LUXASSUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LUXASSUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 526.798.585

Publication

24/04/2013
ÿþ 1 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Banarriing (voluit) : LUXASSUR

(verkort)

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel - Kattendijkdok-Westkaai 42

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onder: erû(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 12 april 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "LUXASSUR".

2. Zetel: 2000 Antwerpen, Kattendijkdok-Westkaai 42.

3. Oprichters:

1. De heer VONCK Joachim Ludo Murielle, geboren te Sint-Niklaas op 10 mei 1981, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Prinses Jos: Charlottelaan 19;

2. De heer ABBEEL Bert, geboren te Sint-Niklaas op 19 april 1981, wonende te 2000 Antwerpen, Londenstraat 60 bus 154.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- sub 31: 6.200,00 euro;

- sub 3.2: 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld,

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeninosaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na

vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. statutaire zaakvoerders: voor de duur van de vennootschap:

- de heer VONCK Joachim Ludo Murielle, geboren te Sint-Niklaas op 10 mei 1981, wonende te 9100

Sint-Niklaas, Prinses Jos.-Charlottelaan 19;

- de heer ABBEEL Bert, geboren te Sint-Niklaas op 19 april 1981, wonende te 2000 Antwerpen,

Londenstraat 60 bus 154,

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

I. De vennootschap heeft in hoofdorde tot doel en dit zowel in België als in het buitenland:

1) Het optreden als tussenpersoon, vertegenwoordiger of agentschap van één kredietinstelling, bank,

spaarbank, _ kapitalisatieondememing, _ krediet- en financieringsondememing, gemeenschappelijk

C!n da Lat-As1e. blz. van Luik £ vermeiden - Recto " Naam en hredanigbeid van de instrumenterende notans, he>:6.3l van dû Qerso(o?nlen) bC:'OeGC1 Cie rechtspersoon ten aariZl±r,`n van derden te vf:rt60enwoarí31Çi8ri

Verao Naam en ftandteicsûmng

Neergelegd fer priff1e van de 1SeilliiWll>k tin Koophandel ia.Antwerpon, ©p

Griffie ~ 5 APR, 2013

p52.fi" 798 " 585

u

Or,darnerningsnr :

mod 11.1

beleggingsfonds, onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens, verzekeringsonderneming, hetgeen onder meer inhoudt:

- het aanbrengen van aanvragen, het negotiëren en het bemiddelen bij het afsluiten van geldleningen, kredietopeningen en verzekeringen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm;

- het aantrekken, het ontvangen en het bemiddelen bij het beleggen van gelden van derden op zicht- en spaarrekeningen, termijnrekeningen, in kasbons en obligaties van erkende instellingen, in verzekeringsproducten, het ontvangen van intekeningen op openbare uitgiften, van effecten met het oog op neerlegging in open en gesloten bewaargeving op naam van het cliënteel tegen aflevering van kwijting, het bemiddelen bij deviezenverrichtingen en effectentransacties en adviesverlening, met betrekking tot vermogensbeheer en beleggingen in het algemeen, het betalen van vervallen intresten, coupons en plaatsing en in het algemeen.

Het is de vennootschap verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

2) Het inrichten en organiseren van allerhande evenementen, incentives, manifestaties, kunstmanifestaties, sportmanifestaties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia en dergelijke meer.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Voorgaande activiteiten kunnen zowel van professionele aard ais van recreatieve aard zijn, zowel van fysieke aard als van psyc "che aard en kunnen al dan niet met ontspanning en/of sport gerelateerd zijn,

Het verwerven, in thten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

Inhuren en verhuren van lesgevers, sprekers, hostesses, presentatoren/presentatrices, zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, ' klank-, licht- en video-installaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten.

Il. De vennootschap heeft bijkomend in ondergeschikte orde eveneens tot doel, en dit zowel in België ais in het buitenland, en uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren, instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer;

- aankopen en verkopen van onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ' ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en doen verbouwen, en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van alle verrichtingen met betrekking ot onroerende zakelijke rechten (daaronder ondermeer begrepen vruchtgebruik, blote eigendom, opstalrechten en erfpachtrechten) alsook de onroerende leasing;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

2) Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven en aanhouden van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- aile financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; zij mag leningen toestaan aan of ontvangen van haar vennoten en/of zaakvoerders en inzonderheid zich borg stellen voor deze personen.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in of van één of meerdere andere vennootschappen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de laatste vrijdag van de maand maart om elf uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden In het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht,

16. Volmachten: Nihil.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ ----'~

\foLtt- k ehauden aan het E" elgisch Ss^aRsblao

Op da ia tste biz van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nntrirI . hefl} van de perso{Dimmen} bevoegd de rechtsper.00n ten aanzien van derden te +verteoertvooidigen

Verw : Naam erg handtekenirto

w 4

. .

~ +-~- ~" '

J ttC,Or-i:r..°1-teV Gii!if GGIÎ het L;.Ici'~Ch ~'_~aí5blasi

mod 11.1

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

BNP Panbas Forfis.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Or_ de laatste biz van Luik B vermelden " Rectes " Naam en ítQedanigherd van t'a, uisxrUrn~,3ltErende notaris. hetLil ne perswcolr ren bevoegd de rechtspersoon ter ^anzrer van d~rderi te vertegernwvrrrdigen

Versa : Naam en handteen,ng

26/03/2015
ÿþVoor-

behoudt aan he Belgisc

Staatsbi

Kecntoank vanooph

Antwerpen

16 MAART 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

mod 11.1

~~ J~ - '

-~

2150837

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~iu~Nu~riiuAiiiu

045133*

Ondernemingsnr : 0526798585

Benaming (voluit) : LUXASSUR

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kattendijkdok Westkaai 42

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerpen) akte : WIJZIGING DOEL EN ZETEL - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd vÔôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, afdeling Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, notaris te Antwerpen, op 12 maart 2015, blijkt het volgende:

1. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 12 maart 2015 overgebracht naar 2000 Antwerpen,i,

Londenstraat 60 bus 154.

De eerste alinea van artikel 2 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De zetel is gevestigd te Antwerpen, Londenstraat 60 bus 164."

2. Na kennisname van het desbetreffende verslag van de zaakvoerders met staat van activa en passiva per

datum 31 december 2014, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 van de statuten werd:

gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. De vennootschap heeft in hoofdorde tot doel en dit zowel in België als in het buitenland: s;

1) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even;; welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels,; en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders;; van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen,:; ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

2) Het inrichten en organiseren van allerhande evenementen, incentives, manifestaties, kunstmanifestaties, sportmanifestaties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia en dergelijke meer.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

" Voorgaande activiteiten kunnen zowel van professionele aard als van recreatieve aard zijn, zowel van fysieke aard als van psychische aard en kunnen al dan niet met ontspanning en/of sport gerelateerd zijn.

Het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten en zalen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden.

inhuren en verhuren van lesgevers, sprekers, hostesses, presentatoren/presentatrices,;; zangers/zangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank-, licht- en video-installaties en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband;, houden reet voormelde activiteiten.

II. De vennootschap heeft bijkomend in ondergeschikte orde eveneens tot doel, en dit zowel in België ais in het buitenland, en uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren,:; instandhouden en oordeelkundig uitbouwen van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Daartoe mag zijai aile onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals ondermeer:

- aankopen en verkopen van onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en doen verbouwen, en alle mogelijke onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende zakelijke rechten (daaronder ondermeer begrepen vruchtgebruik, blote eigendom, opstalrechten en erfpachtrechten) alsook de onroerende leasing;

- aankopen van roerende goederen en rechten, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde elementen, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

2) Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven en aanhouden van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

De vennootschap mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; zij mag leningen toestaan aan of ontvangen van haar vennoten en/of zaakvoerders en inzonderheid zich borg stellen voor deze personen.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in of van één of meerdere andere vennootschappen?

3. De regeling inzake bevoegdheden van het bestuurd werd gewijzigd en na Isle alinea van artikel 14 van de statuten werd volgende alinea toegevoegd:

"Ingeval er slechts één zaakvoerder is aangesteld, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht. Ingeval er twee zaakvoerders zijn aangesteld, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld, dan vormen zij een college van zaakvoerders, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen?

4. De regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat de eerste alinea van artikel 15 van de statuten voortaan als volgt luidt:

"De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen zij steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen?

5. Tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd

benoemd; de heer BADWENS Sacha, geboren te Antwerpen op 3 december 1985, wonende te 2000

Antwerpen, Ankerrui 44 bus 9.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

gecoordineerde statuten

staat van activa en passiva

- verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ª% Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
LUXASSUR

Adresse
KATTENDIJKDOK-WESTKAAI 42 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande