LIVINGWOOD VASTGOED

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIVINGWOOD VASTGOED
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 554.701.626

Publication

03/07/2014
ÿþmod 11.1



WeLiw_H-S- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vom behoui

aan h

Belg is Staatsb

engyll

1,3e..1 Itti ....poire van tle

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

24 JUNI 2014

ANTWERPEN afdefing TURNHOUT De %Mie



Ösro1. ç

ondememingsnr :

Benaming (voluit) : Livingwood Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Wechelsebaan 149

2275 Lille

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 23 juni 2014 dat tussen:

1, "Verkanni", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Lipseinde 31, ondernemingsnummer 0474.837.665 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, "Strikkenhof", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Lipseinde 31, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Vervoort, Jozef Pauline, geboren te Turnhout op 6 augustus 1954 (rijksregisternummer 54,08.06-269.62), wonende te 2330 Merksplas, Lipseinde

2. "Cleynen Johan", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3384 Glabbeek, Torenstraat 10, ondernemingsnummer 0448.754.860 RPR Leuven, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Cleynen, Johan Marcel Ghislain, geboren te Tienen op 20 juli 1965 (rijksregisternummer 65.07_20-383.43), wonende te 3390 Tielt-Winge, Kolverendries 4.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Haar naam luidt "Livingwood Vastgoed".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2275 Lille, Wechelsebaan 149.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Dool.

De vennootschap heeft tot doel:

a) projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening daarin begrepen:

- projectontwikkeling voor woningbouw, nieuwbouw, renovatiewerken;

 handel in onroerend goed voor eigen rekening;

- verhuur van eigen onroerend goed;

- bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden

b) advies- en bijstand aan de bedrijfswereld daarin begrepen:

markt- en opinieonderzoekbureau's

adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer daarin begrepen het verlenen van

adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en

" toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

C) managementactiviteiten van holdings en coördinatiecentra;

" d) technisch advies aan architecten en ingenieurs;

e) diverse dienstverleningen hoofdzakelijk aan bedrijven.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile industriële, handels-, roerende,

onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om

haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De

.vennootschap kan-door middel van_inbrenginschrilvingJusie _of op gelijk_welka andere manier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mot111.1

Voor-

behouden

aN1 hdt

eefech

Staatsblîcl

belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks mach onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de KBC Bank.

Winstverdeling Reserves Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boek"aar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2015.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de derde maandag van de maand juni om 18.00 uur of de eerstvolgende werkdag,

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering,

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1, Aantal Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten; zij bepalen ook het aantal zaakvoerders evenals de duur van hun mandaat.

Voor de eerste maal kunnen de zaakvoerders worden benoemd in de oprichtingsakte, 2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders" genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door aile leden.

3, Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste Lez, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, behoudens voor rechtshandelingen inzake het verwerven of vervreemden van onroerende goederen, het afsluiten van leningen, kredietopeningen of andere financieringsvormen, het verlenen van hypothecaire waarborgen of borgstellingen, het aanwerven van leidinggevend personeel op managementniveau. Voor al deze verrichtingen is de handtekening vereist van twee zaakvoerders, samen handelend.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerderbf lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zef zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Benoemingen. .

7Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur de heer Vervoort Jozef en de heer Cieynen Johan, beiden voormeld; en die uitdrukkelijk hebben verklaard het hen toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is hun mandaat onbezoldigd.

Volmacht.

De heer Vervoort Jozef voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij. deze opgerichte vennootschap), heeft verklaard volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw Van Rooy Rite, te 2275 Lille, Nachtegalenstraat 32, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever heeft bovendien verklaard dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- . behoudena

aap hèt fadgisch Staatsby

\F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

r-17-~~ ~. I~""~C1:;:

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var~de.akt

Neergelegd ter geile val( de

RECHTBANK VAN 3.5.ü:~~

Illagj

1 ? JUNI 2015

ANTWERPEN a±aeluig 1URNHDUT

Do Griffier

GI`ïï%

i

Ondememingsnr : 0554,701.626

Benaming (voluit) : Livingwood Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wechelsebaan 149

2275 Lille

Onderwerp akte :SPLITSINGSVOORSTEL INZAKE PARTIËLE SPLITSING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 15

juni 2015, dat:

Zijn verschenen:

1. De bestuurders van "Livingwood Bouwbedrijven", naamloze vennootschap, met

maatschappelijke zetel te 3384 Glabbeek (Attenrode), Torenstraat 10, BTW 8E0478.606.512 RPR Leuven, opgericht ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "Livingstone-Wood & C°", bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op 7 oktober 2002, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 oktober daarna, onder het nummer 02131467, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en laatst bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op 18 oktober 2004, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 november daarna, onder het nummer 04156363, namelijk:

 de heer Cleynen, Johan Marcel Ghislain, geboren te Tienen op 20 juli 1965 (rijksregisternummer 65.07.20-383.43), wonende te 3390 Tielt-Winge, Kolverendries 4;

 mevrouw Elaerts, Brigitte Irma Denis, geboren te Tienen op 21 maart 1969 (rijksregisternummer 69.03.21-422.30), wonende te 3390 Tielt-Winge, Kolverendries 4;

 de heer Vervoort, Jozef Pauline, geboren te Turnhout op 6 augustus 1954 (rijksregisternummer 54.08.06-269.62), wonende te 2330 Merksplas, Lipseinde 31 Voornoemde vennootschap "Livingwood Bouwbedrijven" wordt hierna ook genoemd `overdragende vennootschap".

2. De zaakvoerders van "Livingwood Vastgoed", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Wechelsebaan 149, ondernemingsnummer 0554.701.626 RPR Turnhout, opgericht bij akte verleden voor notaris Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 23 juni 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna, onder het nummer 14128776, namelijk:  de heer Cieynen Johan voormeld;

-- de heer Vervoort Jozef voormeld.

Voornoemde vennootschap "Livingwood Vastgoed" wordt hierna ook genoemd "overnemende

vennootschap 1",

3. De bestuurders van "Verkami", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Lipselnde 31, ondernemingsnummer 0474.837.665 RPR Turnhout, opgericht bij akte verleden voor notaris Cor Steel te Merksplas op 14 mei 2001, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 juni daarna, onder het nummer 20010601-17, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte eveneens verleden voor notaris Cor Stoel op 28 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari daarna, onder het nummer 080113487, namelijk;

 mevrouw Vermeiren, Bernarda Cornelia, geboren te Turnhout op 17 januari 1958 (rijksregisternummer 58.01.17-172.58), wonende te 2330 Merksplas, Lipseinde 31;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Mevrouw Vervoort, Kathleen, geboren te Turnhout op 6 mei 1983 (rijksregisternummer 83.05.06-204.36), wonende te 2300 Turnhout, Kastelein 74;

- de heer Vervoort, Michael, geboren te Turnhout op 18 september 1987 (rijksregisternummer 87,09.18-367.13), wonende te 2330 Merksplas, Leopoldstraat 63 Bus2;

- "Strikkenhof", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Lipseinde 31, ondernemingsnummer 0459.044.877 RPR Turnhout, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Vervoort Jozef voormeld.

Voornoemde vennootschap "Verkami" wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap

2

4. De zaakvoerder van "Johan Cleynen", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3384 Glabbeek (Attenrode), Torenstraat 10, BTW BE0448.754.860 RPR Leuven, opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Indekeu te Zoutleeuw op 2 december 1992, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 december daarna, onder het nummer 921224-455, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op 28 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 februari daarna, onder het nummer 08018967, namelijk

-- de heer Cleynen Johan voormeld.

Voornoemde vennootschap "Johan Cleynen" wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap 3",

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen beslissen het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen voor te leggen aan hun buitengewone algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728 tot en met 741 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen hebben het initiatief genomen een partiële splitsing tot stand te brengen die de overdracht van een deel van het vermogen van de

overdragende vennootschap, zowel rechten ais verplichtingen, aan de overnemende

vennootschappen tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 677 en 682 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat de overdragende vennootschap ophoudt te bestaan.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de partiële splitsing onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen:

A. Wettelijke vermeldingen

1. identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 728 1° Wetboek van vennootschappen).

