LNF CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LNF CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.000.161

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 28.04.2014 14103-0214-011
18/12/2013
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Hathebrandstraat 60 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders dd 4 december 2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel vanaf 4 december 2013 wordt verplaatst naar Onderwijsstraat 10 - 2540 Hove.

Aan de CVBA Verlaet Consulting, met zetel te 2640 Mortsel, Pasteelsstraat 1, vertegenwoordigd door de heer Jean Verlaet en/of mevrouw Nathalie Hendrickx, met recht van in de plaatsstelling, werd een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen (inclusief de formulieren I (publicatie) en il (wijziging inschrijving) en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondertekening en publicatie van een uittreksel van deze beslissing in de bijlagen tot het Belgisch Staatblad, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht

leder van deze volmachtdragers kan afzonderlijk handelen.

Eensluidend verklaard, CVBA Verlaet Consulting vertegenwoordigd door mevr. N. Hendrickx, volmachtdrager

Mod Word 11.1

e ,. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grfl,`,'e F? vchibalik

van Koophandel te Aniwerpen, op

Griffie , }

20M

Ondernemingsnr : 0823000161

Benaming

(voluit) : LNF CONSULT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 16.04.2013 13089-0494-011
07/12/2011
ÿþ~

Matl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

~~76g,,A~gçç-,,,,~~~ ~4iw]1"''~,w J.,~Zrf~~~ ~~~11 Stbtlrl.L7e:7 i~r i: ~ h ~; ~ y ~`~ .4 ~ p

4 ~-,.11LLu " I"I~~ikfJ7j)PiF

Oe Griffi~r,

C 7f.ttla

I 111111111111111111111 [1111 1111 III1 lIlJ [II Nb

*11183898`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

O: ti: k:i, rrdr, snr " 0823.000.161

Bre er

(voimitr VAN DYCK

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetei : 2640 Mortsel, Sint Hathebrandstraat 60

Qrut;errwea ; U:z : KAPITAALVERHOGING - OMVORMING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  NAAMSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

AEr blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door notaris Julie De Herdt met standplaats te Hove op 22 november 2011, dragende volgende melding: "Geregistreerd vijf blad twee verzending te Kontich de 23/11/2011 boekdeel 540 blad 68 vak 14 ontvangen vijfentwintig euro get.de eerstaanwezend inspecteur L.Eeckeleers." houdende de buitengewone algemene vergadering van de gewone commanditaire venootschap met zetel te 2640 Mortsel, Sint Hathebrandstraat 60  ondernemingsnummer 0823.000.161 dat beslist werd:

1° ontslag van voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het versaag opgemaakt door de heer Alex De Bruyne, bedrijfsrevisor, kantoor houdende 2970 's Gravenwezel, Gilles de Pelichylei 72, voornoemd, op 14 november 2011 over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2011

De besluiten van dit verslag, luiden als volgt:

"In het raam van de voorgenomen verrichting (omvorming van gewone commanditaire vennootschap naar besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid) en zoals voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de gewone commanditaire vennootschap Van Dyck een boekhoudkundige staat opgesteld per 30 september 2011.

Uit mijn controles, uitgevoerd volgens de beroepsnormen en meer bepaald de in dit verslag gespecifieerde normen, blijkt dat, rekening houdende met de commentaren in dit verslag:

Er In de voorgelegde staat van activa en passiva van de gewone commanditaire vennootschap Van Dyck per 30 september 2011 geen overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad. Het nettoactief bedraagt  779,59 en is dus kleiner dan het in deze staat opgenomen kapitaal. Ook na de kapitaalverhoging tot 18.600,00 euro zal het nettoactief kleiner zijn dan het maatschappelijk kapitaal. Het verschil bedraagt 3,279,59 euro.

Ik heb nà mijn controle geen kennis gekregen van gebeurtenissen die dit verslag zouden kunnen wijzigen.

's Gravenwezel, 14 november 2011

Alex De Bruyne

Accountant IAB"

2° De vergadering beslist eenparig het kapitaal van de vennootschap te vermeerderen met zestienduizend honderd euro (¬ 16.100,00) om het te brengen van tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) zonder creatie van nieuwe aandelen.

3° De vergadering beslist eenparig de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal werd vermeerderd zoals gezegd, de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de gewone commanditaire vennootschap werd gevoerd, verder zetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is de voortzetting van de gewone commanditaire vennootschap, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de omgezette vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de gewone commanditaire vennootschap.

Di) de laatste blz. van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzír van de persofc" mCen j

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

w De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft.

4° naamswijziging van "VAN DYCK" in "LNF Consult".

5° aanneming van de nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de tekst als volgt luidt: Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1.

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "LNF Consult".

Artikel 2.

De zetel is gevestigd te 2640 Mortsel, Sint Hathebrandstraat 60.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenparige beslissing van de zaakvoerders.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenparige beslissing van de zaakvoerders, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Het verstrekken van adviezen aan ondernemingen, vennootschappen, natuurlijke- en rechtspersonen op het vlak van marketing, personeelszaken, logistiek, organisatie, planning, administratieve, financiële en logistieke opvolging, projectmanagement, het begeleiden van outsourcing en de ontwikkeling zowel van software als hardware, alsook het voorbereiden en geven van trainingen, seminaries, lessen en het organiseren van evenementen in de ruimste zin van het woord. De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen als in samenwerking niet derden.

-De vennootschap heeft tevens tot doel, zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

De vennootschap mag voorts deelnemen in, het voeren van beheer over en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen. De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag teven de activiteit van het verwerven in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen.

Alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap , al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagende op de wijze zoals voorgeschreven voor een wijziging van de statuten, Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde en/of naakte eigenaars en/of vruchtgebruikers van de aandelen moeten zich ten opzichte van de vennootschap door een enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan de aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Indien het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7.

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge Onder geen enkel voorwendsel mogen de vennoten, erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot de verzegeling van boeken, goederen of waarden van de vennootschap, noch de verdeling of de verkoop ervan vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten dienen zij zich uitsluitend te houden aan de inventarissen en de jaarrekeningen van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 8.

a) De overdracht onder de levenden van aandelen van een vennoot moet op straffe van nietigheid aan de goedkeuring van aile vennoten onderworpen worden.

b) Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de drie maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de overdracht te verzetten.

c) De weigering tot goedkeuring van de overdracht zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wil overdragen het verlangt, zijn de verwerende vennoten verplicht binnen de drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

d) In dat geval zal de verkoopwaarde de werkelijke waarde zijn op datum van de overdracht.

De werkelijke waarde wordt vastgesteld door twee experts, één benoemd door elke partij. Ingeval geen akkoord wordt bereikt zal de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg in het rechtsgebied van de zetel van de vennootschap op verzoek van de meest naarstige partij een derde expert benoemen, wiens advies bindend zal zijn voor elke partij.

De betaling van de aandelen zal in elk geval moeten geschieden binnen de zes maanden te rekenen vanaf de datum waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld op de wijze zoals hierboven omschreven. In het tegenovergestelde geval zal de rechthebbende de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

Artikel 9.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

Ingeval van overlijden van een vennoot kan de vennootschap met de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot maar worden voortgezet indien alle overlevende vennoten daarmee akkoord gaan. De gebeurlijke weigering tot aanvaarding van deze erfgenamen of legatarissen als vennoten van de vennootschap, brengt voor de overlevende vennoten de verplichting met zich mee om binnen de drie maanden hetzij de aandelen van de overleden vennoot zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de tegenwaarde van de aandelen in overgang. Deze tegenwaarde wordt vastgesteld en uitbetaald volgens de modaliteiten in artikel 8 hiervoor bepaald.

Bestuur en controle

Artikel 10.

De vennootschap wordt bestuurd door haar zaakvoerder (of door het college van zaakvoerders) die de bevoegdheid heeft alle handelingen te verrichten die nuttig zijn of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De vergoedingen voor de zaakvoerders worden door de algemene vergadering bepaald.

Artikel 11.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerders moeten tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel hun hoedanigheid van zaakvoerder kunnen bewijzen.

Artikel 12.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 13.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Algemene vergadering

Artikel 14.

De jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand februari om twintig uur. Indien die dag een wettelijk feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De gewone of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vermeld.

Inventaris, jaarrekening, winstverdeling

Artikel 15.

Het boekjaar begint op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgend jaar.

Na verloop van ieder boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, een balans, een resultatenrekening en een toelichting op.

Artikel 16.

Ter berekening van de netto-winst der vennootschap worden van de bruto inkomsten afgetrokken, elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen en alle voorzieningen overeenkomstig de boekhoudwetgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Van de netto-winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van het wettelijk reservefonds tot

wanneer dat reservefonds tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Ontbinding vereffening

Artikel 17.

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars onder

opschortende voorwaarde van bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel en bepaalt zij

hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schutden en lasten

van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel

afbetaalde aandelen.

Artikel 18.

Met het oog op de uitvoering van deze statuten wordt iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris of

vereffenaar geacht woonplaats te hebben gekozen ten zetel van de vennootschap, waar alle berichten,

aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig worden verricht.

Artikel 19.

De oprichters en toekomstige vennoten verwijzen voor al hetgeen door onderhavige statuten niet is voorzien

naar het wetboek van vennootschappen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Zij luiden als volgt:

Artikel 20

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 21

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 22

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van

aandelen in eigendom, bepaald in deze statuten, niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze

aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit

getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de

nalatenschap.

Artikel 23

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De benoeming van een statutair zaakvoerder-opvolger is mogelijk.

Artikel 24

Indien een externe zaakvoerder benoemd werd, is een besluit van de algemene vergadering vereist voor

elke zetelverplaatsing.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, dan kan

deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of

voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 25

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en er geen commissaris benoemd werd, bestaat er geen

controle in de vennootschap.

Artikel 26

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem

worden ondertekend en die nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap

wordt bewaard.

7° ontslag van de statutaire zaakvoerder van de vennootschap, te rekenen vanaf 22 november 2011, te

weten: Mevrouw VAN DYCK Liesbeth.

Haar wordt kwijting verleend voor het gevoerde beleid.

8° benoeming tot niet-statutaire-zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf 22 november 2011

mevrouw Van Dyck Liesbeth en de heer Gysbrechts Frank.

Volmacht

Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij de B.T.W., de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere wijzigingen en doorhalingen:

De heer Verlaet Jean, de heer Mens Johan en mevrouw Hendrickx Nathalie, allen kantoorhoudende te Pasteelstraat 1, 2640 Mortsel, welke ieder afzonderlijk kunnen handelen.VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De Notaris

y,~ar- Julie De Herdt

.Q~.Si` ur3en aan net I etIgisch 4/4raatebiaC

Tegelijkertijd hiermede neergelegd: expeditie van de akte met gecoördineerde tekst der statuten  verslag van zaakvoerder inzake omvorming  verslag bedrijfsrevisor met staat van actief en passief.

+.)p de inaiste biz van t_ui,c Q. vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de oerro(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van tierden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
LNF CONSULT

Adresse
ONDERWIJSSTRAAT 10 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande