LITTLE KINGS AND QUEENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LITTLE KINGS AND QUEENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.996.548

Publication

25/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111

*14159400*

r-) e" -% eN

t.:41j

13 A116. 2014

RECH v" a,..11

ANTWERPEN, Y.f...1!'WECHELEN

Ondernemingsnr : 5'Ç c()((e 5-41,

Benaming

(voluit) : Little Kings and Queens

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Saffraanbergstraat "I te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem)

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting dd.11108/2014

Uit een akte ontvangen door Meester Laurence CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 11 augustus 2014,

Blijkt er dat

I. 1. de heer DE SMEDT Yves [Rijksregistemummer 79.07,20-133.05], geboren te Mortsel op twintig juli negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Saffraanbergstraat 1 . echtgescheiden.

2, mevrouw LABEYE Nathalie [Rijksregistemummer 87.06.30-412.72], geboren te Antwerpen (Merksem) op; dertig juni negentienhonderd zevenentachtig, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Saffraanbergstraat 1, ongehuwd,

onder hen een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkt& Aansprake-dijkheid hebben opgericht.

Il, De vennootschap als naam heeft Little Kings and Queens,

III. De zetel gevestigd is te Saffraanbergstraat 1 te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem). De zetel kan zonder[ statutenwijziging verplaatst worden in Beligië bij besluit van de zaakvoerder.

IV. De vennootschap als doel heeft

Het aanbieden van diensten van kinderopvang, kinderoppas en kinderzorg, andere dan de opvang door kinderkribben en onthaalmoeders, en dit zowel aan particulieren en particuliere instellingen als aan scholen, overheden en bedrijven, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de voor- en naschoolse opvang, de begeleiding van kinderen onderweg naar en van school, de thuisopvang van zieke kinderen, de opvang en oppas van kinderen van werkende ouders in vakantieperiodes, de opvang en oppas van kinderen van bezoekers in bijvoorbeeld grootwarenhuizen, shoppingcentra, ziekenhuizen en dergelijke meer; alsmede aile activiteiten van promotie, adviesverlening en informatieverstrekking aangaande het voorgaande.

Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins. verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden,: vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangerr,

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer enI beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

 . _ _ _ .......

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels-en financiële operaties verrichten.

Verder is de vennootschap gerechtigd,zowel in België als in het buitenland, aile industriële, handels ,financiee,roerende en onroerende handelingen te verrichten.

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

V. Het kapitaal wordt vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt verte-igenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

VI. De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat op aile aandelen is ingeschreven ais vole:

1. aan de heer DE SMEDT Yves, voornoemd, ten belope van honderd vierentachtig (184) aandelen, hetzij achttienduizend vierhonderd euro (¬ 18.400,00);

2. aan mevrouw LABEYE Nathalie, voornoemd, ten belope van twee (2) aandelen, hetzij tweehonderd euro (E 200,00).

Tesamen: honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) vertegenwoordigend het volledige maatschappelijk bezit en kapitaal van de vennootschap.

De aandelen werden volstort ten belope van achtduizend tweehonderd euro (¬ 8.200,00), zodat de vennootschap uit dien hoofde beschikt vanaf heden over een bedrag van achtduizend tweehonderd euro (E 8.200,00).

VII, De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

VIII. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de heer DE SMEDT Yves [Rijksregistemummer 79.07.20-133.05j, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Saffraanbergstraat 1, hiervoor vernoemd, die verklaart zijn functie te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Bij zijn overlijden of ontslag wordt hij als statutair zaakvoerder van rechtswege opgevolgd door mevrouw LABEYE Nathalie, voornoemd, met dezelfde machten.

Het mandaat van statutaire zaakvoerder van de heer DE SMEDT Yves is onbezoldigd, tenzij de Algemene vergadering anders zou beslissen.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

IX. leder boekjaar begint op 1 juli van elk jaar en eindigt op 30 juni, met dien verstande dat het eerste boekjaar begint te lopen op 1 augustus 2014 en zal eindigen op 30 juni 2015.

X. De jaarvergadering komt rechtens bijeen op de derde donderdag van de maand december van ieder jaar, en voor de eerste maal in het jaar 2015.

XI, Benoeming zaakvoerder.

Bij eenparigheid beslist de buitengewone algemene vergadering als niet statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur aan te stellen en te benoemen

mevrouw LABEYE Nathalie [Rijksregistemummer 87.06.30-412.721, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Saffraanbergstraat 1, ongehuwd.

Die verklaart haar functie te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering anders zou beslissen.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan KBO, fiscale administratie ed, Leysen Chris, C. Leysen Consulting Burg.V, ovv Comm.. V Breugelhoevestraat 50 C, 2560 Nijlen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het Ondememingsloket en aile documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om inschrijving als 'B.T.W."-belastingplichtige te bekomen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Laurence Cuypers, Notaris)

Voor-

behouden aan het ; Belgisch

Staateblad

Tegelijk hiermede neergelegd

1) expeditie van de oprichtingsakte dd.11/08/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 01.02.2017 17036-0290-008

Coordonnées
LITTLE KINGS AND QUEENS

Adresse
SAFFRAANBERGSTRAAT 1 2222 ITEGEM

Code postal : 2222
Localité : Itegem
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande