LUCKY 7 SPRINTTEAM

Association sans but lucratif


Dénomination : LUCKY 7 SPRINTTEAM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 848.723.076

Publication

19/09/2012
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1

Art. 2

Art. 3

Art. 4

Tussen de ondergetekenden :

Van Leemput Koenraad Florimond A, geboren te Duffel op 02 Juli 1965 wonende te 2861 Sint-

Katelijne-Waver, Heivelden 35 bediende;

Dieltjens Maria-Louise Irma P , geboren te Duffel op 15 December 1967 wonende te 2861 Sint-

Katelijne-Waver, Heivelden 35 bediende,

Van Leemput Kim, geboren te Duffel op 14 oktober 1993 wonende te 2861 Sint-Katelijne-Waver,

Heivelden 35 zelfstandig;

wordt een vereniging zonder winstoogmerk opgericht onder de benaming " LUCKY 7 SPRINTTEAM"

op datum van heden: één september tweeduizend en twaalf.

De vereniging heeft tot doel het bevorderen en het organiseren van sportactiviteiten en wielrennen in het bijzonder, al of niet in competitieverband. Zij mag tevens alle activiteiten organiseren die dit doel bevorderen. Zij kan in deze zin, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengsten hiervan uitsluitend wordt besteed aan het doel waarvoor zij werd opgericht. De vereniging mag alle goederen, zowel roerende als onroerende, bezitten, kopen en verkopen, huren en verhuren, contracten sluiten en rechtshandelingen te stellen die nodig of nuttig zijn voor de realisatie van het doel.

Onderwerp akte::

TITEL I. -- Benaming, zetel, doel, duur

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd te 2861 Sint-Katelijne-Waver op de Heivelden 35 .

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : LUCKY 7 SPRINTTEAM

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

*12304793*

Luik B

Zetel : Heivelden 35

2861 Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver)

België

0848723076

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Griffie

Neergelegd

17-09-2012

IDEM ALS LUIK A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

TITEL II. -- Lidmaatschap

Art. 5

Het aantal werkende leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De werkende leden hebben stemrecht op de algemene vergadering; de niet-werkende leden hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De oprichters van de vereniging zijn de eerste werkende leden. Tot de vereniging kan als werkend lid toetreden, al wie door de raad van beheer aanvaardt wordt. De raad van beheer beslist autonoom over elk verzoek tot opneming. Zij dient haar toelating of weigering niet te motiveren. De kandidaat werkend lid dient voorgedragen te worden door één of meerdere van de werkende leden. De leden onderschrijven bij hun toetreding de statuten. De leden verbinden er zich toe geen daden te stellen die strijdig zijn met het maatschappelijk doel van de vereniging.

Art. 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 7

Het bedrag van een eventuele bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door de raad van beheer.

Art. 8

Art. 9

Art. 10

De uittredende, ontslagnemende of ontslagen leden, alsook hun erfgenamen of de erfgenamen van de overleden leden, verzaken aan elke vermogensrechtelijke aanspraak op het maatschappelijk bezit van de vereniging. Zij kunnen evenmin de eventueel door hen zelf of door hun rechtsvoorganger uitgekeerde bedragen terugvorderen.

TITEL III. -- Algemene vergadering

Art. 11

Art. 12

De raad van beheer kan op de door haar te bepalen voorwaarden ook andere personen als ereleden, toegelaten leden, steunende leden, corresponderende leden of beschermende leden tot de vereniging toelaten. Deze personen bezitten echter niet de rechten van de werkende leden. Ze verwerven het statuut van niet-werkend lid en bezitten enkel een aanwezigheidsrecht op de algemene vergadering.

Het lidmaatschap van de werkende leden eindigt van rechtswege bij het overlijden van het lid. Het lidmaatschap eindigt eveneens indien schriftelijk ontslag wordt ingediend bij de voorzitter van de raad van beheer of indien de algemene vergadering beslist een lid uit te sluiten met een meerderheid van twee derde der stemmen.

De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt al de werkende leden. De werkende leden beschikken in de vergadering over één stem.

De basisbijdrage van de niet-werkende leden (ereleden, toegelaten leden, steunende leden, corresponderende leden of beschermende leden) wordt bepaald door de raad van beheer. Deze bijdrage geldt voor het lidmaatschap voor één jaar. De basisbijdrage is ondeelbaar. De raad van beheer kan op door haar te bepalen voorwaarden een veelvoud van de basisbijdrage vorderen door haar te bepalen categorieën van niet-werkende leden.

De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn: het wijzigen van de statuten; het benoemen en afzetten van de bestuurders; de vrijwillige ontbinding van de vereniging; het uitsluiten van de leden; het goedkeuren van begrotingen en rekeningen; het invullen van de functies van voorzitter en de leden van de raad van bestuur; en het benoemen en afzetten van een commissaris - revisor.

Art. 13

De algemene vergadering kiest onder haar leden een voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de algemene vergadering voorgezeten door het aanwezige lid met de hoogste ononderbroken lidmaatschapsanciënniteit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Art. 14

par. 1. Elk jaar wordt minstens één algemene vergadering gehouden: in de loop van het eerste trimester van elk jaar voor het goedkeuren van de rekeningen. par. 2. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de leden daarom vragen. par. 3. De leden worden door middel van een aangetekende brief opgeroepen voor de algemene vergadering. De oproepingsbrief dient de leden minstens acht dagen voor de vergadering te bereiken. De postdatum geldt als bewijs. par. 4. De algemene vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief. par. 5. De oproepingsbrief bevat steeds de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter, maar één twintigste van de leden heeft het recht bijkomende punten op de agenda te laten plaatsen.

Art. 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 17

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste 2 bestuurders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor een hernieuwbare termijn van 1 jaar. Aan de bestuurders kan geen vergoeding uitgekeerd worden.

par. 1. De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige leden, tenzij over de aangelegenheden opgesomd in artikel 12, eerste, derde, vierde en zesde lid. De algemene vergadering kan hierover enkel geldig beraadslagen dan met een meerderheid van twee derde der stemmen. Over het wijzigen van de statuten kan echter slechts beraadslaagd worden indien deze wijziging op de agenda voorkomt en in de uitnodiging werd toegelicht, dit onverminderd het bepaalde van art. 8 van de wet van 27 juni 1921. par. 2. Elk lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid. Het aantal volmachten per aanwezig lid is beperkt tot twee. par. 3. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn plaatsvervanger doorslaggevend par. 4. De vergadering kan alleen beraadslagen over punten die in de agenda opgenomen zijn, tenzij alle aanwezige leden van de vergadering ermee instemmen dat het niet geagendeerde onderwerp toch behandeld wordt.

Art. 16

Art. 18

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad is bevoegd om alle daden van bestuur te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur is tevens bevoegd om daden van beschikking te stellen. De raad van bestuur treedt op als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen. De raad van bestuur kan het verstrekken van het mandaat ad litem aan een advocaat in uitvoering van de beslissing om in gerechtelijke acties als eiser of verweerder op te treden delegeren aan één van haar leden.

Art. 19

De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging bijgehouden register en ondertekend door de voorzitter. Elk lid van de vergadering ontvangt een afschrift van de notulen.

TITEL IV. -- Beheer

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter, en leden benoemen Bij afwezigheid van de voorzitter wordt de raad voorgezeten door de aanwezige bestuurder met de hoogste ononderbroken beheersanciënniteit. Het voorzitterschap van de raad mag door dezelfde persoon slechts gedurende maximaal één opeenvolgend jaar worden waargenomen, tenzij de raad van bestuur met een

meerderheid van twee derde der uitgebrachte stemmen zou beslissen om zijn mandaat te verlengen met een opvolgende nieuwe termijn van 1 jaar.

Art. 20

De raad van bestuur kan één of meer afgevaardigde bestuurders of directeurs aanduiden, die met het dagelijks bestuur worden belast. Onder dagelijks bestuur worden onder meer begrepen de lopende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

zalen en dagelijkse briefwisseling. De afgevaardigde bestuurder of directeur wordt tevens gemachtigd door zijn handtekening in zaken van dagelijks bestuur, waaronder in het bijzonder gerekend worden de financiële verrichtingen met de financiële instellingen, de vereniging te verbinden. Hij is tevens bevoegd de beslissingen van de raad van bestuur uit te voeren en in het bijzonder het mandaat ad litem te verstrekken aan een advocaat in gerechtelijke acties als eiser of verweerder. Het mandaat van de afgevaardigde bestuurder duurt 1 jaar.

Art. 21

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuurder wordt samengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De bijeenroeping van de raad is verplicht wanneer één derde van de leden van de algemene vergadering daarom vraagt. De oproepingsbrief wordt ten minste acht dagen voor de vergadering schriftelijk aan alle bestuurders met de aangetekende post verzonden. De vergadering wordt gehouden op dag, uur en plaats aangeduid in de oproepingsbrief. De oproepingsbrief bevat eveneens de agenda. De agenda wordt vastgesteld door de voorzitter of door twee bestuurders. De vergadering kan alleen beraadslagen over punten die in de agenda opgenomen zijn, tenzij alle aanwezige bestuurders ermee instemmen dat het niet geagendeerde onderwerp toch behandeld wordt.

Art. 22

Art. 23

Art. 24

Indien de voorzitter van de raad van bestuur dat opportuun acht, kan de raad van bestuur een voorstel goedkeuren door de ondertekening voor akkoord van een rondschrijven dat het voorstel bevat door alle leden van de raad van bestuur. In dat geval dient de raad van bestuur niet samengeroepen te worden om geldig te beraadslagen. Het rondschrijven bevat de volgende vermeldingen :

1. vermelding dat het gaat om een voorstel van beslissing van de raad van bestuur;

2. vermelding enkel de ondertekening van het voorstel door alle leden van de raad van bestuur de goedkeuring van het voorstel tot gevolg heeft;

3. vermelding dat het voorstel niet geamendeerd kan worden en dat er geen voorbehoud kan gemaakt worden door de leden;

4. vermelding dat alle leden van de raad van bestuur het stuk ondertekend terug moeten zenden met daarbij de eigenhandig geschreven woorden "goedgekeurd voor beslissing van de raad van bestuur";

5. vermelding dat het ondergetekende rondschrijven binnen tien dagen teruggestuurd moet worden naar de maatschappelijke zetel.

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zover het aantal leden daardoor niet minder dan drie bedraagt. Zelfs in dat geval beschikt de vereniging over een regularisatietermijn van drie maanden. De vereniging kan vrijwillig ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering overeenkomstig het artikel 20 van de wet van 27 juni 1921 bepaalde, door een gerechtelijke beslissing.

De raad van bestuur vergadert slechts geldig als ten minste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is deze van de voorzitter doorslaggevend. De beslissingen van de raad van bestuur worden overgemaakt aan elke bestuurder. De goedgekeurde notulen worden opgenomen in een daartoe bestemd register. Afschriften of uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter.

TITEL V. -- Ontbinding en vereffening.

Art. 25

Ingeval van vrijwillige ontbinding worden door de algemene vergadering en bij gebreke daarvan door de rechtbank, één of meer vereffenaars benoemd, hun bevoegdheid bepaald en de wijze van vereffening der schulden en van de tegeldemaking der goederen vastgesteld.

Art. 26

Bij ontbinding van de vereniging dient de bestemming van het vermogen bepaald te worden door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

vereffenaar, indien het door hem vastgesteld netto-actief vermogen niet meer bedraagt dan EUR 12 500. Indien dit bedrag overschreden is, wordt de bestemming bepaald door de algemene vergadering die daartoe door de vereffenaar wordt bijeengeroepen. De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen wanneer het voorwerp daarvan in het bijzonder is vermeld in de oproepingsbrief dewelke ten laatste tien dagen voor de vergadering dient toe te komen bij de leden. De vereffenaar kan één of meer gemotiveerde voorstellen van bestemming aangeven in de bijeenroepingsbrief. Alle werkende leden dienen op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De bestemmingsbeslissing is slechts geldig wanneer zij door de ter vergadering aanwezige leden bij twee derde meerderheid goedgekeurd wordt. Zijn niet alle leden op de eerste vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden. Op deze tweede vergadering kan rechtsgeldig beslist worden, welk het getal der aanwezige leden ook zij. In dat geval dient de beslissing echter door de burgerlijke rechtbank bekrachtigd te worden.

TITEL VI. -- Slotbepaling

Art. 27

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 28

1. De Heer Van Leemput Koenraad, als voorzitter.

2. De Heer Dieltjens Marie-Louise, voornoemd, als lid van de Raad Van bestuur.

3. De Heer Van Leemput Kim, voornoemd, als lid van de Raad Van Bestuur.

Het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan Van Leemput Koenraad

Opgemaakt te Sint-Katelijne-Waver,

op 1 september 2012 (Get.) Van Leemput Koenraad, Dieltjens Marie-Louise en Van Leemput Kim.

Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken in zake verenigingen van overeenkomstige toepassing.

Coordonnées
LUCKY 7 SPRINTTEAM

Adresse
HEIVELDEN 35 2861 O.L.V.-WAVER

Code postal : 2861
Localité : Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande