per aandeel uitgekeerd.

Vervolgens beslist de algemene vergadering over het saldo bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

b) de wijze van vereffening:

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, dient het netto-actief bij voorrang voor de terugbetaling aan de houders van de aandelen zonder stemrecht reeks "B" van hun kapitaalinbreng, in voorkomend gevat verhoogd met de uitgiftepremie.

Het overblijvend saldo van het netto-actief wordt vervolgens bestemd voor de terugbetaling aan de houders van de gewone aandelen van hun kapitaalinbreng, in voorkomend geval verhoogd met de uitgiftepremie,

Het alsdan nog overblijvend saldo van het netto actief, zal door de vereffenaar(s) onder alle aandeelhouders worden verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen, al dan niet met stemrecht, dat zij bezitten.

11.Bijzondere volmacht

Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan mevrouw Godelieve Janssens, te 1981 Hofstade, Buntgrasstraat 15, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot

a)inschrijving van deze ven-'nootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b)inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde;

c)toetreding tot het Sociaal Verzekeringsfonds V.E,V.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd z Afschrift van de oprichtingsakte dd, 1 juli 2013, met in bijlage : drie volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111.1111111

6



Reeitsank vasi istireasiziel

Antwerpen

021 ï2015

afdeling Antverefie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0536393865

Benaming (voluit) : LENSONLINE GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Lobroekstraat 41/45

2060 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING NAAM  COORDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 2610212015, gehouden voor notaris

Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

11 EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Lens Group".

21 TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de instrumenterende notaris te belasten met de neerlegging van de nieuwe tekst van de

statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Volmacht

Ais bijzondere gevolmachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: DNF Belgium BVBA, te 2000

Antwerpen, Indiëstraat 28, vertegenwoordigd door mevrouw Godelieve Janssens, Buntgrasstraat 15, 1981

Hofstade, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te stellen ten einde de inschrijving van de

vennootschap in het rechtspersonenregister en haar registratie als B.T.W.-belastingplichtige, te verbeteren en

te wijzigen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS,

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte + aangehecht een volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LENSONLINE GROUP

Adresse
LANGE LOBROEKSTRAAT 41-45 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande