LOMMEL INVEST CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOMMEL INVEST CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.812.468

Publication

10/06/2013
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Aerdstraat 12

2060 Antwerpen

Onderwerp akte : OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Paul GEEBELEN, geassocieerd notaris met zetel van vennootschap te Lommel op 28 mei 2093, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

Mevrouw Hesemans, Evelyne, geboren te Lommel op 27 juni 1980, wonend te 3920 Lommel, Koning Leopoldlaan, 8/A.

STATUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht onder de benaming Lommel Invest Consulting.

Zetel: De zetel is gevestigd te 2060 Antwerpen, Van Aerdstraat, 12.

oef : De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

* Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, eni oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen,; zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader: a) het aankopen, verhuren en; verkopen van onroerende goederen; b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het; kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben,; huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou; bezitten; c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschapen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

* De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende; verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunne bijdragen tof hef; verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen.

* Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen,; ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- als in buitenland.

* Tussenpersoon in de handel, omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige; handelsvertegenwoordigers en de commissionairs. Zij mag alle handels-, nijverheids , financiële-, roerende - of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in; verband staan met haar doel.

* De vennootschap kan door middel van inschrijvingen, inbreng, fusie, opslorping samenwerking of op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen oe vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter ghef e van de

Rechtbafr<

van Ko.,chuntlo

op

,10 ici Ei 2013

Griffie

Ondernemingsnr: J 3 `I R/ f g

Benaming (voluit) : Lommel Invest Consulting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar' agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

* Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in honderd aandelen.

Bestuur - Interne bestuursbevoegdheden - Externe vertegenwoor-diging : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Elke zaakvoerder kan alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een deel van zijn (hun) bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij afzonderlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde derde.

Winstuitkering : Het zuiver overschot der jaarrekening na aftrek der lasten, algemene en uitbatingskosten, vertegenwoordigt de zuivere winst der vennootschap.

Op deze winst zal voorafgenómen worden vijf ten honderd voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming zal ophouden verplicht te zijn wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige wordt verdeeld op de wijze door de algemene vergadering bepaald, ofwel overgedragen.

Geen winstuitkering mag evenwel voorgesteld worden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het gedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Boeklaar: Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op 28 mei 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de laatste maandag van de maand mei om vijftien uur op de zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben op de laatste maandag van de maand mei 2015 op de zetel van de vennootschap.

Zaakvoerder: 1/ het aantal niet-statutair zaakvoerders te bepalen op één; 2f in deze functie te benoemen voor onbeperkte duur: de heer Meulewaeter, Dagmar Guillaume Elisabeth Theophiel, geboren te Mortsel op 27 mei 1960, wonend te 2060 Antwerpen, Van Aerdstraat, 9, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

Op de laatste blz. van Lulk_f3, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x 1^

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Volmacht:

Oprichtster geeft bij deze volmacht aan de heerAelterman, Stijn, wonend te 2000 Antwerpen, Qudeleeuwenrui, 32/31, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, allen nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en directe belastingen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Paul Geebelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

M

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LOMMEL INVEST CONSULTING

Adresse
VAN AERDSTRAAT 12 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande