LEVEL C

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEVEL C
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 500.570.775

Publication

20/06/2013
ÿþ mod 11.1

,uik B . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

+-, ~

,, , ;1~1~. !,~~; OE ReChtbali

i+" tlr~ beehoei.del .te kfi.3rrorrperr, op

Griffie

11J1P11~~~

11.

93611*

Ondememingsnr : 0500.570.775

Benaming (voluit) :Bow Bow

ius

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hessenplein 11 bus 11

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :Wijziging naam

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 3 juni; = 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone; algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BOW BOW", met zetel te 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11, opgericht bij akte verleden voor notarisi Alvin Wittens te Wijnegem op vijf november tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt, in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht november nadien, onder nummer; 2012110810305789, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd: 1)De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "Level C", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt: "De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aanneemt onder de naam "Level C':"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte

-volmacht

-coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12305789*

Neergelegd

06-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0500570775

Benaming (voluit): Bow Bow

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 5 november 2012, ter registratie neergelegd, blijkt dat een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap aanneemt werd opgericht, onder opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, onder de naam Bow Bow, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Hessenplein 11 bus 11.

De vennoten zijn:

1. De heer CEULEMANS Jan Aimé Beatrijs, geboren te Antwerpen-Wilrijk op twaalf oktober negentienhonderd éénentachtig, wonende te 2970 Schilde, Den Aard 14

2. De naamloze vennootschap  ZEPPELIN INVEST , met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Niellonstraat 24, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0844.683.027.Opgericht bij akte verleden voor notaris Jean Jacques Leclef te Antwerpen op éénentwintig maart tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf april nadien, onder nummer 20120405/0068911, vertegenwoordigd door de heer de Mahieu Cedric Marc Alfred Louis de Gonzaque Marie Ghislain, wonende te 2018 Antwerpen, Edelinckstraat 25,

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren, valoriseren, het doen bouwen en verbouwen waaronder ook de constructie van nieuwbouw, binnenhuisinrichting en decoratie, evenals welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

De aan- en verkoop van roerende goederen alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Projectontwikkeling van onroerend goed in de ruimste zin, tot en met de mogelijke verkoop van de realisatie met inbegrip van deze die kaderen binnen de woningbouwwet.

Activiteiten uit te voeren aangaande studie, onderzoek, organisatie, verwerving, vervreemding, promotie, huur, verhuring, syndicus, controle en beheer van onroerend goed. Het verstrekken van adviezen en het maken van studies van diverse aard.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder en vereffenaar van vennootschappen waarnemen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), vertegenwoordigd door zesduizend honderd vijftig (6.150) aandelen zonder aanduiding van de waarde. Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald.

Het volstorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen.Het is volledig volgestort.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 10: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap. De raad van bestuur mag evenwel uit slechts twee bestuurders bestaan onder de voorwaarden voorzien door artikelen 518 en 519 van het wetboek van vennootschappen.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Elke ambtstermijn eindigt bij de afsluiting van de jaarvergadering van het laatste volle jaar, waarvoor de aanstelling geschiedde. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Elke bestuurder kan te allen tijde zonder opgave van redenen worden ontslagen door de algemene vergadering die hiertoe besluit bij gewone meerderheid.

Hij kan zelf op ieder ogenblik ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de vennootschap.

De ontslagnemende bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze tot zijn vervanging kan worden overgegaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt kunnen de overige bestuurders voorlopig een nieuwe bestuurder koöpteren. De definitieve aanstelling wordt door de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst bepaald. De nieuw aangestelde bestuurder voleindt de ambtstermijn van zijn voorganger.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Artikel 11: Duur opdracht - ontslag

Zolang artikel 518 van het wetboek van vennootschappen ongewijzigd blijft, geldt de duur van de opdracht van elke bestuurder voor ten hoogste zes jaar.

Artikel 15: Bevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De raad van bestuur kan inzonderheid één of meer van zijn leden intern dagelijkse taken van de vennootschap opdragen. Zodanige verdeling van taken is niet tegenwerpelijk aan derden. Artikel 17: Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, die individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

Onder daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen, waartoe de noodzaak zich dag aan dag kan voordoen voor de normale gang van zaken van de onderneming en waarvoor, rekening houdende met de noodzakelijkheid van een onverwijlde beslissing, geen vergadering van de raad van bestuur moet worden belegd.

Artikel 18: Vertegenwoordiging

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college en onverminderd wat hiervoor bepaald is inzake dagelijks bestuur en bijzondere

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

volmachten, wordt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

Bovendien bevatten zij de volgende bepalingen betreffende het toezicht:

Artikel 19: Toezicht

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Zo de aanstelling van een commissaris niet verplicht is, heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan door een accountant. Ook in dit geval behoudt de algemene vergadering echter het recht een commissaris aan te wijzen, die onderworpen is aan alle wettelijke bepalingen die het statuut van de commissaris in een naamloze vennootschap beheersen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld.

toegang tot de vergadering

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen of hun gevolmachtigden uiterlijk vijf dagen vóór de vergaderdatum kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een aangetekende brief, te richten naar de zetel van de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet worden geëist, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende de aanwending van de winst:

Artikel 30: Winstverdeling

Het batig saldo nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies afgetrokken zijn, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een wettelijk reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar dient te worden hernomen wanneer het reservefonds om één of andere reden is aangetast.

Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur beslist.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 31: Interimdividenden

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, met inachtneming van de bepalingen van artikelen 618 en 619 van het wetboek van vennootschappen.

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo

Artikel 34: Vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief verdeeld onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien op alle aandelen niet op gelijke verhoudingen is gestort, moeten de vereffenaars alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volstorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigdheid bestaan in vervanging van afgeloste kapitaalsaandelen, komen deze bewijzen niet in aanmerking voor terugbetaling van hun inbreng.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar ; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum, en eindigt op 31 december 2013.

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Worden benoemd tot bestuurders, voor de duur van zes jaar, zodat hun mandaat eindigt bij de gewone algemene vergadering van tweeduizend achttien:

- De heer Ceulemans Jan, voornoemd,

- de naamloze vennootschap  ZEPPELIN INVEST , voornoemd.

De functie van bestuurder is onbezoldigd.

De oprichters nemen kennis van de aanstelling van de heer Loos Benoit Laurent Eric Joseph, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Niellonstraat 24, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap  ZEPPELIN INVEST , voornoemd, voor de uitoefening van haar bestuurdersmandaat in onderhavige vennootschap.

Tot de benoeming van een gedelegeerd bestuurder wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 19 van de statuten door de heer Ceulemans Jan, voornoemd, die de titel gedelegeerd bestuurder mag dragen.

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen van de datum van de oprichting.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 67, 68, 73 en van het wetboek van vennootschappen.

Verbintenissen vanaf de datum van de oprichting aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Voormeld uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie met als enig doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 29.07.2015 15365-0583-015
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 24.06.2016 16230-0119-014

Coordonnées
LEVEL C

Adresse
HESSENPLEIN 11, BUS 11 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande