LJANSSENS CONSULTING

Divers


Dénomination : LJANSSENS CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.628.204

Publication

16/08/2013
ÿþMod Word 11.

In de bijlagen bij het.Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Xeorgelegd ter !,-,i ..ree var, de Rechtbank van KOap11ff!ltiGi AIlll'repen, op

Griffie a G .3

II IA

11101113 I~~I8321*III IIV"

Ondernemingsnr : 0832.628.204

Benaming

(voluit) : LJanssens Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm.: Burgerlijke vennootschap o.v.v. een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Antwerpsestraat 72 te 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : maatschappelijke- en uitbatingszetel

Uit het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op de maatschappelijke zetel op 31 juli 2013, blijkt dat met ingang van 1 augustus 2013 de maatschappelijk- en uitbatingszetel wordt verhuisd van Antwerpsestraat 72 te 2640 Mortsel naar Steenovenbos 2 te 2640 Mortsel.

Mortsel, 31 juli 2013

De heer Luk Janssens,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsb lad

j f f~~ ,~ ~-i ,

, I~~VJI.IiR ~~j 1

MM 2.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~Niellent' tar Orle ven de ~ iLetil~á~ri te k~twerpen op~ 2011

-De

er,

IlI DII DIII IlI DiD II1 IIl IDD il II

*11010057"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

083206280204 LJanssens Consulting

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap (afgekort: BVovvComm.V)

Zetel : Antwerpsestraat 72, 2640 Mortsel

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een onderhandse akte opgesteld te Mortsel op 31 december 2010 blijkt dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht.

1. De vennootschap draagt de naam°Wanssens Consulting", voorafgegaan of gevolgd door de afkorting "BVovvComm.Y'

2. Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheid van belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

3. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Antwerpsestraat 72, 2640 Mortsel.

4. De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten. De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, alle handelingen stellen die ertoe strekken een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, le beheren en oordeelkundig uit le breiden alsook alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

5. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

6. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het wordt gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- Luk Janssens, wonende te Antwerpsestraat 72, 2640 Mortsel, beherend vennoot, onderschrijft en volstort negenennegentig (99) aandelen voor een bedrag van negenhonderd en negentig euro (990 EUR);

- Beatrijs Joosen, wonende te Middendreef 2, 2920 Kalmthout, stille vennoot, onderschrijft en volstort één (1) aandeel voor een bedrag van tien euro (10 EUR).

7. De beherende vennoten zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft één enkele beherende vennoot getekend, mits dit met de firma geschied is. De beherende vennoten zijn onderling tegenover mekaar rekenschap verschuldigd voor alle handelingen welke zij namens de firma verrichten en zij zijn gehouden tot het betalen van hun deel in de vennootschapsschulden zo één van de vennoten persoonlijk zou worden aangesproken. Elk van de stille vennoten staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat zij elk beloofd hebben te zullen inbrengen. Een stille vennoot mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Adviezen en raadgevingen, daden van controle en toezicht, alsmede machtigingen aan zaakvoerders gegeven voor handelingen die buiten hun bevoegdheid liggen, verbinden de stille vennoot niet.

8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerd ers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering. De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) aile handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot: verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen: alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

%lacer-behouden aan het Belgisch Staatsblad 9. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, afgezien van bijzondere delegaties.

10. Wordt aangesteld tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap: Janssens Luk, wonende te Antwerpsestraat 72, 2640 Mortsel. De statutaire zaakvoerder moet de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

11. De algemene vergadering groepeert aile vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de zaakvoerder(s) vastgesteld. Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vergt. De zaakvoerder(s) moet(en) er een bijeenroepen telkens een of meer vennoten die één vijfde aandelen in handen hebben zulks vragen, op voorwaarde dat precieze punten voor behandeling door de algemene vergadering worden aangeduid.

12. De vennoten hebben in de algemene vergadering stemrecht in verhouding tot hun aandelenbezit. Elk aandeel vertegenwoordigt één stem.

13. Buiten de gevallen voorzien voor de wijziging van de statuten, beraadslaagt de algemene vergadering geldig ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen. De statuten kunnen slechts worden gewijzigd met een drie/vierden meerderheid van de stemmen waarmee aan de stembeurt wordt deelgenomen.

14. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

15. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2011.

- De algemene vergadering beslist momenteel geen andere zaakvoerder te benoemen dan de heer Luk Janssens, wonende te Antwerpsestraat 72, 2640 Mortsel, die in de statuten als dusdanig ais statutair zaakvoerder is benoemd. Het mandaat is bezoldigd.

- De vennoten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op heden werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 20 december 2010. Deze verbintenissen worden geacht van het begin af door haar te zijn aangegaan. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Verbintenissen vanaf heden aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarrnakingsvereiste.

Luk Janssens

Beherend vennoot - zaakvoerder











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2015
ÿþ Mod Word t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van konphanripi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen

31 MAART 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondemerriingsnr : 0832.628.204

Benaming

(voluit) : LJanssens Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Steenovenbos 2 te 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - maatschappelijk doel - maatschappelijke naam

Uit de onderhandse notulen van de buitengewone algemene vergadering van 9 januari 2015 blijkt dat:

- de vennootschap met ingang van 1 januari 2015 haar volledige handelsfonds heeft overgedragen aan een vennootschap in oprichting

deze laatste vennootschap op 8 januari 2015 werd opgericht onder de naam "Actase" BVBA (BV), met als ondernemingsnummer 0568.522.542;

- de nieuwe vennootschap alle verbintenissen heeft overgenomen die werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting;

het handelsfonds van de vennootschap daardoor geacht wordt met terugwerkende kracht te zijn overgegaan op Actase BVBA, derhalve met ingang van 1 januari 2015.

- de vennootschap geen nieuwe activiteiten als belastingconsulent zal ontwikkelen en derhalve alle verwijzingen naar de activiteit en/of hoedanigheid van belastingconsulent uit de statuten geschrapt worden;

Gelet op het voorgaande neemt de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen:

1. De maatschappelijk naam zal voortaan "LJanssens Beheer" luiden.

2. De vennootschap heeft tot doel, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare,

De vennootschap kan in het algemeen aile industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3, Aile verwijzingen naar de activiteit en/of hoedanigheid van belastingconsulent in de overige bepalingen van de statuten, worden geschrapt. Er worden nieuwe gecoördineerde statuten opgesteld.

4. Alle bezoldigingen, voordelen van alle aard en onkostenvergoedingen werden met ingang van 1 januari 2015 stopgezet.

5. Aan de zaakvoerder wordt gevraagd zorg te dragen voor de publicatie van het uittreksel in het Belgisch Staatsblad, de wijzigingen in de KBO en de schrapping van de erkenning als belastingconsulent bij het 1AB.

Luk Janssens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LJANSSENS CONSULTING

Adresse
STEENOVENBOS 2 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande