LODISHOP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LODISHOP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 557.972.704

Publication

14/08/2014
ÿþmod 11.1

Voor-

bSialaï:heisbeectt 1111111111MIIMI



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

. 0 5 AUr. 20V,

afei intwerpen



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIN

Ondernemingsnr : 0 5 5 7 " 9 7 2 " Benaming (voluit) : LODISHOP 7®4

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ferdinand Maesstraat112

2550 Kontich

On.erwerp akte :BVBA: oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eline GOOVAERTS, notaris te Mechelen op 28 juli 2014 vóór registratie;

uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1.Oprichter

Mevrouw DE CEULAER Jolien, ongehuwd, geboren te Antwerpen(Wilrijk) op 9 april 1987, RR 87.04.09-

166.61, wonende te 2550 Kontich, Ferdinand Maesstraat 112.

2.a) Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam : LODISHOP

3. Zetel : 2550 Kontich, Ferdinand Maesstraat 112 met uitbatingsadres: 2550 Kontich, Mechelsesteenweg

32

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Detailhandel en groothandel, handelsbemiddeling in dames, heren, baby en kinderbovenkleding, evenals in' textiel, kleding, schoeisel, artikelen in leer, onderkleding, lingerie strand en badkleding, kledingaccessoires. Dit alles in de ruimste zin.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel. ; Het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende;? goederen zowel in het binnenland als in het buitenland evenals alle handelingen die daar rechtstreeks ofi' onrechtstreeks verband mee houden of die van die aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht, van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uigeoefend door vastgoedmakelaars.

Deze opsomming is niet limitatief en dient in de ruimste zin te worden geinterpreteerd.

Pe vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais;= vertegenwoordiger.

' Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de;. verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard,';; roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk;; in verband staan met het maatschappelijk doel.

5, Duur:

Ie vennootschap bestaat voor onbeperkte duur. 6. Geplaatst kapitaal 29.775,69 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder; 11100S1e van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

lflbrencl in natura

0e inbrenger, mevrouw De Ceulaer, voornoemd, verklaart de hiernavolgende vermogensbestanddelen uit;: de éénmanszaak gevestigd te 2550 Kontich, Ferdinand Maesstraat 112, BTW BE0544.589.771 in te brengen: e) Goodwill

b) Materiële vaste activa

Voorraad handelsgoederen

Waarvoor haar honderd (100) aandelen worden toegekend.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 27 juni 2014 opgesteld door Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren bvba, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, luiden letterlijk als volgt

"8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de oprichting van Lodishop BVBA met inbreng in natura van vermogensbestanddelen van mevrouw Jolien De Ceulaer voor een inbrengwaarde van EUR 29.775,69 dat:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van Lodishop BVBA verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen en voor de bepaling van het aantal door Lodishop BVBA uit te geven aandelen;

2, de beschrijving van de inbreng in natura in het bijzonder verslag opgesteld door de oprichters aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. onder voorbehoud van het feit dat de waarde van de goodwill slechts verantwoord is indien de inbrenger de stuwende kracht blijft binnen de vennootschap, onder voorbehoud van het feit dat het fysieke bestaan van de ingebrachte voorraad niet is gecontroleerd door ondergetekende, de voor de inbreng in natura door de oprichters weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

4, als vergoeding voor de inbreng in natura worden 100 aandelen uitgegeven zonder aanduiding van nominale waarde.

Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in nature en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de venichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bil oprichting van Lodishop BVBA en mag geenszins voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden,

7. Boekjaar :

Begint op 1 januari en eindigt 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december

2015

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering, De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op 25 juni om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2016. Erzijn geen bijzondere voorwaarden voortoelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een gewone niet statutair zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap werd benoemd:

- Mevrouw DE CEULAER Jolien, voornoemd, wonende te 2550 Kontich, Ferdinand Maesstraat 112.

Zij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris

te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan Framal BVBA, boekhoudkantoor, met zetel te Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 307 en zijn aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling te doen van de formaliteiten bij rechtspersonen register en bij de Administratie van BTW, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de KBO te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Getekend notaris Eline Goovaerts

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 19.07.2016 16338-0517-010

Coordonnées
LODISHOP

Adresse
FERDINAND MAESSTRAAT 112 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande