LINQUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LINQUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 525.804.930

Publication

08/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

*14218911*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

2 7 fia 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0525.804.930

Benaming

(voluit) : LINQUP

(verkort) : e'

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VLUCHTENBURGSTRAAT 13 - 2630 AARTSELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van 31 oktober 2014 wordt vanaf 1 november 2014 het adres van de maatschappelijke zetel verplaatst naar : Koralenhoeve 15 - 2160 Wommeigem.

Peter Roelens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013
ÿþ~

li ~ <17,1 Mod Ward i1.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I Il n

*130739 5*

"-rji;7fe van de Rechtbank Ivan Koophandel te Antwerpen, op

O 3 MEI 2U13

Griffie

Ondernemingsnr : 0525.804.930

Benaming

(voluit) : LINQUP

(verkort) : I

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : VLUCHTENBURGSTRAAT 13 - 2630 AARTSELAAR

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER + VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Bij beslissing van de raad van bestuur van 9 april 2013 wordt vanaf heden de heer Joannes Kenis benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en de heer Peter Roelens wordt benoemd tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, welke hun mandaat aanvaarden. Deze opdracht geldt voor een termijn van zes jaar, om van rechtswege te eindigen op de jaarvergadering van 2018.

Roelens Peter

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302214*

Neergelegd

08-04-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0525804930

Benaming (voluit): LinQup

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2630 Aartselaar, Vluchtenburgstraat 13

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Pierre De Brabander, notaris te Lokeren met standplaats te Eksaarde, op drie april tweeduizend dertien, met als registratierelaas  Geregistreerd Registratiekantoor Lokeren op 08 APR 2013, dertien bladen, / verzendingen, boek 628, blad 41, vak 16. Ontvangen: ¬ VIJFENTWINTIG EURO (25 eur) . De Ontvanger (get.) R. ROOSE.  blijkt dat:

1. De heer ROELENS Peter, geboren te Tielt op drieëntwintig mei negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 1910 Kampenhout, Laarstraat 16/A; de heer KENIS Joannes Alfons Maria, geboren te Brasschaat op vier april negentienhonderd vierenvijftig, wonende te 2960 Brecht, Langvenlaan 3 en de naamloze vennootschap  TELELINQ , waarvan de zetel gevestigd is te 2630 Aartselaar, Vluchtenburgstraat 13, ingeschreven met ondernemingsnummer 0463.524.495, RPR Antwerpen en met nummer voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde BE463.524.495 vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de heer Roelens Peter, voornoemd, verzocht hebben authentieke akte te verlijden van de oprichting van een naamloze vennootschap, in wording;

2. de Naamloze vennootschap als maatschappelijke naam heeft "LinQup";

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te Aartselaar, Vluchtenburgstraat 13;

4. de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur;

5. het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR) bedraagt. Het is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen op naam, allen zonder nominale waarde, die elk één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volgestort.

6. het kapitaal geheel werd geplaatst door inbrengen in geld. Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

- de heer Roelens Peter heeft ingebracht in geld voor een bedrag van 123,00 euro, volledig volgestort, waarvoor 2 aandelen op naam, genummerd 1 en 2, toegekend worden;

- de heer Kenis Joannes heeft ingebracht in geld voor een bedrag van 61,50 euro, volledig volgestort, waarvoor 1 aandeel op naam, genummerd 3, toegekend wordt.

- de naamloze vennootschap  TeleLinQ heeft ingebracht in geld voor een bedrag van 61.315,50 euro, volledig volgestort, waarvoor 997 aandelen op naam, genummerd van 4 tot en met 1.000, toegekend worden.

7. het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar, waarvan het eerste eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien;

8. het aanleggen van reserves alsook de verdeling van het overblijvend saldo na vereffening geschieden volgens de wet. De winst wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering;

9. § 1. Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd-bestuurder die individueel optreedt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

§ 2. Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij vertegenwoordigd en treedt zij op ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten hetzij door beide bestuurders die gezamenlijk handelen, hetzij door de gedelegeerd-bestuurder die individueel optreedt.

Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

§ 3. Binnen het kader van het dagelijks bestuur is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gevolmachtigde(n) tot dit bestuur, die alleen handel(t)en.

§ 4. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door één lid van het directiecomité, die alleen handelt.

10. besloten werd geen commissaris te benoemen vermits de vennootschap uit te goeder trouw opgemaakte schattingen voor het eerste boekjaar niet aan de wettelijke criteria zal voldoen;

11. de vennootschap als doel heeft de handel en uitvoering, consultancy en exploitatie van telecommunicatie, informatica, kabelwerken en elektriciteit. De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan de functie uitoefenen van bestuurder of vereffenaar.

12. de jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping op tien juni om tien uur, en voor het eerst in het jaar tweeduizend vijftien;

13. Het stemrecht wordt uitgeoefend zoals in de wet is bepaald.

14. Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen, bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen moeten uiterlijk vijf werkdagen voor de datum van de voorgenomen vergadering, op de zetel van de vennootschap of bij een financiële instelling aangewezen in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Verder is er geen overdracht van aandelen meer mogelijk tot na de sluiting van de vergadering die de hele agenda afgewerkt heeft.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) voorafgaand aan de oprichting, in overeenstemming met artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE28 7340 3642 4620 bij KBC Bank, te Brussel, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 25 maart 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal bewaard blijven.

Voor de eerste maal, is het aantal bestuurders bepaald op drie. Worden benoemd tot bestuurders voor de duur van zes jaar (dus tot de jaarvergadering van tweeduizend negentien), en die aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet werden getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet: de heer Peter Roelens, de heer Joannes Kenis en de naamloze vennootschap  TeleLinQ , met als vaste vertegenwoordiger de heer Roelens Peter, allen voornoemd.

Overeenkomstig artikel 22 §1 van de statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden vertegenwoordigd door de raad van bestuur handelend als college, vertegenwoordigd door de meerderheid van haar leden, hetzij door een gedelegeerd bestuurder die individueel handelend.

Luik B - Vervolg

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get.)

Pierre DE BRABANDER

Notaris

Tegelijk hiermee werd neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte van drie april tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/02/2015
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge



Rechtbank van koophandel n

Antwerpen

0 5 FEB. 2015

ardeliediekeierpen

Ondernemingsnr : 0525.804.930

Benaming

(voluit) : LINQUP

(verkort) : I

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KORALENHOEVE 15 - 2160 WOMMELGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 22 december 2014 wordt vanaf 22 december 2014 de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Deloitte Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Berkenlaan 8b en vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoome, benoemd tot commissaris voor een periode van drie jaar, eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017 teneinde de controle op de jaarrekening per 31 december 2014, 2015 en 2016 uit te voeren. De jaarlijkse bezoldiging van het mandaat wordt vastgesteld op ¬ 3.000,00. De bezoldiging is gekoppeld aan de prijsindex der consumptieprijzen,

Peter Roelens

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0391-031

Coordonnées
LINQUP

Adresse
KORALENHOEVE 15 2160 WOMMELGEM

Code postal : 2160
Localité : WOMMELGEM
Commune : WOMMELGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande