LOGISTICS TERNAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOGISTICS TERNAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.052.251

Publication

23/10/2012
ÿþ Mop Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I*iaMssa* i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0874.052.251

Benaming

(voluit) : LOGISTICS TERNAT in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : FRANKRIJKLEI, 115 - 2000 ANTWERPEN - BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening -Volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden bij eenparige en schriftelijke besluitvorming overeenkomstig artikel 268 §2 van het Wetboek van vennootschappen, d.d. 20 juli 2012

Elk van de vennoten verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de algemene vergadering van vennoten:

1. Na analyse van het verdelingsplan zoals goedgekeurd door de rechtbank van koophandel te Antwerpen' bij beschikking d.d. 10 april 2012, de sluitingsrekeningen van de vereffenaar en de mogelijkheid te hebben' gehad om de documenten die deze staven in te kijken, beslist de bijzondere algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de sluitingsrekeningen en de verdeling van het vereffeningssaldo zoals opgenomen in het verdelingsplan goed te keuren.

2. De bijzondere algemene vergadering neemt kennis van de jaarrekening betreffende het boekjaar afgesloten per 31 december 2011.

3. De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de vereffening van de. vennootschap te sluiten.

4. Aan de voormalige bestuurders en de commissaris wordt kwijting gegeven van hun bestuur voor de uitoefening van hun mandaat sedèrt de datum waarvoor de laatste kwijting gold tot de datum van ontbinding van de vennootschap.

5. Aan de vereffenaar wordt kwijting gegeven voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens de vereffening en de vereffenaar, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Advocatenkantoor Paul Van der Putten, met als vast vertegenwoordiger Paul Van der Putten wordt ontslaan van zijn taken.

Voc behoi aan Belg+ Staat

6. De bijzondere algemene vergadering beslist dat de vennootschapsboeken en de boekhouding van de vennootschap zullen worden bewaard voor de wettelijke vereiste periode door Kuehne + Nagel NV op haar maatschappelijk adres, thans Frankrijklei 115, 2000 Antwerpen.

7. De bijzondere algemene vergadering verleent volmacht aan de heer Paul Van der Putten of elke andere; advocaat bij Stibbe, elk individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige te doen voor; de neerlegging van de fiscale aangifte en voor het regelen van elk geschil met betrekking tot directe of indirecte, belastingen.

De bijzondere algemene vergadering verleent tevens volmacht aan de heer Paul Van der Putten of elke' andere advocaat bij Stibbe, elk individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige of= nuttige te doen voor de sluiting van de vereffening. De bijzondere volmachthouders kunnen eender welk document dat nodig of nuttig is in het licht van de sluiting van de vereffening aanvullen, tekenen en neerleggen bij eender welke publieke of private instantie of overheid.

De bijzondere algemene vergadering verleent tevens volmacht aan de heer Paul Van der Putten of elke, andere advocaat bij Stibbe, elk individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om eventueel niet-"

Nok,. . . w,lt. J._»

van Kaaphandel re op

12 OKT 2012

Griffie

I



gekende activa die pas na de sluiting van de vereffening opduiken, te innen en over te maken aan de aandeelhouders pro rata hun aandeelhouderschap.

De bijzondere algemene vergadering verleent volmacht aan mevrouw Sylvie DECON1NCK, de heer Régis PANISI en de heer Marcos LAM1N-BUSSCHOTS, allen kantoor houdende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de wijziging en doorhaling van de registratie van de hierboven vermelde vennootschap in het vennootschapsregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, of van eventuele andere inschrijvingen en de nodige handelingen te doen voor de publicatie van deze beslissingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondememingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 26.04.2012 12101-0291-025
06/05/2011
ÿþ Mou 2.0

ute el In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoui iu

aan h Belgis Staatst



" 11068870*

f9esrmeáed ter eiifie vQn de Reclrtlrai

rarl Koophcndei Antwerpen, op

2 6 APR. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0874.052.251.

Benaming

(voluit) : "Logistics Ternat"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijk lei 115

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffeninastellinq  Benoeming van een vereffenaar -Bevoecdheden

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Logistics Ternat", gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 115, in het gerechtelijk. arrondissement Antwerpen, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0874.052.251, BTW-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. De vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

Vanaf heden wordt de vennootschap geacht verder te bestaan voor haar vereffening.

2. Het aantal vereffenaars vast te stellen op één (1).

Tot vereffenaar werd benoemd: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR PAUL VAN DER PUTTEN", gevestigd te; 1740 Ternat, Van Nuffelstraat 4, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0477.156.064, niet BTW-plichtige, die overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek; van vennootschappen voor de uitoefening van de vereffening als vaste vertegenwoordiger heeft! aangewezen : de heer VAN DER PUTTEN Paul, Jules, geboren te Brussel op 4 oktober 1958, wonend te! 1740 Temat, Van Nuffelstraat 4.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van zijn benoeming

3. Dat de vereffenaar bevoegd is tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit omvat bijgevolg de gewone bevoegdheden (artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen) en de handelingen waarvoor de vereffenaar toestemming van de algemene vergadering nodig heeft.

Deze toestemming, vereist krachtens artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, werd uitdrukkelijk verleend.

Onverminderd de rapporteringsverplichtingen voorgeschreven door artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen, legt de vereffenaar elk jaar aan de algemene vergadering de jaarrekening voor met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar maakt de inventaris en de jaarrekening op over het volledig thans lopend boekjaar.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal tevens een door de vereffenaar op heden opgemaakte inventaris, exploitatierekening en staat van activa en passiva worden voorgelegd, zodat de, algemene vergadering kan besluiten over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting voor hun opdrachtl.. tijdens het lopend boekjaar tot op heden.

Onverminderd zijn verplichting om het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende! schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel, legt de vereffenaar, na afloop van de vereffening en ten minste één maand v66r de sluiting van de vereffening, op de zetel van! de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving, dit overeenkomstig artikel 194 van! het Wetboek van vennootschappen.

Vertegenwoordiging

De vennootschap in vereffening wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2011- Annexes du Moniteur belge

,f&

Voor-

behouden

L~ aan het

Belgisch Staatsblad

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de heer' Pierre, Marc WOUTERS, wonend te 2640 Mortsel, Molenstraat 78 teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.





- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -- Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen

dd. 22 maart 2011, met in bijlage : twee volmachten,

homologatie benoeming vereffenaar, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.03.2011, NGL 13.04.2011 11084-0580-034
17/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Moe 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 " iiooeaaa"

11111

Ondememingsnr : 0874.052.251.

Benaming

(voluit) : "Logistics Ternat"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Frankrijklei 115

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 20 december 2010 :

De vergadering neemt akte van het ontslag in de hoedanigheid van zaakvoerder aangeboden door de heer François Jean LACOMBE, wonend te 1070 Brussel, Boulevard du Souverain 80, met Franse nationaliteit, geboren te Toulouse (Frankrijk) op vier augustus negentienhonderd drieënzestig, rijksregister nummer 63.08.04-603-74, vanaf één januari tweeduizend en elf.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering in vervanging van de teruggetreden zaakvoerder te voorzien en de heer Bert CLAES, wonende te 3360 Bierbeek, Hoogstraat 34 met Belgische nationaliteit, geboren te op zeven november negentienhonderd vijfenzestig, rijksregisternummer 65.11.07-109-56, te benoemen met ingang vanaf één januari tweeduizend en elf tot de sluiting van de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en dertien .

De opdracht van de nieuw benoemde zaakvoerder wordt NIET bezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer Pierre, Marc WOUTERS, wonend te 2640 Mortsel, Molenstraat 78, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, publicaties in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, de ondernemingsloketten alsmede de ondertekening van de nodige documenten.

Pierre Wouters

Gevolmachtigde

Nosrgetegd fer griffie van de Rechtbank :'oophandet te Antwerpen, op

Griffie D 6 JAN. 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 07.07.2010 10288-0583-033
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 08.07.2009 09403-0047-030
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08507-0155-031
09/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.07.2007, NGL 31.07.2007 07537-0168-028

Coordonnées
LOGISTICS TERNAT

Adresse
FRANKRIJKLEI 115 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande