LOUPA DECORATIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LOUPA DECORATIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.311.451

Publication

07/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NErg.RGELEGD

2 3 -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANICteliettMECHELEN









Ondernemingsnr : 0877.311.451

Benaming

(voluit) : LOUPA Decorations

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2570 Duffel, Lintseheide 43

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE

Uit Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Simon Vreven te Hoeselt de dato dertien december tweeduizend dertien, "geregistreerd vier bladen geen verzending, te Bilzen op 16 december 2013 - Boek 5/680 blad 14 vak 1 - Ontvangen de som van vijftig euro (50,- EUR)  Vr. De Ontvanger  De adviseur, e.a. . inspecteur ai.: getekend: M. Vanheusden" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations", met zetel te 2570 Duffel, Lintseheide 43, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het ondememingsnummer 0877.311.451, eenparig beslist heeft:

1J. Na kennisname van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations" door fusie overgenomen wordt door de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H.V.L.-CONSTRUCTIONS", over te gaan tot ontbinding van de. vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "H.V.L.-CONSTRUCTIONS" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per dertig september tweeduizend en twaalf. Uit die staat blijkt dat het vermogen van de: overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations", zesendertigduizend vijfentwintig euro achtenvijftig cent (¬ 36.025,58) bedraagt en dat alle verrichtingen en; handelingen gesteld door deze laatste vennootschap, sedert één juli tweeduizend dertien tot op vandaag voor rekening zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-'heid "H.V.L.-CONSTRUCTIONS".

2/. Ais gevolg van voomoemde fusie, overneming van gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations", met alle rechten en plichten, door de besloten° vennootschap met beperkte aansprakelijk-'heid "H.V.L: CONSTRUCTIONS". De aandelen van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations" in het bezit van de besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijk-'heid "H,V.L; CONSTRUCTIONS" zullen door de zaakvoerders van deze laatste vennootschap vernietigd worden. De schulden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations" gaan over op de overnemende vennootschap de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijk-'beid "I.V.L.-CONSTRUCTIONS,

Vaststelling enerzijds van de verwezenlijking van de fusie en anderzijds dat de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations, definitief opgehouden heeft te bestaan.

3/, geen tussentijdse jaarrekening van de overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations" ter goedkeuring voor te leggen aan de overnemende vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid H,V.L.-CONSTRUCTIONS en kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOUPA Decorations" voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van dertig september tweeduizend en twaalf tot één juli tweeduizend dertien.

4/. bijzondere volmacht te verlenen aan de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Alaska Kortrijk-leper, met zetel te 8510 Marke, Engelse Wandeling 76 en met ondememingsnummer 0448.680.725, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie: voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

oor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B -- Vervolg

,.

Tegelijk hiermee neergelegd

-expeditie der akte;

Notaris Simon Vreven

e

MO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2013
ÿþ~.; Mod word 11.1

.,. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 2 -10- 2013

vx~~-~.,r.

~F~lFFj~¬ 4~#r~jTt~ANK van KCOPi-iANDEL, tee MLCl iCLCW

Voorbehouden

aan het Betgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0877311451

Benaming

(voluit) : LOUPA DECORATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lintseheide 43, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL:

Vermits BVBA HVL-Constructions houder is van alle aandelen van de BVBA Loupa Decorations hebben de zaakvoerders van BVBA Loupa Decorations en van BVBA HVL Constructions het initiatief genomen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen, die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap, BVBA HVL-Constructions, tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de beschikkingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennoctschappen.

II.Vermeldingen voorzien door artikel 719 Wetboek van Vennootschappen

1. Algemene inlichtingen betreffende de bij de fusie betrokken vennootschappen

De overgenomen vennootschap :

-De BVBA LOUPA DECORATIONS met zetel te 2570 Duffel, Lintseheide 43, BTW BE 0877.311.451, RPR Mechelen met als doel:

-het aan-en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van aile mogelijke onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebcuwd, gemeubeld of ongemeubeld, met inbegrip van handelsfondsen, met uitzondering van aile verrichtingen waarvoor een bekwaamheidsattest voor vastgoed makelaars noodzakelijk is, zoals bepaald bij het Koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig;

-groot-en kleinhandel in meubelen en binnenhuisdecoratie

-consultancy en advies inzake binnenhuisdecoratie.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het, binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van, het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als; vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben ais zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De overnemende vennootschap

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De BVBA HVL-CONSTRUCTIONS met zetel te 2570 Duffel, Lintseheide 43, BTW BE 0458887796, RPR Mechelen met als doel :

-het aan-en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, in erfpacht geven of nemen, opstalrecht verlenen of krijgen, verhuren of in huur nemen van aile mogelijke onroerende en roerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, met inbegrip van handelsfondsen, met uitzondering van alle verrichtingen waarvoor een bekwaamheidsattest voor vastgoedmakelaars noodzakelijk is, zoals bepaald bij het Koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig;

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stelen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden,

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de ' uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

2, de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1/07/2013.

3. de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen.

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de over te nemen vennootschap.

4, ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, noch aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap.

Opgesteld te Duffel op 22/07/2013

Herman Vluymans

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

_ei

c 'Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.03.2013, NGL 16.04.2013 13090-0545-009
07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 29.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0246-009
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 26.04.2011 11096-0057-009
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 25.03.2010, NGL 21.04.2010 10096-0308-009
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 26.03.2009, NGL 27.03.2009 09096-0015-009
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 30.04.2008 08127-0317-009
03/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 29.03.2007, NGL 26.04.2007 07128-0057-012

Coordonnées
LOUPA DECORATIONS

Adresse
LINTSEHEIDE 43 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande