LEO LUCAS

Divers


Dénomination : LEO LUCAS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 875.127.070

Publication

07/10/2014
ÿþ-- " -dr- - -7 Mead Word 11.1

(fl7 ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

_

na neerlegging ter griffie van de akte

111111M1.11111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 26 SP. 2O1

Griffie



Ondernemingsnr : 0875.127.070

Benaming

(voluit) : LEO LUCAS

(verkort)

Rechtsvorm: VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: NIEUWSTRAAT 30 2547 LINT

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontbinding en invereffeningstelling

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 6 augustus 2014 gehouden op de zetel van de vennootschap blijken de volgende beslissingen te zijn genomen:

1/ De algemene vergadering verklaart dat hen het bijzonder verslag van de zaakvoerder betreffende ontbinding en vereffening van de vennootschap ter beschikking werd gesteld. Na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, besluit de algemene vergadering de vennootschap te ontbinden met het oog op haar invereffeningstelling, en dit niet ingang vanaf heden, te weten 6 augustus 2014;

2/ De algemene vergadering benoemt als vereffenaar de heer Leo LUCAS, die aanvaardt. De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van deze vermeld in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3/ De algemene vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een verzoekschrift in te dienen tot bevestiging of homologatie van de benoeming tot vereffenaar.

4/ Ingevolge de ontbinding wordt een einde gesteld aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Leo. LUCAS, De algemene vergadering besluit om tot kwijting van de zaakvoerder te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering dewelke samengeroepen wordt door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

5/ De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht wordt verleend om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name Alaska Antwerpen-Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Werry Van Rompaey, de heer Cedric Claes, mevrouw Eveline Smet, en de heer Benjamin Stevens, elk afzonderlijk optredend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Bijlagen_bij _ h« ,lielgi set Staatsblad. r_ 1,711 OUM 4 ..7. Annexes_ du_ Moniteur_ tSlge.

Leo LUCAS

Vereffenaar







Op de lactste blz. van Luik 13 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
LEO LUCAS

Adresse
Zetel: NIEUWSTRAAT 30 2547 LINT

Code postal : 2547
Localité : LINT
Commune : LINT
Province : Anvers
Région : Région flamande