LUMADISTRI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUMADISTRI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.915.179

Publication

07/04/2014
ÿþ Mod Wafd 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tieergelegl ter grIffis à Rechtbank van Koophandel t.1111:.pen, op

.2 6 Nerf 2014

Griffie

11*3111111]

bel

BE Sta

II

Ondememingsnr %&S.

Benaming

(voluit) LUMADISTRI

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Boomsesteenweg 197, 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: VERSCHIJNING VAN PARTIJEN, OPRICHTING EN INBRENGEN

ER BLIJKT uit een akte verleden voor René Van den Kieboom, notaris met standplaats te Antwerpen, op

achttien maart tweeduizend veertien, dat werd opgericht:

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUMADISTRI;

2.zetel te 2610 Antwerpen, Boomsesteenweg 197;

3, de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid vanaf neerlegging uittreksel ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4, door:

1. De heer DEPUYDT Luc Maurice Marthe, [R.R. 60.07.28-501.65], geboren te Antwerpen op achtentwintig juli negentienhonderdzestig, echtgenoot van mevrouw VAN PELT Virginie Christiane, geboren te Antwerpen op achttien oktober negentien-honderdzestig, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Boomsesteenweg 197.

2. De heer VAN BOSSUYT Marc Gaston Maria, [R.R. 60.12.29-467.073, geboren te Beveren op negenentwintig december negentienhonderdzestig, echtgencot van mevrouw NIEUWINCKEL Ingrid Coleta Jasée, geboren te Deume (Ant.) op drieën-twintig augustus negentienhonderdvierenzestig, wonende te 2900 Schoten, Gagel-baan 15,

5.bedrag van het maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het werd volstort ten belope van zesduizend vierhonderd euro (6.400,00 E). Het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE49 3631 3228 2071, bij de ING bank te 2610 Antwerpen (Kleine Steenweg 6).

6.het kapitaal werd samengesteld uit inbreng in geld;

7.het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december;

8.Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo.

9.Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

10.De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder benoemt deze rechtspersoon onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvcering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, cnverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd met een onbezoldigd mandaat: de heer DEPUYOT Luc en de heer VAN BOSSUYT Marc, beiden voornoemd, die verklaren de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet ge-'troffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

11.Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

gedeeltelijk warden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

11.Commissarissen: geen.

12. Doel:

Nationaal en internationaal transport, distributie voor derden, houder van intema-tionaal vakbekwaamheidsattest

Ohet nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten ondernemingen;

Ode aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting aan pas-sing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten filel van aanneming van alle gebouwen of constructies; het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van aile onroerende goederen vocr eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van aile studies, het uitmaken van alle ontwerpen; ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovenvermelde activitei-ten. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren , huren, onderverhuren en onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van aile onroerende goe-deren; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen door derden; dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- en buitenland, het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen, het optreden ais beroepsoprichter en bouwpromotor;

Deze opsomming is aanwijzend maar niet beperkend,

Uitvoeren van kleine karweiwerken (klusdienst)

De ruwbouwactiviteiten

De stukadoor-, cementeer- en dekvloeractiviteiten.

De tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten.

De dakdekkers- en waterdichtingsactiviteiten..

De schrijnwerkers- en glazenmakersactiviteiten.

De eindafwerkingsactiviteiten.

De installatleactiviteiten voor centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitair.

De elektrotechnische activiteiten.

Algemene aannemingsactiviteiten.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, financiële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen.

Zij kan zich bij wijze interesseren in aile vennootschappen, ondernemingen of ver-richtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de ver-wezenlijking van haar doel te bevorderen.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roe-rende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tus-senkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

13.De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Overgangsbepalingen:

* eerste bcekjaar: vanaf datum neerlegging uittreksel akte oprichting tot eenendertig december tweeduizend vijftien;

eerste jaarvergadering: in het jaar tweeduizend zestien.

VOLMACHT:

De zaakvoerder verklaart bij deze alle nodige en nuttige volmacht te verlenen aan Alix-Ann De Loose, belastingconsulent, kantoorhoudende te Nieuwkerke, Schom-melaarstraat 34:

1. ter aanvraag van een btw-nummer;

2. voor het verrichten van elle vereiste handelingen bij een erkend ondernemings-loket.

Verder wordt er volmacht gegeven teneinde de zaakvoerder te vertegenwoordigen en haar bij te staan bij alle diensten en het vervullen van aile formaliteiten, on-dermeer en zonder dat deze lijst beperkend is bij de administratie van de directe belastingen, rsz, sociale kas, het sociaal secretariaat, het registratiekantoor, het postkantoor, het ministerie van Middenstand en Landbouw en Ministerie van sociale zaken, volksgezondheid en leefmillieu, Stad Antwerpen - dienst financiën, sociale arbeidsinspectie, ministerie van de Vlaamse gemeenschap - administratie van Eco-nomie.

i) Voor-

iotdfl dan, hef Belgisch Staatsblad

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

René Van den Kieboom, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Ftecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/04/2015
ÿþOndernemingsnr : 0548.915.179

Benaming

(voluit) ; LUMADISTRI

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 197, 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de'. maatschappelijke zetel op 2/01/2015 blijkt dat met éénparigheid van stemmen beslist werd om de'. maatschappelijke zetel met onmiddelijke ingang over te brengen naar 2930 Brasschaat, Distel 11.

Opgemaakt te Antwerpen op 210112015

Luc Depuydt

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandet

Antwerpen

1 6 APR. 2015

afdeling tw p en

Voc behou aan h Belgk Staats!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
LUMADISTRI

Adresse
BOOMSESTEENWEG 197 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande