LUKA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUKA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.726.012

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.09.2013, NGL 25.03.2014 14081-0189-010
19/12/2013
ÿþ Hud Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IlecreecJ Lee ce>) do i ochl aai van Koophandel te Antwerpen, op

D 1 DEC, 21111

Griffie

111111~ioiuiioH

" 13 90676*

1

N

ui

bet ar

Be

Sta

Ondernemingsnr: 0453726012

Benaming

(voluit) : LUKA in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kammenstraat 43 bO r kot-

2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening en ontslag van de vereffenaar Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 16/10/2013

De commissaris leest het verslag voor welke door hem werd opgemaakt voor de vereffening van de vennootschap BVBA LUKA. Mat eenparigheid van stemmen treed de vergadering de besluiten van dit verslag bij, keurt de rekeningen goed en geeft zonder enig voorbehoud algehele décharge aan de heer Jeffrey Claeys voor zijn beheer als vereffenaar van de vennootschap BVBA LUKA.

De vergadering keurt ook het opslag goed van de vereffenaar Jeffrey Claeys

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de BVBA LUKA definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden zullen worden neergelegd en gedurende ten minst 7 jaar worden bewaard bij de heer Jeffrey Claeys, Kammenstraat 43 2 2000 Antwerpen

Tegelijk neergelegd : PV ddl6/10/2013

Afschrift van de beslissing tot goedkeuring van het verdeelplan

Jeffrey Claeys

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.09.2012, NGL 28.05.2013 13141-0470-010
10/04/2013
ÿþMaC War011,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I III

IIIiouillUlihiiw

lleergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, op

2 9 Vin 2013

Griffie

1

Ondernemingsnr : 0453.726.012

Benaming

(voluit) : LUKA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Kammenstraat 43 bus 402

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Sandry Gypens, Notaris te Strombeek Bever (Grimbergen), in datum van negentien december tweeduizend en twaalf, geregistreerd twee bladen geen renvooien, te. Grimbergen op drie januari 2013. Boek 190 blad 56 vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 Eur.) de. Ontvanger (getekend) ai. H. Denteneer, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "WKA", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 43 bus 402, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer BTW BE 0453.726.012, de volgende beslissingen heeft genomen: (...}

Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraani toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op 30 september 2012.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van' de bedrijfrevisor, de heer Roger Schools, over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"ln het kader van de procedures voor ontbinding zoals voorzien in het recht der vennootschappen, heeft deR` zaakvoerder van de BVBA LUKA een boekhoudkundige staat op datum van 30 september 2012 opgemaakt die,= rekening houdend met de vooruitzichten van een ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal geeft van: 133.110,60 ¬ , en een negatief netto actief van 14.023,58 E.

Na de controles die wij verrichten volgens de professionele normen die van toepassing zijn komen wij tot hef besluit dat deze staat een volledig, getrouw en correct beeld geeft van de situatie van de vennootschap, voari zoverre de verwachtingen van de zaakvoerder succesvol gerealiseerd worden door de vereffenaar.

Opgemaakt te Brussel op 13 december 2012-12-17

Roger Schools

Bedrijfsrevisor".

De aanwezige vennoten erkennen kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel van Brussel, van de benoeming van nagemelde vereffenaar, zoals vermeld onder besluit 3 van onderhavige buitengewone algemene vergadering. Deze opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet homologeert, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een vereffenaar, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Voor zoveel ais nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen (besluiten 3 tot en met 5) van onderhavige vergadering, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde' opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van nagemelde vereffenaar door de rechtbank van koophandel van Antwerpen overeenkomstig artikel 184 § 1 Wetboek van Vennootschappen (of ambtshalve' aanstelling van een vereffenaar).

Derde besluit: benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan ais vereffenaar:

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

. u

ýÿ

De heer CLAEYS Jeffrey, voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend, De heer Jeffrey Claeys bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: Machten van de vereffenaar

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikel 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van aile inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen

Elke vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij àan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van veréffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag ván de zaakvoerder, de heer CLAEYS Jeffrey.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur,

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in het eerste besluit vernielde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de homologatie 'van de benoeming van de vereffenaar (of ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van koophandel).

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

Zesde besluit: aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coordineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap;

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst

Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "LUKA"

Artikel 2 -- De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

o Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel :

N

- Het verwerven en behoud van onroerende goederen die in haar patrimonium opgenomen zijn, gevormd

o hetzij door inbrengsten, hetzij door aanwervingen, alsook het beleggen van gelden, effecten en andere

co roerende waarden; dit patrimonium beheren en eventueel uitbreiden.

Zij zal in het kader van dit beheer aile handelingen mogen stellen .met betrekking tot de verwerving,

uitrusting, valorisering, bouwen, verhuring, terbeschikkingstelling, onderhoud, aanpassing, verbouwing,

eª% t

uitbreiding, meubilering en vervreemdingvan onroerende goederen. Zij mag beschikbare middelen beleggen in

roerende goederenen waarden, zonder dat deze verrichtingen en activiteit ais vastgoedhandelaar mogen

et uitmaken,

et

- De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar

'prp bevorderend.

- Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten,.zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhangmet het hare staat.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten,

C1D Artikel 4 -- De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 43 bus 402 en

et ,, wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5 -- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01) euro en is verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder nominale waarde.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar.

A ~

V000 ghouden aan het Belgisch Staatsblad

 Artikel 8 -- e jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om 16 uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon warden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft,

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden,

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van s vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het , arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Zevende besluit: volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor Fiducia! met zetel te 1020 Brussel, Houba Destrooperiaan 760 bus 9, evenals aan haar bedienden, medewerkers, aangestelden en lasthebbers, - met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

STEMMING

Aile beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen. (...)

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL,

Bijlagen: - een gelijkvormig afschrift

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

- staat van actief en passief.

Notaris Sandry Gypens.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2012
ÿþ mod 11.1

~l ti in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- ~i~~~

behouden t~ëér~él~~~ » ~ ~v~~ ~lr~ ~~~ ~r~ ~ ha>is~ef te p~t~e~peri: v~

aan het vol ~gÓ ~ JUL 201Z

Belgisch Staatsblad Griffie

III minui d

*12139545*





Ondernemingsnr : BE0453.726.012

Benaming (voluit) ; LUKA

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kammenstraat 43 bus 402

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd notaris Catherine Goossens te Grobbendonk op 26 juli 2012, blijkt dat de vennootschap volgende beslissingen;; genomen heeft. :

1. Uitdrukking kapitaal in euro.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering het kapitaal voortaan uit te drukken in',,

euro, zodat dit thans achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01);;

bedraagt.

2. Afschaffing nominale waarde van de aandelen.

i Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering dat de nominale waarde van dei

il

aandelen wordt afgeschaft.

3. Regeling vaste vertegenwoordiger.

Met éénparigheid van stemmen beslist de vergadering een regeling te treffen met betrekking.;'

tot de vaste vertegenwoordiger van de vennootschap in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek,,

van vennootschappen.

4. Vaststelling van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met de door de

vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist éénparig de statuten vast te stellen om ze in overeenstemming te

brengen met de door de vergadering getroffen beslissingen en aanpassing aan het Wetboek van';

Vennootschappen.

5. Benoeming vaste vertegenwoordiger.

Tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd: de heer Jeffrey Claeys,

' voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Cathérine Goossens

Geassocieerd Notaris

In bijlage : eensluidende uitgifte











op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : AN050512
02/05/2012 : AN050512
03/06/2011 : AN050512
28/04/2010 : AN050512
01/10/2009 : DE050512
17/04/2009 : DE050512
25/04/2008 : DE050512
10/04/2008 : DE050512
02/04/2007 : DE050512
04/05/2006 : DE050512
13/04/2005 : DE050512
07/04/2004 : DE050512
17/04/2003 : DE050512
12/04/2002 : DE050512
02/04/1999 : DE050512
01/01/1997 : DE50512

Coordonnées
LUKA

Adresse
KAMMENSTRAAT 43, BUS 402 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande