LUCCO, AFGEKORT : LUCCO

Société en commandite simple


Dénomination : LUCCO, AFGEKORT : LUCCO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 599.758.225

Publication

03/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Inbreng

Zijn ten deze verschenen als oprichters of intekenaars van de vennootschap, waarvan de statuten in hun

bovenstaande opstelling worden aangenomen :

A. Als gecommanditeerde vennoot: de heer Leysen Luc voornoemd.

B. Als stille vennoot: mevrouw Kaspereit Gudrun voornoemd.

INTEKENING  STORTINGEN OP DE KAPITAALAANDELEN

Voornoemde comparanten hebben ingetekend op het maatschappelijk kapitaal zoals volgt :

1. De heer Leysen Luc voornoemd tekent voor zijn eigen vermogen in op 1.349 aandelen

2. Mevrouw Kaspereit Gudrun voornoemd tekent voor haar eigen vermogen in op één aandeel; Samen twee aandeelhouders, met in totaal 1.350 aandelen.

TUSSEN

1. de heer Leysen Luc, geboren te Turnhout op zes juni negentienhonderdachtenvijftig, van Belgische nationaliteit, wonende te Ossenweg 15, 2340 Beerse, echtgenoot van mevrouw Kaspereit Gudrun, geboren te Turnhout op 24 december negentienhonderd zesenvijftig, van Belgische nationaliteit, wonende op hetzelfde adres. Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen, tot op heden ongewijzigd zoals hij het verklaart.

Het kapitaal van de vennootschap werd samengesteld door inbrengen van de gecommanditeerde vennoten en van de stille vennoten. De gecommanditeerde vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Vennoten zijn de natuurlijke en rechtspersonen die alsdusdanig zijn opgetreden in de oprichtingsakte of die na de oprichting als vennoten door de gecommanditeerde vennoten zijn aanvaard. Is gecommanditeerde vennoot bij de oprichting van de vennootschap: de heer Leysen Luc, voornoemd.

Iedere wijziging van gecommanditeerde vennoot dient te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De overige vennoten zijn stille vennoten; zij staan slechts voor de schulden en verliezen van de vennootschap in tot be-loop van hun inbreng.

INBRENG  VOLSTORTING

1. Inbreng in geld en in natura door de gecommanditeerde vennoot mevrouw Kaspereit Gudrun

Tot volstorting van de 1.349 aandelen waarop hij verklaart in te tekenen, doet de heer Leysen Luc een inbreng in

geld van EUR 57,05 en een inbreng in natura van 1824 (van de in totaal 3650) aandelen LG ESTATE NV,

Uittreksel uit de overeenkomst tot oprichting van een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met de naam "LUCCO"

2. mevrouw Kaspereit Gudrun, voornoemd.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : LUCCO

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : LUCCO

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Ossenweg 15

*15303763*

Luik B

2340

België

0599758225

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Beerse

Griffie

Neergelegd

27-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

De totale inbrengwaarde van de 1824 ingebrachte aandelen LG ESTATE NV bedraagt EUR 1.348.942,95. De inbrengwaarde van de ingebrachte aandelen werd door partijen bepaald op basis van de revisorale waardebeoordeling opgesteld op 22 oktober 2014 door LUC DE PUYSSELEYR EN C° BVBA, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Luc De Puysseleyr.

Voorwaarden

De heer Leysen Luc verklaart nog dat hij volle eigenaar is van de 1824 ingebrachte aandelen LG ESTATE NV en dat deze door zijn ingebrachte aandelen tot zijn eigen vermogen behoren.

De comparanten verklaren verder dat de aandelen vrij en onbezwaard zijn van alle schulden of lasten en dat er geen belemmering is voor de inbreng van onderhavige aandelen, noch uit hoofde van de statuten, noch uit hoofde van de wettelijke bepalingen die toepasse¬lijk zijn op de ingebrachte aandelen.

De vennootschap zal het genot krijgen van de thans ingebrachte aandelen door het optrekken van de dividenden, ook deze over het lopende boekjaar en het uitoefenen van alle rechten en plichten verbonden aan de aandelen vanaf heden.

2. Inbreng in geld door de stille vennoot mevrouw Kaspereit Gudrun

Mevrouw Kaspereit Gudrun voornoemd, verklaart tot de volstorting van het éne aandeel waarop zij intekent een inbreng in geld te doen van EUR 1.000,00.

Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te Ossenweg 15, 2340 Beerse.

De vennootschap heeft tot doel :

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen - desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden - zoals alle soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het administratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financië¬le, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal bedraagt EUR 1.350.000,00 en is verdeeld in 1.350 aandelen zonder vermelding van

waarde

Verdeling van de winst

Over de winstverdeling en de reservevorming wordt beslist door de algemene vergadering op voorstel van de

zaakvoerder(s).

gevestigd te Merksplassesteenweg 110, 2310 Rijkevorsel, en met ondernemingsnummer 0465.484.786.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur;

Ontbinding-vereffening

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden door beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepa-lingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit,

waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen

Bestuur en vertegenwoodiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-vennoten, die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk zijn voor de verbintenissen van de vennootschap. De zaakvoerders dienen gecommanditeerde vennoot te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Indien er twee zaakvoerders zijn, besturen zij samen de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder, voor de duur van de vennootschap: de heer Leysen Luc voornoemd. Het is de statutaire zaakvoerder(s) te allen tijde toegestaan vrijwillig ontslag te nemen mits dit ontslag niet ontijdig is en in de opvolging kan worden voorzien.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de herroeping, de onbekwaamverklaring of het ontslag van een zaakvoerder.

Indien er een opvolgend statutair zaakvoerder is, zal deze van rechtswege opvolgen.

De opvolgende zaakvoerder(s)zullen tevens gecommanditeerde vennoot van de vennootschap worden. Desgevallend dienen nieuwe stille vennoten te worden aangesteld of dient de vennootschap van vorm te wijzigen.

De opvolgende zaakvoerders zullen zorgen voor de nodige bekendmakingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien er meerdere zaakvoerders in functie zouden zijn, zullen de overblijvende zaakvoerders de vennootschap verder besturen en kunnen zij, indien zij dit gepast achten, de algemene vergadering samenroepen om een nieuwe statutaire zaakvoerder te benoemen.

Indien er geen zaakvoerders meer zijn, zal de algemene vergadering samenkomen om één of meerdere statutaire zaakvoerders/gecommanditeerde vennoten te benoemen. Deze vergadering wordt binnen de maand samengeroepen door de aandeelhouder die op de laatste algemene vergadering verschenen is met het meest aantal aandelen en die zal optreden in de hoedanigheid van zaakvoerder ad hoc.

Indien de betrokken aandeelhouder in gebreke blijft dit te doen binnen de maand na de vaststelling van voorgaand feit, zal iedere belanghebbende de toepassing van artikel 208 van het Wetboek van Vennootschappen kunnen vragen.

Jaarvergadering

Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden, op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand mei van elk jaar om 19 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Volmacht

Bijzondere volmacht met recht op indeplaatsstelling wordt verleend aan Paul Van Looveren, zaakvoerder van CEFIAC BVBA, gevestigd te Langestraat 207, 2240 Zandhoven, en met ondernemingsnummer 0420.131.348, accountantskantoor, en al haar aangestelden, teneinde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de BTW, de nodige formaliteiten te vervullen.

Voor gelijkluidend afschrift,

Boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31/12/2016.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2017.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LUCCO, AFGEKORT : LUCCO

Adresse
OSSENWEG 15 2340 BEERSE

Code postal : 2340
Localité : BEERSE
Commune : BEERSE
Province : Anvers
Région : Région flamande