1.1. Identificatie van de overdragende vennootschap

"Livingwood Bouwbedrijven", naamloze vennootschap, opgericht als besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "Livingstone-Wood & C°", bij akte verleden voor notaris Maro Honorez te Tienen op 7 oktober 2002, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 oktober daarna, onder het nummer 02131467, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en laatst bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op 18 oktober 2004, bekendgemaakt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 november daarna, onder het nummer 04156363.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 3384 Glabbeek (Attenrode), Torenstraat 10, BTW BE0478.606.512 RPR Leuven,

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

HONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 125.000,00). Het is verdeeld in 1.250 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 111250s1e van het kapitaal.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

de coördinatie van woningbouw, van ruwbouw tot sleutel op de deur, in de meest ruime zin;

fabricatie van timmerwerk (omvattende zagerij en werf voor het verdelen van hout) - Fabricatie van schrijnwerk voor het bouwbedrijf - Fabricatie van onderdelen voor geprefabriceerde huizen en uiteenneembare houten paviljoenen - Fabricatie van parketvloeren en parketpanelen - Algemene bouwonderneming - Onderneming voor het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken - Onderneming voor

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

het leggen van tegelvloeren, mozaiek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren

Op de laatste blz. van j_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



met uitzondering van hout - Onderneming voor pleisterwerken, het leggen van

parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen - Onderneming voor alle timmer- en schrijnwerk voor gebouwen - Onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken - Groot- en kleinhandel in producten en materiaal voor de bouwnijverheid - Groot- on kleinhandel in recuperatieproducten - Onderneming voor het uitvoeren van alle welkdanige bouw-, afbraak-, grond-, wegenis-, waterleidingswerken en metalen constructies, studies en prijsberekeningen; het aankopen, verkopen, verwerken en vervaardigen van bouwmaterialen en daartoe bestemde grondstoffen; het uitbaten, kopen en verkopen van vergunningen, brevetten en merken in verband met de bouwnijverheid; dit alles in de breedste zin - Onderneming voor sanitaire inrichtingen, isolatiewerken en food-en zinkwerken - Aannemingen uitvoeren van alle metsel- en betonconstructies, ijzer- en metaalconstructies, de aan- en verkoop van alle materialen on grondstoffen in verband met de bouwen algemene aannemingswerken - De aanleg, onderhoudswerken en draineringswerken aan wegen, aanleg van nutsvoorzieningen en aanplantingen en het uitvoeren van bestratingswerken bij wegenbouw; het bouwen, herstellen en onderhouden van rioleringen en waterlopen. Dit alles zowel op privé en industrieel vlak van openbare aanbestedingen - Waterbouwkundige werken, bijzondere grondwerken, draineringswerken, andere grondwerken, wagenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken - Leggen van kabels en diverse leidingen, spoorlijn werken, aanleg en onderhoud van diverse terreinen, verkeerssignalisatie - Ruwbouw, algemene bouwwerkzaamheden, schoorsteen- en ovenbouw, slopingswerken en vloerwerken - Dakbedekkingen en Isolatie tegen vochtigheid zoals bedekken van gebouwen, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, gebeurlijk gecombineerd met metalen, droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt - Thermische en geluidsisolatie, vloerbedekking en muurbekleding, stukadoorswerken, arduin- en marmerwerken, restauratie werken - Timmer- en schrijnwerk en metalen schrijnwerk zo onder meer voor gebouwen, plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken, plaatsen van plastiekdeuren en plinten, van houten vensterluiken en luiken in plastiek, leggen van parket en alle andere hout bedekkingen van muren en vloeren, plaatsen van schutsels en valse zolderingen in hout, plaatsen van ijzerwerk, metalen vensterluiken en metalen schnjnwerk, van roosters, van intrekbare en rollende deuren en van buiten rolluiken, bedekken van muren en zolderingen door aanbrengen van metalen elementen - Glaswerken, schilder- en behangwerk, metaalconstructies en metalen kunstwerken, industriële pijpleidingen en kanalisatie - Centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk zoals het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom, gas en van bijkomende toestellen; plaatsen van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerk, installaties van waterverzachters, bedekken van daken in non-ferro metalen en plaatsen van zink en dakvensters evenals onderhouds- en herstellingswerken; het plaatsen, herstellen en onderhouden van allerlei branders - Elektrotechnische installatie, speciale installaties - zoals inrichten van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enzovoort - Diverse werkzaamheden.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan zich borg stellen ten voordele van derden.

De vennootschap kan tevens functies van bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag tevens alle onroerende goederen nodig tot de uitbating aankopen, bouwen of in huur nemen.

Zij kan haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel persoonlijk als bij middel van onder aanneming, voor eigen rekening als voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door ieder bestuurder, individueel handelend, namelijk: de heer Cleynen Johan, mevrouw Slaerts Brigitte en de heer Vervoort Jozef, allen voormeld. Aandeelhouders

De aandeelhouders van de vennootschap "Livingwood Bouwbedrijven" zijn, volgens de ons verstrekte gegevens:

- de vennootschap "Verkami" voormeld: zeshonderd vijfentwintig_(625) aandelen; _ e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- de vennootschap "Johan Cleynen" voormeld: zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen. 1.2. Identificatie van de overnemende vennootschap 1

"Livingwood Vastgoed", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor notaris Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 23 juni 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 juli daarna, onder het nummer 14128776,

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Wechelsebaan 149, ondernemingsnummer 0554.701.626 RPR Turnhout.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00). Het is verdeeld in 10 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1110de van het kapitaal.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

a) projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening daarin begrepen:

- projectontwikkeling voor woningbouw, nieuwbouw, renovatiewerken;

- handel in onroerend goed voor eigen rekening;

- verhuur van eigen onroerend goed;

- bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden

b) advies- en bijstand aan de bedrijfswereld daarin begrepen:

- markt- en opinieonderzoekbureau's

- adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer daarin begrepen het

verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

c) managementactiviteiten van holdings en coordinatiecentra;

d) technisch advies aan architecten en ingenieurs;

e) diverse dienstverleningen hoofdzakelijk aan bedrijven.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doe! gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door twee zaakvoerders, namelijk de heer Cleynen Johan en de heer Vervoert Jozef, beiden voormeld.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

- de vennootschap "Verkami", voormeld: vijf (5) aandelen;

-- de vennootschap "Johan Cleynen", voormeld: vijf (5) aandelen

1.3. Identificatie van de overnemende vennootschap 2

"Verkami", naamloze vennootschap, opgericht bij akte verleden voor notaris Cor Stoel te Merksplas op 14 mei 2001, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 juni daarna, onder het nummer 20010601-17, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte eveneens verleden voor notaris Cor Stoel op 28 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 18 januari daarna, onder het nummer 080113487. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2330 Merksplas, Lipseinde 31, ondernemingsnummer 0474.837.665 RPR Turnhout.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN ZESHONDERDACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 2.618.500,00). Het is

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

verdeeld in 15.968 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van

1I15968ste van het kapitaal.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1 het verwerven van aandelen in andere vennootschappen, alsmede het verwerven, houden

en afstoten van deelnemingen in of op andere wijze deelnemen in andere ondernemingen

en het verwerven, bezitten en vervreemden van andere effekten;

2- het voeren van het beheer en het bestuur over, of het geven van adviezen aan andere vennootschappen of ondernemingen;

3- onderneming voor:

a. projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening daarin begrepen:

- projectontwikkeling voor woningbouw, nieuwbouw, renovatiewerken; handel in onroerend goed voor eigen rekening;

- verhuur van eigen onroerend goed;

bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor rekening van derden

b. advies- en bijstand aan de bedrijfswereld daarin begrepen:

- markt- en opinieonderzoekbureau`s

- adviesbureau`s op het gebied van bedrijfsvoering en beheer daarin begrepen het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

c. managementsactiviteiten van holdings en coordinatiecentra;

d. technisch advies aan architecten en ingenieurs;

e. diverse dienstverleningen hoofdzakelijk aan bedrijven.

4- Uitbating van een land- en tuinbouwbedrijf.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, Zij mag ook de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere

vennootschappen uitoefenen. In het algemeen mag zij aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar gedelegeerd bestuurder, namelijk de vennootschap "Strikkenhof" voormeld, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Vervoort Jozef voormeld.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 de heer Vervoort, Jozef en mevrouw Vermeiren Bernarda, beiden voormeld: vijftienduizend negenhonderd drieënveertig (15.943) aandelen;

-- de vennootschap "Sfrikkenhof", voormeld: vijfentwintig (25) aandelen.

1.4. Identificatie van de overnemende vennootschap 3

"Johan Cleynen", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Indekeu te Zoutleeuw op 2 december 1992, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 december daarna, onder het nummer 921224455, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Marc Honorez te Tienen op 28 december 2007, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 februari daarna, onder het nummer 08018967,

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 3384 Glabbeek (Attenrode), Torenstraat 10, BTW BE0448.754.860 RPR Leuven.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN DRIEHONDERDACHTENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDTWEEENNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 2.368.592,01). Het is verdeeld in 38.134 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van 1l38134ste van het kapitaal.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar,

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, partcipaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft-en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin. De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder, namelijk de heer Cleynen Johan voormeld.

Aandeelhouders

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

 de heer Cleynen, Johan voormeld: vijfendertigduizend achthonderd achtendertig (35.838) aandelen;

 mevrouw Elaerts, Brigitte voormeld: tweeduizend tweehonderd zesennegentig (2.296) aandelen.

2. Uit te geven aandelen (artikel 728 2° Wetboek van venootschappen.)

Aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap, anderen dan de respectievelijke overnemende vennootschappen, worden, in vergoeding voor het gedeelte van het vermogen dat overgaat naar de respectievelijke overnemende vennootschappen, aandelen van deze vennootschap uitgekeerd, als volgt

2.1. Het kapitaal van de overnemende vennootschap 1 "Livingwood Vastgoed" wordt op heden vertegenwoordigd door tien (10) aandelen.

Tweehonderd veertien (214) nieuwe voistorte aandelen van de overnemende vennootschap worden uitgereikt. Deze zullen worden toebedeeld als volgt:

- aan de vennootschap "Verkami", voormeld: honderd en zeven (107) aandelen;

 aan de vennootschap "Johan Cleynen", voormeld; honderd en zeven (107) aandelen, Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de 10 bestaande aandelen,

2.2. Het kapitaal van de overnemende vennootschap 2 "Verkami" wordt op heden vertegenwoordigd door vijftienduizend negenhonderd achtenzestig (15.968) aandelen. In "beginsel" worden duizend negenhonderd zevenenzeventig (1.977) nieuwe volstorte aandelen van de overnemende vennootschap uitgereikt. Deze zullen worden toebedeeld als volgt:

 aan de vennootschap "Verkami", voormeld: duizend negenhonderd zesenzeventig (1.976) aandelen;

 aan de vennootschap "Johan Cleynen", voormeld: één (1) aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen, Er gebeurt evenwel een 'intrekking' van de aandelen van de "overdragende vennootschap" die worden aangehouden door de overnemende vennootschap 2 "Verkami" (toepassing artikel 740, §2, 1° Wetboek van vennootschappen en artikel 78, §6 KBIWetboek van vennootschappen juncto artikel 80bis KB/Wetboek van vennootschappen).

De partiële splitsing gebeurt disproportioneel waarbij betreffende het gedeelte van het

vermogen dat partieel wordt gesplitst naar "Verkami" slechts één nieuw aandeel "Verkami" zal worden uitgereikt aan "Johan Cleynen".

2.3. Het kapitaal van de overnemende vennootschap 3 "Johan Cleynen" wordt op heden vertegenwoordigd door achtendertigduizend honderd vierendertig (38.134) aandelen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In "beginsel" worden vierduizend achthonderd éénendertig (4.831) nieuwe volstorte aandelen van de overnemende vennootschap uitgereikt. Deze zullen worden toebedeeld als volgt:

 aan de vennootschap "Johan Cleynen", voormeld: vierduizend achthonderd

negenentwintig (4.829) aandelen;

- aan de vennootschap "Verkami", voormeld: twee (2) aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

Er gebeurt evenwel een 'intrekking' van de aandelen van de "overdragende vennootschap "Livingwood Bouwbedrijven" die worden aangehouden door de verkrijgende vennootschap "Johan Cleynen" (toepassing artikel 740, §2, 1° Wetboek van vennootschappen en artikel 78, §6 KBIWetboek va vennootschappen, juncto artikel 80bis KB/Wetboek van vennootschappen).

De partiële splitsing gebeurt disproportioneel waarbij betreffende het gedeelte van het

vermogen dat partieel wordt gesplitst naar "Johan Cleynen" slechts twee nieuwe aandelen "Johan Cleynen" zullen worden uitgereikt aan "Verkami".

3. Wijze van uitreiking (artikel 728 3° Wetboek van vennootschappen).

De uitreiking van de aandelen van de overnemende vennootschappen zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van deze vennootschap. Binnen de 15 dagen na de publicatie van het partieel splitsingsbesluit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad tekent het bestuursorgaan van de overnemende vennootschappen de relevante gegevens aan in het aandelenregister van de overnemende vennootschap, met name:

 de identiteit van de aandeelhouder van de overdragende vennootschap;

 het aantal aandelen van de overnemende vennootschappen dat hen toekomt;

 de datum van het partieel splitsingsbesluit.

Deze inschrijvingen worden ondertekend door het bestuursorgaan en door de aandeelhouders

van de overdragende vennootschap.

4. Datum van deelname in de winst (artikel 728 4° Wetboek van vennootschappen). De nieuwe uit te geven aandelen in de overnemende vennootschappen nemen deel in de resultaten van deze vennootschap vanaf 1 januari 2015.

5. Boekhoudkundige datum (artikel 728 5° Wetboek van vennootschappen).

De verrichtingen van de overdragende vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschappen vanaf 1 januari 2015, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de overdragende vennootschap dat in de overnemende vennootschappen is ingebracht.

6. Bijzondere rechten (artikel 728 6° Wetboek van vennootschappen).

Alle aandelen die het kapitaal van de overdragende vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschappen geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de overdragende vennootschap. Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

7. Bijzondere bezoldiging (artikel 728 7° Wetboek van vennootschappen).

Aan de algemene vergadering zal worden voorgesteld om de bepalingen van artikel 731 §1 laatste lid en 734 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen en zal derhalve in de agenda letterlijk melding worden gemaakt van 731 §1 laatste lid en het eerste en tweede lid van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en de afstand zal worden onderworpen aan een uitdrukkelijke stemming van de algemene vergadering, tengevolge waarvan er geen bijzondere verslagen en een verslag van de commissaris zullen worden opgesteld in de zin van de artikelen 730 en 731 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg zal de verslagprocedure overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen inzake een inbreng in natura bij kapitaalverhoging van toepassing zijn op verkrijgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Livingwood Vastgoed" en "Johan Cleynen" en overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen inzake een inbreng in natura bij kapitaalverhoging van toepassing zijn op de verkrijgende naamloze vennootschap "Verkami".

Er wordt dan ook geen bijzondere bezoldiging toegekend aan een bedrijfsrevisor voor het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag. $. Bijzondere voordelen (artikel 728 8° Wetboek van vennootschappen).

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overdragende vennootschap, noch aan de bestuurders/zaakvoerders van de overnemende vennootschappen.

$. Overdracht, onroerende goederen - - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de

v Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De overdragende vennootschap is voor 99 procent eigenares van volgende onroerende

goederen:

Gemeente LILLE - eerste afdeling I Lille.

1. Een bedrijfsgebouw (kadastraal gekend als schrijnwerkerij) gelegen onder de gemeente

Lille, eerste afdeling / Lille, aan de Achterstenhoek 42, gekadastreerd volgens de huidige

kadastrale legger en de laatste overgeschreven titel sectie D nummer 681D, met een oppervlakte van 46 are 84 centiare.

2. Een perceel weiland met alle verdere aanhorigheden, gelegen onder de gemeente Lille, eerste afdeling / Lille, ter plaatse "Heyschenhoek", gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger en de laatste overgeschreven titel sectie D nummer 74/M, met een oppervlakte van 52 are 58 centiare.

3. Een building met alle verdere aanhorigheden, gelegen onder de gemeente Lille, eerste afdeling / Lille, aan de Welchelsebaan 149, gekadastreerd volgens de huidige kadastrale legger en de laatste overgeschreven titel sectie D nummer 74/N, met een oppervlakte van 14 are 3 centiare.

ingevolge de partiële splitsing zullen voormelde onroerende goederen overgaan als volgt: - de onroerende goederen sub 1 en sub 3 op de overnemende vennootschap 1, zijnde "Livingwood Vastgoed";

het onroerend goed sub 2 ten belope van de ene helft of 49,5 procent in voile eigendom op de overnemende vennootschap 2, zijnde "Verkami" en ten belope van de andere helft of 49,5 % in volle eigendom op de overnemende vennootschap 3 "Johan Cleynen".

De ondergetekenden verklaren dat op de onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 101 § 1, van het bodemdecreet. De ondergetekenden bevestigen vôl r heden op de hoogte te zijn gebracht van de bodemattesten door OVAM, als volgt:

a) op 12 februari 2015 voor de kadastrale nummers 741N en 74/M,

Deze bodemattesten bepalen identiek:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de

bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

b) op 11 mei 2015 voor het kadastraal nummer 68/D,

Dit bodemattest bepaalt:

2 Inhoud van het bodemattest

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden

uitgevoerd.

2.1,1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd

worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend

bodemonderzoek van 03.05.2004, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en

functie van de grond.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

DATUM.' 24.05.2000

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Terrein gelegen aan de Achterstenhoek 42 te Lille

AUTEUR: Laboratorium Van Vooren NV

DATUM: 03.05.2004

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek, Vennootschap Medina, Achterstenhoek 42 te 2275

Lille (03/A4663)

AUTEUR: Laboratorium Van Vooren NV".

10.De nauwkeurige beschrijving van de over te dragen activa en passiva (artikel 728 9° van

het Wetboek van vennootschappen).

De volgende delen van het vermogen van de overdragende vennootschappen zullen op basis

van de jaarrekening per 31 december 2014 overgedragen worden.

1. Gedetailleerde beschrijving activa "Livingwood Vastgoed":

- Af te splitsen onroerende goederen: ¬ 819.133,96

- Liquide middelen: ¬ 400.000,00

Totaal activa: ¬ 1,219.133,96 Boekhoudkundige verwerking bij Livingwood Vastgoed.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 1 r

mod 11.1

Actief:

- Terreinen en gebouwen: ¬ 819.133,96

 Liquide middelen: ¬ 400.000,00

Totaal: ¬ 1.219.133,96

Passief:

 Kapitaal: ¬ 59.476,17

- Wettelijke reserve: ¬ 5.947,62

- Overgedragen winst: ¬ 1.153.710,17

Totaal: ¬ 1.219.133,96

2. Gedetailleerde beschrijving activa "Verkami":

- Af te splitsen onroerende goederen (49,50 procent): ¬ 73.621,66

 Liquide middelen: ¬ 500.000.00

Totaal activa: ¬ 573.621,66

Boekhoudkundige verwerking bij Verkami.

Zoals hoger aangegeven gebeurt de partiële splitsing disproportioneel waarbij betreffende het gedeelte van het vermogen dat partieel wordt gesplitst naar Verkami, slechts 1 nieuw aandeel "Verkami" zal worden uitgereikt aan de vennootschap "Johan Cleynen".

Aldus zal deze inbreng aanleiding geven tot een toename van het boekhoudkundig eigen vermogen met VIERHONDERDACHTENVIJFTIG EURO NEGENTIG CENT (¬ 458,90) en zal boekhoudkundig verwerkt worden als volgt:

Actief:

- Terreinen en gebouwen: ¬ 73.621,66

-- Liquide middelen: ¬ 500.000,00

Totaal: ¬ 573.621,66

Passief:

- Kapitaal: ¬ 22,39

- Wettelijke reserve: ¬ 2,24

- Overgedragen winst: ¬ 434,27

Totaal: ¬ 458,90

3. Gedetailleerde beschrijving activa "Johan Cleynen":

 Af te splitsen onroerende goederen (49,50 procent): ¬ 73.621,66

 Liquide middelen: ¬ 500.000,00

Totaal activa: ¬ 573.621,66

Boekhoudkundige verwerking bij Johan Cleynen.

Zoals hoger aangegeven gebeurt de partiële splitsing disproportioneel waarbij betreffende het gedeelte van het vermogen dat partieel wordt gesplitst naar Johan Cleynen, slechts 2 nieuwe aandelen "Johan Cleynen" zullen worden uitgereikt aan de vennootschap "Verkami". Aldus zal deze inbreng aanleiding geven tot een toename van het boekhoudkundig eigen vermogen met VIERHONDERDACHTENVIJFTIG EURO NEGENTIG CENT (¬ 458,90) en zal boekhoudkundig verwerkt worden als volgt:

Actief:

- Terreinen en gebouwen: ¬ 73.621,66

 Liquide middelen: ¬ 500.000,00

Totaal: ¬ 573.621,66

Passief:

- Kapitaal: ¬ 22,39

 Wettelijke reserve: ¬ 2,24

- Overgedragen winst: ¬ 434,27

Totaal: ¬ 458,90

Betwisting

Om elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hierboven omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van de reeds gekende vermogensbestanddelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, blijven toebehoren aan de overdragende vennootschap,

11.Verdeling van de aandelen (art. 728 10° van het Wetboek van vennootschappen).

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ry

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 1.1



Rekening houdend met het aandeelhoudersschap van de overdragende vennootschap op datum van ondertekening van het partieel splitsingsbesluit, worden de nieuwe aandelen van de overnemende vennootschappen als volgt verdeeld:

Livingwood Vastgoed:

 Aan voormelde vennootschap "Verkami": honderd en zeven (107) aandelen;

- Aan voormelde vennootschap "Johan Cleynen"; honderd en zeven (107) aandelen. Verkami:

 Aan voormelde vennootschap "Johan Cleynen": één (1) aandeel.

Johan Clevnen:

- Aan voormelde vennootschap "Verkami": twee (2) aandelen.

B. Bijkomende vermeldingen

1. Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschappen

Aan de statuten van de overnemende vennootschappen worden de artikels inzake het kapitaal en inzake het aantal aandelen uitgegeven ter vertegenwoordiging van dit kapitaal, aangepast. Aan de statuten van de overdragende vennootschap wordt enkel het artikel inzake het kapitaal aangepast.

2. Kosten van de splitsingsverrichting

De kosten van de splitsingsverrichting zullen worden gedragen door de overdragende

vennootschap "Livingwood Bouwbedrijven".

3. Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun

macht ligt om de partiële splitsing uiterlijk op 31 juli 2015 te verwezenlijken op de hiervoor

uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de

buitengewone algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van

het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen

meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden 'zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter

te respecteren.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/08/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

_Neercrelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

,akte

0 6 AUG, 2015

ius

I1lihIUIIUIifl~iiW~

~

*151186

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffler

Griffie

Ondememingsnr : 0554.701.626

Benaming (voluit) : Livingwood Vastgoed

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wechelsebaan 149

2275 Lille

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OF PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING - KAPITAALVERHOGING  STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit vier akten verleden voor meester Tom Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 31 juli 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Livingwood Vastgoed", met maatschappelijke zetel te 2275 Lille, Wechelsebaan 149, ondernemingsnummer 0554.701.626 RPR Antwerpen, afdeling Turnhout, onder meer volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij bepaalde vermogensbestanddelen zoals omschreven in het partieel splitsingsvoorstel, overgenomen worden van de partieel te splitsen vennootschap "Livingwood Bouwbedrijven", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 3384 Glabbeek (Attenrode), Torenstraat 10, ondernemingsnummer 0478.606.512 RPR Leuven, door onderhavige vennootschap.

TWEEDE BESLUIT.

De conclusies van het verslag van de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Mol, Meuldermans & Partners", kantoor houdende te Boom, Vrijheidstraat 91, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, bedrijfsrevisor, luiden als volgt.

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA LIVINGWOOD VASTGOED bestaat uit een afgesplitst gedeelte van het vermogen van de vennootschap NV LIVINGWOOD BOUWBEDRIJVEN, gevestigd te 3384 Glabbeek (Attenrode), Torenstraat 10, conform het partieel splitsingsvoorstel dd. 15 juni 2015, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Turnhout op 17 juni 2015 en gepubliceerd in de blagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 juni 2015.

B1 het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 214 aandelen van de BVBA LIVINGWOOD VASTGOED, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid

enbillijkheid _van de.verrchting= _______ --------- _ ....._

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

"

Votr-

Behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Boom, 30 juli 2015

Bvba De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist in het kader van de partiële splitsing door overneming tot verhoging van het

maatschappelijk kapitaal met NEGENENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERDZESENZEVENTIG

EURO ZEVENTIEN CENT (¬ 59.476,17) om het te brengen van HONDERDDUIZEND EURO (¬

100.000,00) op HONDERDNEGENEN VIJFTIGDUIZEND VIERHONDERDZESENZEVENTIG EURO

ZEVENTIEN CENT (¬ 159.476,17).

VIERDE BESLUIT.

Als gevolg van de voorgaande partiële splitsing, de daarmee gepaard gaande kapitaalverhoging en

uitgifte van nieuwe aandelen, worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht:

 artikel 5.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

HONDERDNEGENEN VIJFTIGDUIZEND VIERHONDERDZESENZEVENTIG EURO ZEVENTIEN CENT (¬ 159.476,17).

 artikel 6.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het kapitaal is verdeeld in 224 aandelen zonder vermelding van waarde, elk met een

fractiewaarde van 1/224st° van het kapitaal.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, gecoördineerde statuten, verslag

zaakvoerders en verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIVINGWOOD VASTGOED

Adresse
WECHELSEBAAN 149 2275 LILLE

Code postal : 2275
Localité : LILLE
Commune : LILLE
Province : Anvers
Région : Région flamande