LIEZELE TRANSPORT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIEZELE TRANSPORT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 876.568.610

Publication

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.06.2013 13160-0280-015
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 05.06.2012 12152-0042-015
17/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 14.06.2011 11162-0598-016
04/03/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0876.568.610

Benaming

(voluit) : LIEZELE TRANSPORT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 2870 Puurs-Liezele, Wolfstraat 70

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 3 februari 2011, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van; de BVBA LIEZELE TRANSPORT.

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Verslag doelswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat opgesteld werd overeenkomstig; artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren sedert meer dan; vijftien dagen kennis te hebben kunnen nemen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap; gevoegd, afgesloten per 30 november 2010.

De zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert laatst gemelde datum tot op heden geen verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van dei financiële positie van de onderneming, zowel in positieve als in negatieve zin.

Wijziging maatschappelijk doel

De vergadering besluit éénparig het doel uit te breiden met een aantal activiteiten en dit te rekenen vanaf 1 februari 2011.

De vergadering besluit éénparig het doel van de vennootschap integraal te schrappen en te vervangen door navolgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

Onderneming voor het goederenvervoer over de weg, zowel nationaal als internationaal, vervoer van: boomstammen, zwaar internationaal vervoer, ADR-vervoer, veevervoer, vervoer met koelwagens, geconditioneerd vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens, autovervoer, containervervoer en containerdienst, vervoer van stortklare beton die niet door de eenheid zelf wens= vervaardigd.

Verhuur van vrachtwagens met bestuurder.

Verhuisdiensten , opslag van goederen, het uitbaten en ter beschikking stellen van opslagplaatsen van goederen.

Besteldiensten: het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het'. distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst, het bezorgen van expresvracht, koerierdiensten. Grond- en kraanwerken.

Het verlenen van diensten aan derden met betrekking tot de transportsector.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het: buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

de groot- en kleinhandel, de distributie, de thuisbezorging, in- en uitvoer van dagbladen, weekbladen en tijdschriften, boeken en andere literaire uitgaven op welke informatiedrager dan ook, papierwaren en kantoorbenodigdheden, schoolartikelen, wenskaarten, tabak en rookwaren, drukwerken en postzegels,; telefoonkaarten, De Lijn-kaarten, textielwaren, speelgoed, geschenkartikelen en geschenkbons, grammofoonplaten en compact discs, magnetische banden voor het weergeven van klank en beeld, bijouterieën; en fantasieartikelen, parfumerieën en toiletartikelen.

Het propageren van literatuur en boekenliefde in het algemeen, het organiseren van allerhande culturele; activiteiten die het voormelde doel ondersteunen.

Het optreden als depothouder voor producten van de Nationale loterij, waaronder Lotto, krabbiljetten en van: alle andere wettelijke kansspelen zoals PMU;

.Het verzorgen van.. fax,. scan ..en_fotokopieerdiensten_en.het.ontwikkelen_van_foto's

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- 1l1 11 1 1111 ll1 d IAlII0GN9

behoudo " 11~351Z~"

aan he

Belgisc

Staatsbl





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge



GEL EGO

22-'02- 2011

GRIFFIE,RËCHTBAN

van

KOOpHA~DEI. te ~~l~LEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

De exploitatie van een trefpunt voor postorderbedrijven.

Het uitbaten van een videotheek, omvattende onder meer maar niet uitsluitend de distributie van filmen op videobanden bestemd voor het publiek, verhuur van videoapparatuur en movieboxen, koop en verkoop van films op videobanden, videocassettes, dvd's, CD's , cd-roms, computerspelen (zowel hard- als software), filmmagazines.

Alle handelingen en transacties met gronden en onroerende goederen of zakelijke rechten op onroerende goederen en meer bepaald de aankoop, de verkoop, de wil, de bouw, de wederopbouw, de afbraak, de verbouwing, de exploitatie, de inrichting, de verhuring, de uitbating en het beheer van gebouwen, met inbegrip van winkels, en de aankoop , de verkoop, de ruil, de ontsluiting, de verkaveling, de exploitatie, de verhuring en de verpachting van gronden.

Een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen, effecten, aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden te verwerven, te behouden, voor eigen rekening te beheren en oordeelkundig uit te breiden, in de meest ruime zin van het woord.

Het aannemen van alle openbare en private werken.

Het bevorderen van de oprichting van andere vennootschappen door inbreng, participatie of investering en het nemen van participaties in reeds bestaande vennootschappen.

Het waarnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar of gelijksoortige functies en opdrachten in andere vennootschappen waarin zij al dan niet een deelneming heeft.

Het uitbaten van een bosbouwbedrijf en het beheren van bossen in de breedste zin.

Het toestaan van leningen, kredieten, financieringen en borgstellingen aan derden.

De vennootschap kan al deze werkzaamheden uitvoeren zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij kan handelen in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, waaronder tevens leasing, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken."

TWEEDE BESLUIT

Aanpassing statuten

De vergadering besluit éénpang de statuten van de vennootschap aan te passen naar aanleiding van voorgaand genomen besluit en aan de thans geldende wetgeving inzake ontbinding van vennootschappen, als volgt:

Artikel 3 wordt volledig geschrapt en vervangen zoals vermeld in het eerste besluit.

Artikel 32 dient volledig vervangen te worden door navolgende tekst:

"Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding van de vennootschap wordt gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de alsdan in dienst zijnde zaakvoerder van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vóór het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldig held van het verdelingsplan na te gaan.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen

vertegenwoordigd. "

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit." "

DERDE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan ;

ondergetekende geassocieerde notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statu-'ten van de

vennootschap op te stellen, te onderteke-men en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Heer Dirk Haesmans,

kantoorhoudende Dendermondsesteenweg 66, 2830 Willebroek, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om

alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten

hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor

alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen, te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent,

geassocieerd Notaris Jan Eekhaut.

"

"

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; verslag zaakvoerder

+balans; coördinatie statuten.

"

"

"

"

"

"

"

" "

"

"

"

"

"

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 09.06.2010 10164-0104-016
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 02.06.2009 09180-0372-016
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 12.06.2008 08238-0123-018
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 31.05.2007 07179-0255-018

Coordonnées
LIEZELE TRANSPORT

Adresse
WOLFSTRAAT 70 2870 LIEZELE

Code postal : 2870
Localité : Liezele
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande