LUCERN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUCERN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.511.810

Publication

31/12/2012
ÿþVoor-

behoude. aan het Belgisch

m*awtsh|m

In~~60~-~~n~-~~!~~-~Ü$~~~tæ~t~~~~~~e~*m~~~mo~~e~~~o6a

__ '__ . na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~~ -12-~

.~~ ~° ~~=.

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDereittilECHELEN

OrmieMnenn' r: 5-01' ` 10

Baoanmn8(v»iuit) LUCERN

~i

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Breenclonckstraat. 321

2830 Willebroek

akte:Oprichting en

.

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 14:

{~ !

blijktdecember 3O13, vvæ~ volgt.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de )naam "LUCERN".

3. De vennoten zijn: a) de heer Ernest MEYERS, te 2830 Willebroek, Breendonkstraat 356; b) de heer Luc VAN AUTGAERDEN, te 2845 N|m|/ Wierixstraat 90.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2830 VVUlebroek, Breendonkstraat 321, i!4. De vennootschap heeft tot doel:

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen,; . huren en verhuren,het bouwen of het doen bouwen, het verbouwen of doen verbouwen/ promotie en makeien in onroerende goederen, evenals aile welkdanige iiVnroanonde verrichtingen in de meest brede zin, met betrekking tot het eigendom te Kbnt(ch, aan de Albertlei; | - promotie, ontwikkeling, organisatie/ commercialisatie en beheer ven! vastgoedprojecten, inbegrepen sanerings- en grondwerken;

H bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van vo|tooïngsvverkmn door onderaannemers; - het beleggen van haar vermogen in roerende en onroerende goederen. Dæærtoe zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende eD!

(onroerende handelingen mogen verd h die h ks of '!! onrechtstreeks geheel

deels verband houden methaar maatschappelijk doel ~f die van aard

d

zijn ~ verwezenlijking daarvan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap nnag! bijwijze van Inbreng, bijdrage, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zohen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben ~f geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van !!hæar maatschappelijk doel te bevorderen. Z' ~aD de functie van bestuurder of! '' f

vere~~naærvonandereuitoefenen. vennootschappen

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd vijftienduizend euro, vertegenwoordigd door zeshonderd dertig aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is honderd veertigduizend euro effectief! gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit !!badrag van 140.000 euro gestort werd bij Fintro. 6.!!Deva~D0ota~hapisupgmr|~htvuoronbepaa|deduurtarekmnenvanafdmda~urnvande ! oprichtingsakte.

7.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders,al dan niet vennoot. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.' VVerd~n benoemd tot niet-statutaire raahxo~rdersv~oroDbapaa|d~duur~ de heer Ernest;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden/Recto : Naam en hoetlanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Meyers en de heer Luc Van Autgaerden. Hun opdracht van zaakvoerder kan bezoldigd " worden.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst" wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boeklaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend dertien.

10. De iaarvercladerinq wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de vijftiende juni om veertien uur; indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11. De verrichtingen die vóór de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 14 november 2012, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

mevrouw Patricia DAELEMANS, wonende te 2870 Ruisbroek, Schoolstraat 11;

en alle door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

om volgende taken uit te voeren:

het aanvragen van aile nodige attesten;

het vervullen van aile formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van aile fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 14 december 2012.

b7 ouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LUCERN

Adresse
BREENDONCKSTRAAT 321 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande