LUCELE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCELE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.466.625

Publication

17/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

15-06-2015

Griffie

*15310018*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0632466625

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

LUCELE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Heidi Blervacq, notaris te Dessel, op 26 mei 2015, dat:

1. Rechtsvorm naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam:  LUCELE .

2. Zetel: 2480 Dessel, Brasel 98 C.

3. Oprichters:

a. De heer HOREMANS Philip, geboren te Turnhout op 2 februari 1979, en zijn echtgenote;

b. Mevrouw GEUENS Tine Karel Martha, geboren te Turnhout op 7 november 1983, samenwonende te 2480 Dessel, Brasel 98 C.

Gehuwd te Retie op 2 september 2006 onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract, niet conventioneel gewijzigd tot op heden.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro. Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

5. Gestort bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen:

- door Horemans Philip, voornoemd sub. a: negenduizend negenhonderdtwintig euro (¬ 9.920,00); - door Geuens Tine Karel Martha, voornoemd sub. b: tweeduizend vierhonderdtachtig euro (¬ 2.480,00).

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekjaar: 01/01 tot 31/12. Het 1ste boekjaar eindigt op 31 december 2016.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo:

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend

met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen. Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: de heer HOREMANS Philip, geboren te Turnhout op 2 februari 1979, wonende te 2480 Dessel, Brasel 98 C. Zijn mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tot en met 30 juni 2015 en bezoldigd vanaf 1 juli

Onderwerp akte :

Brasel 98 C 2480 Dessel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

2015.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

a) Het verlenen van diensten, in de meest uitgebreide zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van IT, administratie, consultancy, management, bedrijfsorganisatie, marketing, publiciteit en het verzorgen van de commerciële relaties.

De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, fabricage en assemblage van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, multimedia- en communicatietoepassingen en spraaktechnologie, waaronder hardwarematerialen voor computers, onderdelen, randapparatuur en benodigdheden evenals allerhande softwarepakketten, know how, licenties, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

b) Het verlenen van diensten, in de meest uitgebreide zin van het woord, aan bedrijven en

ondernemingen van alle aard op vlak van human resources en het verzorgen van de commerciële relaties.

De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur van allerhande softwarepakketten, know how, licenties en abonnementen, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

c) De groot- en kleinhandel, de import en export van alle dames-, heren- en kinderkleding.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

d)Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen. e) De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, huren en verhuren, verkavelen, renoveren, en dergelijke meer, met het oog op het beheer en de opbrengst.

Zij mag roerende en onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende en onroerende goederen en waarden. Kortom: zij mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van roerende en onroerende goederen, alsook roerende en onroerende zakelijke rechten, zonder dat voormelde verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

En in het algemeen:

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan.

Zij mag kredieten en leningen toestaan en aangaan.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen in ondernemingen van alle aard op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings.

De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met haar doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden, en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

16. Volmacht(en): Nihil.

17. Verbintenissen vennootschap in oprichting:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaren de verschijners, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 2 juni 2015.

De verschijners verklaren te weten dat deze overname effect zal sorteren vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

18. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

20. Bijzondere volmachten: De oprichters beslissen aan de naamloze vennootschap

 MAATSCHAPPIJ VOOR BELASTINGADVIES of afgekort  BELEAC , met zetel te 2000 Antwerpen, Verbindingsdok Oostkaai 23 bus 211/214, volmacht te verlenen om voor en in naam van de vennootschap :

- bij het KBO alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige, en toekomstige) en schrappingen ;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie van BTW, met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Heidi Blervacq

Coordonnées
LUCELE

Adresse
BRASEL 98 C 2480 DESSEL

Code postal : 2480
Localité : DESSEL
Commune : DESSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande