LEURS BEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEURS BEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.398.345

Publication

26/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 20.05.2014 14130-0583-017
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13228-0122-016
19/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" -1"'"Ç



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsbla,



" 152 50





Rechtbank van koophal lG.:,

Antwerpen

0 9 FEB. 2015

afdeliGterpen

Ondememingsnr : 0835.398.345

Benaming

(voluit) : LEURS BEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paalstraat 88 te 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging adres maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 4 februari 2015 beslist om vanaf heden de zetel van de vennootschap over te brengen naar Theofiel Van Cauwenberghslei 42 te 2900 Schoten.

Ben Leurs

Zaakvoerder

13/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302618*

Neergelegd

11-04-2011



Griffie

0835398345

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Leurs Ben

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, Paalstraat 88

Onderwerp akte: Oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tristan Sebrechts te Schoten op éénendertig maart tweeduizend en elf, ter registratie neergelegd, werd een vennootschap opgericht.

Vorm - Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt  Leurs Ben , met als handelsbenaming  Begrafenissen Van Staey  Leurs .

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2900 Schoten Paalstraat 88.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de maatschappelijke zetel naar om het even welke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht. Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

* het verzorgen van begrafenissen en crematies en daarbij horende zaken zoals : het verzorgen van overledenen, het gereed maken voor begrafenissen en crematies, het balsemen, en dit zowel voor mens als dier alsook het verzorgen van ceremonies. Het verzorgen van begrafenissen zowel in het binnen- als in het buitenland. Eveneens het vervaardigen, aankopen, verkopen, huren en verhuren van alle artikelen die hiermee verband houden zoals lijkwagens, ceremoniewagens, doodskisten, grafkransen, het verzorgen van rouwdrukwerk.

*De klein- en groothandel in lijkkisten en urnen evenals de fabricage ervan.

*Het zieken- en lijkenvervoer, taxi- en ceremonievervoer dit zowel voor zichzelf als in onderaanneming voor derden.

*De klein- en groothandel in bloemen, planten, zowel natuurlijke bloemen als kunst- en droogbloemen. Het opmaken en verkopen van sierstukken. Daarnaast ook handel drijven in alle benodigdheden zoals potten, vazen en staanders voor de bloemsierkunst.

*Uitbating van een mortuarium en alle aanverwante aktiviteiten.

*Uitbating van een funerarium en alle aanverwante aktiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

*In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële en financiële handelingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of welke van die aard zijn dat zij de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij mag haar roerend en onroerend patrimonium oordeelkundig uitbreiden, beleggen of wederbeleggen onder welke vorm ook. *De vennootschap mag het bestuur waarnemen, toezicht houden en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat. Zij mag leningen, eender welke vorm, eender welke duur, toestaan aan deze laatsten. Het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren.

*Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden.

*Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen of erkenningen behaald worden. Oprichter

De heer LEURS, Ben Maria Wim, geboren te Schoten op vijfentwintig juni negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2900 Schoten, Leo Van Hullebuschstraat 96

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur vanaf heden.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Zaakvoerder(s) - algemeen

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere verhinderde of afwezige zaakvoerder kan schriftelijk, telegrafisch, per e-mail, per telex of telefax stemmen of op dergelijke wijze volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Artikel 13 : benoeming  ontslag zaakvoerder(s)

De heer Ben Leurs wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts

uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij

om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene verandering genomen

met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen. Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei, om 18.00 uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Stemmen

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen. Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Besluiten

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van deze winst wordt vijf procent (5%) voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve van één tiende van het kapitaal is bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Verdeling vereffeningsaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Slotverklaringen

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar vangt aan op 1 april 2011, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend dertien.

Aanstelling zaakvoerder(s).

De heer Ben Leurs, voornoemd, werd tot statutair zaakvoerder benoemd, hij verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd.

Commissarissen.

Op grond van de artikelen 15 en 141 van het Wetboek van vennootschappenwet, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen. Aanstelling bijzonder gevolmachtigde

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, wordt aangesteld : Tinjoli Bvba, Neerhoeve 38/9 te 2900 Schoten, waarvoor kan optreden een van haar organieke vertegenwoordigers of aangestelden, aan wie de macht wordt verleend, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving  met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving  van de vennootschap via de ondernemingsloketten in het rechtspersonenregister/de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor uittreksel : geassocieerd notaris Tristan Sebrechts

BTW-plichtige, alsook om het nodige te doen bij alle fiscale, sociaalrechtelijke en andere instanties uit hoofde van onderhavige oprichting.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.07.2015, NGL 21.07.2015 15331-0409-017

Coordonnées
LEURS BEN

Adresse
THEOFIEL VAN CAUWENBERGHSLEI 42 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande