LUKIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LUKIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.175.664

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 27.06.2014 14233-0386-012
26/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 20.06.2013 13202-0319-011
16/01/2012
ÿþna neerlegging ter griffie van de

III 111111111111111111

*12012541*

B

._

K.- -. RGÈLEàD-

GRIFFIE HECHTBANK VAN

0 4 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griáfia De griffier

Llatl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondememingsnr : 0466175664

Benaming

(voluit) : LUKIMMO

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Paviljoenstraat 75 te Mol

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 21112/2011. Statutenwijziging; Raad van Bestuur d.d. 2111212011.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Michel VRONINKS te Ham op éénentwintig december;

twee duizend en elf dat de:

# buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "LUKIMMO

met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Paviljoenstraat 75, ondernemingsnummer 0466.175.664, volgende:

beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist:

- de eerste zin van artikel 3 der statuten aan te passen, door de voorheen gepubliceerde verplaatsing der

maatschappelijke zetel naar 2400 Mol, Paviljoenstraat 75, te bevestigen. Deze publicatie gebeurde in de.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 februari 2010, onder nummer 11022419.

- de tweede zin van artikel 3 der statuten aan te passen aan de taalwetten, aangezien tot zetelverplaatsing;

kan besloten worden door de raad van bestuur enkel binnen de grenzen van het Vlaamse Gewest en in de,

regio Brussel.

Artikel 3, eerste en tweede zin zullen voortaan luiden als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd 2400 Mol, Paviljoenstraat 75.

De Raad van Bestuur is bevoegd de zetel van de vennootschap over te brengen naar de plaats van zijn

keuze in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad."

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het artikel 6 der statuten te vervangen aangezien de aandelen vanaf nu op naam

zullen zijn en aangaande de formaliteiten die dienen vervuld te worden bij de inschrijving van een:

aandeelhouder in het register der aandelen.

Artikel 6 der statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Alle aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd.

Een register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap voor de aandelen op naam en dient

volgende vermeldingen te bevatten:

1. de juiste aanduiding van elke aandeelhouder en van het aantal hem toebehorende aandelen met hun. volgnummers;

2. de gedane stortingen;

3. de overgangen en de overdrachten van de aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager' en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de bestuurders en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden. De overdracht van de aandelen geldt slechts ten aanzien van de vennootschap: en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register der aandelen, waarvan elke aandeelhouder of belanghebbende inzage zal mogen nemen.

4. de eventuele nietigheid.

Bij de inschrijving van een aandeelhouder in het register van aandelen wordt hem een certificaat van deze. inschrijving overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zolang de aandelen niet volgestort zijn, kunnen zij, in afwijking van het Wetboek van vennootschappen, ten'. aanzien van de vennootschap niet aan derden worden overgedragen, dan indien de verkrijger door de Raad; van bestuur als aandeelhouder wordt aangenomen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met:

vermelding van hun respectievelijke rechten.

"

Een aandeelhouder kan inzage nemen van het register dat op zijn aandelen betrekking heeft.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

Gezien het voormelde wordt de tweede zin van artikel 24 der statuten aangepast. Deze zin zal voortaan luiden als volgt:

`Wanneer één of meer aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, of indien deze aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, kunnen de eraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten aan de codificatie van het vennootschappenrecht ingevoerd bij Wet van 7 mei 1999 houdende het Wetboek van vennootschappen door:

A) schrapping van de verwijzingen in de statuten en in het bijzonder de artikelen 8, 9, 17 en 25 der statuten naar de oude vennootschapswetgeving:

- in artikel 8, enige zin, worden de woorden "artikel 33bis en volgende van de vennootschapswet." vervangen door de woorden "de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen."

- in artikel 9, vierde zin, worden de woorden "artikel 55 van de vennootschappenwet" vervangen door de woorden "het bepaalde in het Wetboek van vennootschappen";

- in artikel 17, tweede en laatste zin, worden de woorden "voorschriften van de artikelen 62 en 63 ter van de vennootschapswet." vervangen door de woorden "bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.";

- in artikel 25, tweede zin, worden de woorden "artikel 77 van de vennootschapswet." vervangen door de woorden "de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.".

B) integrale vervanging van artikel 20 der statuten, dat ook aangepast wordt aan de Programmawet van december twee duizend en vier aangaande de oproepingen voor de algemene vergadering, en voortaan zal luiden als volgt:

"Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten."

C) invoering van het systeem van de vaste vertegenwoordiger, wanneer een vennootschap als bestuurder wordt aangesteld; en aanvulling van artikel 9 der statuten:

Volgende drie zinnen worden ingelast nà de huidige achtste en laatste zin:

"Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot één van voormelde functies wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

D) invoering van het systeem van de schriftelijke besluitvorming in de algemene vergadering door inlassing van nieuwe artikelen in de statuten, te weten:

* betreffende de invoering van deze mogelijkheid, te weten het nieuwe artikel 25, luidend als volgt:

"Artikel 25

Met uitzondering van:

-de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen; en

-de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de Raad van Bestuur een rond-schrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dal weliswaar binnen termijn bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen."

* inzake de ter beschikking stelling van de stukken, het nieuwe artikel 21, luidend als volgt:

r

" "Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan zal de Raad van Bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hun krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld."

Artikel 19 der statuten wordt aan de bovenvermelde beslissing aangepast door inlassing van volgende nieuwe zin, nà de huidige tweede zin:

"Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering."

E) De vergadering beslist de huidige tekst der artikelen 14, 15 en 16 der statuten inzake de herziening van de bestuursbevoegdheid  taakverdeling binnen de raad van bestuur; invoering van de mogelijkheid tot aanstelling van adviserende comités en directiecomité en aanpassing van de vertegenwoordigingsbevoegdheid; integraal te schrappen en te vervangen door navermelde tekst:

"Artikel 14

§ 1. Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de Raad van Bestuur.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van haar beslissingen delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, alsdan gedelegeerd bestuurder genoemd, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Niettegenstaande de raad het dagelijks bestuur kan delegeren en bijzondere opdrachten kan toekennen, blijft hij als raad alleen verantwoordelijk voor de goedkeuring, de controle en opvolging van de budgetten en investeringsplannen, alsmede hun financieringsmodaliteiten.

§ 4. Directiecomité

Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tof de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

Artikel 15

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonerlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door andere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de Raad van Bestuur."

F) de vergadering beslist tot hernummering der artikels van de statuten ingevolge de inlassing van nieuwe artikelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de huidige bestuurders, de Heren Lucien Deckx, Johan Deckx en Kurt Deckx, en verklaart unamiem dit ontslag te aanvaarden en hen kwijting te verlenen voor het gevoerde beleid. Onmiddellijk gaat de algemene vergadering over tot de herbenoeming van deze drie bestuurders voor een termijn van zes jaar ingaande op heden.

Tot deze functie worden benoemd:

1) de Heer Lucien DECKX, voornoemd;

2) de Heer Kurt DECKX, voornoemd;

3) de Heer Johan DECKX, voornoemd;

De bestuurders verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden en niet te zijn getroffen te zijn door enig

verbodsbepaling.

De bestuurdersfuncties zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering machtigt de bestuurders om de beslissingen die hierboven genomen werden aangaande de

voormelde punten, uit te voeren, en machtigt de instrumenterende notaris om de statuten te coördineren en

deze neer te leggen ter griffie. "

Al deze beslissingen zijn met eenparigheid van stemmen genomen.

# de Raad van Bestuur van de voormelde naamloze vennootschap "LUKIMMO", is samengekomen en:

a) Onmiddellijk heeft de raad van bestuur aangesteld tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de

raad van bestuur: de Heer Lucien Deckx, voornoemd, die tevens verklaart deze functie te aanvaarden.

De functies van gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur zijn onbezoldigd behoudens

andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

b) De raad van bestuur bevestigt dat alle aandeelhouders, gebruik makend van het recht voorzien in artikel

6 van de statuten, hun aandelen aan toonder wensen om te zetten in aandelen op naam.

Gevolggevend aan dit verzoek bevestigt de voltallige raad van bestuur, dat aile aandelen zijn vernietigd en

bij deze onmiddellijk werden ingeschreven op naam van de respectieve aandeelhouders in het register van

aandelen.

De Raad van Bestuur overhandigt bij deze een Certificaat van de inschrijving in het register van aandelen

aan de betrokken aandeelhouders.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Michel Vroninks te Ham.

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een eensluidend afschrift van het proces-verbaal de dato 21 december 2011 dat uitsluitend bestemd is voor de publicatie; en de gecoordineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-buhoudetF

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 08.07.2011 11277-0040-011
10/02/2011 : TU087591
30/06/2010 : TU087591
24/06/2009 : TU087591
29/08/2008 : TU087591
04/09/2007 : TU087591
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 17.06.2015 15183-0384-012
12/07/2005 : TU087591
12/11/2004 : TU087591
29/07/2003 : TU087591
10/08/2002 : TU087591
15/06/1999 : TUA015034

Coordonnées
LUKIMMO

Adresse
PAVILJOENSTRAAT 75 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande