LOCO PROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOCO PROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.941.262

Publication

24/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek; - onderneming voor het plaatsen van alle wand- en vloerbekledingen; - onderneming voor het ontmossen van daken; - onderneming voor warmte- en geluidsisolering; - onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtmengeling en van industriële pijpleidingen; - onderneming voor het plaatsen van scheidingswanden en valse plafonds uitgezonderd deze in hout; -

onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon; - onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met water en stoom; - onderneming voor het aansluiten van gas-, elektriciteit en wateraansluitingen.

- grondwerken op straat

- onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en voor het installeren van waterverzachters; en verwarmingsinstallaties; - onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten); - onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; de bouw van dakgebinten; het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal; het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het plaatsen van ramen en deuren, binnendeuren, bijgebouwen in hout, uitvoeren van alle interieurwerken, alsmede schilderwerken en plafonnering; - groothandel in ijzerwaren; - groothandel in elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting; - onderneming voor fundering, voor het heien van palen en damplanken en voor versterkingswerken van de bodem, volgens allerlei methodes; - onderneming voor boringen, peilingen en uitdiepingen; - algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van werkzaamheden uitgevoerd door onderaannemers; - nijverheid voor het bewerken en het bereiden van hout; - fabricage van panelen van samengeperst hout; andere grondwerken; - wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken; plaatsen van parket; - afbraakwerken van gebouwen, woningen en andere bouwsels; schilderwerken; - onderneming voor het plaatsen van allerlei soorten daken; onderneming van elektriciteitswerken. - houtskelet bouw in de ruimste zin van het woord;

- metaalbouw in de ruimste zin van het woord;

-isoleren in de ruimste zin van het woord.

De uitbating van een aannemingsbedrijf voor: - bezettings-, plafonneer- en cementwerken in de ruimste zin; - het waterdicht maken van gebouwen; - het opvoegen en aanleggen van onderlagen van mortel of cement; - geringe herstellingswerken noodzakelijk voor de uitvoering van werken die behoren tot andere beroepen; - dichtingswerken van bouwwerken die de bijkomende en onmisbare aanvulling uitmaken van metsel- en betonwerken en die door de aannemers van metsel- en betonwerken, in het raam van hun eigen werkzaamheden worden uitgevoerd; - dichtingswerken aan gevels, zijgevels, daken, dakterrassen en vloeren,door middel van vloeibare synthetische producten of systemen die door de aannemers-schilders uitgevoerd worden; - dichtings- en

verstevigingswerken uitgevoerd door middel van inspuiting van harsachtige actieve bindstoffen; - het plaatsen van schermen ter bescherming van de thermische isolatie tegen vocht, die de aanvulling zijn van schrijn- en timmerwerken. - Schilderwerken in de ruimste zin van het woord, inclusief industriële schilderwerken.

- behangwerken

- zandstralen van metaal

- metalliseren van diversen

- warm-koude luchttechnieken in de ruimste zin van het woord

Diensten:

Aan-en verkoop in de ruimste zin van het woord.

Het verlenen van adviezen van financiële, technisch, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privépersonen en instellingen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van extern raadgeven of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels- roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteit uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan middel van inbreng, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. De vennootschap wordt bestuurd door voornoemde heer COSTERMANS Lode, zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen-handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten recht. De opdracht die onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur. Er wordt geen commissaris benoemd. Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van april om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aange-duid in de oproeping. De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Opgemaakt voor registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De Notaris, Domien DE LELIE.

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.04.2016, NGL 25.08.2016 16467-0524-011

Coordonnées
LOCO PROJECT

Adresse
BETHANIELEI 59 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande