LEO DA VINCI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEO DA VINCI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.806.914

Publication

11/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-03-2015

Griffie

*15304233*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600806914

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

LEO DA VINCI

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op negen maart tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde persoon een handelsvennootschap heeft opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  LEO DA VINCI .

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 20 bus 250.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert zes maanden vanaf negen maart tweeduizend vijftien namens haar aangegaan door de oprichter, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoot/oprichter is de heer SHAH, Vikram Mahendra, wonende te 2020 Antwerpen, Acacialaan 7 .

5. Het geplaatste kapitaal van de vennootschap achttienduizend negenhonderd en tien euro bedraagt. Het is volledig gestort.

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig maart tweeduizend zestien.

8. - Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld: de heer Vikram Shah, voornoemd. De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, aangesteld werd: de vennootschap  All Taks Consultants met zetel te Kleine Steenweg 193b, 2221 Booischot, alsook haar aangestelden, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, voor het verrichten van alle formaliteiten noodzakelijk voor de aanvraag, de wijziging en in het algemeen alles betrekking hebbende op het aanvragen van het ondernemingsnummer en de aanvraag en het activeren van het BTW nummer en meer bepaald om alle noodzakelijke handelingen te stellen desbetreffende langs een erkend ondernemingsloket of rechtstreeks met de administraties.

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :

 De vennootschap heeft tot doel:

-Klein- en groothandel, import, export, aankoop, verkoop en doorverkoop van ruwe en bewerkte

diamant en alle andere sier- en edelstenen, zowel natuurlijke als kunstmatige, en zo voor eigen

rekening als voor rekening van derden.

-Fabricatie, slijpen, zagen, polijsten, afkoken en alle andere mogelijke bewerkingen en verwerkingen

van diamanten en alle andere sier- en edelstenen, zo voor eigen rekening als voor rekening van

Onderwerp akte :

Hoveniersstraat 20 Bus 250 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

derden.

-Commissionair en makelaar in de diamant.

-De commissiehandel in diverse produkten en artikelen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag tevens belangen hebben bij wijze van inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins in alle andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. 11. Jaarlijks op tweede maandag van de maand september om tien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

02/04/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1-4

na neerlegging ter griffie van de akte



i 1111U1.11 11111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

z 3 MAART 2015

afdeling Griffen

Ondernemingsnr : 0600806914

Benaming (voluit) : Leo Da Vinci

"

(verkort) : "

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "

Zetel ; Hoveniersstraat 20 bus 250

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN : DOELWIJZIGING  AANPASSING EN COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN  BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op achttien maart tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat:

- de zetel van de vennootschap verplaatst werd naar 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 30 bus 250. - het doel van de vennootschap gewijzigd werd in de zin zoals hierna gemeld:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in l het buitenland:

- het ontwikkeling en het produceren van het proces van synthetische diamanten en andere mono kristallene super harde materialen door Chemisch Vorming uit Damp (CVD  proces) en Hogedruk & Hoge Temperatuur (HPHT) technologieën. Deze technieken zijn ontwikkeld voor de productie van Lab Ontwikkelde CVD diamant en andere bootstof gebaseerde enkele en poly kristallijn super harde materialen zoals coating kubieke boomitride (CBN), wolfraamcarbide en silicium gecementeerd materiaal door gebruik van Microwave plasma opdampproces (MPCVD) machines en Hoge Druk & Hoge Temperatuur machines.

- de vennootschap zal zich ook bezig houden met het innoveren van aanverwante technologieën doet voortdurend onderzoek voor verbetering.

- de vennootschap zal worden belast met de productie van enkele & poly kristal super-materiaal, die worden gebruikt voor een breed scala van toepassingen, met inbegrip van mechanische, optische elektrische, andere

industriële doeleinden en van de edelsteen industrie. "

- de vennootschap zal zich ook bezig houden met groothandel, import, export, aankoop, verkoop en

wederverkoop van ruwe en bewerkte gerelateerde materialen aan de bovenstaande activiteit, edelstenen, "

edelstenen en andere sier, zowel natuurlijke ais kunstmatige, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

- de vennootschap zal handel drijven als commissionair van diverse producten en artikelen.

- het fabriceren, slijpen, zagen, polijsten, koken en alle andere activiteiten en verwerking van al het bovengenoemde materiaal en andere edelstenen en sierstenen, voor eigen rekening en voor rekening van derden.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die direct of indirect verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

Zij kunnen ook belangen hebben b1 wijze van inbreng, fusie, overname, samenwerking, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, verenigingen of bedrijven met een vergelijkbaar, analoog of verwant doel, of waarvan het doel van aard is datgene van de onderneming te promoten. De vennootschap kan in dergelijke bedrijven borg of garanties verstrekken, machtigen voorschotten en leningen, hypotheken of andere zekerheden vestigen.".

- als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie en elk met macht afzonderlijk te handelen, aangesteld Werden : de vennootschap "All Taks Consultants", met zetel te 2221 Bootschot, Kleine Steenweg 193b, alsook haar aangestelden, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijzigingsverbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL GEASSOCIEERD NOTARIS.-

,

Op de laatste bfz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- expeditie van de akte met één volmacht aangehecht

-

gecoördineerde tekst van de statuten

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-`',eh0 dtn aan fret Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
LEO DA VINCI

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 20, BUS 250 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande